dün esmeraya dedim ki, map yok, nerelerde..
sizler bni tanımıyorsunuz ama bn sizlerin çoğunu biliyorum, sen de dikkatimi çeknlerdendin.
Acın hiç geçmedi senin hep yandı yüreğin, hep özledin giden bebeklerini ve gelecekleri (innnnşallah).
İşte bn de böyle birşeyler yaşadım map.
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim. inşallah yüzümüz güler evlat konusunda.
burada olmasa da ahirette sonsuz alemde yüzümüzün güleceği kesin:)
selamlar arkadaşım
canım benim biz burda kocaman bir aileyiz
dertleşiyoruz gülüyoruz akıl danışıyoruz
biz birbirimizi çok seviyoruz
inan acını kalbimde yaşadım
Rabbim sabrını veriyor herşeyin....
Tek isteğim bu benim ahirette yavrularıma kavuşmak. Melek anneleri anlar beni bir tek. İçimin nasıl yandığın nasıl özlediğimi onları sevmekten hasretlerini en derinimde duymaktan bir gün olsun vazgeçmediğimi bir tek melek anneleri bilir.
İnşallah sen de en kısa zamanda kızına bir kardeş getirmek için cesaretini tekrar toplayıp yola çıkarsın.Dualarım seninle arkadaşım.
teşekkür edrim canım.ALLAH kimseye yaşatmasın.kardeşinin eltisi şimdi nasıl.eminim çok kötü olmuştur çok.o benden daha ağır geçirmiş.4 yıldan sonraki bebeğinde olunca çok zorlanmıştır.eğer isterse görüşebiliriz.bu zor sürçleri inşallah hepimiz atlatırız.
chnb kardeşinin eltisinin herhangi bir riski varmıydı.tetkik yaptırdı mı?
Canım söylerim görüşme isteğini ama o pek bilgisayarla ilgilenmiyor sanırsam. Sigortaları yok. 2 ay kadar oldu sanırım ben olayı öğretmen arkadaşlara bebek görmeye gittiğimde öğrendim telefon ettiler. Olayı duyunca o kadar arkadaşın içinde kendimden geçmişim. Kıa sakinleştirici vermişler. Ayılırken beni sayıklamış, benim için ona söylemesinler çok üzülür demiş. Çok imanlı bir kız. Olmazsa telefonla görüşmek istersen irtibat kurmanızı sağlarım. Tetkiklere yeni başlayacaktı...
onun bazı hallerini, kediye bile kardeşim deyişini, bazı sözlerini duydukça, '' Allahım nolur kızıma kardeş sevgisini en güzel haliyle yaşat, bizleri bebek istediğimize pişman etme'' diyorum
ve Artık sizler için de dua ediyorum arkadaşım.
Amin canım...
of yaaa, ne zordur kardeşinin eltisinin durumu.Allah yardımcısı olsun inşaallah. duvar kapı ne varsa yumruklamak ıstıyordur heralde o kızcağız:S
malum, bn imdat diye bağırasım geliyor ya hani..
Çok zorlandılar. Kardeşim de doğum yaptı sevinemedi. Çok iyi anlaşırlar. Bu arada kardeşimin kızı var, spina bfida hastası olarak doğdu. Çok ameliyat geçirdi. O bebeğine de sevinememişti buna da. Kaynı bebek görmeye gelmemiştiüzüntüden. Kardeşim teselliiçin canım bu sene benimkini büyütürüz Allah'ın izniyle seneye seninkini büyütürüz diye teselli etmiş. Çok istemiştiler bebeği. Kızları olmuştu. Çok zor bir süreç yaşadı o da. İnşallah Allah tez zamanda herkese yeniden evlatlar verir. Eminim kardeşimin bebeği aşağıda ağladıkça o da yukarıda ağlıyordur. Bir süre bebekolunca annesine gitti. Kardeşime sarılmış yenge ne olur beni yanlış anlama sen benim yanımda çok kaldın ama biraz anneme gideyim sonra gelirim demiş boynuna sarılıp ağlamış. Çok ağır bir imtihan hem kardeşime hem ona. Allah yardımcıları olsun...
onun bazı hallerini, kediye bile kardeşim deyişini, bazı sözlerini duydukça, '' Allahım nolur kızıma kardeş sevgisini en güzel haliyle yaşat, bizleri bebek istediğimize pişman etme'' diyorum
Canım söylerim görüşme isteğini ama o pek bilgisayarla ilgilenmiyor sanırsam. Sigortaları yok. 2 ay kadar oldu sanırım ben olayı öğretmen arkadaşlara bebek görmeye gittiğimde öğrendim telefon ettiler. Olayı duyunca o kadar arkadaşın içinde kendimden geçmişim. Kıa sakinleştirici vermişler. Ayılırken beni sayıklamış, benim için ona söylemesinler çok üzülür demiş. Çok imanlı bir kız. Olmazsa telefonla görüşmek istersen irtibat kurmanızı sağlarım. Tetkiklere yeni başlayacaktı...
Amin canım...
Çok zorlandılar. Kardeşim de doğum yaptı sevinemedi. Çok iyi anlaşırlar. Bu arada kardeşimin kızı var, spina bfida hastası olarak doğdu. Çok ameliyat geçirdi. O bebeğine de sevinememişti buna da. Kaynı bebek görmeye gelmemiştiüzüntüden. Kardeşim teselliiçin canım bu sene benimkini büyütürüz Allah'ın izniyle seneye seninkini büyütürüz diye teselli etmiş. Çok istemiştiler bebeği. Kızları olmuştu. Çok zor bir süreç yaşadı o da. İnşallah Allah tez zamanda herkese yeniden evlatlar verir. Eminim kardeşimin bebeği aşağıda ağladıkça o da yukarıda ağlıyordur. Bir süre bebekolunca annesine gitti. Kardeşime sarılmış yenge ne olur beni yanlış anlama sen benim yanımda çok kaldın ama biraz anneme gideyim sonra gelirim demiş boynuna sarılıp ağlamış. Çok ağır bir imtihan hem kardeşime hem ona. Allah yardımcıları olsun...
canım kardeşinin ve eltisinin yaşadıklarını tahmin edebiliyorum.rabbim kolaylıklar versin.gerçekten ikisi içinde zor bir imtihan.hele boynuna sarılıp ağlamış demişsin ya bittim.rabbim tez zamanda onada tekrar sağlıkla bebek nasip eder inşallah.kardeşinin durumuda çok zor.
benimde bu olaylar olana kadar bilgisayarla çok işim olmazdı.iş icabı ve yemek sitelerine bakardım.kızımı kaybedelide buralrdayım.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun canım.
davraz32 1 haziranda tefriciye okuyacakların, okunacakların listesi ortaya çıkmış olacak.
önce tefriciye bitecek galiba.
gerçek isminizi de özelden atarmısnız lütfen. şimdilik sayı belli değil. sayıyı o gün bildiririz:)
selamlar
ben evli değilim ve bir çocuğum yok annelik nedir bilmiyorum ama acını o kadar çok yüreğimde hissettim ki benim canım bu yazdıklarınla bu kadar yanabiliyorsa seni tahmin edemiyorum....
Allah sabır versin o meleklerin ömrünü Allah ablalarına versin çocuğunuzla mutlu bir yaşam sizin olsun acınızı tüm kalbimle paylaşıyorum....
Canim, naptin ya, mahvettin beni... yavrum benim, kediye kardesim mi diyor.... Insallah yavruna cok güzel, saglikli kardesler nasip etsin kurban oldugum Allahim
canım nkob'um.bu kadarmı benzer yaşadıklarımız.ben seni okudukça sen beni okudukça ağlıyoruz.inşallah rabbim yavrularımızın,bizim ve tüm isteyenlerin yüzünü tez zamanda güldürür.
ALLAH razı olsun canım.benimde her duamda sizlerde varsınız.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Bugün Cuma günüdür. Dinim Islam dinidir. Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek. Aç cemalini göster diyarini.
Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana. Her zaman sana muhtacim, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Bugün Cuma günüdür. Dinim Islam dinidir. Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek. Aç cemalini göster diyarini.
Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana. Her zaman sana muhtacim, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir.
NKOB, kizini benim yerime de öper misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?