Günaydın arkadaşlar, NKOB ve Özlem dün gece bayağı derin mevzularda sohbet varmış. Şimdi uyuyorsunuzdur belki de:)) ...
ebett:) 4 e doğru gittik sanırım. ama çok iyiydi. hani sihirli annemde falan faniler uyuyunca periler bulutların üstüne çıkıyor, bişeyler yapıyor ya, biz de sanki bulutlar üstünde sohbet ettik gibiydi sanki. bn öyle hissettim yani sabah kalktığımda.
hiç de uyumuyordum 10 daaa. 9 da uyandım ama 12 - 1:30 arası açığı kapattım geri..
NKOB ben dün akşam yasinin bir tanesini okuyabildim canım. Sabaha malum hasta olmuşum. Şükür çok bekletmedi. Kafamda bayağı senaryolar üretmeye başlatmıştım. Türk filmi gibi acaba testler filan mı karıştı diye...:)) Progestan 3-7 gün arası gecikme yapabiliyormuş. İnternetten araştırdım geciktirmek için de kullananlar varmış...
gayet özgürüz o okumalarımız konusunda chnb cimmm. pazar günüymüş sınavları. herkes artık elinden ve isteğinden ne gelirse:)
sevindim adetinin gelmesine. sen de yoluna bakarsın artıkın bn olsam bn de uretırdım vallaa senaryolar. edgar alan poe yanımda hiç kalırdı bi de öyle bi anlatırım ki senaryolarımı, bu işin uzmanı olan eşim bile "ha evet, haklı olabilirsin:26:" derdi