• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

bence unutamayız asla;
geçen hafta erdemlide arkadaşa kahve içmeye gittim onunda 15 yıl önce oğlu doğumdan 20 gün sonra vefat etmiş 8 aylık ve 3500gr doğmuş....
şimdi biri 13 diğeri 10 yaşında iki kızı var.... sanki oğlumu daha dün toprağa vermiş gibiyi diyor.....

ben de yaşadığım müddetçe unutullacak bir acı olmadığını düşünüyorum.

çok üzüldüm çooook üzüntümü tarif edecek lafım sözüm yok. Allah sabır versin. Takdir i İlahi. O verdi O aldı :43: seni teselli edecek hiçbir şey bulamıyorum.. okurken öyle kötü oldum ki kalbim sıkıştı. Allah kızına hayırlı güzel ömür versin. Acısını göstermesin. Cümlemizin evladını korusun Rabbim..

özlemcim güzel paylaşımın için çok teşekkür ederim.çok güzel bir yazı.sayende farklı bir bakış açısı kazandım.sizlerde aynı şeyleri hissediyormusunuz bilmiyorum ama ben bazen kendimi keşkelere kaptırabiliyorum.sonra pişmanlık duyuyorum ama oluyor işte.

o anlattığın kadın için yorum bile yapamayacağım.herkesin hayata bakışı,değerlendirişi farklı işte.

melekannem, keskeler cok... bunlar cok normal galiba, herkesin yasadigi duygular...

cok aci bir söz ama, "ölüm gelmis cihana, basagrisi bahane"..

bi sekilde bununla yasamayi ögrenecegiz....

o kizi hatirlayinca bile tüylerim diken diken oluyor, ben de arkadasim anlatirken sok olmustum, Allah islah etsin, ne diyelim..

chnb'em üzülme olur mu?doğru zaman değilmiş diye düşün.inşallah en kısa zamanda ütün dileklerin hayırlısıyla gerçekleşir.sende tatildeymişssin.sanada iyi tatiller bizi ihmal etme olur mu?

İnşallah hepimizin dilekleri gerçekleşir. Biz kısa tatilden vazgeçtik. Cumaya İstanbul'a gideceğim. Ama orada internet yok giremem. Girebileceğim ortam olursa yazarım. Ben de özleyeceğim herkesi...

Bu arada Eminapolat, Nkob sana iletmemi istedi: Bahsettiği duaları senin için okumuş canım. Diğer arkadaşlarımız için de dualar etmiş. Hayırlısıyla iyi geçsin inşallah sınavın...

cnm ben saygıdan söylemiştim:(
diğer topiklerde de bana da abla diyenler oluyor ki ben bunda herhangi bir sakınca göremediim eğer ki nkob kızarsa birdaha demem

sakaydi canim, niye öyle aciklama ihtiyaci falan hissettin ki.... kendi adima bana abla da, teyze de diyebilirsin...:34:

cnm ben saygıdan söylemiştim:(
diğer topiklerde de bana da abla diyenler oluyor ki ben bunda herhangi bir sakınca göremediim eğer ki nkob kızarsa birdaha demem

Bana herkes abla diyebilir sanırım.:9: 34.5 oldum.:37: Var mı benden yaşlısı?:50:

eminapolat geçmişi okudum biraz.sınava girecekmişsin başarılar dilerim.inşallah başarılı şekilde geçersin.dualarımız seninle.boğulma korkun için hiç yardım aldın mı?bugün memurlar.net de bununla ve tedavisiyle ilgili bir haber vardı deteyını okumamıştım.geçmiş olsun,kendine dikkat et.sadece sınava yoğunlaş,başaracağına inanıyorum...

Duaların için çok teşekkür ederim çok:16:Sınavım beklediğimden çok daha iyi geçti,şoktayım :) Bu kış bi rahatsızlık başladı bende ve gereğiden fazla tepki verdiğimi gördüm,meğerse korkudan deliye dönmüşüm. Yememekten 15 günde 8 kilo verdim,o zaman başladım tedaviye,3 aydır destek alıyorum aynı zamanda terapi alıyorum ama doktorum bunu aşmamız en az 1 yıl sürer çok yerleşmiş diyor. Zamanla düzelecek inşallah,ilgin için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

İnşallah hepimizin dilekleri gerçekleşir. Biz kısa tatilden vazgeçtik. Cumaya İstanbul'a gideceğim. Ama orada internet yok giremem. Girebileceğim ortam olursa yazarım. Ben de özleyeceğim herkesi...

Bu arada Eminapolat, Nkob sana iletmemi istedi: Bahsettiği duaları senin için okumuş canım. Diğer arkadaşlarımız için de dualar etmiş. Hayırlısıyla iyi geçsin inşallah sınavın...

Çok teşekkür ederim canım benim,desteğinizle en hayırlı şekilde geçti sınavım,sonuç ne olursa olsun ben mutluyum:) Nkob'a iletirsen sevinirim:)

kızlar merabalar... özledim sizleri. nasılsınız. arada girmeye çalışırım öpüyorum sizi.

nkob canımmmm ben iyiyim merak etme olur mu

Duaların için çok teşekkür ederim çok:16:Sınavım beklediğimden çok daha iyi geçti,şoktayım :) Bu kış bi rahatsızlık başladı bende ve gereğiden fazla tepki verdiğimi gördüm,meğerse korkudan deliye dönmüşüm. Yememekten 15 günde 8 kilo verdim,o zaman başladım tedaviye,3 aydır destek alıyorum aynı zamanda terapi alıyorum ama doktorum bunu aşmamız en az 1 yıl sürer çok yerleşmiş diyor. Zamanla düzelecek inşallah,ilgin için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Çok teşekkür ederim canım benim,desteğinizle en hayırlı şekilde geçti sınavım,sonuç ne olursa olsun ben mutluyum:) Nkob'a iletirsen sevinirim:)

Sınavının iyi geçtiğine sevindim canım. İnşallah istediğin yere yerleşirsin. Öpüyorum canım seni...:54:

kızlarrr nasılsınız gorusmeyelı ben cok cok cok sukur cok cok cok ıyıyım uzun zaman oldu gırmeyelı unutulmusumdur belkı namza basladım 15gunu gectı oazartesı ve persembe dayanma gucmu zorlayarak oruc tutuyorum aksam 5ten 11 e kadarda esımle konusyorum arada bır faceye takılıyorum anlayacagınız pek zmanım yok dua edıyorum tum arkadsalrımıza rabbım gonlumuzden gecenı hayırlı eylesın cumlemıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ıns.kısmetse eylule esım gelıyo ve artık benımde bır yuvam olcak tam anlamıyla evımıızı alıp yerlescez ve tatıle gıtcez vee enonemlısı testlerı yaptırıp bebıs beklıycez allah nasıp ederse bakalım hepınıze opuyorum allaha emanet olun....:nazar::nazar::nazar

kızlarrr nasılsınız gorusmeyelı ben cok cok cok sukur cok cok cok ıyıyım uzun zaman oldu gırmeyelı unutulmusumdur belkı namza basladım 15gunu gectı oazartesı ve persembe dayanma gucmu zorlayarak oruc tutuyorum aksam 5ten 11 e kadarda esımle konusyorum arada bır faceye takılıyorum anlayacagınız pek zmanım yok dua edıyorum tum arkadsalrımıza rabbım gonlumuzden gecenı hayırlı eylesın cumlemıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ıns.kısmetse eylule esım gelıyo ve artık benımde bır yuvam olcak tam anlamıyla evımıızı alıp yerlescez ve tatıle gıtcez vee enonemlısı testlerı yaptırıp bebıs beklıycez allah nasıp ederse bakalım hepınıze opuyorum allaha emanet olun....:nazar::nazar::nazar

Ne güzel canım. Eşin de gelecekmiş, az kalmış. Hayırlısıyla yeni eve yeni bebek gelsin inşallah. Sevindim ...:nazar:

Sınavının iyi geçtiğine sevindim canım. İnşallah istediğin yere yerleşirsin. Öpüyorum canım seni...:54:

Çok teşekkür ederim,inşallahhh:16:

Burayı okuya okuya bilinçaltıma yerleşmiş galiba;dün rüyamda ikiz bebeklerim vardı:))
Bir elimle ikisini tutup diğer elimle ev işi yapıyordum,ne hamaratım :P
Çocukluğumdan beri ikizlere imrene imrene bakarım ama burda zaman geçirdikten sonra değiştim.Sağlıklı olsunda tek tek olsun...

Çok teşekkür ederim,inşallahhh:16:

Burayı okuya okuya bilinçaltıma yerleşmiş galiba;dün rüyamda ikiz bebeklerim vardı:))
Bir elimle ikisini tutup diğer elimle ev işi yapıyordum,ne hamaratım :P
Çocukluğumdan beri ikizlere imrene imrene bakarım ama burda zaman geçirdikten sonra değiştim.Sağlıklı olsunda tek tek olsun...

Evet canım, sağlıklı olsun da. Hele ben ikizi çok severim ama ikiz gebelik benim için ayrıca zor. Tekini taşımayı beceremiyorum ikiz olduğunu öğrenirsem ne yaparım Allah bilir... 9 ay yataktan çıkamam herhalde...:9:

Evet canım, sağlıklı olsun da. Hele ben ikizi çok severim ama ikiz gebelik benim için ayrıca zor. Tekini taşımayı beceremiyorum ikiz olduğunu öğrenirsem ne yaparım Allah bilir... 9 ay yataktan çıkamam herhalde...:9:

Öyle deme ya niye beceremeyesin,Rabbim kısmet etsinde 4 tane bile taşırsın :))
Gerçi taşıması bir yana büyütmesi mesele onuda:)
Bizim bir tanıdığın çocuğu olmuyordu evlatlık aldılar,o kızcağız 15 yaşına geldi kadın hamile kaldı, hemde dördüz:)
Sonra ikisini aldırıp ikisini doğurdu,ben çok üzülmüştüm nasıl kıyılır diye.
Tamam bakımı zordur ama insan tercih yapabilir mi ikisi kalsın ikisini öldürün diye:26:

Back