Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

canım,kader arkadaşım nkob'cum yazdıklarımla yaranı deşmiş olmama çok üzüldüm.canım benim kıyamam gözündeki yaşlara.bende durmadan vara yoğa ağlıyorum.hele gündüz evde kimse yokken.

rabbim tüm çocukları korusun,hayırlı sağlıklı ömürler nasi etsin.tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

esmeray'cım yaşadıkların hissettiklerin çok normal.bilinçaltın sürekli yavrunla,yaşadıklarınla dolu olduğu için özellikle sabahları zorlanıyorsun herhalde.birsürü hayaller kurup,hazırlıklar yapıp kucağın boş eve gelmek öyle herkesin kolaylıkla üstesinden gelebileceği birşey değil canım.sen her ne kadar gün içinde ve akşamları iyiyim sadece sabhları sıkıntım var desende gün içinde dünya telaşından erteliyorsundur.kendinle başbaşa kalıncada herşey ortaya çıkıyor.

bu bir süreç diye düşnüyorum.nkob'un dediği gibi kitap okusan iyi gelmez mi acaba.hep beraber bu günlerimizi hayırlısıyla atlatırız inşllah.moralini mümkün olduğunca yüksek tutmaya çalış canım.

arkadaşlar hepimiz adına 1 takım böyle bir şey yapalım diye konuştuk esmerayla birlikte.

Herbirimize 4444 tane değil. hepimize birden 4444.

1 hazirana kadar isim listesi çıkacak ortaya.

ismini vermek isteyenler, bir de bn çekerim okurum diyenler bildirsinler lütfen özelden.

OKUNACAKLAR;

4444 TEFRİCİYE

YASİN

FETİH

CEVŞEN

***yasin fetih ve cevşende sayı muhim değil, 4444 tefriciyenin bitiş gününe kadar ''bn okudum, veya okuttum'' demek yeterli okunmuşlara eklemek için.

İSİM LİSTESİNE İSE İSTEYEN HERKES EKLENECEK, SON GÜN 1 HAZİRAN İSİM LİSTESİ VE TEFRİCİYENİN PAYLAŞIMI İÇİN.

** Önerileriniz varsa da paylaşın bizimle lütfen

canım çok iyi düşünmüşsünüz.bende katılmak isterim ama özelden mesaj atamıyorum.

evt melekannesi aynı senn dediğin durumdayım ügn içinde dünya meşgalesinden bişey aklıma gelmiyor ama sabhaları uynadıgımda sanırım dediğin gibi ertelediğim şeyler aklıma geliyor bilmiyorum sziler nasıl uyanıyorsunuz bu süreci bir anöce atlatırız inş.

arkadaşlar bende varım... hergün yasin okuyorum zaten arapça bilmiyorum tefriciye dediginiz nasıl oluyor elimden gelen herşeyi yaparım yer gök zaten hep duaaa bol bol edelim nasıl oluyorsa ???

QUOTE=burcuerdem;19365883]arkadaşlar bende varım... hergün yasin okuyorum zaten arapça bilmiyorum tefriciye dediginiz nasıl oluyor elimden gelen herşeyi yaparım yer gök zaten hep duaaa bol bol edelim nasıl oluyorsa ???[/QUOTE]

cnm google a yaz cıkar karşına
cnm kaç tane okuyabilirsin bir haftada

Sağ ol canım. Biz malesef ona gerçeği söyleyemedik. Ben erken doğumdan sonra bir kez psikoloğa gitmiştim ve o söylemeliydiniz demişti. Çocuk sizin neden ağladığınıza anlam veremeyebilir ve kafasında çok farklı şeyler kurabilir demişti. Gerçekten ağladığımda çok üzülüyordu ama Allah'tan o süreç yaz tatiline gelmişti ve akrabalarda kalabalıkla geçirmiştik. Çocuklarla oyalanmıştı. Kızın da o küçücük yaşıyla eminim zorlanmıştır kabul etmekte. Sana doktor ne kadar sonra dene dedi. Ne kadar geçti üzerinden canım? Belki sormuşumdur önceden herhangi bir tedavi gördün mü?

Canım malesef hep o hesapları yapacağız. Doğsaydı şu kadarlık olacaktı vs... İnşallah tez zamanda yeniden hamile kalıp sağ salim vakitlice evladını kucağına alırsın...

Canım benim kayınvalidem 76 yaşında. 9 yaşayan çocuğu var. 2 si de doğumdan birkaç ay sonra vefat etmiş. Aradan 50 yılı aşkın süre geçmiş hala bahsederken ağlar yaşayan 9 evladına rağmen. Allah hepsinin yerini sevgisini ayrı veriyor. Biri de bir bini de. İnşallah sen de tekrar hamile kalıp bu güzel duyguyu yaşarsın...

bnm babaannemin de yaşayan 7 evladı var 3 ü doğumdan sonra ölmüş
ben ağladıkça o da ağlar garip nenem

kızlarımızın yaşadıkları o kadar benziyor ki.ben hastaneden çıkmadan eşim ve annem tüm eşyaları,beşiği ne varsa toplamışlar.bende de görmediklri hastane çıkışı takım kalmış.kızım kaldırtmadı bile.o bana kardeşimden hatıra diyor.rabbim yavrularımıza tekrar kardeş acısı yaşatmasın.

Bn de birlikteliğimize artık çookk güveniyorum.
önce Allaha tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…