- 17 Temmuz 2024
- 158
- 86
- 34
-
- Konu Sahibi Zulfiyar gibi
Merhaba eşim de ameliyat oldu çift taraflı proxed plus kullandı 3 ay şuan değerlerde çok pozitif düzelme varMerhaba,
Eşimde 2.60 mm ve 2.50 mm çift taraflı varikosel teşhisi kondu ameliyat önerildi..
Varikosel hakkında bilgisi olan varmı ?
Varikosel olup doğal yollar ile tedavi olup hamilelik yaşayan oldu mu aranızda ?
Yada varikosel ameliyatı olup , yaşadığınız pozitif yada negatif sonuç oldu mu ?
Hem bizim için hemde bu sorunu yaşayanlar için fikir olur
Bildirim gelmemişti kaç defa baktım fakat yeni bildirim geldi, teşekkür ederim..inşallah Rabbim ameliyata gerek kalmadan nasip ederBenim de elimde çift taraflı varikosel var 3 ay proxeed kullan sabah akşam olmazsa ameliyat dedi
Çok güzell,darısı bizlere inşallahTek taraflıydı esımınde ..Nişanlıyken amelıyat oldu..Evlendık korunmadık ..1.5 yıl sonra doğal yollarla hamile kaldım..
Bizede proxeed plus verdiler inşallah iyi gelir size de bizede Rabbim tez vakitte nasip ederMerhaba eşim de ameliyat oldu çift taraflı proxed plus kullandı 3 ay şuan değerlerde çok pozitif düzelme var
Allah razı olsun canım,ameliyat olduk yarın 2 hafta olacak vitamin ilacı da kullanıyor inşallah güzel olurMerhaba canım varikosel biraz sıkıntılı erkeklerin çok tedavi şansı yok kadınlarda olduğu gibi.. ameliyat olunca sperm sayısı yükseliyormuş sonrasında takviye ile sperm hareketini yükseltmeye çalışıyorlar bence işe yarar sonuçta tesis kısmında varisler onlar bacaktaki varisler gibi düşünün onların alınması lazım genişlediği için engel oluyor inşallah güzel gelişmeler olur
Hadi bakalım hayırlı haberlerle mutlaka keçiboynuzunu özü yedirin yada pekmez hergün bi kaşık yesin proteinli beslensin fındık fıstık ceviz muz bitter çikolata çok az şeker içerenlerden. Ve keçiboynuzu bize çok iyi geldi bide canım doktor demişti haraketi arttırmak istiyorsanız mutlaka 2 günde bir ilişki şartAllah razı olsun canım,ameliyat olduk yarın 2 hafta olacak vitamin ilacı da kullanıyor inşallah güzel olur
Sizde yaşadınız mı bu durumu kuzumHadi bakalım hayırlı haberlerle mutlaka keçiboynuzunu özü yedirin yada pekmez hergün bi kaşık yesin proteinli beslensin fındık fıstık ceviz muz bitter çikolata çok az şeker içerenlerden. Ve keçiboynuzu bize çok iyi geldi bide canım doktor demişti haraketi arttırmak istiyorsanız mutlaka 2 günde bir ilişki şart
Keçi boynuzu kürü ameliyattan önce yapmıştım fayda sağlamıştı tabi istenildiği gibi olmamıştı,Hadi bakalım hayırlı haberlerle mutlaka keçiboynuzunu özü yedirin yada pekmez hergün bi kaşık yesin proteinli beslensin fındık fıstık ceviz muz bitter çikolata çok az şeker içerenlerden. Ve keçiboynuzu bize çok iyi geldi bide canım doktor demişti haraketi arttırmak istiyorsanız mutlaka 2 günde bir ilişki şart
Keçi boynuzu özü :) düzeltme yapıyımKeçi boynuzu kürü ameliyattan önce yapmıştım fayda sağlamıştı tabi istenildiği gibi olmamıştı,
Ameliyattan sonra keçi boynuzu kürü aldım aktardan ama bir kaç gündür bırakmıştık vitamin ilacı ile zararı dokunursa diye tedirgin olmuştum sağolsun doktorlarda bir bilgi vermedi bize :) bugünden itibaren devam edelim o zaman Allah razı olsun canım
Bizim varikosel gibi bir sorunumuz olmadı şükürSizde yaşadınız mı bu durumu kuzum
Kahvaltı da yesin ne olcak yada akşamları ben eşime işe gitmeden sabahları arkasından koşup hayatım unuttun diye sürekli kaşık kaşık yediriyordumKeçi boynuzu kürü ameliyattan önce yapmıştım fayda sağlamıştı tabi istenildiği gibi olmamıştı,
Ameliyattan sonra keçi boynuzu kürü aldım aktardan ama bir kaç gündür bırakmıştık vitamin ilacı ile zararı dokunursa diye tedirgin olmuştum sağolsun doktorlarda bir bilgi vermedi bize :) bugünden itibaren devam edelim o zaman Allah razı olsun canım
Rabbim şifa versin tez vakitte inşallah canımBizim varikosel gibi bir sorunumuz olmadı şükürsadece hareketlilikte sorun vardı ve toparladık gerisi rabbime kalmış ama alta yatan başka rahatsızlıklarımız var bizim sadece buna bağlı değiliz
Gerçekten öyleKahvaltı da yesin ne olcak yada akşamları ben eşime işe gitmeden sabahları arkasından koşup hayatım unuttun diye sürekli kaşık kaşık yediriyordumerkekler pek inanmıyor besinlerle bişey düzeleceğine kafa farklı onların o yüzden mutlaka yesin fındık fıstık ceviz muz bunlar aşırı iyi
Merhaba geçmiş olsun ameliyat olmuşsunuz sanırım nasıl geçti süreç inşalalh iyi olurMerhaba,
Eşimde 2.60 mm ve 2.50 mm çift taraflı varikosel teşhisi kondu ameliyat önerildi..
Varikosel hakkında bilgisi olan varmı ?
Varikosel olup doğal yollar ile tedavi olup hamilelik yaşayan oldu mu aranızda ?
Yada varikosel ameliyatı olup , yaşadığınız pozitif yada negatif sonuç oldu mu ?
Hem bizim için hemde bu sorunu yaşayanlar için fikir olur
Merhabaa,Merhaba geçmiş olsun ameliyat olmuşsunuz sanırım nasıl geçti süreç inşalalh iyi olur
Ml de sperm sayınız , hızınız ameliyattan önce kaçtı acaba aslında varikosel derecesi küçük görünüyor