Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm NKOBnasılsın cnm nasıl gidiyor dua listesi epey kişi olmuştur?
Allah razi olsun canim.. Biz zaten gözyasi dökmek icin bahane ariyouz
cnm bn adım yonca kızlarımın adı naz we ada olacaktı neseİyiyim şükür naz.
Sadece bi kaç gündür tüylerim hep diken, havada:) Burada çok etkileniyorum arkadaşlardan.
Evet 14 kişi olduk okuyacaklar olarak.
Ama senin adını hala naz olarak kullanıyorum bn dilimde, henüz bir bilgim olmayınca:)
cnm bn adım yonca kızlarımın adı naz we ada olacaktı nese
ya gerçekten kelimelerin bittiği an ....sadece okurken bile bu kadar kötü oldum..Allah yardımcınız olsun kızlar allah bu kötü günleri hayırlı sağlıklı evlatlar la unutturur inşallahhhhh...ve sizi gerçekten takdir ettim sabrınıza ve inançlarınızdan dolayı biraz olsun sizi güçlü görünce rahatladım ama inanın ilerde sadece üzücü anılarınız olarak kalıcak bu günler ve evlatlarımızdan mutlu anlarımızdan konuşucaz .....
Yoookkkk öyle demeee.
Aksine ota sapa ağlamaz olduk bizzzz..
Ne dersin, öyle değil mi
İyi dilekleriniz, dualarınız ve ilginiz için teşekkürler.
Size de çocuğunuzla, sevdiklerinizle iki dünya mutluluğu versin Allah.
int baglantim gitti, onunla ugrastim ya....
canim ota sapa artik tabiki aglamiyoruz, ama Peygamberimizin dedigi gibi Allahin bize verdigi merhametten, sefkattan agliyoruz....
Eskiden yaslilarin herseye duygulanip aglamasina pek anlam veremezdim, simdi cok iyi anlar oldum, kim bilir neler yasadilar.......
ewet cnmm inan gülümsedim
aşkmeleği saol iidileklerin için zeynep nasıl sımsıkı sarıl we bzler içinde öp
ewet cnmm ozmn sen yoktun doğumun olmuştu ozmn nese napalım cnmm kader allaha duam bundan snrsı olmasın işlh...iyi zeynep teyzesi tmm hepiniz için öpücem ve kızımla dua edicez teyzelerine .....cnm şimdiye kadar seni üzmemek için sormamıştım bu konuyla ilgili sen bu üzücü olayı yaşarken biliyosun ben annemlerdeydim neyse kızlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun......