• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Mahvetti özlem378 bni.

Bn burada sizlerle konuşmaya başşladığımdan beri, çok yoğun yaşıyorum duygularımı ve inanılmaz şeyler öğrendim sizlerden.

Bni daha bir bağladınız değerlerime, değerlilerime..

Son düzenleme:
slm NKOBnasılsın cnm nasıl gidiyor dua listesi epey kişi olmuştur?

İyiyim şükür naz.

Sadece bi kaç gündür tüylerim hep diken, havada:) Burada çok etkileniyorum arkadaşlardan.

Evet 14 kişi olduk okuyacaklar olarak.

Ama senin adını hala naz olarak kullanıyorum bn dilimde, henüz bir bilgim olmayınca:)

Bugün tayin istedim. Evime en yakın okul, hem de kızımın gittiği.

Amacım anılarımdan uzaklaşmak.

Bir de malum, herrr şeyi bilen olunca çevremdekiler, insan çok sorumluluk yüklüyor onlara. ve hatalar kırılan potlar çok üzüyor.

Ama bilmeyen biri bahsettiğinde gebeliğinden bebeğinden vs etkilenmiyorum (elhamdülillah)

Allah huzurlu olacağım, işe yarayacağım, pişman olmayacağım okulda çalışmayı nasip etsin bana inş.

( aynı dileklerim sizin için de, her ortamınız huzur dolsun)

İyiyim şükür naz.

Sadece bi kaç gündür tüylerim hep diken, havada:) Burada çok etkileniyorum arkadaşlardan.

Evet 14 kişi olduk okuyacaklar olarak.

Ama senin adını hala naz olarak kullanıyorum bn dilimde, henüz bir bilgim olmayınca:)
cnm bn adım yonca kızlarımın adı naz we ada olacaktı nese :(

cnm bn adım yonca kızlarımın adı naz we ada olacaktı nese :(

naz ve ada senin kurtuluşun..

sonra gelecek kardeşleri de iki dünyada huzurun. (inşallah)

Bi de bnden kocaman bir '' hadi gülümse '' öpücüğü:)

Son düzenleme:
ya gerçekten kelimelerin bittiği an ....sadece okurken bile bu kadar kötü oldum..Allah yardımcınız olsun kızlar allah bu kötü günleri hayırlı sağlıklı evlatlar la unutturur inşallahhhhh...ve sizi gerçekten takdir ettim sabrınıza ve inançlarınızdan dolayı biraz olsun sizi güçlü görünce rahatladım ama inanın ilerde sadece üzücü anılarınız olarak kalıcak bu günler ve evlatlarımızdan mutlu anlarımızdan konuşucaz .....

ya gerçekten kelimelerin bittiği an ....sadece okurken bile bu kadar kötü oldum..Allah yardımcınız olsun kızlar allah bu kötü günleri hayırlı sağlıklı evlatlar la unutturur inşallahhhhh...ve sizi gerçekten takdir ettim sabrınıza ve inançlarınızdan dolayı biraz olsun sizi güçlü görünce rahatladım ama inanın ilerde sadece üzücü anılarınız olarak kalıcak bu günler ve evlatlarımızdan mutlu anlarımızdan konuşucaz .....

İyi dilekleriniz, dualarınız ve ilginiz için teşekkürler.

Size de çocuğunuzla, sevdiklerinizle iki dünya mutluluğu versin Allah.

Yoookkkk öyle demeee.

Aksine ota sapa ağlamaz olduk bizzzz..

Ne dersin, öyle değil mi;)

int baglantim gitti, onunla ugrastim ya....

canim ota sapa artik tabiki aglamiyoruz, ama Peygamberimizin dedigi gibi Allahin bize verdigi merhametten, sefkattan agliyoruz....

Eskiden yaslilarin herseye duygulanip aglamasina pek anlam veremezdim, simdi cok iyi anlar oldum, kim bilir neler yasadilar.......

aşkmeleği saol iidileklerin için zeynep nasıl sımsıkı sarıl we bzler içinde öp

int baglantim gitti, onunla ugrastim ya....

canim ota sapa artik tabiki aglamiyoruz, ama Peygamberimizin dedigi gibi Allahin bize verdigi merhametten, sefkattan agliyoruz....

Eskiden yaslilarin herseye duygulanip aglamasina pek anlam veremezdim, simdi cok iyi anlar oldum, kim bilir neler yasadilar.......

cidden ha, ne kadar hürmet ederler toruna, çola çocuğa değil mi yaşlılar.

demek ki kıymet biliyorlar, yokluklarını tahmin edip, gönül güdüyorlar.

aşkmeleği saol iidileklerin için zeynep nasıl sımsıkı sarıl we bzler içinde öp

iyi zeynep teyzesi tmm hepiniz için öpücem ve kızımla dua edicez teyzelerine .....cnm şimdiye kadar seni üzmemek için sormamıştım bu konuyla ilgili sen bu üzücü olayı yaşarken biliyosun ben annemlerdeydim neyse kızlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun......:70:

iyi zeynep teyzesi tmm hepiniz için öpücem ve kızımla dua edicez teyzelerine .....cnm şimdiye kadar seni üzmemek için sormamıştım bu konuyla ilgili sen bu üzücü olayı yaşarken biliyosun ben annemlerdeydim neyse kızlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun......:70:
ewet cnmm ozmn sen yoktun doğumun olmuştu ozmn nese napalım cnmm kader allaha duam bundan snrsı olmasın işlh...
sizde allaha emanet olun we bze bol dua et öptm cnmm

Back