• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Günaydın arkadaşlar, NKOB ve Özlem dün gece bayağı derin mevzularda sohbet varmış. Şimdi uyuyorsunuzdur belki de:)) ...

ebett:) 4 e doğru gittik sanırım. ama çok iyiydi. hani sihirli annemde falan faniler uyuyunca periler bulutların üstüne çıkıyor, bişeyler yapıyor ya, biz de sanki bulutlar üstünde sohbet ettik gibiydi sanki. bn öyle hissettim yani sabah kalktığımda.

hiç de uyumuyordum 10 daaa. 9 da uyandım:P ama 12 - 1:30 arası açığı kapattım geri.. ;)

NKOB ben dün akşam yasinin bir tanesini okuyabildim canım. Sabaha malum hasta olmuşum. Şükür çok bekletmedi. Kafamda bayağı senaryolar üretmeye başlatmıştım. Türk filmi gibi acaba testler filan mı karıştı diye...:)):37: Progestan 3-7 gün arası gecikme yapabiliyormuş. İnternetten araştırdım geciktirmek için de kullananlar varmış...

gayet özgürüz o okumalarımız konusunda chnb cimmm. pazar günüymüş sınavları. herkes artık elinden ve isteğinden ne gelirse:)

sevindim adetinin gelmesine. sen de yoluna bakarsın artıkın;) bn olsam bn de uretırdım vallaa senaryolar. edgar alan poe yanımda hiç kalırdı :P bi de öyle bi anlatırım ki senaryolarımı, bu işin uzmanı olan eşim bile "ha evet, haklı olabilirsin:26:" derdi:9:

canım mersine gelirseniz haberim olsun seninle denize karşı güzel bir kahve içeriz....

Sağ olasın canım. Ne güzel olur... Daha haber çıkmıyoruz. Bizim arabamız yok. Beraber gideceğiz aileden daha ses çıkmadı. Haber bekliyorum...

bugün güne süper başladım rabbimin izniyle kardeşimin atandığını öğrendik çok mutluyuz

Ne güzel hayırlı olsun...

ebett:) 4 e doğru gittik sanırım. ama çok iyiydi. hani sihirli annemde falan faniler uyuyunca periler bulutların üstüne çıkıyor, bişeyler yapıyor ya, biz de sanki bulutlar üstünde sohbet ettik gibiydi sanki. bn öyle hissettim yani sabah kalktığımda.

hiç de uyumuyordum 10 daaa. 9 da uyandım:P ama 12 - 1:30 arası açığı kapattım geri.. ;)

gayet özgürüz o okumalarımız konusunda chnb cimmm. pazar günüymüş sınavları. herkes artık elinden ve isteğinden ne gelirse:)

sevindim adetinin gelmesine. sen de yoluna bakarsın artıkın;) bn olsam bn de uretırdım vallaa senaryolar. edgar alan poe yanımda hiç kalırdı :P bi de öyle bi anlatırım ki senaryolarımı, bu işin uzmanı olan eşim bile "ha evet, haklı olabilirsin:26:" derdi:9:

Kıskandım sizi. Ben de olaymışım dedim. Ama telafi ederiz artık. Benim günüm normalde geçmez. Geçince şaşırdım işte... Bu ay pas sonraki aya inşallah...

eminapolatı da çağırınnnn:4:. o yavru kuş da mersinde :40:

Ohhh, ne güzel olur değil mi?

Sağ olasın canım. Ne güzel olur... Daha haber çıkmıyoruz. Bizim arabamız yok. Beraber gideceğiz aileden daha ses çıkmadı. Haber bekliyorum...

Ne güzel hayırlı olsun...

Kıskandım sizi. Ben de olaymışım dedim. Ama telafi ederiz artık. Benim günüm normalde geçmez. Geçince şaşırdım işte... Bu ay pas sonraki aya inşallah...

Ohhh, ne güzel olur değil mi?

canım bana yaz kalacak otel pansiyon yazlık vs.... ben size ayarlarım buralar çok güzel ....
ama tatil yapanlara bizlere heryer aynı sabah kalk aceleyle evitoparla duş al çık........... eve gel yemek yap evi toparla yat....

canım bana yaz kalacak otel pansiyon yazlık vs.... ben size ayarlarım buralar çok güzel ....
ama tatil yapanlara bizlere heryer aynı sabah kalk aceleyle evitoparla duş al çık........... eve gel yemek yap evi toparla yat....

Sağolasın canım. Özelden telefonunu yazar mısın? Haber gelsin ben haberdar ederim. Öyle konuştuk. İnşallah vazgeçmemişlerdir. Araba da olmayınca. Onlar söylediğinde iletişime geçeriz inşallah...

işte bn ona tatil demiyorum malesef.. tatil deyince, mesela kadın özellikle yemek yapmamalı :21: hazır olmalı hep:56:.. yani gerçekten dinlenmeli, kafasını ve vücudnu yormamalı.. :24:

ehhhh ne kadarı kısmet olursa o kadarıyla tatilde hissetmeye çalışıyoruz biz hatunlar:) :31:

işte bn ona tatil demiyorum malesef.. tatil deyince, mesela kadın özellikle yemek yapmamalı :21: hazır olmalı hep:56:.. yani gerçekten dinlenmeli, kafasını ve vücudnu yormamalı.. :24:

ehhhh ne kadarı kısmet olursa o kadarıyla tatilde hissetmeye çalışıyoruz biz hatunlar:) :31:

Keşke canım böyle bir tatil hiç yapmadım canım ya. Hep kalabalık gideriz biz ailecek. O da keyifli ama yorucu oluyor işte. 15 Temmuz gelse de gitsek bizde İstanbul'a . O bile yeter bana şimdilik...

Canım merak etmez olur muyuz? Ben de kızcağız kendi yaşıtlarına karıştı bıktı ne yapsın haklı diye geçirmeye başlamıştım:)) Sağlık sorunlarına üzüldüm. En tez zamanda iyileşirsin inşallah...

Ben de 3 yasin okurum...
Sağlık sorunum olmasında ben burayı unutmam,bırakmam peşinizi :P
Yasin içinde çoook teşekkür ederim,Allah razı olsun:16:Allah gönlünün muradını en hayırlı şekliyle versin inşallah.

eminapolatı da çağırınnnn:4:. o yavru kuş da mersinde :40:
:)) yavru kuş demek:) bizimkilerde minik kuş diye dalga geçerler pek minik olmadığım için :)

o zaman nu da çağırdım....

Teşekkür ederiiiim:16:

coookkk hossun canim ya.. fantaziye bak:10:

yani seni bulutlarin üstüne cikardim, öyle mi:9:

saka biyana, gercekten cok güzeldi...

Keşke canım böyle bir tatil hiç yapmadım canım ya. Hep kalabalık gideriz biz ailecek. O da keyifli ama yorucu oluyor işte. 15 Temmuz gelse de gitsek bizde İstanbul'a . O bile yeter bana şimdilik...

Annenler var değil mi chnb orada? ailenin olduğu her yer ve her durum tatil gibidir:P Allah dert vermesin de..

:)) yavru kuş demek:) bizimkilerde minik kuş diye dalga geçerler pek minik olmadığım için :)

yavru kuş; bnm sempatik ve cici durumlarda kullandığım tabir.:70: fiziksel bir özellik tanımlamıyor yani.. tamamen duygusal. :23:

öğrencilerime de o şekilde çok hitap ederim.

coookkk hossun canim ya.. fantaziye bak:10:

yani seni bulutlarin üstüne cikardim, öyle mi:9:

saka biyana, gercekten cok güzeldi...

:9: ne fantastik hatunlarız beahhh

bulut saati de yaklaşıyor bu arada:77:

ama bu kez o kadar kalmayalım, ertesi gün bizimkilere uyum sorunu yaşıyorum.geceyi klüpte geçirmiş mayhoşlar gibi oluyorum (gerçi burası da klüp:P)

geldim ama siz gitmissiniz:75:

NKOB cum sen bugün iyi bi uyku cek, böyle bulut mulut nereye kadar, dimi :126:

iyi uykular canim....

bugün okudum, Cat Stevens diger adi Yusuf Islam, hatirlasiniz 70 lerin cok ünlü bir müzisyeni..

5 cocugu var, 6. si 1990'da dgumdan sonra sadece 13 gün yasamis, oglu,... kalp sorunu yine..

"Oh, baby baby it's a wild world
It's hard to get by just upon a smile" bu sarkisi 1970'den cok güzel...

canim, hayirli olsun... hep böyle mutlu olun Insallah

eminapolat
madeofhonor kullanıcısından alıntı
bugün güne süper başladım rabbimin izniyle kardeşimin atandığını öğrendik çok mutluyuz
Hayırlı olsun,Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah...

aminn kızlar çok saolun darısı atama bekleyenlere ve eminapolat sana olsun canım...

bu arada günaydınnnnnnnnnnnn türkiyeeeeee

Back