metanetine hayran kaldım.çok güçlüsün.ALLAH gönlüne göre versin herşeyi.
sonunda kavusabildim sizlere cok özlemisim.... ama üzüldüm ki yüregi yananlarin sayisi artmis...
Dün gece okudum aslında bunu ama ne desem bilemedim,yazamadım.
Bak ne dicem
geçen akşam açılalım diye çıktık ailece biryerlerde oturduk,laf döndü dolaştı annemin ilk kaybına Yasin'imize geldi.
Annem iki laf edemeden bi ağlamaya başladı görsen inanmazsın 32 yıl geçtiğine. İyiymiş gibi görünüyorum ama sanki dün olmuş gibi heran aklımda,hiç değişmedim dedi.İçimdeki hiç sönmüyor diyor
Annemin ağladığını bu yaşıma kadar sayılı görmüşümdür,oda en yakınında olduğum için.Başkalarının yanında hep güçlü durur ama dayanamadı,ne kadar yanıyor içi demek canım benim. Adını ağzına alırken dayanamıyorStres kaynaklı bir sürü rahatsızlığı var,yarın yine bir doktora gidiyoruz mesela.
Velhasılı 2.yılı 3.yılı diye bir şey yokmuş,30 yılda geçse acı acıymış.
Bununla yaşamayı öğrenmek gerek,neticede hepimizin 3-5 gün ömrü var;sonuca doğru düzgün ulaşmayı nasip etsin Rabbim.
Sınandığınız için şanslısınız unutma.
Sonsuzluğun yanında bu ne ki,Cennette bebeklerin yanındayken şu 3-5 gün için kendimi ne kadar hırpalamışım diyeceksin.
Dirayetli ol,meleklerinin yanına gitmeye layık bir ömür geçir Allah'ın izniyle.
Özledim ben senieksikliğini hissettirme daha fazla lütfen...
Bu aradaaa hani bir haber bekliyorum diyordum ya,aldım..hemde süperinden:)
Şimdi benim okul bu yıl bitti,işletme..çok da umrumda değildi :)
Daha öncede organik tarım okumuştum,ona istinaden geçiş sınavına gireyim dedim Adana gelirse evden gider gelirim diye.
Bugün Çukurovaya kaydımı yaptırdım,Ziraat mühendisliğineAblam zir. mühendisi,babam ziraatle uğraşıyor,bende hep çok istemiştim.
Muaf olacağım dersler belli olacak bu hafta,direk 3. sınıftan başlama ihtimalim var,oda olursa değmeyin keyfime :)))
Eminepolatçığım paylaşımın çok güzel gerçekten. Hemen kaydediyorum. İnternetten yazsak çıkar mı bahsettiğin ayetler. Sağ olasın. Dualar gerçekten önemli hayatımızda. İnşallah senden de güzel haberler alırız inşallah...
Yine beklerim canım...
Ne güzel dualar ediyorsun sen öyle,asıl Rabbim senden razı olsuneminapolat allah razı olsun.gönlünün tüm muratları hayırlısıyla nasip olsun.
ziraat müh.hayırlı olsun.diploma aldığın günleride görürüz inşallah.
canım benim öpüyorum seni.kendine iyi bak.
kocAman selam herkese.
daha fazla gireyim diyorum giremıyorum malesef. önce ailemzideki söz nişan faaliyetlerinin üzerimdeki yükümlülükleri, ardından bi kaç gün önce doğum yapan kardeşimden yüklenen sorumluluklar.
güzel yorgunluklar elhamdulillah.
sizleri bn de çok ozledim. eminacım Allah razı olsun, biz terkeyledik de sen etmedin.
2 gecedir bebek ve lohusa bakımı üstlenmiş durumdayım:)
darısı buradaki tüm arkadaşlarımın ve bnm başıma inşallah...
esmerayın durumu mahvetti bni.
napsak? ne etsek?
biri bişey söylesin yapalım. ooooofffff..
kız bn seni bi öpeyim hele gel
elhamdulıllah ki genelde bunların afrkındayım ve elhamdulıllah ki, farkındalığımı kaybettiğim zaman da hatırlatan senin gibi meleemm ve arkadaşlarım var.
yasaşınnn
anaaaammmm!!!! e sen mutluysannn, biz 2 kere mutlu olduk bu gelişmeyeee.
hayde breeee... darısı güzelce bitirip meslekğine kavuşmanaaaa
Hamileliği sonlandırılacakmış.
Ya Allah.
Ya Allah.
nazcımm iyiyim elhamdulıllah. aval bir hayat işte bnm yaşadığım... bakalım.. :)
umarım sen de iyisindir..
Ya Allah.
Dün çok merak ettim,faceten buldum...çok üzüldüm.
Kesin sonuç var mı yoks abirşeyleri bekliyorlar mı anlamadım.
Umarım hala durumun değişme ihtimali vardır.Allah yardımcısı olsun.
Canım arayamadım ya tutamazsam kendimi diye. Allah sabır versin bazıları o an metanetli oluyor acısı sonra çıkıyor. Allah bir çıkış kapısı varsa nasip etsin. Yoksa da sabır versin. Çok üzüldüm gerçekten...
gerçekten sözün bittiği yer
gözyaşlarıyla okudum yaşadıklarınızı
ne denilebilir ki
Rabbim sabır versin, güç versin
bir daha yaşatmasın :2:
esmerayın yarın doğumu var arkadaşlar. suni sancıyla.
dualarımız artık kolay doğum yapması, olayı sağlıkla ve kazançla atlatması için...
Allah yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?