Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah bakalım bize ne diyecek doktor bende pcos var esimde varikoselİnşallah canım dediğin gibi olur ameliyattan sonra bizde bebisimizi kucağımıza alırız çok saol bu arada Allah gönlüne göre versin
Canım sperm testi normal cıkınca doktor takviye ilaç vs verdimiBenim eşimdede var ama sperm testi normal dedi sayfamda konularımda var resmi karşılaştırabilirsin
En sağlıklı hangisi sence hiç bilmiyorum ben bu tarz şeyler yemedim eşime de yedirmedim ben keçi boynuzu kürünü çok duydum
hayır hiç bir şey vermedi senede 1 kere kontrole gel dedi sadecede sanki benim içime sinmedi gibi yaCanım sperm testi normal cıkınca doktor takviye ilaç vs verdimi
Takviye kullan ya bence ek olarak bir takviye kullanılması lazım bir gebenin günlüğü sayfasında var erkekler icin takviyehayır hiç bir şey vermedi senede 1 kere kontrole gel dedi sadecede sanki benim içime sinmedi gibi ya
senin eşininde mi normal hiç kullanmadıkta hatırlaıgım kadarıyla eşimin toplam hareketlilik %59 ileri hareketli %49 yerinde hareketli %8 hareketsiz %43 mesela hareketsiz de çok ama nasıl normal diyolar anlamadım kadın dogum uzamnı doktorumda baktı normal dediTakviye kullan ya bence ek olarak bir takviye kullanılması lazım bir gebenin günlüğü sayfasında var erkekler icin takviye
Canım biz daha sperm testi vermedik haftaya randevumuz var usg de varikosel göründü bizde sol tarafta 3.5mm doktor sperm testi sonucuna göre ameliyat olabilir dedisenin eşininde mi normal hiç kullanmadıkta hatırlaıgım kadarıyla eşimin toplam hareketlilik %59 ileri hareketli %49 yerinde hareketli %8 hareketsiz %43 mesela hareketsiz de çok ama nasıl normal diyolar anlamadım kadın dogum uzamnı doktorumda baktı normal dedi
Çok saol gerçekten içime su serptin yaptığın yorumlarla ben ameliyattan bile sonra gebelik olmaz diye çok korkuyordumBen bunu aldım
Hayır hayır korkulacak hiçbir şey yok canım rabbimden ümit kesilmez insanlar ne hastalıklarla ne sorunlarla hamile kalıyor hiç belli olmaz sen duanı esirgemeÇok saol gerçekten içime su serptin yaptığın yorumlarla ben ameliyattan bile sonra gebelik olmaz diye çok korkuyordum
Bir gebenin günlüğü YouTube de mi yoksa Instagram felan mıTakviye kullan ya bence ek olarak bir takviye kullanılması lazım bir gebenin günlüğü sayfasında var erkekler icin takviye
Instagram sayfası var kadın cok bilgili kesinlikle sayfasını takip et ürünleride biyografisinde linkte var zaten canım ben ovulasyon testini almıştımBir gebenin günlüğü YouTube de mi yoksa Instagram felan mı
Çok saol inşallah sende en yakın zamanda mutlu haberi alırsınHayır hayır korkulacak hiçbir şey yok canım rabbimden ümit kesilmez insanlar ne hastalıklarla ne sorunlarla hamile kalıyor hiç belli olmaz sen duanı esirgeme
bizede aynısını demiştiCanım biz daha sperm testi vermedik haftaya randevumuz var usg de varikosel göründü bizde sol tarafta 3.5mm doktor sperm testi sonucuna göre ameliyat olabilir dedi
İnşallah ameliyata gerek kalmazbizede aynısını demişti
İnşallahİnşallah ameliyata gerek kalmaz
Canım sizin sonuclar sıkıntılı doktor ameliyat günü verdimi eşin kesin ameliyat olsun öyle pekmezle takviyeyle düzelecek iş değil birde sperm testi aynı gun icinde sonucu cıkıyormuİnşallah