- Konu Sahibi delinefsim
- #7.521
Kızlar Günaydın bugün 4 te aşılama olacağım dün doktora gittim solda 3 tane yum olmuş 19 20 23 mm şeklinde. Dun gündüz 12 de çatlama ignemi oldum 28 saat Sonra transfer olacak yani.dua edin kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Günaydın bugün 4 te aşılama olacağım dün doktora gittim solda 3 tane yum olmuş 19 20 23 mm şeklinde. Dun gündüz 12 de çatlama ignemi oldum 28 saat Sonra transfer olacak yani.dua edin kızlar
İnşallah hayırlısıyla bebiş haberini alırsınız canm Allah gönlünüze göre versin Rabbim kimseyi evlat acısı ve hasretiyle sınamasın
Amin canım sağolasın...inşallah allahım imtihanımizi bitirir canım en kısa sürede bebeklerimize kavusuruz
Haziran güzel bi ay olur inşallah senin benim hepimiz için :) Sizdeki sorun neydi canım da aşılamaya karar verdiniz
canm ınsallah basarılı gecer asılaman.
guzel haberlerle gelırsınb ınsallah dualarım senınle
Hadi hayirlisi ...canim dualarim seninle..Rabbim yardiimcn olsun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy kuzum Allah yardımcın olsun,12 gün sonra güzel haberi alalım inşallahhh:)
Renkli dopplerde böyle bi sonuç cikti. Paminiform pleskus incelemesi yatarak ve ayakta spinal solunum derin inspirasyon ve valsalva sırasında pampiniform pleskus en geniş ven çapı solda 2.6 mm ve sağda 1.6 mm ye ulaşmaktadır bulgular solda grade 1 stop tipte varikosel ile uyumludur yazio sağ testis volume 6.7 cc sol testis volum u 8.5 cc çıkmış. Ve eşimde hiç sperm cikmadi kızlar azosperm teşhisi kondu. Sonuç nasıl lütfen yardım edin siz daha tecrubelisiniz
Kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekkeriniz için biraz heyecan var umarım sonu güzel olur. Zeynep senin hamilelik nasıl gidiyor
Yok canım dr elle muayene de pek bişey diyememis aslında doppler da çıktı. Hiç sperm cikmadi eşimde canım. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi.bi tedavisi Fln. Hormonlada normal.Tatlım 3 mm ve üstü ameliyat oluyor sizin çok az varıkosel var .el ile muayenede de varikosel saptandı mı?
inan tatlm,güzel olaca sonu:)
çok güzel bi hamilelik geçiriyorum maşallah...çok hafif bulantım var ama azıcık onun haricinde sapa sağlamım:)))sende benm gibi bi hamilelik geçir inşallah:)))
Bizde ileri hız Morfoloji ve ml de ki sayıda sorun vardı şükür bütün değerler ameliyat sonrası düzeldi hala gebelik olmayınca fazla beklememek için aşılama ya karar verdik canım
Yok canım dr elle muayene de pek bişey diyememis aslında doppler da çıktı. Hiç sperm cikmadi eşimde canım. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi.bi tedavisi Fln. Hormonlada normal.
Masallah canım allah sorunsuz hamilelik yasatsın Inşallah tatlım bi hamile kalsak bulantilar sorun değil kim bilir ne zaman hamile kalacağım
Hız sorunu bizde de var canım ne yazık ki ilaç kullanıyoruz 3 ay oldu bu ayda olmazsa eğer bi spermiyogram daha yaptırıp sonra karar vercez bende daha fazla beklemek istemiyorum olmadı aşılama deneyeceğiz bizde. Heyecan vardır şimdi sende kendimi düşünemiyorum yani aşılama zamanında:18:
bugüüünnn:))![]()
Inşallah canım iyi tutunur 4 te alıp geleceğim:)