Sağlık sorunum olmasında ben burayı unutmam,bırakmam peşinizi
Yasin içinde çoook teşekkür ederim,Allah razı olsunAllah gönlünün muradını en hayırlı şekliyle versin inşallah.
Annenler var değil mi chnb orada? ailenin olduğu her yer ve her durum tatil gibidirAllah dert vermesin de..
aminn kızlar çok saolun darısı atama bekleyenlere ve eminapolat sana olsun canım...
bu arada günaydınnnnnnnnnnnn türkiyeeeeee
bugün okudum, Cat Stevens diger adi Yusuf Islam, hatirlasiniz 70 lerin cok ünlü bir müzisyeni..
5 cocugu var, 6. si 1990'da dgumdan sonra sadece 13 gün yasamis, oglu,... kalp sorunu yine..
"Oh, baby baby it's a wild world
It's hard to get by just upon a smile" bu sarkisi 1970'den cok güzel...
günaydın kızlar
yusuf islam için üzüldüm ünlü de olsa herkes bu acıyı tadabiliyor
bende gecen kemal kılıçdaroğlunun eşiyle röportaj yapmışlar onu okudum hayatınızdaki en büyük acı nedir ilk çocugum 3 aylıkken vefat etti o zaman dr filan nerde sebebini de bilemiyoruz sonradan 3 çocugumuz oldu ama hala acısını unutamadım diyor
doğduktan 3 ay sonra vefat etmiş
chnb şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür...allahım sağlıkla kucağıma aldığım günleride göstersin inşallah,hepimize inşallah...
Tabiki siyasetçiler de insan. Her ne kadar acımasız bir alan olsa da onlar da duygu taşıyorlar. Bir baba için de zor. Evlatların hepsinin yeri ayrı. Yenileri olunca unutabilecek miyiz meleklerimizi? Tabiki hayır. Benim oğlumdan önce düşüğüm vardı. Ben onu bile unutamamışken 6 aylıkken doğan yavrumu nasıl unuturum, bir de sonradan öğrendiğim kızımı?
Amin canım. Hareketleri belli olmaya başlamıştır artık değil mi?
:) anladım canım seni,evdekiler fiziksel olarak minik kuş diyor bana:) staj yerimdeki kızlarda yavru ceylan diyorlardı nedense ,pek de yavruluk halim yok maaşallah iriyim :) hep dalga geçiyorlar heppp :)yavru kuş; bnm sempatik ve cici durumlarda kullandığım tabir.fiziksel bir özellik tanımlamıyor yani.. tamamen duygusal.
öğrencilerime de o şekilde çok hitap ederim.
İnşallah inşallah,çok teşekkür ederim.eminapolat
madeofhonor kullanıcısından alıntı
bugün güne süper başladım rabbimin izniyle kardeşimin atandığını öğrendik çok mutluyuz
Hayırlı olsun,Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah...
aminn kızlar çok saolun darısı atama bekleyenlere ve eminapolat sana olsun canım...
bu arada günaydınnnnnnnnnnnn türkiyeeeeee
Canım biz de unutmayız sen. Kendine dikkat et canım. Bu aradayasinin birini okuyabildim sabah hasta olmuşum...Sınav bu pazar mıydı?
:) anladım canım seni,evdekiler fiziksel olarak minik kuş diyor bana:) staj yerimdeki kızlarda yavru ceylan diyorlardı nedense ,pek de yavruluk halim yok maaşallah iriyim :) hep dalga geçiyorlar heppp :)
İnşallah inşallah,çok teşekkür ederim.
Yok canım sınav cumartesi,nedense aklıma 10 Temmuz diye kazımışım hala pazar pazar diyorum,bu gidişle cumartesi yatıp uyurum ben:)
Hem yasinin biride yeter bana,kalbinden geçirmen bile yeter. Manevi destek oldunuz bana,mutlu mutlu gireceğim sınava:))
:) anladım canım seni,evdekiler fiziksel olarak minik kuş diyor bana:) staj yerimdeki kızlarda yavru ceylan diyorlardı nedense ,pek de yavruluk halim yok maaşallah iriyim :) hep dalga geçiyorlar heppp :)
İnşallah inşallah,çok teşekkür ederim.
Yok canım sınav cumartesi,nedense aklıma 10 Temmuz diye kazımışım hala pazar pazar diyorum,bu gidişle cumartesi yatıp uyurum ben:)
Hem yasinin biride yeter bana,kalbinden geçirmen bile yeter. Manevi destek oldunuz bana,mutlu mutlu gireceğim sınava:))
Canım inşallah çok güzel geçer. İstediğin puanı zorlanmadan alırsın inşallah. Moral de önemli tabi. Bu moralle heyecanlanmadan güzel güzel cevapla soruları canım...
Pek bakamadım, hiç cevap ta yazamadım bugün:)
Bu ara az girerim sanırım.. Elimden geldiğince de girerim tabi.. laptopu yanıma almam. net ve pc var zaten gideceğim yerde ama fırsat olur mu bılemem.
Allah hepimize gönlümüzdekilerden çok daha güzel günleri hayırlı şekilde yaşatsın inşallah. Sizi seviyorum, kendinize ve sevdiklerinize iyi davranın:)
( veda yazısı gibi oldu ama, belki de her gün girerim, kim bilir...)
:79:
Bu ara az girerim sanırım.. Elimden geldiğince de girerim tabi.. laptopu yanıma almam. net ve pc var zaten gideceğim yerde ama fırsat olur mu bılemem.
Allah hepimize gönlümüzdekilerden çok daha güzel günleri hayırlı şekilde yaşatsın inşallah. Sizi seviyorum, kendinize ve sevdiklerinize iyi davranın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?