Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

metanetine hayran kaldım.çok güçlüsün.ALLAH gönlüne göre versin herşeyi.

bekovebebis emin ol Allahın verdiği bir güç bu. yoksa şu an bn de şaşıyorum yaşadıklarıma.ilerki sayfalarda bahsetmiştim, oğlumda bi ara hareket hissedememiştim de, '' bu da ölürse yaşamam, asla doğurmam, içimde tutar onunla ölürüm, vermem'' demiştim.

ama önce içimden aldılar. sonra gitti. ve noldu? !!! dayandım !!!! !!! yaşadım, yaşıyorum !!!! bn mi becerdim bunu? hyr. Allah nasip etti imtihanımı böyle geçirmemi.

Allah razı olsun duan için.

sonunda kavusabildim sizlere cok özlemisim.... ama üzüldüm ki yüregi yananlarin sayisi artmis...

oooo gizemmmmm.. hoşgeldin hayatım. hyrlı olsun laptopun Allah gebelik gelişimi ve bebeğinin sağlıklı gelişimlerini takip etmeni nasip etsin yeni laptopundan inşallah:97:

kız bn seni bi öpeyim hele gel

elhamdulıllah ki genelde bunların afrkındayım ve elhamdulıllah ki, farkındalığımı kaybettiğim zaman da hatırlatan senin gibi meleemm ve arkadaşlarım var.

yasaşınnn

anaaaammmm!!!! e sen mutluysannn, biz 2 kere mutlu olduk bu gelişmeyeee.

hayde breeee... darısı güzelce bitirip meslekğine kavuşmanaaaa

esmerayın durumu mahvetti bni.

napsak? ne etsek?

biri bişey söylesin yapalım. ooooofffff..

esmerayın durumu mahvetti bni.

napsak? ne etsek?

biri bişey söylesin yapalım. ooooofffff..

Muhtemelen internetten çıkar canım ama bulamazsan ben yazarım
Olmadı kendim yazar, elden veririm belki:)

Ne güzel dualar ediyorsun sen öyle,asıl Rabbim senden razı olsun
öpüyorum

Ben demiştim bir gün hepiniz gideceksiniz ben kalacağım bu topikte diye:)
Ama pes etmedim bak bekledm dönmenizi:)
Kardeşinin bebeği hayırlı olsun,Allah anasını babasını onun başından eksik etmesin,onuda annesinden babasından ayrı düşürmesin inşallah. Sağlıklı,hayırlı bir ömrü olsun

Gel öp hadi gel öppp

anaaaammmm!!!! e sen mutluysannn, biz 2 kere mutlu olduk bu gelişmeyeee.

hayde breeee... darısı güzelce bitirip meslekğine kavuşmanaaaa

Ben buna hevesli hevesli cevap yazardım şimdi ama esmerayı için yazdığın mesaj canımı sıktı.
İnşallah aklıma gelen yanlıştır

nazcımm iyiyim elhamdulıllah. aval bir hayat işte bnm yaşadığım... bakalım.. :)

umarım sen de iyisindir..

iyiym cnmm hamdolsun esmeray için bnde çok üzgünüm ama kendisi çok ii allah sabrını weriyo sanırım allah daha ii etsin işlhh

Hamileliği sonlandırılacakmış.

Ya Allah.

Canım arayamadım ya tutamazsam kendimi diye. Allah sabır versin bazıları o an metanetli oluyor acısı sonra çıkıyor. Allah bir çıkış kapısı varsa nasip etsin. Yoksa da sabır versin. Çok üzüldüm gerçekten...

gerçekten sözün bittiği yer

gözyaşlarıyla okudum yaşadıklarınızı

ne denilebilir ki

Rabbim sabır versin, güç versin

bir daha yaşatmasın :2:

Dün çok merak ettim,faceten buldum...çok üzüldüm.
Kesin sonuç var mı yoks abirşeyleri bekliyorlar mı anlamadım.
Umarım hala durumun değişme ihtimali vardır.Allah yardımcısı olsun.

bilgi vermem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama, durum kesin. yapılan işlemler ise sebebin araştırılmasına yönelik.

Allah yardımcısı olsun, onun neye ihtiyacı olduğu biliyor Allah ve en iyi şekilde atlatması, yıpranmaması için dualarım.

gerçekten sözün bittiği yer

gözyaşlarıyla okudum yaşadıklarınızı

ne denilebilir ki

Rabbim sabır versin, güç versin

bir daha yaşatmasın :2:

Allah razı olsun. tüm yaşayan arkadaşlarım ve kendim için amin.

Allah size ve sevdiklerinize yaşatmasın inşallah.

esmeray eğer buraya girip okursan dualarımız seninle rabbim yar ve yardımcın olsun

esmerayın yarın doğumu var arkadaşlar. suni sancıyla.

dualarımız artık kolay doğum yapması, olayı sağlıkla ve kazançla atlatması için...

Allah yardımcısı olsun.

esmerayın yarın doğumu var arkadaşlar. suni sancıyla.

dualarımız artık kolay doğum yapması, olayı sağlıkla ve kazançla atlatması için...

Allah yardımcısı olsun.

Ne kadar üzüldüğümü anlatamam.
Allahım sen güç ver arkadaşımıza.
Bir daha böyle bir acı yaşamasın
Söyleyecek çok şey var aslında ama boğazım düğümlendi
Çok ama çok üzgünüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…