Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

21 haftalık olmşsun esmeray:) maşallah. durumlar nasıl?

iyidir ablam carsamba detaylımız var hem heyecan hem de tedirginlik tabi tedirginlik daha agır basıyor yavaş yavaş büyyor ve genişliyoruz bakalım Rabbim bu kez sonunu getmrimeyi nasip etsin inş. sen eşini ikna edebildinmi

NKOB cim slm nasılsın cnmm hep sana yazıcam ama bşy oluyo çıkıyorum iisin işlhh.....

sonunda kavusabildim sizlere cok özlemisim.... ama üzüldüm ki yüregi yananlarin sayisi artmis...

Dün gece okudum aslında bunu ama ne desem bilemedim,yazamadım.
Bak ne dicem
geçen akşam açılalım diye çıktık ailece biryerlerde oturduk,laf döndü dolaştı annemin ilk kaybına Yasin'imize geldi.
Annem iki laf edemeden bi ağlamaya başladı görsen inanmazsın 32 yıl geçtiğine. İyiymiş gibi görünüyorum ama sanki dün olmuş gibi heran aklımda,hiç değişmedim dedi.İçimdeki hiç sönmüyor diyor
Annemin ağladığını bu yaşıma kadar sayılı görmüşümdür,oda en yakınında olduğum için.Başkalarının yanında hep güçlü durur ama dayanamadı,ne kadar yanıyor içi demek canım benim. Adını ağzına alırken dayanamıyorStres kaynaklı bir sürü rahatsızlığı var,yarın yine bir doktora gidiyoruz mesela.
Velhasılı 2.yılı 3.yılı diye bir şey yokmuş,30 yılda geçse acı acıymış.
Bununla yaşamayı öğrenmek gerek,neticede hepimizin 3-5 gün ömrü var;sonuca doğru düzgün ulaşmayı nasip etsin Rabbim.
Sınandığınız için şanslısınız unutma.
Sonsuzluğun yanında bu ne ki,Cennette bebeklerin yanındayken şu 3-5 gün için kendimi ne kadar hırpalamışım diyeceksin.
Dirayetli ol,meleklerinin yanına gitmeye layık bir ömür geçir Allah'ın izniyle.
Özledim ben senieksikliğini hissettirme daha fazla lütfen...

naapsak, yapsak mı bi cmts buluşması acabaaaaa... 3ümüz. :97:

Harbi mi
Harika olur,ben evet diyorum pas chnb de :)

Bu aradaaa hani bir haber bekliyorum diyordum ya,aldım..hemde süperinden:)
Şimdi benim okul bu yıl bitti,işletme..çok da umrumda değildi :)
Daha öncede organik tarım okumuştum,ona istinaden geçiş sınavına gireyim dedim Adana gelirse evden gider gelirim diye.
Bugün Çukurovaya kaydımı yaptırdım,Ziraat mühendisliğineAblam zir. mühendisi,babam ziraatle uğraşıyor,bende hep çok istemiştim.
Muaf olacağım dersler belli olacak bu hafta,direk 3. sınıftan başlama ihtimalim var,oda olursa değmeyin keyfime :)))

canım sebebi bulunmadı araştırıldı ama hiç bişe yok kalbi durmuş .otopside çıkar dediler kıyamadık .şimdi tekrar istiyom ama sezeryan mecbur 6 ay beklicem nasip dikişlerden korkuyom .

Allah tekrara nasip etsin inşallah...

Başın sağ olsun. Acın çok taze. Benim de 7 yaşında oğlum var geçen sene 25 haftalık oğlumuzu kaybettik. Benim o oğlum rahimağzı yetmezlği nedeniyle erke doğdu? Sizinki niye belli mi? Arkasından da 4 ay önce 8 haftalık düşük yaptım. Zor günler bunlar... Allah yardımcımız olsun...

evet, sen aradın ama bn çoookkk meşguldum ve ancak msjla cvplayabildim. 2 gün okula bile gitmedim, güzel telaşlardı ama elhamdulıllah. 2 hafta içinde birinci derceden 3 nişanımız oldu da:S

Canım hayırlı olsun nişanınız. Maşallah. Bebiş işlerini de yavaş yavaş yoluna koyun artık... Kızın için de çok üzgünüm.(

naapsak, yapsak mı bi cmts buluşması acabaaaaa... 3ümüz. :97:

Süper olur havalar soğumadan o kadar ihtiyacım var ki aslında...

Süper çok sevindim. Güzel bir meslek. Yakınlaşıyoruz bir hafta sonu atla gel...

Allah razı olsun paşam. okudukların gibiyiz:) sesn nasılsın, umarım çok daha iyiysindir.

iç güveyden halliceyim canım genetikleri yaptırıcaktım çapada paralı dediler testlere iptal ettirmek zorunda kaldımbaşka bahara kaldı benim işim bu arada çapada test aptıran varmı aranızda para aldılarmı merak ettim
:44::44::44:

Evet HATAYDA YAŞIYORUM.

Bir kaç hafta önce 2 defa Antakya'ya geldik,babamın işi vardı bizde peşine takıldık.
Orayı bilmeyince etrafa sorduk gezilecek görülecek bir yer var mı diye;Harbiye şelalesine yolladılar:)
Sen İstanbul'daydın o aralar.Bir gün buluşuruz illa ki :)

Ne zamandır paylaşmayı düşündüğüm şeyler var ama her gün bakıyorum topikte çıt çıkmıyor.
Ben en iyisi yazayım,bir gün olurda dönerseniz bakarsınız :)))

...Dua maksadı ile okunan Kur'an ayetleri...
-Çocuğunun olmasını dileme duası;
Al-i İmran suresi 35.-36. ayetler
Al-i İmran suresi 38.-40. ayetler
Meryem suresi 9.-10. ayetler
Kasas suresi 12.-13. ayetler
Fatır suresi 11. ayet
Saffat suresi 100.ayet
Fussilet suresi 47.ayet
Şura suresi 49.-50. ayetler
Zariyat suresi 29.-30. ayetler

-Evladın hayırlısını isteme duası;
Bakara suresi 124.ayet
Al-i İmran suresi 35.-38. ayetler
A'raf suresi 189.-190. ayetler
Hud suresi 71.-73. ayetler
Hicr suresi 53-56 ayetler
Kehf suresi 80.-81. ayetler
Meryem suresi 1.-6. ayetler
Meryem syresi 7.-10. ayetler
Lokman suresi 34. ayet
Saffat suresi 100.-101. ayet
Şura suresi 49.-50. ayet

-Sıkıntı ve keder anında okunacak dualar;
Bakara suresi 156.-157. ayetler
Al-i İmran suresi 153. ayet
En'am suresi 41.-43. ayetler
A'raf suresi 94.-95. ayetler
A'raf suresi 131.-135. ayetler
A'raf suresi 134.ayet
Yunus suresi 12.ayet
Yusuf suresi 86. ayet
Duhan suresi 12.ayet
Teğabün suresi 11.-13. ayetler
Kalem suresi 48.-50. ayetler
Duha suresi 1.-5. ayetler
Asr suresi 1.-3. ayetler

-Şifa ayetleri
Fatihayı Şerif
Bakara 255 (ayetel kursi)
Al-i İmran suresi 49.ayet
Maide suresi 110.ayet
Tevbe suresi 14.-15.ayetler
Yunus suresi 57.ayet
Yusuf suresi 96.ayet
Nahl suresi 68.-69. ayetler
İsra suresi 81.-82. ayetler
Enbiya suresi 83.-84. ayetler
Şuara suresi 78.-83. ayetler
Yasin suresi 81.-83. ayetler
Sad suresi 41.-42. ayetler
Fussilet suresi 44. ayet

-Umut ve istek duları
Bakara suresi 126.ayet
Bakara suresi 54. ayet
Nisa suresi 16.-17. ayetler
Maide suresi 39.ayet
A'raf suresi 125.-126. ayetler
A'raf suresi 143.ayet
Tevbe suresi 27.ayet
Tevbe suresi 116.-118.ayet
Hud suresi 112.ayet
Nahl suresi 119.ayet
Nur suresi 5.ayet
Furkan suresi 70.-71.ayet
Necm suresi 32.ayet
Tahrim suresi 8.ayet

Aslında bahsettiğim ayetleri açık açık yazayım istedim ama yersiz bir paylaşım deyip silerler mi diye yazmadım,bana kalırsa topiğin ana fikrine gayet uygun halbuki
Yanlış,eksik anlaşılmayan bir yer olursa açıklarım.
Ben bu yıl dua etmekten ve dua almaktan başka hiç bir çaba sarfetmediğim işlerimde muvaffak oldum,duanın gücüne bir hayli inanırım:)
Gerçekleşmese bile üzerine düşeni yapmanın hafifliği oluyor sanki:)

Her gün muhabbet edilen günleri özledim
Dönün yoksa Nkob'dan başlayıp onun merdanesiyle hepinizi ziyaret edecem

Eminepolatçığım paylaşımın çok güzel gerçekten. Hemen kaydediyorum. İnternetten yazsak çıkar mı bahsettiğin ayetler. Sağ olasın. Dualar gerçekten önemli hayatımızda. İnşallah senden de güzel haberler alırız inşallah...

Yine beklerim canım...

eminapolat allah razı olsun.gönlünün tüm muratları hayırlısıyla nasip olsun.

ziraat müh.hayırlı olsun.diploma aldığın günleride görürüz inşallah.

canım benim öpüyorum seni.kendine iyi bak.

kocAman selam herkese.

daha fazla gireyim diyorum giremıyorum malesef. önce ailemzideki söz nişan faaliyetlerinin üzerimdeki yükümlülükleri, ardından bi kaç gün önce doğum yapan kardeşimden yüklenen sorumluluklar.

güzel yorgunluklar elhamdulillah.

sizleri bn de çok ozledim. eminacım Allah razı olsun, biz terkeyledik de sen etmedin.

2 gecedir bebek ve lohusa bakımı üstlenmiş durumdayım:)

darısı buradaki tüm arkadaşlarımın ve bnm başıma inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…