Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

İçim param parça oldu...Gözlerim ağlamaktan kan kırmızı oldu...ALLAHIM sabır versin. O zeki ablaya da uzun ve sağlıklı hayat nasip etsin yüce Rabbim...

kırkım çıktığında kontrole gitmiştim, birden kötü oldum, ağlama krizine girdim, coşa coşa ağladım..

az bi muayene edildim, 1 yıl süre verilip döndüm.

Diğer dr uma gittim 3 ay sonra. riskli gebelik uzmanı, çok güvendiğimiz prof. o rahatlıkla 6 8 ay sonra düşün dedi.o günden beri yani 3 aydır folbiol kullanıyorum. bana göre nisanda düşünecektim bebek. cesaret edemedık. çok korkuyoruz çookkk.

hazirand adetinden sonra düşünsem mi ki.. iki dr un ortası olmuş olmaz mı? 8 ay gibi olmş olacak.

ne yapayım bilmiyorum güzelim yaaa.

napıcazzzz?????

İçim param parça oldu...Gözlerim ağlamaktan kan kırmızı oldu...ALLAHIM sabır versin. O zeki ablaya da uzun ve sağlıklı hayat nasip etsin yüce Rabbim...

Tşk ederiz.
Avatarındaki görüntü de bni gözyaşına boğdu.

Oğlum ilk günden, emince gazı oluyordu ve teyzesinin omuzunda aynen o şeklıde rahatlıyordu.

Sanki karnımda öğrenmiş teyzesinin omzunu............................

oradana alıp vermiştik zaten babannesinin kucağına.

Allah sabır versin gerçekten söyleyecek başka bir şey bulamıyorum hem okudum hem agladım çok kötü çok ........................................

Bence yeterli bir süre canım. Fazla beklemenin bir anlamı yok.

Allah sabır versin gerçekten söyleyecek başka bir şey bulamıyorum hem okudum hem agladım çok kötü çok ........................................

bana ve buradaki ddiğer arkadaşlara ıkı kelıme dua edın yeterli.

iyi günler

NKOB arkadaşım başın sağolsun öncelikle. Yaşadığın acılar anlatılmaz. Ben kızının da tüm bu yaşananların bilincinde olduğuna ve onun da çok çok üzüldüğüne eminim. Neden oldu? Özellikle ikinci bebeğin kalp sorunu anne karnında neden anlaşılamadı diye de geçirdim aklımdan ama bunların artık hiçbir önemi yok. Bence bundan sonra en önemlisi minik kızının sağlığı ruhen ve bedenen.
Ben de 3 melek annesiyim acını paylaşıyorum arkadaşım.

nkob sana hem prof. hemde riskli gebelik uzmanı dene diyorsa korkmadan dene.çok korksakta kızlarımız için cesaretlenip denemeliyiz.

korkma cesaretli ol canım.inşallah bu sefer herşey yolunda olacak.

hazirandan sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

dün esmeraya dedim ki, map yok, nerelerde..

sizler bni tanımıyorsunuz ama bn sizlerin çoğunu biliyorum, sen de dikkatimi çeknlerdendin.

Acın hiç geçmedi senin hep yandı yüreğin, hep özledin giden bebeklerini ve gelecekleri (innnnşallah).

İşte bn de böyle birşeyler yaşadım map.

Allah yardımcımız olsun ne diyeyim. inşallah yüzümüz güler evlat konusunda.

burada olmasa da ahirette sonsuz alemde yüzümüzün güleceği kesin:)

selamlar arkadaşım

onun bazı hallerini, kediye bile kardeşim deyişini, bazı sözlerini duydukça, '' Allahım nolur kızıma kardeş sevgisini en güzel haliyle yaşat, bizleri bebek istediğimize pişman etme'' diyorum

ve Artık sizler için de dua ediyorum arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…