Erkek İnfertilitesi Varikoselden kurtulma yontemi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ozlemden

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
203
5
Eşimde varikosel var.daha once 2 kez tüp denedik ama olmadı sonra bir mucize oldu ve normal yoldan hamile kaldım. Ama 9 haftada kalbi durduğu için kaybettim. Şimdi yeni bir tedaviye başladık. Cupping Therapy diye bir yöntem yani hacamat bize yüzde 90 varikoselden kurtulacağımızı söylediler. Esim varikosel ameliyatı olmadı çünkü doktor olsanda ise yaramaz dedi. Her iki tarafta 4 derceymis. Esim dün ilk seansını oldu toplam 6 seans dediler 6 . Seansın sonunda sperm testi yapılacak ve gelişmeye göre 7 ve8. Seans yapılacak Yada yapılmayacak. Bizim sperm sayımız 1 milyon hareketli 0 inşallah bu tedavi derdimize deva olur. Gelişmeleri yazacağım ve bilgi vereceğim.

Selam arkadaslar esim bugun ikinci seansını da oldu. Cuma gunu üçüncü seansını olacak Allah'ın izniyle varikoseli yeneceğiz sabırsızlıkla altıncı seansı bekliyoruz sperm testi yaptıracağız altıncı seanstan sonra. Bilgi vermeye devam edeceğim.

Selam arkadaslar esim bugun ikinci seansını da oldu. Cuma gunu üçüncü seansını olacak Allah'ın izniyle varikoseli yeneceğiz sabırsızlıkla altıncı seansı bekliyoruz sperm testi yaptıracağız altıncı seanstan sonra. Bilgi vermeye devam edeceğim.

allah yardımcınız olsun şifasını versin inşallah mutlaka yaz sonuçlarını olurmu çok merak ediyorum bende hacamatla ilgili biraz araştırma yapmıştım güvenilir bir yer bulmak çok zor nerede yaptırıyorsunuz ankaradamısınız

Son düzenleme:
allah yardımcınız olsun şifasını versin inşallah mutlaka yaz sonuçlarını olurmu çok merak ediyorum bende hacamatla ilgili biraz araştırma yapmıştım güvenilir bir yer bulmak çok zor nerede yaptırıyorsunuz ankaradamısınız
Bende cok araştırdım ve olumlu sonuclar alındığını gördüm. Biz istanbuldayiz canım ve güvenilir bir klinik bulduk. Esimin ilk basta cok çekinceleri vardı ama ici rahat. Inşallah faydasını gorucez. Bilgi vericim seanslar ilerledikçe. Siz ankaradamisiniz?

Allah şifa versin.

Bende cok araştırdım ve olumlu sonuclar alındığını gördüm. Biz istanbuldayiz canım ve güvenilir bir klinik bulduk. Esimin ilk basta cok çekinceleri vardı ama ici rahat. Inşallah faydasını gorucez. Bilgi vericim seanslar ilerledikçe. Siz ankaradamisiniz?

evet ankaradayız bi araştırmak lazım burada yapan klinik varmı daha güvenli olur herhalde

Selam arkadaslar pek fazla kisinin dikkatini cekmesede ben gelişmeleri yazmaya devam edeceğim. Esim bugun üçüncü seansını da oldu. Dördüncü seansı haftaya cuma gunu olacak inşallah. Varikoselsen kurtulmada bize faydası olacak mı zamanla göreceğiz. Eğer tedavi başarılı olursa diğer arkadaslar icinde bir umut kaynağı oluruz umarım. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Selam arkadaslar. Esim 4.seansinida oldu dün. Test için son iki seans cok heyecanlıyım. Operasyonları yapan bey damarların tek tarafta açıldığını söylemiş. Eşimde degisiklikleri hissediyor zaten. O da cok mutlu. Heyecanla test gunünü bekliyoruz. Seanslar bitene kadar bu süreçte de hamilelik olabilir demiş. Gelişmelerden haberdar edeceğim. Iyi geceler

Selam arkadaslar. Esim beşinci seansını oldu. Testte bir seans kaldı. Allah'ın izniyle güzel sonuc alacağız.

bildiğim kadarıyla dıkkat etmeyınce tekrarlıyabılıyor

Varikosel mı tekrarlayabiliyor?bu konuda bir bilgim yok. Ama zaten bizimkisi son safhadaydi zaten. Bu tedaviylede güzel sonuc alacağımızı umuyoruz. Allah'ın izniyle bir cocuk sahibi olalım anne ve babalığı tadalım tüm uğraşlarımız bunun için. Kısa sürede tekrarlayacaginida sanmıyorum açıkcası

valla bizim ardas 3 kere oldu oyle demıstı yada doktor acmıs kapamıs bısey yapmadan demıstı

merhaba,
bu tedaviye kasım ayında bizde başladık. tedaviden önce değerlerimiz değişken olmakla birlikte en fazla 8 milyondu. tedavi boyunca 3 kez tahlil yaptırdık. gelişme olup olmadığını görmek için. ocak ayında yaptırdığımız son testte sayı 109 mil. oldu :) toplam hareketlilikte %72. şükürler olsun değerlerimiz düzeldi ancak morfolijide sıkıntı var. hala bekliyoruz hayırlısı Rabbimden.

merhaba,
bu tedaviye kasım ayında bizde başladık. tedaviden önce değerlerimiz değişken olmakla birlikte en fazla 8 milyondu. tedavi boyunca 3 kez tahlil yaptırdık. gelişme olup olmadığını görmek için. ocak ayında yaptırdığımız son testte sayı 109 mil. oldu :) toplam hareketlilikte %72. şükürler olsun değerlerimiz düzeldi ancak morfolijide sıkıntı var. hala bekliyoruz hayırlısı Rabbimden.
Merhaba canım
İstanbuldamisin?nerede yaptırdınız merak ettim. Bizde 2-3 güne test yaptıracağız. Inşallah bizim sonuclarımızda sizin gibi iyi olur. Sende en kısa sürede bebeğine kavuşursun.

Bu arada 6.seansimizida olduk ve 2-3 güne test yaptıracağız. Cok heyecanlıyım. Umarım güzel sonuclar alırız. Gelişmelerden haberdar edeceğim.

Merhaba canım
İstanbuldamisin?nerede yaptırdınız merak ettim. Bizde 2-3 güne test yaptıracağız. Inşallah bizim sonuclarımızda sizin gibi iyi olur. Sende en kısa sürede bebeğine kavuşursun.

istabulda değilim. kocaelideyim. istanbulda fatihte bir yerde yaptırdık. onuda yine burda birisi yazmıştı. pek inanmayarak, aklımızda soru işareti kalmasın, keşke onu da deneseydik dememek için denemeye karar verdik. iyi ki de denemişiz. :)

istabulda değilim. kocaelideyim. istanbulda fatihte bir yerde yaptırdık. onuda yine burda birisi yazmıştı. pek inanmayarak, aklımızda soru işareti kalmasın, keşke onu da deneseydik dememek için denemeye karar verdik. iyi ki de denemişiz. :)

Evet bizde Fatih teki klinikte yaptırıyoruz. Bizimde sonuclarımız iyi olur inşallah. Yarın test gunu.

X