canım çok iyi düşünmüşsünüz.bende katılmak isterim ama özelden mesaj atamıyorum.
arkadaşlar bende varım... hergün yasin okuyorum zaten arapça bilmiyorum tefriciye dediginiz nasıl oluyor elimden gelen herşeyi yaparım yer gök zaten hep duaaa bol bol edelim nasıl oluyorsa ???
kızlar bnde okurum ne werirseniz okurum yeterki bana sayı söleyim bnce topiğin ilk baş sayfasına bi liste yapalım km ne kdr hangi suree okucak yazalım snrda okudukça tamamlayalım bi topikte görmüştüm her cumada yasin okuruz hepimiz aynı anda...arkadaşlar hepimiz adına 1 takım böyle bir şey yapalım diye konuştuk esmerayla birlikte.
Herbirimize 4444 tane değil. hepimize birden 4444.
1 hazirana kadar isim listesi çıkacak ortaya.
ismini vermek isteyenler, bir de bn çekerim okurum diyenler bildirsinler lütfen özelden.
OKUNACAKLAR;
4444 TEFRİCİYE
YASİN
FETİH
CEVŞEN
***yasin fetih ve cevşende sayı muhim değil, 4444 tefriciyenin bitiş gününe kadar ''bn okudum, veya okuttum'' demek yeterli okunmuşlara eklemek için.
İSİM LİSTESİNE İSE İSTEYEN HERKES EKLENECEK, SON GÜN 1 HAZİRAN İSİM LİSTESİ VE TEFRİCİYENİN PAYLAŞIMI İÇİN.
** Önerileriniz varsa da paylaşın bizimle lütfen
kızlar bnde okurum ne werirseniz okurum yeterki bana sayı söleyim bnce topiğin ilk baş sayfasına bi liste yapalım km ne kdr hangi suree okucak yazalım snrda okudukça tamamlayalım bi topikte görmüştüm her cumada yasin okuruz hepimiz aynı anda...
çok gzl olur
benim kızım 10 yaşında.o gün okuldaydı.babası akşam almaya gidince yüzünden birşeylerin ters gittiğini anlamış.beni sorduktan sonra yoksa kardeşime birşey mi oldu diye sormuş.eşimde ağlamaya başlayınca anlamış. her süreçte yanımdaydı.tüm dr randevularına beraber gitmiştik.o kdar hevesliydi ki anlatamam. benim bugün 85.günüm.dr' um en az bir yıl süre verdi.sezeryan oldum.rahimde biraz hasarlanmış.fakültede tetkiklerim yapldı tekrar konuşmak için onların çıkmasını bekliyorum.[/QUOTE .!.:İnşallah iyi çıkar sonuçların. Sezaryeni sen mi tercih ettin? Benim yaklaşık 7 yaşındaki oğlum sezaryendi, 25 haftalık doğan oğlum normal doğum oldu. Doktor 3 ay sonra deneyin dedi biz uzattık süreyi. Sezaryense rahimde niye hasar olmuş sende?:26: İnşallah tez zamanda vakit geçer de sen de yeniden bu heyecanı yaşarsın...
NKOB, ben de okurum siz ne verirseniz. Arapçadan okumayı biliyorum çok hızlı olmasa da. Yasini çok hızlı okuyabiliyorum. Diğerlerini orta hızda. Beni de dahil ederseniz sevinirim...
İnşallah iyi çıkar sonuçların. Sezaryeni sen mi tercih ettin? Benim yaklaşık 7 yaşındaki oğlum sezaryendi, 25 haftalık doğan oğlum normal doğum oldu. Doktor 3 ay sonra deneyin dedi biz uzattık süreyi. Sezaryense rahimde niye hasar olmuş sende?:26: İnşallah tez zamanda vakit geçer de sen de yeniden bu heyecanı yaşarsın...
İnşallah iyi çıkar sonuçların. Sezaryeni sen mi tercih ettin? Benim yaklaşık 7 yaşındaki oğlum sezaryendi, 25 haftalık doğan oğlum normal doğum oldu. Doktor 3 ay sonra deneyin dedi biz uzattık süreyi. Sezaryense rahimde niye hasar olmuş sende?:26: İnşallah tez zamanda vakit geçer de sen de yeniden bu heyecanı yaşarsın...
ilki zaten sezeryandı.2.de öyle olacaktı.kararlaştırdığımız tarihe 6 gün vardı.benim olayım plasenta ayrılmış.kanama hep arkasında birikmiş.o yüzden son ana kadar belirti vermedi.ben doğum başlıyor herhalde deyip apar topar hastaneye gittik.düşünsene 6 gün sonrası için herşeyi ayarlamıştık.kameraya çekecek olanı,fotoğraf çekecek olanı.ben paniklemiştim.kızımın doğumda fotoğrafı olmayacak diye ama şimdi kendisi bile yok.plasentanın arkasına kanadığı için rahim hasarlanmış.belki başka bir dr.ameliyat etseydi rahim bile alınabilirmiş.hastanede yatarken yaşadıklarımı zaten bir ben birde rabbim bilir.
ilk başlarda hiçbir olumlu yön göremiyor,sürekli ağlıyor,ALLAH'ın bani cezalandırdığını düşünüyordum.yeni yeni ameliyatıma giren arkadaşlarla konuştukça olayın ciddiyetini anlayabiliyorum.yarım saat daha geç kalsam benim hayatımda tehlikeye girecekmiş.dr'um kendini riske atarak rahmimi almamış.iyiki gündüz olmuş.gece uyurken belki de son ana kadar farketmeyebilirdim.kendi dr'um ameliyatımı yapamayabilirdi.hastanede olmayabilirdi.yüce rabbim şükürler olsun yavrumu yanına aldı ama benim hayatımı ve rahmimi bağışladı.yoksa bu yaşta menapoza girebilirdim.şimdi şimdi ya şöylede olsadı,böylede olsaydı deyip şükrediyorum.inşallah olayın sıcaklığıyla isyan etmemişimdir.o arada yaşadıklarımı neler yaptığımı hayal meyal hatırlıyorum.bu tür büyük acılara ilk başta gösterilen sabır önemliymiş.ben gösterebildim mi bilmiyorum.
inşallah hepimiz için bu süreç çabucak geçer tez zamanda hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız.
okudum ve bittim. allah sabır versin çok üzüldüm gerçekten
Bnm de 7 yaşındaki kızım sezeyan( bel fıtığından dolayı, dr un üç kaadı)
sonraki kızım 7 aylık normal doğum,
son da, kasım da oğlum yine sezeryan.
Allah hepimize nasip etsin yeniden ve sonu iyi şekilde o heyecanı inş.
okudum ve bittim. allah sabır versin çok üzüldüm gerçekten
merhaba arkadaşlar.benide duanıza ortak edermisiniz. tefriciye,fetih ,yasin ,hepsinide okuyabilirim.varsa tefriciye 300 tane alayım.ALLAH kabul etsin inşallah.
ilki zaten sezeryandı.2.de öyle olacaktı.kararlaştırdığımız tarihe 6 gün vardı.benim olayım plasenta ayrılmış.kanama hep arkasında birikmiş.o yüzden son ana kadar belirti vermedi.ben doğum başlıyor herhalde deyip apar topar hastaneye gittik.düşünsene 6 gün sonrası için herşeyi ayarlamıştık.kameraya çekecek olanı,fotoğraf çekecek olanı.ben paniklemiştim.kızımın doğumda fotoğrafı olmayacak diye ama şimdi kendisi bile yok.plasentanın arkasına kanadığı için rahim hasarlanmış.belki başka bir dr.ameliyat etseydi rahim bile alınabilirmiş.hastanede yatarken yaşadıklarımı zaten bir ben birde rabbim bilir.
ilk başlarda hiçbir olumlu yön göremiyor,sürekli ağlıyor,ALLAH'ın bani cezalandırdığını düşünüyordum.yeni yeni ameliyatıma giren arkadaşlarla konuştukça olayın ciddiyetini anlayabiliyorum.yarım saat daha geç kalsam benim hayatımda tehlikeye girecekmiş.dr'um kendini riske atarak rahmimi almamış.iyiki gündüz olmuş.gece uyurken belki de son ana kadar farketmeyebilirdim.kendi dr'um ameliyatımı yapamayabilirdi.hastanede olmayabilirdi.yüce rabbim şükürler olsun yavrumu yanına aldı ama benim hayatımı ve rahmimi bağışladı.yoksa bu yaşta menapoza girebilirdim.şimdi şimdi ya şöylede olsadı,böylede olsaydı deyip şükrediyorum.inşallah olayın sıcaklığıyla isyan etmemişimdir.o arada yaşadıklarımı neler yaptığımı hayal meyal hatırlıyorum.bu tür büyük acılara ilk başta gösterilen sabır önemliymiş.ben gösterebildim mi bilmiyorum.
inşallah hepimiz için bu süreç çabucak geçer tez zamanda hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız.
melekannesi67 canım benim, sen olayın epey bir iyi yanını görmüşsün yeterince.
İnşallah başka evlatların sevgisiyle, o anıların yıpratmalarının bittiği günler de gelecek..
Allah derdimize yenik düşürmesin, bizi kazançlı çıkarsın inş.
(gerçek adını da özele atarmısın lütfen dua olayı için:) )
canım çok hızlı okuyamasam da bende okurum sizle... kaç tane okumam gerekirse okurum... işim zaten yoğun değil.. çoğu zaman boş oturuyorum..özelden yazamadığım için burdan söylcem adım gizem...
melekannesi67 canım benim, sen olayın epey bir iyi yanını görmüşsün yeterince.
İnşallah başka evlatların sevgisiyle, o anıların yıpratmalarının bittiği günler de gelecek..
Allah derdimize yenik düşürmesin, bizi kazançlı çıkarsın inş.
(gerçek adını da özele atarmısın lütfen dua olayı için:) )
evet nkob'cum yeni yeni olumlu pencereden bakmaya başadım.yoksa ilk başlarda hep cezalandırıldığımı düşünüyordum.şimdi eğer ceza olsa çok sevdiği herşeyde üstün tuttuğu peygamberlrine bu acıları tattırmazdı.
inşallah kısa zamanda o kötü anıları biraz gerilere atıp hayırlı ve sağlıklı evlt sahibi olabiliriz.
herşey imtihan bizim cüzi irademiz olsa da bu tür büyük acılar imtihanımıza vesile.yüzümüzün akıyla çıkarız inşallah.ilk başlarda nasıl davrandım tam olarak bilemiyorum.
mesaj sayım dolar dolmaz atacağım canım.
evet nkob'cum yeni yeni olumlu pencereden bakmaya başadım.yoksa ilk başlarda hep cezalandırıldığımı düşünüyordum.şimdi eğer ceza olsa çok sevdiği herşeyde üstün tuttuğu peygamberlrine bu acıları tattırmazdı.
inşallah kısa zamanda o kötü anıları biraz gerilere atıp hayırlı ve sağlıklı evlt sahibi olabiliriz.
herşey imtihan bizim cüzi irademiz olsa da bu tür büyük acılar imtihanımıza vesile.yüzümüzün akıyla çıkarız inşallah.ilk başlarda nasıl davrandım tam olarak bilemiyorum.
mesaj sayım dolar dolmaz atacağım canım.
olaya iyi yanından bakıp sıralayalım mı:
1. kulluğumuzu gözden geçirecek, biraz daha mahsun olacağız, daha az kırıcı, daha fazla anlayışlı ve ibadetli olacağızzzz..
2. çevremizde olgun ınsan olacağız, bilgilerimizi paylaşacağız, bst dertlilere şükrümüzle sabrımızla örnek oalcağız.
3. bu dünyada yanımızda olan ve inşallah olacak çocuklarımızı dha bilinçli, kendini bilen çocuklar olarak yetiştireceğizzz..
ve
4. sonsuz güzellik olan cennette de sevebileceğimiz bebeğimiz olacak ve o bebeğin şefaati belki de kurtuluşumuz olacaakkkkk!!!
:)
YOK MU ARTTIRANNNNN??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?