• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

metanetine hayran kaldım.çok güçlüsün.ALLAH gönlüne göre versin herşeyi.

bekovebebis emin ol Allahın verdiği bir güç bu. yoksa şu an bn de şaşıyorum yaşadıklarıma.ilerki sayfalarda bahsetmiştim, oğlumda bi ara hareket hissedememiştim de, '' bu da ölürse yaşamam, asla doğurmam, içimde tutar onunla ölürüm, vermem'' demiştim.

ama önce içimden aldılar. sonra gitti. ve noldu? !!! dayandım !!!! !!! yaşadım, yaşıyorum !!!! bn mi becerdim bunu? hyr. Allah nasip etti imtihanımı böyle geçirmemi.

Allah razı olsun duan için.

sonunda kavusabildim sizlere cok özlemisim.... ama üzüldüm ki yüregi yananlarin sayisi artmis...

oooo gizemmmmm.. hoşgeldin hayatım. hyrlı olsun laptopun:34: Allah gebelik gelişimi ve bebeğinin sağlıklı gelişimlerini takip etmeni nasip etsin yeni laptopundan inşallah:97:

:14:Dün gece okudum aslında bunu ama ne desem bilemedim,yazamadım.
Bak ne dicem
geçen akşam açılalım diye çıktık ailece biryerlerde oturduk,laf döndü dolaştı annemin ilk kaybına Yasin'imize geldi.
Annem iki laf edemeden bi ağlamaya başladı görsen inanmazsın 32 yıl geçtiğine. İyiymiş gibi görünüyorum ama sanki dün olmuş gibi heran aklımda,hiç değişmedim dedi.İçimdeki hiç sönmüyor diyor:14:
Annemin ağladığını bu yaşıma kadar sayılı görmüşümdür,oda en yakınında olduğum için.Başkalarının yanında hep güçlü durur ama dayanamadı,ne kadar yanıyor içi demek canım benim. Adını ağzına alırken dayanamıyor:14:Stres kaynaklı bir sürü rahatsızlığı var,yarın yine bir doktora gidiyoruz mesela.
Velhasılı 2.yılı 3.yılı diye bir şey yokmuş,30 yılda geçse acı acıymış.
Bununla yaşamayı öğrenmek gerek,neticede hepimizin 3-5 gün ömrü var;sonuca doğru düzgün ulaşmayı nasip etsin Rabbim.
Sınandığınız için şanslısınız unutma.
Sonsuzluğun yanında bu ne ki,Cennette bebeklerin yanındayken şu 3-5 gün için kendimi ne kadar hırpalamışım diyeceksin.
Dirayetli ol,meleklerinin yanına gitmeye layık bir ömür geçir Allah'ın izniyle.
Özledim ben seni:16:eksikliğini hissettirme daha fazla lütfen...

kız bn seni bi öpeyim hele gel:54::70:

elhamdulıllah ki genelde bunların afrkındayım ve elhamdulıllah ki, farkındalığımı kaybettiğim zaman da hatırlatan senin gibi meleemm ve arkadaşlarım var.

yasaşınnn:8:

Bu aradaaa hani bir haber bekliyorum diyordum ya,aldım..hemde süperinden:)
Şimdi benim okul bu yıl bitti,işletme..çok da umrumda değildi :)
Daha öncede organik tarım okumuştum,ona istinaden geçiş sınavına gireyim dedim Adana gelirse evden gider gelirim diye.
Bugün Çukurovaya kaydımı yaptırdım,Ziraat mühendisliğine:66:Ablam zir. mühendisi,babam ziraatle uğraşıyor,bende hep çok istemiştim.
Muaf olacağım dersler belli olacak bu hafta,direk 3. sınıftan başlama ihtimalim var,oda olursa değmeyin keyfime :)))

anaaaammmm!!!! e sen mutluysannn, biz 2 kere mutlu olduk bu gelişmeyeee.

hayde breeee... darısı güzelce bitirip meslekğine kavuşmanaaaa:65:

esmerayın durumu mahvetti bni.

napsak? ne etsek?

biri bişey söylesin yapalım. ooooofffff..

esmerayın durumu mahvetti bni.

napsak? ne etsek?

biri bişey söylesin yapalım. ooooofffff..

Eminepolatçığım paylaşımın çok güzel gerçekten. Hemen kaydediyorum. İnternetten yazsak çıkar mı bahsettiğin ayetler. Sağ olasın. Dualar gerçekten önemli hayatımızda. İnşallah senden de güzel haberler alırız inşallah...
Yine beklerim canım...

Muhtemelen internetten çıkar canım ama bulamazsan ben yazarım;)
Olmadı kendim yazar, elden veririm belki:)

eminapolat allah razı olsun.gönlünün tüm muratları hayırlısıyla nasip olsun.

ziraat müh.hayırlı olsun.diploma aldığın günleride görürüz inşallah.

canım benim öpüyorum seni.kendine iyi bak.
Ne güzel dualar ediyorsun sen öyle,asıl Rabbim senden razı olsun:16:
öpüyorum:71:

kocAman selam herkese.

daha fazla gireyim diyorum giremıyorum malesef. önce ailemzideki söz nişan faaliyetlerinin üzerimdeki yükümlülükleri, ardından bi kaç gün önce doğum yapan kardeşimden yüklenen sorumluluklar.

güzel yorgunluklar elhamdulillah.

sizleri bn de çok ozledim. eminacım Allah razı olsun, biz terkeyledik de sen etmedin.:16:

2 gecedir bebek ve lohusa bakımı üstlenmiş durumdayım:)

darısı buradaki tüm arkadaşlarımın ve bnm başıma inşallah...

Ben demiştim bir gün hepiniz gideceksiniz ben kalacağım bu topikte diye:)
Ama pes etmedim bak :P bekledm dönmenizi:)
Kardeşinin bebeği hayırlı olsun,Allah anasını babasını onun başından eksik etmesin,onuda annesinden babasından ayrı düşürmesin inşallah. Sağlıklı,hayırlı bir ömrü olsun:16:

kız bn seni bi öpeyim hele gel:54::70:

elhamdulıllah ki genelde bunların afrkındayım ve elhamdulıllah ki, farkındalığımı kaybettiğim zaman da hatırlatan senin gibi meleemm ve arkadaşlarım var.

yasaşınnn:8:

Gel öp hadi gel öppp:32:

anaaaammmm!!!! e sen mutluysannn, biz 2 kere mutlu olduk bu gelişmeyeee.

hayde breeee... darısı güzelce bitirip meslekğine kavuşmanaaaa:65:

Ben buna hevesli hevesli cevap yazardım şimdi ama esmerayı için yazdığın mesaj canımı sıktı.
İnşallah aklıma gelen yanlıştır:53:

nazcımm iyiyim elhamdulıllah. aval bir hayat işte bnm yaşadığım... bakalım.. :)

umarım sen de iyisindir..

iyiym cnmm hamdolsun esmeray için bnde çok üzgünüm ama kendisi çok ii allah sabrını weriyo sanırım allah daha ii etsin işlhh :(

Hamileliği sonlandırılacakmış.

Ya Allah.

Canım arayamadım ya tutamazsam kendimi diye. Allah sabır versin bazıları o an metanetli oluyor acısı sonra çıkıyor. Allah bir çıkış kapısı varsa nasip etsin. Yoksa da sabır versin. Çok üzüldüm gerçekten...

gerçekten sözün bittiği yer

gözyaşlarıyla okudum yaşadıklarınızı

ne denilebilir ki

Rabbim sabır versin, güç versin

bir daha yaşatmasın :2::14:

Dün çok merak ettim,faceten buldum...çok üzüldüm.
Kesin sonuç var mı yoks abirşeyleri bekliyorlar mı anlamadım.
Umarım hala durumun değişme ihtimali vardır.Allah yardımcısı olsun.

Canım arayamadım ya tutamazsam kendimi diye. Allah sabır versin bazıları o an metanetli oluyor acısı sonra çıkıyor. Allah bir çıkış kapısı varsa nasip etsin. Yoksa da sabır versin. Çok üzüldüm gerçekten...

bilgi vermem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama, durum kesin. yapılan işlemler ise sebebin araştırılmasına yönelik.

Allah yardımcısı olsun, onun neye ihtiyacı olduğu biliyor Allah ve en iyi şekilde atlatması, yıpranmaması için dualarım.

gerçekten sözün bittiği yer

gözyaşlarıyla okudum yaşadıklarınızı

ne denilebilir ki

Rabbim sabır versin, güç versin

bir daha yaşatmasın :2::14:

Allah razı olsun. tüm yaşayan arkadaşlarım ve kendim için amin.

Allah size ve sevdiklerinize yaşatmasın inşallah.

esmeray eğer buraya girip okursan dualarımız seninle rabbim yar ve yardımcın olsun

esmerayın yarın doğumu var arkadaşlar. suni sancıyla.

dualarımız artık kolay doğum yapması, olayı sağlıkla ve kazançla atlatması için...

Allah yardımcısı olsun.

esmerayın yarın doğumu var arkadaşlar. suni sancıyla.

dualarımız artık kolay doğum yapması, olayı sağlıkla ve kazançla atlatması için...

Allah yardımcısı olsun.

:( Ne kadar üzüldüğümü anlatamam.
Allahım sen güç ver arkadaşımıza.
Bir daha böyle bir acı yaşamasın :(
Söyleyecek çok şey var aslında ama boğazım düğümlendi :(
Çok ama çok üzgünüm...

Back