- 28 Şubat 2023
- 552
- 112
- 22
Dene canım ben öyle bakıyorumHiç denemedim öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dene canım ben öyle bakıyorumHiç denemedim öyle
Bı bakım o zamanDene canım ben öyle bakıyorum
Herşey tmm şifre kabul olmuyor kiBak atarsın bana bakarım
Normal canım sonuclarınBöyle bir şey buldum
EvetAfedersiniz akıntı böyle şeffaf beyaz uzayan bı akıntı mi oluyot
Libidoya bağlı bir şeyde olabilir tabi çokta yaşa bakmazNedense benim eşim öyle değil oda 23 yaşında
Aslında bende istiyorum eşimin ameliyat olmasını ama o tereddüt ediyor ikilemde kalmış inşallah bizim için hayırlısı olurHiç beklemeden ameliyat olun derim.Ameliyat basit aynı gün yada bir sonraki gün hastaneden çıkıyorsun.İlk 3 ay ağır kaldırmamak kendine dikkat etmek gerekiyor.Değerler yükseliyor korkmayın hiç
Hepsi miNormal canım sonucların
Hepsi miNormal canım sonucların
Evet doktor önerisi ile aldıkTakviyeyi doktor mu verdi
EvetHepsi mi
Bence ikilemde kalacagı bir durum yok daha çok beklerse o kalan iyi spermlerin hepsini kaybeder erken teşhis her zaman önemliAslında bende istiyorum eşimin ameliyat olmasını ama o tereddüt ediyor ikilemde kalmış inşallah bizim için hayırlısı olur
Çoook sevindim.Eşimde de varikosel var sperm sayısı 9 milyon bi umut oldunuz banaEşim geçen sene Eylül 30da ameliyat oldu. Morfoloji 0 sperm sayısı 7milyondu. Sol varikosel ameliyatı oldu. Haziran ayında gebe kaldım 9 ay sonra gebelik oluştu bizde. Ama benim de pcosum var belki öncesinde de olabilirdi bilemiyorum. Ameliyat ve ilaç tedavisiyle düzelmeyecek bir problem değil varikosel
Hayırla sağlıkla olacaktır inşallah yavrunuzÇoook sevindim.Eşimde de varikosel var sperm sayısı 9 milyon bi umut oldunuz bana