ya bnce uyanır uyanmaz dua et hatta abdest al elinede kitap al bol bol dua et yasin oku ayetelkürsi oku snrada giyin hazırlan işine git...:26: ahh bilebilsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bnce uyanır uyanmaz dua et hatta abdest al elinede kitap al bol bol dua et yasin oku ayetelkürsi oku snrada giyin hazırlan işine git...:26: ahh bilebilsem
:)
Gelrim tabii.
Orayı bnsiz bırakmayayım deil mi
Rabbim innnşallah iyi günlerimizi paylaşmayı nasip edecek bu başlığı can yakan sayfalarda..
ya bnce uyanır uyanmaz dua et hatta abdest al elinede kitap al bol bol dua et yasin oku ayetelkürsi oku snrada giyin hazırlan işine git...
cnm sorunşurda uyandıgımda moralim bozuluyor zaten kalkıp hazırlandıgımda
kafam dağılıyor sorun orda
çok umutsuz bir vakayım galiba
Öğlen sana yazarken çok ağladım, yetmedi boşalamadım bitmedi ama ağladım işte.
Esmeray doğru bir tespit yapmış, çocuklarımızın sıkıntısı bizi çok gerdi, zorladı, ama yine esmerayın dediği gibi varlıkları da dünyaya bedeldi. (rabbim onları korusun iinş. olmayanlara da bir an önce yaşatsın o duyguyu)
kesinlikle her ikisi de zor üç kişi olmayı beklerken tam doğuma yakın iki kişi kalmak o kadar zoruma gittiki Allahımın gücüne gitmesin rabbim eşimi bağışlasın ama sabahları uyandığımda moralim bozuk oluyor yaşasaydı şu kadar olacaktı diye
gün içinde kafam dağılıyor ugraslardan akşam da yemek bulaşık eşimle vakit geçirmek derken rahat uyuyorum
fakaaat sabah olunca içimi öyle karamsarlıklar kaplıyor ki mutsuz moralsiz uyanıyorum
bugnler gececek biliyorum ama
rabbim hepimizi güldürsün
arkadaşlar hepimiz adına 1 takım böyle bir şey yapalım diye konuştuk esmerayla birlikte.
Herbirimize 4444 tane değil. hepimize birden 4444.
1 hazirana kadar isim listesi çıkacak ortaya.
ismini vermek isteyenler, bir de bn çekerim okurum diyenler bildirsinler lütfen özelden.
OKUNACAKLAR;
4444 TEFRİCİYE
YASİN
FETİH
CEVŞEN
***yasin fetih ve cevşende sayı muhim değil, 4444 tefriciyenin bitiş gününe kadar ''bn okudum, veya okuttum'' demek yeterli okunmuşlara eklemek için.
İSİM LİSTESİNE İSE İSTEYEN HERKES EKLENECEK, SON GÜN 1 HAZİRAN İSİM LİSTESİ VE TEFRİCİYENİN PAYLAŞIMI İÇİN.
** Önerileriniz varsa da paylaşın bizimle lütfen
esmeray'cım yaşadıkların hissettiklerin çok normal.bilinçaltın sürekli yavrunla,yaşadıklarınla dolu olduğu için özellikle sabahları zorlanıyorsun herhalde.birsürü hayaller kurup,hazırlıklar yapıp kucağın boş eve gelmek öyle herkesin kolaylıkla üstesinden gelebileceği birşey değil canım.sen her ne kadar gün içinde ve akşamları iyiyim sadece sabhları sıkıntım var desende gün içinde dünya telaşından erteliyorsundur.kendinle başbaşa kalıncada herşey ortaya çıkıyor.
bu bir süreç diye düşnüyorum.nkob'un dediği gibi kitap okusan iyi gelmez mi acaba.hep beraber bu günlerimizi hayırlısıyla atlatırız inşllah.moralini mümkün olduğunca yüksek tutmaya çalış canım.
canım çok iyi düşünmüşsünüz.bende katılmak isterim ama özelden mesaj atamıyorum.
melse kaç efriciye alabilirsin bir haftaiçinde okuyabileceğin
chnb haklısın ortak yanlarımız var.kürtajdan sonra sanıyorum2-3 ay sonra doktorlar bebek için izin veriyorlar.tetkik yaptırman iyi olmuş.inşallah bir sorun çıkmaz da kısa zamanda tekrar hamile kalıp hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olursun.
ALLAH yavrunada sabır versin.çok zor bir durum.biz büyükler bile daynakta zorlanırken el kadar çocukların bu acıya katlanması daha zor oluyor.
ben kızım biraz kendini toparladı diye düşünmeye başlarken öyle cümleler kuruyorki beni can evimden vuruyor.biz ona hep kardeşin melek oldu.sadece kavuşmamız uzadı.bizi orada bebek haliyle karşılayacak,onu orada öpüp koklayacağız diye teselli ettik.çok zor gelsede onun yanında ağlamaya çalıştım.daha önceden nasıl davranıyorsam unun yanında o şekilde davrandım.hiç evden çıkmadım sadece dr ve onun okulla ilgili şeyleri için evden çıktım.derdi veren ALLAH muhakkak dermanını da verir.yaşadıklarımız çok zor ama inşallah bu topikte bu günleri hep beraber atlatacağız.
esmerayy benımkıde yasasaydı suan 38 haftalık olcaktı heran dogumunu beklıycektık ben hersabah uyandıgımda ustune stikır yapıstırık susledıgım dolabı karsımda duruyo ıcınde onun gıysılerı yerıne benım gıysılerım duruyo bı onu kaldırmadım 32 haftalıkkken bıtmıstı eksıklerı herkez nekadar erken hepsı hazır neden hıc beklemıyosun nolur nolmaz dıyodu ve olan oldu hıcbırı nasıp olmadı kuzuma ama allah tekrar evlat veırırse yıne kız versın ıns
benim kaybettiğim ilk bebeğimdi
yaşayan evladım olsaydı bu kadar koymazdi die düşünüyordum hatta sizleri daha şanslı görüyordum bizlere göre en azından evlatları var diye
ama yazdıklarınızdan sonra dedimki yaşayan evladım olsaydı benim çektiğim acılara şahit olacaktı ve o da üzülecekti ve onun için çok güçlü durmaya çalışacaktım ki bunu yapabilirmiydim bilmiyordum
ama sizin evlatlarınızda ileriki yaşamlarında daha güçlü olacaklar yaşıtlarına öre dimdik ayakta olmayı bilecekler
500 okurum.az olursa arttırabilirizde.
Aaaah ah o hazırlıklar. Bilmez miyiz onların boğazımızda bıraktığı düğümleri.
Oğlum ikinci gün üfürümü farkedilince, tıp fakültesine ekoya götürülmüştü.
Orada aşırı bir kalabalık varmış. bebeklerin soyup giydirileceği yer ksııtlıymış.annanne ve babanne güç bela işi halletmiş. üstüste iki tulum pijama giydirilmişti oraya giderken.
içteki pijama o minicik miniminnacık pijama orada kalmış.
Bnm de aklım haaalaaa o pijamada.
Diğer tüm kullandığı giyindiği kıyafetler ise evden uçurulcasına götürldü.
Kızım hala, nolur anne getirsinler kardeşimin giydiklerini, başkasında ddeğil, bizim evimizde dursun der.
Sağ ol canım. Biz malesef ona gerçeği söyleyemedik. Ben erken doğumdan sonra bir kez psikoloğa gitmiştim ve o söylemeliydiniz demişti. Çocuk sizin neden ağladığınıza anlam veremeyebilir ve kafasında çok farklı şeyler kurabilir demişti. Gerçekten ağladığımda çok üzülüyordu ama Allah'tan o süreç yaz tatiline gelmişti ve akrabalarda kalabalıkla geçirmiştik. Çocuklarla oyalanmıştı. Kızın da o küçücük yaşıyla eminim zorlanmıştır kabul etmekte. Sana doktor ne kadar sonra dene dedi. Ne kadar geçti üzerinden canım? Belki sormuşumdur önceden herhangi bir tedavi gördün mü?
benim kızım 10 yaşında.o gün okuldaydı.babası akşam almaya gidince yüzünden birşeylerin ters gittiğini anlamış.beni sorduktan sonra yoksa kardeşime birşey mi oldu diye sormuş.eşimde ağlamaya başlayınca anlamış.
her süreçte yanımdaydı.tüm dr randevularına beraber gitmiştik.o kdar hevesliydi ki anlatamam.
benim bugün 85.günüm.dr' um en az bir yıl süre verdi.sezeryan oldum.rahimde biraz hasarlanmış.fakültede tetkiklerim yapldı tekrar konuşmak için onların çıkmasını bekliyorum.
tmm 500 de ben alayım
burcucum sana 244 vereyimmi
tamam ablacım ver bu bir haftalık degilmi 244 ??
esmeray'cım yaşadıkların hissettiklerin çok normal.bilinçaltın sürekli yavrunla,yaşadıklarınla dolu olduğu için özellikle sabahları zorlanıyorsun herhalde.birsürü hayaller kurup,hazırlıklar yapıp kucağın boş eve gelmek öyle herkesin kolaylıkla üstesinden gelebileceği birşey değil canım.sen her ne kadar gün içinde ve akşamları iyiyim sadece sabhları sıkıntım var desende gün içinde dünya telaşından erteliyorsundur.kendinle başbaşa kalıncada herşey ortaya çıkıyor.
bu bir süreç diye düşnüyorum.nkob'un dediği gibi kitap okusan iyi gelmez mi acaba.hep beraber bu günlerimizi hayırlısıyla atlatırız inşllah.moralini mümkün olduğunca yüksek tutmaya çalış canım.