Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Sağlık sorunum olmasında ben burayı unutmam,bırakmam peşinizi
Yasin içinde çoook teşekkür ederim,Allah razı olsunAllah gönlünün muradını en hayırlı şekliyle versin inşallah.

Canım biz de unutmayız sen. Kendine dikkat et canım. Bu aradayasinin birini okuyabildim sabah hasta olmuşum... Sınav bu pazar mıydı?

Annenler var değil mi chnb orada? ailenin olduğu her yer ve her durum tatil gibidir Allah dert vermesin de..

Annemler ve eşimin ailesi İstanbul'da. İstanbul dışında bir tatile eşimin ailesiyle gideriz genelde. Genelde memleket olur bazen başka yerler. Geçen sene malum olaydan sonra annemle bizim memlekete gitmiştim bir hafta. Yani ekmek elden su gölden bir şeyle uğraşmadan bir tatil yok. Ama ne yapalım birlikte de yorucu olsa bile güzel...

aminn kızlar çok saolun darısı atama bekleyenlere ve eminapolat sana olsun canım...

bu arada günaydınnnnnnnnnnnn türkiyeeeeee

Aminnnn.. Günaydın canım. Bebiş nasıl) Kontroller nasıl canım?

günaydın kızlar
yusuf islam için üzüldüm ünlü de olsa herkes bu acıyı tadabiliyor
bende gecen kemal kılıçdaroğlunun eşiyle röportaj yapmışlar onu okudum hayatınızdaki en büyük acı nedir ilk çocugum 3 aylıkken vefat etti o zaman dr filan nerde sebebini de bilemiyoruz sonradan 3 çocugumuz oldu ama hala acısını unutamadım diyor
doğduktan 3 ay sonra vefat etmiş

chnb şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür...allahım sağlıkla kucağıma aldığım günleride göstersin inşallah,hepimize inşallah...

Tabiki siyasetçiler de insan. Her ne kadar acımasız bir alan olsa da onlar da duygu taşıyorlar. Bir baba için de zor. Evlatların hepsinin yeri ayrı. Yenileri olunca unutabilecek miyiz meleklerimizi? Tabiki hayır. Benim oğlumdan önce düşüğüm vardı. Ben onu bile unutamamışken 6 aylıkken doğan yavrumu nasıl unuturum, bir de sonradan öğrendiğim kızımı?

chnb şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür...allahım sağlıkla kucağıma aldığım günleride göstersin inşallah,hepimize inşallah...

Amin canım. Hareketleri belli olmaya başlamıştır artık değil mi?

bence unutamayız asla;
geçen hafta erdemlide arkadaşa kahve içmeye gittim onunda 15 yıl önce oğlu doğumdan 20 gün sonra vefat etmiş 8 aylık ve 3500gr doğmuş....
şimdi biri 13 diğeri 10 yaşında iki kızı var.... sanki oğlumu daha dün toprağa vermiş gibiyi diyor.....

2×21U+7A
U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tarifi: Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yumurta çatlatma kürü
Damacanadan yarım litre su alıp uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca 15-16 tane kuru incir ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşlanan kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.
Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek öğünlerden15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: 21 gün kür uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kuru incir kürünün her gün taze olarak hazırlanmasını, incirlerin ikiye bölünerek kaynayan suya atılmasını ve incirlerin dışında beyaz pudra varsa incirlerin ilk önce soğuk suda yıkanması gerektiğini belirtiyor.
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Neye Yarar?
Keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırır, sperm hareketliliği sağlar, iktidarsızlık sorununu çözmeye yardımcıdır.
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.
Sayin SARACAOGLU dan GELEN CEVAP
Soru »

değerli hocam yazmış olduğunuz kolay hamile kalma küründe 21 gün kullanıp 7 gün ara verilmesini söylemişsiniz fakat ne zaman başlanması gerektiği yazmıyor yani adet döneminden sonramı başlanması gerekiyor cevaplarsanız çok sevinirim

Cevabı » Gizle

Herhangi bir döneme bağlı değildir. Dilediğiniz zaman başlayabilirsiniz.

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

yavru kuş; bnm sempatik ve cici durumlarda kullandığım tabir. fiziksel bir özellik tanımlamıyor yani.. tamamen duygusal.

öğrencilerime de o şekilde çok hitap ederim.
:) anladım canım seni,evdekiler fiziksel olarak minik kuş diyor bana:) staj yerimdeki kızlarda yavru ceylan diyorlardı nedense ,pek de yavruluk halim yok maaşallah iriyim :) hep dalga geçiyorlar heppp :)

İnşallah inşallah,çok teşekkür ederim.

Canım biz de unutmayız sen. Kendine dikkat et canım. Bu aradayasinin birini okuyabildim sabah hasta olmuşum... Sınav bu pazar mıydı?

Yok canım sınav cumartesi,nedense aklıma 10 Temmuz diye kazımışım hala pazar pazar diyorum,bu gidişle cumartesi yatıp uyurum ben:)
Hem yasinin biride yeter bana,kalbinden geçirmen bile yeter. Manevi destek oldunuz bana,mutlu mutlu gireceğim sınava:))

Canım inşallah çok güzel geçer. İstediğin puanı zorlanmadan alırsın inşallah. Moral de önemli tabi. Bu moralle heyecanlanmadan güzel güzel cevapla soruları canım...

Canım inşallah çok güzel geçer. İstediğin puanı zorlanmadan alırsın inşallah. Moral de önemli tabi. Bu moralle heyecanlanmadan güzel güzel cevapla soruları canım...

Bu arada kızlar yeni bir şey öğrendim. İncir kürünü yumurtlama probleminiz yoksa yapmayın. Kist yapıyormuş ben vazgeçtim. Eşime keçiboynuzu kürünü yapayım.

İnşallah canım,pek umutlu değilim aslında bu yıl hep hastalıkla uğraştım,derse ne zamanım kaldı ne gözüm gördü. En içten halimle önce SAĞLIK diyorum :)
Sınavım iyi geçsiiin geçmesin önemli değil,siz bana zaman ayırdınız ya onun mutluluğu yeter

Pek bakamadım, hiç cevap ta yazamadım bugün:)

Bu ara az girerim sanırım.. Elimden geldiğince de girerim tabi.. laptopu yanıma almam. net ve pc var zaten gideceğim yerde ama fırsat olur mu bılemem.

Allah hepimize gönlümüzdekilerden çok daha güzel günleri hayırlı şekilde yaşatsın inşallah. Sizi seviyorum, kendinize ve sevdiklerinize iyi davranın:)

( veda yazısı gibi oldu ama, belki de her gün girerim, kim bilir...)

:79:

yatmadan bi bakayim dedim, ama kacirmisim seni...

canim sana iyi tatiller, dinlenmeler... insallah hersey yolunda gider...

girebilirsen cok mutlu oluruz, ama giremesen de ok.... önemli olan senin biraz kafani dinlemen...

öptümmmm:80:

hayırlı tatiller ablacım

İyi tatilleeeer

eminapolat geçmişi okudum biraz.sınava girecekmişsin başarılar dilerim.inşallah başarılı şekilde geçersin.dualarımız seninle.boğulma korkun için hiç yardım aldın mı?bugün memurlar.net de bununla ve tedavisiyle ilgili bir haber vardı deteyını okumamıştım.geçmiş olsun,kendine dikkat et.sadece sınava yoğunlaş,başaracağına inanıyorum...

iyi tatiller canım.şöyle güzelce moral depola olur mu?benim için de gez.arada burayıda ihmal etme.kaç gündür girememiştim.sayfa bayağı ilerlemiş.boncuk kızını biler için öp...

chnb'em üzülme olur mu?doğru zaman değilmiş diye düşün.inşallah en kısa zamanda ütün dileklerin hayırlısıyla gerçekleşir.sende tatildeymişssin.sanada iyi tatiller bizi ihmal etme olur mu?

özlemcim güzel paylaşımın için çok teşekkür ederim.çok güzel bir yazı.sayende farklı bir bakış açısı kazandım.sizlerde aynı şeyleri hissediyormusunuz bilmiyorum ama ben bazen kendimi keşkelere kaptırabiliyorum.sonra pişmanlık duyuyorum ama oluyor işte.

o anlattığın kadın için yorum bile yapamayacağım.herkesin hayata bakışı,değerlendirişi farklı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…