Canım şu an 7.5aylik hamileyim ve 3.ayimdan beri varis ağrısı çekiyorum ...sağ bacagim mos mor oldu ve vajina girişine kadar çıktı en çok acıtan da o zaten parmak kadar...kalp damar cerrahina gittim...varis külotlu çorap i verdi aldım ama giyemiyirun coook sıcak ve çok zor giymek,çıkarmak abdest alıyorum çok zor oldu...Dr dediği hamilelerin &50 dinde oluyormuş ve yarışı da doğumdan sonra geçiyormuş bazense kalıcı oluyormuş...bana dediği doğumdan sonra USG çekeriz eğer pıhtı yoksa lazerle temizleriz dedi...ayakta durma ,ayaklarını uzat,soğuk su ile masaj yap dedi ilaç vs vermedi ...ama şu an ne canım coooook yanıyor hele alt kısımdaki beni delirtiyor ..ben doğumdan sonra i saallah hacamat ve sülük tedavisi yaptirmicam gecmezde tıpa bakacağım...ama bacağındaki görüntü beni psikolojik olarak kötü etkiliyor ...ayak bilehimden vajina girişine kadar yani...diğer bacagimda yok birsey birde bu varis ırsi imiş annemde de olmuş doğumda ve kalmış geçmemiş....ama yengemdeki geçmiş ...inşaallah agrisida görüntüsünde geçer...
İlk hamileligimde taş gibiydim hicbirsey olamadı ikinci beni baya yordu...rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah