Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede var 18 yaşımdan beri ama artık iyice belirginleşti kocaman yaza girmeden önce elbiseler almıştım (kışın dönüp bacaklarımı incelemediğim için) yaza girdik bi baktım sıcaklarla iki kat büyüdü sanki Allahım Allahım nerde kılcallar koca bi damar yanında bir sürü morluklar bacağımın etrafını sarmış sanki kocaman yeşil bir dal parçası okadar kötü yani
çok mutsuzum nette hep araştırıyorum ameliyattan sonraki zamanlar nasıl geçiyor daha önce yaptıranlar sonraki senelerde herhangi bişey çıkıyormu ameliyat olan bi kaç kişiye özelden msj atıp öğrenmek istedim ama ona 100 msg olmadığı için hakkım yokmuş rica ediyorum bu kış ameliyat olmak istiyorum olanlar neler yaşadı ayrıntılı anlatırsa çokk sevinicem
Arkadaşım benim de bir sorum olacak izninle,eşinin ameliyat ettiği hastalar varis çorabını ne kadar süre kullanıyorlar,bana dr ömür boyu dedi de ama özellikle sıcaklarda çok zorlanıyorum,bilgilendirirsen sevinirim...Teşekkürler...Melody canım benim eşim kalp-damar cerrahı .. Yani işin uzmanı...
Diğer arkadaşlar ameliyattan sonra bir sorun çıkmıyor..
Eşim binlerce varis ameliyatı yaptı ve yapıyor hiç bir hastaları hiç bir sorun yaşamadı...
herkese geçmiş olsun....
Sağlıkla kalın...