inaşaallah güzel sonuçlar alırsınız dediğim gibi son negatifi yeni aldık o yüzden maddi manevi yıprandık hiçbişey yapmak gelmiyor içimden başka şehir demek maddiyat demek bide verdiğiniz adrese girdim daha yeni bi merkez gibi hiçbişey bulamadım hakkında ama düşünmüyorda değilim dediğim gibi kafam çok karışık rica etsem baştan bi yazarmısınız nasıl gittiniz neler yaptılar ??değerleriniz kaçtı?
Merhaba Arkadaşlar,
Benim eşimde de tek taraflı varikosel başlangıc çıktı, eşimin durumunu yeni öğrendiğimizde ya aşılama yada tüp bebek ile ancak hamile kalabileceğimi söylemişlerdi fakat o ay hamile kaldım. Fakat kalp atışını görmemize rağmen kan dolumu gerçekleşmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Eşimin sayısında ve hareketlilikte bi sıkıntısı yok yalnızca sperm başlarında sıkıntı var, sanırım bu kalp durması eşimin probleminden kaynaklanıyormuş. Biz tekrar deneyelim daha sonra tedaviye başlarız diye düşündük morfoloji yalnızca sayı ile mi ilgili benim kafam karıştı burada yazılanları okuyunca. Tekrar düşük yapmaktan korkuyorum sevinirken birden ne olduğumu şaşırdım geçen sefer.
Merhaba eşimde tek taraflı varikosel vardı.Evet arkadaşalr söyledikleriniz doğru eskilerin kupa çekmesinede benziyor,hacamatada benziyor.Ancak bunun farkı hastalığa yönelik tedavi uygulanması ve tabi yapış şekli.Hacamat videolarında olduğu gibi jiletle doğrar gibi kan doldurmaya benzemiyor.Belliki bize yapan kişi işini bilen biriydi.Eşimden hiç kan çıkmamış sadece çamura benzer bir pelte çıktı.Çok pahalı bir tedavi değildi.Yapan kişi doktor değil terapist.Fiyatını ve nerede yaptırdığımızı burada söylemem doğru olurmu bilmiyorum ama özelden yazarım.
bende aynı sorundan müzdaripim .nası olur diye düşünmekten kafayı sıyırdım.bu tedavi yöntemine pek güvenesim yok .kesin çözüm varmı acaba?
Sizede çok geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldin diyelim.Eşinin sayı ve harekette sıkıntı olmaması çok iyi bir avantaj fakat morfolojide çok önemli ve dediğin gibi düşüğe yol açabiliyor.Morfoloji sayı ile ilgili değil sayı yeterli olsa bile sağlıklı bir gebelik için spermlerin yeterli bir kalitede olması gerekiyor.Umarım birdaha yaşamazsınız aynı şeyi.Bizim ilk tahlillerimizde morfoloji hiç görünmüyordu tedaviden sonraki tahlilde gördük morfoloji %30 yazıyordu.Sizin sayı ve morfolojiniz kaç tam olarak?
arkadaşlar güzel haberlerim var üç günlük gecikmem oldu test yaptım çift çizgi çıktı çok heyecanlandım çizginin biri silik ti ikincisinide yaptım oda aynı çıktı eşime haber verdim uçtu heyecandan hastaneye gidip tahlil yaptıracağız ama diyorum bir kaç gün dahamı beklesem bilemiyorum çok heyecanlıyım bugun uyuyamam herhalde. gitsekmi acaba. ne olur dua edin hasta olmuyayım.
Merhaba arkadaşım sonucu yazmamışsın yazarsan seviniriz.
hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim olmayan herkese hayırlısını versin inş.
Herkeze selamlar arkadaşlar hastaneye gidip tahlil yaptırdık veee şükürler olsun bebişim geliyor bu bizim için mucize oldu mevlam herkese bu duyguyu tattırsın ömrümün en güzel iki gününü geçirdim herhalde bebişimi kucağıma alanakadar böyle bir gün yaşayamam heleki annemlere haber verdiğimde telefonda ki sevincini anlatamam benden çok sevindi desem abartmış olmam bize bu mutluluğu yaşattığı için bebişime teşekkürler
bu arada kusuruma bakmayın arkadaşlar bir kaç gün yazamadım iki günü kendimize ayırdık özelden yazan arkadaşlarda kusura bakmasınlar.
tşk ler arkadaşım duana en içten amin diyorum.. Umarım bütün arkadaşlarım bu duyguyu yaşar. bende bu arada 3 aylık eve kapattım kendimi tedavi olduğumuz yerde bana üç ay ev işi cinsel ilişki ağır kaldırma ani hareket gibi şeylerden kaçınmamızı ilk gebeliklerde düşük riskinin çok fazla olduğunu bu gebelik bizim için çok değerli olduğunu söylediler. bende uygulamaya başladım. ama korkmuyorda değilim inş böyle bişi olmaz. benim durumumda olupta düşük yapan varmı arkadaşlar?
Bu tedavi nasıl oluyo ve nerde yaptırdınız bana da anlatırmısınız lütfen doktorun ismi venumarasını verirmisinizmerhaba canım.bizde bu tedaviyi kullandık.hatta bende bir topik açtım burada.sanırım bende hamileyim yarın belli olacak.sende hamileymişsin allah sağlıkla kucağına almayı nasip ettsin.
Rica etsem bana özelden tedavi olduğunuz yerin ya da doktorun isim tel her ne bilgi varsa gönderebilir misiniz belki bize de bir umut olurArkadaşlar genelde hepinizin yazılarını okudum Varikosel olsun Azospermi problemi olsun hepinizin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.Çünkü bir zamanlar aynı dertlerle bizde çok mücadele ettik.Tam üç yıl dolaşmadığımız doktor uygulamadığımız bitkisel formül kalmadı.Doktorlar Varikosel ameliyatı olsanız bile tüp bebek olasılığınız çok düşük diyorlardı.Son çare tüp bebek olduğu halde onda bile ihtimal çok düşüktü.Yani kısacası ne varikosel ameliyatı nede tüp bebeğin bizim için hiçbir garantisi yoktu sadece bir ihtimaldi... Bu sebeple herikisinede yanaşmaya cesaret edemedik çünkü gelebilecek olumsuzluğu ne madden nede manen kaldırabilecek durumda değildik.Herşeye rağmen tam ameliyatı göze almıştık ameliyat için randevu günümüz bile belli olmuştu (ameliyat olacağımız doktor içinde site site dolşıp en iyi doktora karar vermiştik özer bey sizlerde duymuşsunuzdur belki) Fakat son anda ameliyattan vazgeçti eşim.üzülsemmi sevinsenmi bilemedim sonuçta riskli bir ameliyattı:) En son birinin tavsiyesi ile birine gittik.Varikoselin çok basit bir tedavisi olduğunu 20 dk.lık bir işlemle varikosel ameliyatı olmuş gibi fayda sağladığını söylediler.hemde enufak bir risk ve yanetki olmadan.Bunu duyunca sonçare denemeye karar verdik eğer buda sonuç vermezse herşeyi oluruna bırakacaktık çünkü artık çok yorulmuştuk.Bir umut tavsiye edilen kişiyede gittik.Kendisi Uzm cupping terapistmiş..Varikosel sonrası 1 ay içinde hamile kalanları duyunca yeniden umutlandık.Derken eşim 1 seans cupping teraphy yaptırdı ilk defa böyle bir tedavi şekli ile karşılaştık ama herşeyin bir ilki vardır dimi.Terapist, eşime dedikleri gibi 20 dklık bir işlem uygulamış ve eşime şuanda varikosel ameliyatı olmuş gibisin demiş.1 hafta sonrada spremogram testi yaptır sonucu kendin gör demiş.3 yıl boyunca boşuna bukadar sıkıntı çekmişiz aslında çok kolay bir tedavisi varmış.Tabi yaşadığımız bunca olumsuzluktan sonra insan inanamıyor.Gerçektente 1 hafta sonra test yaptırdık sonuçlarımız 0 a yakınken milyona ulaşmış böyle birşey nasıl oldu hala şaşkınız.Derken o ay hamile kaldığımıda öğrenince şaşkınlık sevinç hepsi birbirine girdi:):)
Arkadaşlar size tavsiyem hiç vakit kaybetmeden bu tedaviye başlayın varikoselin ameliyatsız tek tedavisi cupping theraphy miş..Şu anda çocuğum Allahıma binlerce şükür kucağımda.yaşadığımız bütün sıkıntılar geride kaldı.Bebeğimi kucağımda gördükçe bu sorunu yaşayan herkese tavsiyede bulunacağım.Nekadar dua etsek azdır.
Elimden geldiğince ilgilenenlere yardımcı olmaya çalışacağım.
Merhaba lütfen bana da tedaviyi nerde yaptırdınız isim tel her neyse özelden atabilir misiniz lütfenBu tedavi nasıl oluyo ve nerde yaptırdınız bana da anlatırmısınız lütfen doktorun ismi venumarasını verirmisiniz
Lütfen özelden bana da bilgi verir misinizi tedavi yaptırdığınız yerin ismi nosu vs lütfenBu tedavi nasıl oluyo ve nerde yaptırdınız bana da anlatırmısınız lütfen doktorun ismi venumarasını verirmisiniz
Lütfen bana da bilgi verin şu an bir umut oldunuzEvet aynen öyle arkadaşım.İşe yaradığı kesin ve bu tamamen ilme dayalı rastlantı değil.Eşime kasık bölgesinden yapıldı hiç iz felan kalmadı.Özelden bilgi vereceğim yaptırdığımız yer hakkında.
Özelden nerde olduğunuzu hacamati yazar misinizArkadaşlar genelde hepinizin yazılarını okudum Varikosel olsun Azospermi problemi olsun hepinizin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.Çünkü bir zamanlar aynı dertlerle bizde çok mücadele ettik.Tam üç yıl dolaşmadığımız doktor uygulamadığımız bitkisel formül kalmadı.Doktorlar Varikosel ameliyatı olsanız bile tüp bebek olasılığınız çok düşük diyorlardı.Son çare tüp bebek olduğu halde onda bile ihtimal çok düşüktü.Yani kısacası ne varikosel ameliyatı nede tüp bebeğin bizim için hiçbir garantisi yoktu sadece bir ihtimaldi... Bu sebeple herikisinede yanaşmaya cesaret edemedik çünkü gelebilecek olumsuzluğu ne madden nede manen kaldırabilecek durumda değildik.Herşeye rağmen tam ameliyatı göze almıştık ameliyat için randevu günümüz bile belli olmuştu (ameliyat olacağımız doktor içinde site site dolşıp en iyi doktora karar vermiştik özer bey sizlerde duymuşsunuzdur belki) Fakat son anda ameliyattan vazgeçti eşim.üzülsemmi sevinsenmi bilemedim sonuçta riskli bir ameliyattı:) En son birinin tavsiyesi ile birine gittik.Varikoselin çok basit bir tedavisi olduğunu 20 dk.lık bir işlemle varikosel ameliyatı olmuş gibi fayda sağladığını söylediler.hemde enufak bir risk ve yanetki olmadan.Bunu duyunca sonçare denemeye karar verdik eğer buda sonuç vermezse herşeyi oluruna bırakacaktık çünkü artık çok yorulmuştuk.Bir umut tavsiye edilen kişiyede gittik.Kendisi Uzm cupping terapistmiş..Varikosel sonrası 1 ay içinde hamile kalanları duyunca yeniden umutlandık.Derken eşim 1 seans cupping teraphy yaptırdı ilk defa böyle bir tedavi şekli ile karşılaştık ama herşeyin bir ilki vardır dimi.Terapist, eşime dedikleri gibi 20 dklık bir işlem uygulamış ve eşime şuanda varikosel ameliyatı olmuş gibisin demiş.1 hafta sonrada spremogram testi yaptır sonucu kendin gör demiş.3 yıl boyunca boşuna bukadar sıkıntı çekmişiz aslında çok kolay bir tedavisi varmış.Tabi yaşadığımız bunca olumsuzluktan sonra insan inanamıyor.Gerçektente 1 hafta sonra test yaptırdık sonuçlarımız 0 a yakınken milyona ulaşmış böyle birşey nasıl oldu hala şaşkınız.Derken o ay hamile kaldığımıda öğrenince şaşkınlık sevinç hepsi birbirine girdi:):)
Arkadaşlar size tavsiyem hiç vakit kaybetmeden bu tedaviye başlayın varikoselin ameliyatsız tek tedavisi cupping theraphy miş..Şu anda çocuğum Allahıma binlerce şükür kucağımda.yaşadığımız bütün sıkıntılar geride kaldı.Bebeğimi kucağımda gördükçe bu sorunu yaşayan herkese tavsiyede bulunacağım.Nekadar dua etsek azdır.
Elimden geldiğince ilgilenenlere yardımcı olmaya çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?