Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

canım benim biz burda kocaman bir aileyiz
dertleşiyoruz gülüyoruz akıl danışıyoruz
biz birbirimizi çok seviyoruz
inan acını kalbimde yaşadım
Rabbim sabrını veriyor herşeyin....

Tek isteğim bu benim ahirette yavrularıma kavuşmak. Melek anneleri anlar beni bir tek. İçimin nasıl yandığın nasıl özlediğimi onları sevmekten hasretlerini en derinimde duymaktan bir gün olsun vazgeçmediğimi bir tek melek anneleri bilir.

İnşallah sen de en kısa zamanda kızına bir kardeş getirmek için cesaretini tekrar toplayıp yola çıkarsın.Dualarım seninle arkadaşım.

canım benim biz burda kocaman bir aileyiz
dertleşiyoruz gülüyoruz akıl danışıyoruz
biz birbirimizi çok seviyoruz
inan acını kalbimde yaşadım
Rabbim sabrını veriyor herşeyin....

Paylaşmakta çok zorlandım. Nasıl ıfade edebilir, nasıl aktarabılırdım bılemıyordum.

paylaşınca evet, o koca aile sımsıkı sarıyor ınsanın etrafını.

tşk ederim ilgine, Allah sana ve sevdiklerine yaşatmasın.
selamlar

Hepimize dua etmek için tefriciye okuyacak ve okunacak kişilerin listesini hazırlıyoruz map.

Mümkünse senin de katılmanı isterim.

ben evli değilim ve bir çocuğum yok annelik nedir bilmiyorum ama acını o kadar çok yüreğimde hissettim ki benim canım bu yazdıklarınla bu kadar yanabiliyorsa seni tahmin edemiyorum....
Allah sabır versin o meleklerin ömrünü Allah ablalarına versin çocuğunuzla mutlu bir yaşam sizin olsun acınızı tüm kalbimle paylaşıyorum....

Canim, naptin ya, mahvettin beni... yavrum benim, kediye kardesim mi diyor.... Insallah yavruna cok güzel, saglikli kardesler nasip etsin kurban oldugum Allahim

canım nkob'um.bu kadarmı benzer yaşadıklarımız.ben seni okudukça sen beni okudukça ağlıyoruz.inşallah rabbim yavrularımızın,bizim ve tüm isteyenlerin yüzünü tez zamanda güldürür.

ALLAH razı olsun canım.benimde her duamda sizlerde varsınız.

hayırlı cumalar canım... özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yüzü geçmediği için.ismim rukiye

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Bugün Cuma günüdür. Dinim Islam dinidir. Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek. Aç cemalini göster diyarini.

Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana. Her zaman sana muhtacim, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir.

ilginiz ve dualarınız için tşk.

Allah size ve sevdiklerinize yaşatmasın.

Canim, naptin ya, mahvettin beni... yavrum benim, kediye kardesim mi diyor.... Insallah yavruna cok güzel, saglikli kardesler nasip etsin kurban oldugum Allahim

Allah razı olsun.

cuma günü hürmetine hepimizin gönlüne göre ve hayırlısnı versin innnnnnşallah Allah.

Aynen, bn de anlarsın diye sana falan anlatıyorum zaten kzımdan.

Her şeyi iyi giden insanları görünce insan soğuyor konuşmaktan, paylaşımlardan.

Ama derdi derdimden dediğin insanı bulunca , rahaaattt rahat hem ağlayabiliyor insan hem de gülebiliyor.

Bn artık ne okursam sonunda buradaki isimleri sayıyorum:)

Allahım gani gani razı olsun zerdal.

Bizleri de ekledin duaya. Esirgemedin:)

senin adını almamıştık sanırım zerdalcığım tefriciye konusunda???

****19 mayıs törenine gitmiştik kızımla.

Bir arkadaş yanımıza yanaştı, tüm sevimliliğiyle, '' bebiş nasıl, eve mi bıraktınızz???'' diye sordu.

Elimden tutmakta olan kızım bni çekiştirerek, '' anne bebiş dediği kardeşim mi?'' diye sordu.

Eve gelince de bitmek bilmeyen sorular, arkadaşlarının haberi yok mu kardeşimin öldüğünden, onlar niye soruyor vs vs vs.. ditti durdu bni.

****Geçenlerde de eşimi bi arkadaşı aradı.

Tlf da selam bile vermeden heyecanla ilk '' ne zman güreştiriyoruz oğlanlarııııı???!!!! '' demiş.

... malum erkek için apayrı bişeydir erkek bebek sahibi olmak, güyaaa onu paylaşıyor eşimle.

!!!!!!!!!!!

AMİN.......

Allah razı olsun çok güzel bir dua okudukça için ferahladı.
Sizinde Cumanız mübarek olsun...

NKOB, kizini benim yerime de öper misin?

Bu kez kendım için değil, oğlum, kızım, ve diğer kızım için değil , senin için gözyaşlarım...

Rabbimmm arkadaşıma , diğer tüm bebek özlemi çekenlere sağlıkla sıhhatle bebeklerini bir an önce nasip ett.. ( sonra da bana inş. )

Yemin ediyorum 2 gecedir kızıma sarılıyor ve isim isim sizi sayıp dua ediyorum, onlara da nasip et Allahım, onları mahrum bırakma , soğut yüreklerini , söndür içlerinin yangınlarını diye.

slm NKOBnasılsın cnm nasıl gidiyor dua listesi epey kişi olmuştur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…