Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 haftalık olmşsun esmeray:) maşallah. durumlar nasıl?
Ahan da geldim burdayım. bn bu işte ustayım
eminecimmm yaa kaybımın birinin yıldönümünü yaşadım bu sıralar. sanırım dibine köküne kadar acısını hissettim ama sadece kendi içimde. kızıma 2 yıl oldu. işte öyle yaaaa...
neyseee...
naapsak, yapsak mı bi cmts buluşması acabaaaaa... 3ümüz. :97:
canım sebebi bulunmadı araştırıldı ama hiç bişe yok kalbi durmuş .otopside çıkar dediler kıyamadık .şimdi tekrar istiyom ama sezeryan mecbur 6 ay beklicem nasip dikişlerden korkuyom .
Benimde 4 yaşında bir oğlum var ona bir kardeş verelim dedik olmadı 21+2 de kaybettik oğlumuzun kardeşini minik oğlumuzu...oğlum çok üzüldü bugün tam 19 gün oldu doktor 3 ay sonra gebe kalabilirsin dedi ama ben ocağı bekleyecem yaşımda 34 allah yar ve yardımcımız olsun
evet, sen aradın ama bn çoookkk meşguldum ve ancak msjla cvplayabildim. 2 gün okula bile gitmedim, güzel telaşlardı ama elhamdulıllah. 2 hafta içinde birinci derceden 3 nişanımız oldu da:S
naapsak, yapsak mı bi cmts buluşması acabaaaaa... 3ümüz. :97:
Harbi mi
Harika olur,ben evet diyorum pas chnb de :)
Bu aradaaa hani bir haber bekliyorum diyordum ya,aldım..hemde süperinden:)
Şimdi benim okul bu yıl bitti,işletme..çok da umrumda değildi :)
Daha öncede organik tarım okumuştum,ona istinaden geçiş sınavına gireyim dedim Adana gelirse evden gider gelirim diye.
Bugün Çukurovaya kaydımı yaptırdım,Ziraat mühendisliğineAblam zir. mühendisi,babam ziraatle uğraşıyor,bende hep çok istemiştim.
Muaf olacağım dersler belli olacak bu hafta,direk 3. sınıftan başlama ihtimalim var,oda olursa değmeyin keyfime :)))
Allah razı olsun paşam. okudukların gibiyiz:) sesn nasılsın, umarım çok daha iyiysindir.
Süper çok sevindim. Güzel bir meslek. Yakınlaşıyoruz bir hafta sonu atla gel...
Teşekkür ederim canımmm
Böyle de yakınız zaten,görüşelim mutlaka
Hatay'da mıydın ?
Evet HATAYDA YAŞIYORUM.
Allah seni netmeye.. kayıplar artmış deyince ödüm koptuuuuuuuuuu....topiğimizin kayıpları artmıış.kızlar nerelerdesiniz.nkob,özlem,made aklıma gelenler.herkes nereye gitti.
NKOB cim slm nasılsın cnmm hep sana yazıcam ama bşy oluyo çıkıyorum iisin işlhh.....