- 5 Aralık 2021
- 2.613
- 2.954
Muhakkak çektirinBana da doktorum hsg cektirmemi istedi ama ben korktuğum için cektirmedim ama eşim ameliyat olduktan sonra hayirlisiyla bende cektirecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhakkak çektirinBana da doktorum hsg cektirmemi istedi ama ben korktuğum için cektirmedim ama eşim ameliyat olduktan sonra hayirlisiyla bende cektirecem
Tüplerinin acik mıydı bide hsg çok korkulacak bişey mi? ben çok korkuyorumHsg de ameliyatta özelde oldu
Anestezili çekildim bişey hissetmedim hiçbir problem çıkmamıştı sonucumda da. Rahim şekli tüpler vs normaldiTüplerinin acik mıydı bide hsg çok korkulacak bişey mi? ben çok korkuyorum
Ben de anestezili cekmeliyim o zaman başka türlü çok acılı oluyormuşAnestezili çekildim bişey hissetmedim hiçbir problem çıkmamıştı sonucumda da. Rahim şekli tüpler vs normaldi
Kişiden kişiye değişiyormuş canım bu kimisi de acısız geçiriyormuş bilemiyorum sebebini. Özel de çektirdiğim için anestezisiz yapmıyordu benim doktorumBen de anestezili cekmeliyim o zaman başka türlü çok acılı oluyormuş
Bende özelde cektirecem zaten o zaman anestezli olur herhalde inşallah bana anestezisiz demezKişiden kişiye değişiyormuş canım bu kimisi de acısız geçiriyormuş bilemiyorum sebebini. Özel de çektirdiğim için anestezisiz yapmıyordu benim doktorum
Yok yok anestezili yaparlar zaten ona göre fiyatları çünküBende özelde cektirecem zaten o zaman anestezli olur herhalde inşallah bana anestezisiz demez
Gerçekten öyle bir umutlu oldum kiYok yok anestezili yaparlar zaten ona göre fiyatları çünkü
Büyük bir probleminiz yok çok şükür nasip olacaktır inşallah hayırlı sağlıklı bir evlatGerçekten öyle bir umutlu oldum ki
İnşallah canım çok saolBüyük bir probleminiz yok çok şükür nasip olacaktır inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat
Sen geçen yıl anesteziye ne kadar verdinİnşallah canım çok saol
4bin vermiştik eşimin ameliyatına da 13bin ilaçta 500Sen geçen yıl anesteziye ne kadar verdin
Bana bu yıl şubat mart ayında 1200 dediler korktuğum için yapmadım4bin vermiştik eşimin ameliyatına da 13bin ilaçta 500
Esin geçen yıl ameliyat olmuştu dimiBana bu yıl şubat mart ayında 1200 dediler korktuğum için yapmadım
Evet canım geçen sene 30eylul deEsin geçen yıl ameliyat olmuştu dimi
Peki sen ne zaman olmuştunEvet canım geçen sene 30eylul de
He pardon bu yıl olmuştunPeki sen ne zaman olmuştun
Martın başındaPeki sen ne zaman olmuştun
Haziran da mı hamile kaldınMartın başında
Önünüzdeki hafta gideceğiz yorumlarda bazen ameliyat sonrası değerlerin daha da düşük oluyor denildiği için ağırdan alıyoruz sanırım birazCanım gidin test verin sonucunda yükselme olmuştur eminim