Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

arkadaşlar bende varım... hergün yasin okuyorum zaten arapça bilmiyorum tefriciye dediginiz nasıl oluyor elimden gelen herşeyi yaparım yer gök zaten hep duaaa bol bol edelim nasıl oluyorsa ???

Evet, furkan suresinde “Duânız olmazsa ne ehemmiyetiniz var?”

mü'min suresinde; “duâ edin, size cevap vereyim” diyor Allah.

Bu durumda durmak hata:)

kızlar bnde okurum ne werirseniz okurum yeterki bana sayı söleyim bnce topiğin ilk baş sayfasına bi liste yapalım km ne kdr hangi suree okucak yazalım snrda okudukça tamamlayalım bi topikte görmüştüm her cumada yasin okuruz hepimiz aynı anda...
çok gzl olur

Süper olur süper.

bn şimdi çıkayım ama, sonra ayar verelim o işe.

ya da siz ayarlayın, bn uyayım

NKOB, ben de okurum siz ne verirseniz. Arapçadan okumayı biliyorum çok hızlı olmasa da. Yasini çok hızlı okuyabiliyorum. Diğerlerini orta hızda. Beni de dahil ederseniz sevinirim...

NKOB, ben de okurum siz ne verirseniz. Arapçadan okumayı biliyorum çok hızlı olmasa da. Yasini çok hızlı okuyabiliyorum. Diğerlerini orta hızda. Beni de dahil ederseniz sevinirim...

Önce tefriciyemizi bitiririz güzelim.

Sonra da,diğer surelerimize vs liste yapmayı düşünüyoruz.

Allah kabul etsin inş. )

Bnm de 7 yaşındaki kızım sezeyan( bel fıtığından dolayı, dr un üç kaadı)
sonraki kızım 7 aylık normal doğum,
son da, kasım da oğlum yine sezeryan.

Allah hepimize nasip etsin yeniden ve sonu iyi şekilde o heyecanı inş.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.benide duanıza ortak edermisiniz. tefriciye,fetih ,yasin ,hepsinide okuyabilirim.varsa tefriciye 300 tane alayım.ALLAH kabul etsin inşallah.

benimde 10 yaşındaki kızım sezeryan yüksekte durduğu için olmuştu.2.de planlanan tarihe 6 gün varken mart başında oldu.benim dr'um mutlaka bir yıl bekleyelim diyor.bakalım tetkikler çıkınca ayrıntılı olarak konuşmak istiyorum.bugüne kadar adamı görünce ağlamaktan soru bile soramıyordum.o da kötü oluyordu.

hem o kadar çok korkuyorum ki hem de çok istiyorum.en çokta kızım için.eminim sende öyle düşünüyorsundur.

inşallah nkob'cum inşallah.ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı şekild evletlarımızı kucağımıza almamızı nasip eder.senin dr'un ne kadar ara vermeni söyledi.hiç konuşabildiniz mi?

merhaba arkadaşlar.benide duanıza ortak edermisiniz. tefriciye,fetih ,yasin ,hepsinide okuyabilirim.varsa tefriciye 300 tane alayım.ALLAH kabul etsin inşallah.

davraz32 1 haziranda tefriciye okuyacakların, okunacakların listesi ortaya çıkmış olacak.

önce tefriciye bitecek galiba.

gerçek isminizi de özelden atarmısnız lütfen. şimdilik sayı belli değil. sayıyı o gün bildiririz:)

selamlar

canım çok hızlı okuyamasam da bende okurum sizle... kaç tane okumam gerekirse okurum... işim zaten yoğun değil.. çoğu zaman boş oturuyorum..özelden yazamadığım için burdan söylcem adım gizem...

canım çok hızlı okuyamasam da bende okurum sizle... kaç tane okumam gerekirse okurum... işim zaten yoğun değil.. çoğu zaman boş oturuyorum..özelden yazamadığım için burdan söylcem adım gizem...

tamam gizem:)

1 haziranda sayılar ortaya çıkacak:)

Allahım kabul eder innnnşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…