-
- Konu Sahibi Zulfiyar gibi
Çok geçmiş olsun sayılarınız katlanır hamile kalırsınız inşallahMerhabaa,
Ameliyat korktuğumuz gibi geçmedi 3. Hafta gireceğiz cuma günü ve şuan hamd olsun iyi ilk 1 ay dikkat edilmesi gerekiyor ani hareketler yapmıyor ağır kaldırmıyor dikkat ediyoruz..
Bizim 2023 aralık ayında verdiğimiz testte
Normal morfoloji : 0
İleri doğru hareketli : 0
Total sayı : 3.6 milyon
Konsantrasyon: 1.8 milyon
Çıktı daha sonra ben 2 ay gibi keçi boynuzu kaynattım suyunu içti eşim
Mayıs haziran gibi şehir hastanesinde verdik test
Eklediğim ekteki gibi çıktı.. doktor ne kullandız sayı artmış falan dedi ama ameliyat önerdi,başka bir prof a sordurduk oda ameliyat kaçınılmaz dedi ameliyat olduk, inşallah sonuç güzel olur
Amin canım benim inşallah sende bende tez vakitte hamilelik haberi alırızÇok geçmiş olsun sayılarınız katlanır hamile kalırsınız inşallahbenim eşimde de bu değerlere yakın varikosel var ama ameliyat olsak mı bilemedik
Allah razı olsun inşallah , mutlaka güzel haberlerini yaz bekliyorum ikimiz de en kısa zamanda hamile kalırız inşalahAmin canım benim inşallah sende bende tez vakitte hamilelik haberi alırız
Doktorunuz olmanızı öneriyorsa iyice araştırıp olun bence.. bende çok çok daralmıştım ama 2 profta olması gerek diyince olduk sonuçlar iyi çıkar inşallah.. bir gelişme olursa zaten bu konunun altına da yazarım
Ameliyat sonrası ilk ilişkiyi ne zaman yaşadınız acabaMerhaba eşim de ameliyat oldu çift taraflı proxed plus kullandı 3 ay şuan değerlerde çok pozitif düzelme var
Merhaba benim eşimde de varikosel vardı ve değerleri epey düşmüştü. 3-4 ay ürologun verdiği vitamin ve ilaçları kullandı akabinde aşılama denedik ve tuttu çok şükür. Çok umutsuzduk ama dermanı var hiç canınızı sıkmayınMerhaba,
Eşimde 2.60 mm ve 2.50 mm çift taraflı varikosel teşhisi kondu ameliyat önerildi..
Varikosel hakkında bilgisi olan varmı ?
Varikosel olup doğal yollar ile tedavi olup hamilelik yaşayan oldu mu aranızda ?
Yada varikosel ameliyatı olup , yaşadığınız pozitif yada negatif sonuç oldu mu ?
Hem bizim için hemde bu sorunu yaşayanlar için fikir olur
Araştırdım 3 haftadan önce olmaması gerek diye biliyorum sıkıntı olabiliyormuşAmeliyat sonrası ilk ilişkiyi ne zaman yaşadınız acaba
Merhaba benim eşimde de varikosel vardı ve değerleri epey düşmüştü. 3-4 ay ürologun verdiği vitamin ve ilaçları kullandı akabinde aşılama denedik ve tuttu çok şükür. Çok umutsuzduk ama dermanı var hiç canınızı sıkmayın
Çok teşekkür ederim aminn inşallah tüm isteyen bekleyen herkes bebişlerine kavuşur bir an önceBöyle güzel haberler alınca umut doluyor insan, Teşekkür ederim paylaştığınız için ,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallahÇok teşekkür ederim aminn inşallah tüm isteyen bekleyen herkes bebişlerine kavuşur bir an önce
Merhabalar, bugün ürolog benim eşime de varikosel dedi yarın filmlere bakılacak net emin olmak için, süreciniz nasıl geçti acaba
Bize doktor 15 gün demişti ama 7.gün ilişkiye girdik sonra korkup doktorumuzu aradık sakınca yok bir şey olmaz önlem amaçlı 15 20 gün girmeseniz iyi olurdu dedi çok şükür sorun yaşamadıkAmeliyat sonrası ilk ilişkiyi ne zaman yaşadınız acaba
Canım benim eşimde de iki taraflı var ama sperm sayısını etkilememiş bir çocuğum var hatta.ikinciyi istiyoruz ilk denemede tekrar kimyasal oldu.doktpr bize de 6 7 ay deneyin olmazsa ameliyat dedi . Bence sayı ve morfoloji etkilenmediyse sabredip beklemek en iyisiMerhaba,
Eşimde 2.60 mm ve 2.50 mm çift taraflı varikosel teşhisi kondu ameliyat önerildi..
Varikosel olup doğal yollar ile tedavi olup hamilelik yaşayan oldu mu aranızda ?
Yada varikosel ameliyatı olup , yaşadığınız pozitif yada negatif sonuç oldu mu ?
Canım ne takviye verdi bizim sayılar gayet iyi morf iyi ileri hız 27 sadeceMerhaba benim eşimde de varikosel vardı ve değerleri epey düşmüştü. 3-4 ay ürologun verdiği vitamin ve ilaçları kullandı akabinde aşılama denedik ve tuttu çok şükür. Çok umutsuzduk ama dermanı var hiç canınızı sıkmayın
Etkilemişti canım.. keçi boynuzu suyu hazırladım içti ama yinede yetersizdi ameliyat olduk Allahın izniyle.. inşallah güzel olurCanım benim eşimde de iki taraflı var ama sperm sayısını etkilememiş bir çocuğum var hatta.ikinciyi istiyoruz ilk denemede tekrar kimyasal oldu.doktpr bize de 6 7 ay deneyin olmazsa ameliyat dedi . Bence sayı ve morfoloji etkilenmediyse sabredip beklemek en iyisi
Impriyl diye bir ilaçtı canımCanım ne takviye verdi bizim sayılar gayet iyi morf iyi ileri hız 27 sadece
Merhaba, eşinizin varikoseli varsa mutlaka spermiogram testi yaptırmalısınız ancak lütfen güvenilir bir laboratuvarda veya üniversite hastanelerinde. Bu testten sonra sperm kalitesine ve hızına bağlı olarak doktorunuz zaten size doğal yolla hamile kalıp kalamayacağınızı söylecektir. Fakat şunu belirtmeliyim ki doğal yolla gebe kalmanız biraz zor. Eşim ameliyat oldu ve biz doktorlarımızdan çok memnun kaldık, 1 doçent ve 1 profesör girdi ameliyata eğer izmirdeyseniz size mutlaka doktorumuzu öneririm. Ancak lütfen ameliyat olmayı ertelemesin.Merhaba,
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinMerhaba, eşinizin varikoseli varsa mutlaka spermiogram testi yaptırmalısınız ancak lütfen güvenilir bir laboratuvarda veya üniversite hastanelerinde. Bu testten sonra sperm kalitesine ve hızına bağlı olarak doktorunuz zaten size doğal yolla hamile kalıp kalamayacağınızı söylecektir. Fakat şunu belirtmeliyim ki doğal yolla gebe kalmanız biraz zor. Eşim ameliyat oldu ve biz doktorlarımızdan çok memnun kaldık, 1 doçent ve 1 profesör girdi ameliyata eğer izmirdeyseniz size mutlaka doktorumuzu öneririm. Ancak lütfen ameliyat olmayı ertelemesin.
Eşim 6 gün önce ameliyat oldu, doktorlarımız çok iyiydi çok memnun kaldık bakalım süreci takip ediyoruz. Size de tavsiyemdir çörek otu yağından ve folik asit içerikli takviyelerden mutlaka faydalanın. Hakkınızda hayırlısı olsun...Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinameliyat olduk şehir hastanesinde 26 temmuzda.. peki sizde gelişme oldu mu acaba düzelme