• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlaaaaaaaaarrrrrrrr aşılama olcak kızlarr nerdeniz ?
ben bugün kontrolden geldim.doktor çatlatma iğnemi yazdı.allah izin verirse bu gece iğnemi vurulucam inşallah perşembe günü sabahtan da aşılamam yapılacak.sizler ne yaptınız ne durumdanız????

ben bugün kontrolden geldim.doktor çatlatma iğnemi yazdı.allah izin verirse bu gece iğnemi vurulucam inşallah perşembe günü sabahtan da aşılamam yapılacak.sizler ne yaptınız ne durumdanız????

günaydınnnn , çok sevindim :) stres yapma olur mu ;) herkes aşılamaya başlamış ne güzel sizinle ameliyat günlerimiz aynıydı... eşinin sonuçları nasıl çıktı, aşılamayı hangi hastanede yaptırıyorsun? bende iğne kullanıyorum bu ay belkıde aynı ay hamile kalırız allah'ın izniyle ne de güzel olur pekte güzel olur :D

Ben bugün kontrolden geldim.doktor çatlatma iğnemi yazdı.allah izin verirse bu gece iğnemi vurulucam inşallah perşembe günü sabahtan da aşılamam yapılacak.sizler ne yaptınız ne durumdanız????

canımmm inşallah sonucuna ulaşırısın..hepimiz aynı bkleyiş içindeyiz..hazairanda hepimiz güzel haberler veririz inşalah..

günaydınnnn , çok sevindim :) stres yapma olur mu ;) herkes aşılamaya başlamış ne güzel sizinle ameliyat günlerimiz aynıydı... eşinin sonuçları nasıl çıktı, aşılamayı hangi hastanede yaptırıyorsun? bende iğne kullanıyorum bu ay belkıde aynı ay hamile kalırız allah'ın izniyle ne de güzel olur pekte güzel olur :D

:))) olmaz mi be canim ne de guzel olur :) Insallah Rabbim butun isteyen kizlara nasip etsin .. ben dun gece yaptim ignemi - yani 10 saat once yaptim .. yarin sabah 10 da asilamam var Insallah

:))) olmaz mi be canim ne de guzel olur :) Insallah Rabbim butun isteyen kizlara nasip etsin .. ben dun gece yaptim ignemi - yani 10 saat once yaptim .. yarin sabah 10 da asilamam var Insallah

canım benım güzel kalpli arkadaşım... her şey gönlüne göre olacak inş. haberlerini beklıyorum sabırsızlıkla :16:

merhaba kızlarr nasılsınzzz???
giremiyorum kaç gündür ama aklım hep burda ...

bu arada pazartesi yumlarım toplandı 9 tane toplandı..bugün ararlar gelişmeler için.. RABİM İZİN VERİRİSE hayırlısı ile en geç cumartesi günü trasfer gerçekleşir...

hayirlisi canim cok sevindim masallah .. hemen hemen ayni gunlerde sonuclari alcaz - bakalim insallah grubumuzda bi suru hamis olur ..

agri sizi oldumu senin bu donemde - benim kasiklarima basinc yapiyor cok - agrilarim var gibi ..

birde iki tane konulabilicekmi ?

canım inşallah hepimiz bu ay hamiş olalım, rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah.ama işte stres ister istemez oluyor da hayırlısı bakalım...canım özel mesaj gönderdim sana aldın mı?

Son düzenleme:
hayirlisi canim cok sevindim masallah .. Hemen hemen ayni gunlerde sonuclari alcaz - bakalim insallah grubumuzda bi suru hamis olur ..

Agri sizi oldumu senin bu donemde - benim kasiklarima basinc yapiyor cok - agrilarim var gibi ..

Birde iki tane konulabilicekmi ?

ewet canım ağrı var kasık ve bel ağrısı..
Tek trasfer yapabiliyorlarmış...
şimdi aradılar 2 tane oluşmuş...
çok az geldi moralim bozuldu inşaallh olnarda bozulmazlar ya..

dusunme oyle az degil .. 2 tane olsun hayrilisi olsun insallah .. tek yapsinlar tutar kismetse - digeride kalirsa saklarlar seneye hemen onuda transfer yaptilar mi 2 sene de 2 bebek ayy ne guzel olur :) 1 sene olunca aralarinda ikiz gibi olurlar zaten :)

haydi bakalim ben demedimmi olumsuz dusunmek yasak :) kizicam simdi sanada bakk :) dualarimiz seninle sende dua et

ENBIYA SURESI 89 . AYET

ALI IMRAN 38 . AYET bunlari oku bol bol Meryem suresi devam .. transfer yapilirkende bol bol dua et - sevdigin insanlara soyle sana dua etsinler .. bizde ediyoz zaten .. Insallah olucak .. ben yazmistim ya arkadasimin bi taneydi tuttu - hem de ikiside cok kotu durumdaydi esinden ameliyatla sperm aldilar .. kizda da erken menapoz baslamisti - yani 1 taneyi kucuk gorme ..

agrilarin ne zaman basladi > yumurtalar almadan once mi basladi ?

bide kac mm oldugunda aliyolar ?

canım moralini bozma.şu an yapabileceğin tek şey dua etmek.inşallah o iki yumurta da güzelce gelişir ve hayırlısıyla transferin olur.canım moral ve inanmak çok önemli.sen kalbini bozma.hayırlısı rabbimden gelecek diye düşün tevekkül et...dualarımız seninle...

dusunme oyle az degil .. 2 tane olsun hayrilisi olsun insallah .. tek yapsinlar tutar kismetse - digeride kalirsa saklarlar seneye hemen onuda transfer yaptilar mi 2 sene de 2 bebek ayy ne guzel olur :) 1 sene olunca aralarinda ikiz gibi olurlar zaten :)

haydi bakalim ben demedimmi olumsuz dusunmek yasak :) kizicam simdi sanada bakk :) dualarimiz seninle sende dua et

ENBIYA SURESI 89 . AYET

ALI IMRAN 38 . AYET bunlari oku bol bol Meryem suresi devam .. transfer yapilirkende bol bol dua et - sevdigin insanlara soyle sana dua etsinler .. bizde ediyoz zaten .. Insallah olucak .. ben yazmistim ya arkadasimin bi taneydi tuttu - hem de ikiside cok kotu durumdaydi esinden ameliyatla sperm aldilar .. kizda da erken menapoz baslamisti - yani 1 taneyi kucuk gorme ..

agrilarin ne zaman basladi > yumurtalar almadan once mi basladi ?

bide kac mm oldugunda aliyolar ?
2 SİNE bişey olmasın da az değil..onların ölmesşnden korkuyorum.nasip yaa RABBİM HEPMİZİN YARDIMCISI OLUR İNŞALLAH..

canım moralini bozma.şu an yapabileceğin tek şey dua etmek.inşallah o iki yumurta da güzelce gelişir ve hayırlısıyla transferin olur.canım moral ve inanmak çok önemli.sen kalbini bozma.hayırlısı rabbimden gelecek diye düşün tevekkül et...dualarımız seninle...

inşaalh canımm..rabbim hayırlsını versin inşallah...

dusunme oyle az degil .. 2 tane olsun hayrilisi olsun insallah .. Tek yapsinlar tutar kismetse - digeride kalirsa saklarlar seneye hemen onuda transfer yaptilar mi 2 sene de 2 bebek ayy ne guzel olur :) 1 sene olunca aralarinda ikiz gibi olurlar zaten :)

enbıya suresı 89 . Ayet

alı ımran 38 . Ayet bunlari oku bol bol meryem suresi devam .. Transfer yapilirkende bol bol dua et - sevdigin insanlara soyle sana dua etsinler .. Bizde ediyoz zaten .. ınsallah olucak .. Ben yazmistim ya arkadasimin bi taneydi tuttu - hem de ikiside cok kotu durumdaydi esinden ameliyatla sperm aldilar .. Kizda da erken menapoz baslamisti - yani 1 taneyi kucuk gorme ..

Agrilarin ne zaman basladi > yumurtalar almadan once mi basladi ?

Bide kac mm oldugunda aliyolar ?
yumlar alınmadan önce başaldı.alındantan sonra dün gece çok ağrı vardı şimi hafif ağrılar...
Kaç mm de aldıklarını bilmiyorum canm..

merhaba kızlarr nasılsınzzz???
giremiyorum kaç gündür ama aklım hep burda ...

bu arada pazartesi yumlarım toplandı 9 tane toplandı..bugün ararlar gelişmeler için.. RABİM İZİN VERİRİSE hayırlısı ile en geç cumartesi günü trasfer gerçekleşir...

Merhaba canım inşallah 15 gün sonra hamile haberini alacağız allah yardımcın olsun.dualarim seninle .sakın stres yapma rahat ol ne yaparsak yapalım allah ol demedikten sonra olmayacak rabbim nasip etsin inşallah tutacak tüpün inancını kaybetme yeter

yumlar alınmadan önce başaldı.alındantan sonra dün gece çok ağrı vardı şimi hafif ağrılar...
Kaç mm de aldıklarını bilmiyorum canm..

canım hiç bozma moralini itiyacımız olan 1 tane embriyo değil mi?e o da var,hiç sıkıntı yapma.eğer kaliteliyse ona bişeycik olmaz.

Merhaba ,
Daha oncede belırtmiştim eşime azospermi denildi ama varıkoselimizde var ılerı derecede cunku cok rahat gorunuyor. Bızım 4 hazıranda amelıyatımız vardı ama eşim 2ay sonrasına erteledı :( cok uzgunum iyleşme surecı zaten uzun ve ıkı ayda cok yol kat edebılırdık dıye dusunuyorum .
Ama eşim berber ve amelıyattan 3-4 gun sonra işe inmek zorunda kalacak yanı ayakta durmaya devam edecek ama işte 2 ay sonra ızne gıdecez allah nasıp ederse amelıyatı yapıp ole gıderım dıyor en azından 1-2ay kalırsak orda bol bol dınlenır. Sizce bolesı daha mı ıyı arkadaslar fıkır verırseniz sevınırım !!!
Bende bu ıkı ayda nohut kuru, kecıboynuzu kuru uygulasam mı ? Yoksa amelıyatsız cıkısı saglamak imkansız mı !!!

canım nasılsın sana yazamadım bir türlü çünkü hala ameliyat olamadık.Önümüzdeki hafta inşallah olacak eşim.Sizin biyopside sperm bulunmuş ben çok umutluyum sizden.Demekki üretim var sizde.Ameliyattan sonrada inşallah çıkış başlar.Bence ertelemeniz iyi olmuş canım.Eşin daha rahat eder çalışmadığı için.Herkeste aynı olmuyor öğrendiğime göre.Bazı kişiler az ağrıyla atlatıyor ama bazılarınında yoğun ağrıları olabiliyormuş.İnşallah güzel sonuçlar alırız canım.Ameliyattan sonrada sana durumumuzu bildircem ben gelişmeleri yazarım sana.Senden bana yaz canım merak ederim.Allah yardımcımız olsun inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Bu arada daha öncede yazmıştım sana keçiboynuzu kürü fsh yükseltiyor ben o yüzden yapmıyorum hiç.Sizin fsh normalse eğer hiç bozma.Spermler çıkmaya başladıktan sonra sayı çoğaltmak için yaparsan faydasını görürsün canım.Bu yönde fayda sağlayan çok ama bizim durumuzda fayda gören yok sanırım

Merhaba canım inşallah 15 gün sonra hamile haberini alacağız allah yardımcın olsun.dualarim seninle .sakın stres yapma rahat ol ne yaparsak yapalım allah ol demedikten sonra olmayacak rabbim nasip etsin inşallah tutacak tüpün inancını kaybetme yeter

İnsallh..eweet yetter ol desin. Ve zamani gelsn..Rabbim yardimcmz olur ve insallh 15 gune pes peese guzzl habeerler verirz birbmze.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hiç bozma moralini itiyacımız olan 1 tane embriyo değil mi?e o da var,hiç sıkıntı yapma.eğer kaliteliyse ona bişeycik olmaz.

İnsallh olmaz...ewwet tek gerekli olan bir tane Rabbim izn verirse olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X