• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

hanedanemir 2 mayısta anneler günü konusunu açmş en son, ama dün girmiş siteye.

cok yazmiyor hanedan, ama yazinca da cok fena yapiyor, cok etkilenmistim o ilk yazisindan...

içi yanıyor kadının naapsın. kalemi de iyiyse, duygularını da aynen hissettiği gibi anlatabiliyordur. hepimiz beceremiyoruz hissettiğimiz gibi yazmayı.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

(mesela sen pek duygularından da yaşadıklarından da bahsetmıyorsun, farkındayım bunun. beceremediğinden böyle olduğunu sanmıyorum. dillendirmek daha zor ve acı oluyordur sana)

canim, seni esinle biraz birakayim, ben kacar...:80: (bunu seviyordun dimi)

Allaha emanet olun, hayirli geceler...

içi yanıyor kadının naapsın. kalemi de iyiyse, duygularını da aynen hissettiği gibi anlatabiliyordur. hepimiz beceremiyoruz hissettiğimiz gibi yazmayı.

(mesela sen pek duygularından da yaşadıklarından da bahsetmıyorsun, farkındayım bunun. beceremediğinden böyle olduğunu sanmıyorum. dillendirmek daha zor ve acı oluyordur sana)

aynen öyle canim... dile döktügüm zaman yagmur, seller götürüyor... öyle cok animiz var ki oglumla... yüzlerce resim,video ama hic bakamadim daha... ah ahhhh...NKOBum...:14:

aynen öyle canim... dile döktügüm zaman yagmur, seller götürüyor... öyle cok animiz var ki oglumla... yüzlerce resim,video ama hic bakamadim daha... ah ahhhh...NKOBum...:14:

tamam soylemedim bişey.unut.
git yat hadi giiittttttttttttttttttt.. çabuk çabuk çabuk...

Merhaba NKOB...sayfanıza arasıra konuk oluyorum...okuyorum...sadece okuyorum...Alahım herkese sabır versin...

Hiç yabancı değilim acılarınıza....
.

sen gidince gidicem bn özlem. hadi cnm. ama sakın takılam hiç bi fikre, doğru uykuya.

Merhaba NKOB...sayfanıza arasıra konuk oluyorum...okuyorum...sadece okuyorum...Alahım herkese sabır versin...

Hiç yabancı değilim acılarınıza....
.

merhaba, hoşgeldin. çok büyük, bize çok şey ifade eden bir cümle bu '' hiç yabancı değilm acılarınıza '' cümlesi.

Allahım mukafatını aldığın bir imtihan nasip etmiştir umarım sana. Anlatmak istediğin bir zaman yazabilir, rahatça deşarj olabilirsin.. gerektiğinde senle ilgili herşeyi hatırlar, gerektiğinde de tamamen unuturuz. rahatsız olmazsın yani buraya yazmaktan.

Allah güzel günler nasip etsin hepimize inşallah.

merhaba, hoşgeldin. çok büyük, bize çok şey ifade eden bir cümle bu '' hiç yabancı değilm acılarınıza '' cümlesi.

Allahım mukafatını aldığın bir imtihan nasip etmiştir umarım sana. Anlatmak istediğin bir zaman yazabilir, rahatça deşarj olabilirsin.. gerektiğinde senle ilgili herşeyi hatırlar, gerektiğinde de tamamen unuturuz. rahatsız olmazsın yani buraya yazmaktan.

Allah güzel günler nasip etsin hepimize inşallah.

Ahhh..keşke ozamanlar böyle paylaşılabilecek bir yerler olsaydı....

artık dile getirmeyi yasaklasam da kendime...gördüğünüz gibi buralarda dolanıp duruyorum.

Ahhh..keşke ozamanlar böyle paylaşılabilecek bir yerler olsaydı....

artık dile getirmeyi yasaklasam da kendime...gördüğünüz gibi buralarda dolanıp duruyorum.

Anladım. bizler de zaten başkalarına konuşmuyoruz pek. Yine de yapabileceğimiz, konuşmak istediğin bir şey olursa, biz buradayız. Umarım sevinçlerle örtmüşsündür yaşadıklarının üzerini.

Bn yatıyorum hayırlı geceler... yine görüşürüz inşallah:) iyi kal.

Günaydın arkadaşlar, NKOB ve Özlem dün gece bayağı derin mevzularda sohbet varmış. Şimdi uyuyorsunuzdur belki de:))

NKOB ben dün akşam yasinin bir tanesini okuyabildim canım. Sabaha malum hasta olmuşum. Şükür çok bekletmedi. Kafamda bayağı senaryolar üretmeye başlatmıştım. Türk filmi gibi acaba testler filan mı karıştı diye...:)):37: Progestan 3-7 gün arası gecikme yapabiliyormuş. İnternetten araştırdım geciktirmek için de kullananlar varmış...

Sağolasın canım benim. Hepimizi ayrı ayrı düşünüyorsun. Geçen İskenderun'a gittiğimiz arkadaşlarla ufak bir tatil yapalım diyoruz. Ben denizi sevmem. Çocukluktan beri köye giderdik. Sonra da alışamadım denize. Sıcakta sıkılıyorum. Oğlan için değişiklik olsun diye Mersin taraflarına gideceğiz sanırım...

Siz ne yapacaksınız? Var mı tatil planı? Ne zaman varsa?

canım mersine gelirseniz haberim olsun seninle denize karşı güzel bir kahve içeriz....

Back