• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tavsiyen için çok tesekkur ederim hemen eşime bahsedecegım bizde gidip tahlil yaptıralım...Allah kucagına almayı nasip etsn bu arada tekrar

Bugun eşim ameliyattan 3 ay sonra verdiği tahlil sonuclarını aldı sonuçlar çok iyiymiş işte bugun çok mutluyummm...senle yazıstıktan sonra eşime söyledim oda randevu alalım gidiyim dedi...:)

1 ml de 30 milyon
toplam 75 milyon
morfoloji sınır %4 yazıyor bizimkide %4
ileri hızlı hareketli %50

eski sonuçlar
6 milyon
16 milyon
%2
%40 dı

2 test vermiştik amelıyattan once cok kotuydu demekki eşime amelıyat şartmıs bu tahlili gördüğüme hala inanmıyorum...

Ben bahtsixim sanırım eşim 4 yıl önce ameliyat oldu değerleri dahada düştü.denedik denedik olmadı tüp bebek dendik.bir kızımız oldu.şimdi eşimin değerleri bazen sıfır çıkıyor bazen yükseliyor,sizce aşılama denemelimiyim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razı olsun canım Allah en kısa zamanda hepinizin kucağını dolmasini nasip etsin bence üç ay tahlili yapın ki bakın görün ne durumda ona göre takviye vitamin kullanırsınız neden zaman kaybedeceksiniz bize doktor ilaca gerek yok demişti ama ben ameliyat olduğu günün ertesi hemen başlattım takviyelere

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun eşim ameliyattan 3 ay sonra verdiği tahlil sonuclarını aldı sonuçlar çok iyiymiş işte bugun çok mutluyummm...senle yazıstıktan sonra eşime söyledim oda randevu alalım gidiyim dedi...:)

1 ml de 30 milyon
toplam 75 milyon

eski sonuçlar
6 milyon
16 milyon
%2
%40 dı

2 test vermiştik amelıyattan once cok kotuydu demekki eşime amelıyat şartmıs bu tahlili gördüğüme hala inanmıyorum...

Kızlar aranızda eşi ameliyat olmadan ilaç tedavisi ile hareket sayısı artan var mı acaba yaşayanlar söylesin lütfen:31:

anladım canm bakalm bana ne verecek

evt canmo ıgnelerı bılıyorum. yumurtaların boyutlarına baktı mı? ölçtü mü?
ben malatyadayım canm

canm bana en son adetın 9. gunu ilişki olacak demişlerdi

bakiyolar canim boyutlara da ona gore dozu arttiriyor - bence bu kadar cok detayli bilmek dusunmek iyi degil o zman kendimizi cok yoruyourz hepimiz oyleyiz iyi bir dr bul ve ona guven ne derse yap .. asilama gunu 3-4 gunluk perhiz olmali onun icin 9 gunu iliski denilmistir sana spermler cok olsun diye .. test verir gibi .. bizede oyle bi sey soyledi .. bakalim .. sende niyetluiysen bi an once basla .. kismet ne zaman tutar bilinmez ama biseye baslamak insani rahatlatiyor - en azindan karar verip yapilabilicek ne varsa uygulamaya calisiyoruz .. Belki boyle bir caba gosterince nasibimizde olucaktir kimbilir .. dualasalim insallah

bakiyolar canim boyutlara da ona gore dozu arttiriyor - bence bu kadar cok detayli bilmek dusunmek iyi degil o zman kendimizi cok yoruyourz hepimiz oyleyiz iyi bir dr bul ve ona guven ne derse yap .. asilama gunu 3-4 gunluk perhiz olmali onun icin 9 gunu iliski denilmistir sana spermler cok olsun diye .. test verir gibi .. bizede oyle bi sey soyledi .. bakalim .. sende niyetluiysen bi an once basla .. kismet ne zaman tutar bilinmez ama biseye baslamak insani rahatlatiyor - en azindan karar verip yapilabilicek ne varsa uygulamaya calisiyoruz .. Belki boyle bir caba gosterince nasibimizde olucaktir kimbilir .. dualasalim insallah

anladım canm haklısın aslında ısın ıcıne gırmeyınce sureklı merak ıcerısnde oluyorum ve arastırıyorum. benım nasıpse hazıranda olacak.

doktorum ıcın ıyı dıyorlar bakalm ınsallah ıkıncı bı asılamaya gerek kalmaz. bı de ıptal olur dıye de cok korkuyorum.

dualarımdanız hepınız

anladım canm haklısın aslında ısın ıcıne gırmeyınce sureklı merak ıcerısnde oluyorum ve arastırıyorum. benım nasıpse hazıranda olacak.

doktorum ıcın ıyı dıyorlar bakalm ınsallah ıkıncı bı asılamaya gerek kalmaz. bı de ıptal olur dıye de cok korkuyorum.

dualarımdanız hepınız

cok icik cicik arastirma dr icin iyi diyolarsa birak - kafanda da dusunup durma .. haziran ola hayrola de biraz tevekkul et .. inan bende oyleyim arastirmanin sonu yok - sonra dr yanlis mi yapti soylemi iyiydi buna gitmesemydim vs s sorgular cok geliyor ve insan geriliyor sebebpsiz yere .. benden abla tavsiyesi :) dusunmeyi unut adet oluncaya kadar bekle - sonrada git dr a her dedigine guven ve ne diyorsa yap .. hayirlisi olsun canim .. dualasalim

Ben bahtsixim sanırım eşim 4 yıl önce ameliyat oldu değerleri dahada düştü.denedik denedik olmadı tüp bebek dendik.bir kızımız oldu.şimdi eşimin değerleri bazen sıfır çıkıyor bazen yükseliyor,sizce aşılama denemelimiyim?

neden bahtsizsin ki ne guzel kizin olmus masallah :) dusunme bunlari simdilik en azindan bir evladin var .. iyi bir urologa esin gitsin danisin en dogrusu bu bence

neden bahtsizsin ki ne guzel kizin olmus masallah :) dusunme bunlari simdilik en azindan bir evladin var .. iyi bir urologa esin gitsin danisin en dogrusu bu bence

Çok süküt ama okudugum değerleri düşen ameliyattan sonra bi benim eşim var tüp bebek dontorum keske ameliyat olmasaydın dedi eşime.bı sen sonbaharda bidaha deniyce inşallah

1 ml de 30 milyon
toplam 75 milyon

eski sonuçlar
6 milyon
16 milyon
%2
%40 dı

Cnm masallah degerleriniz de duzelme var bizde daha yeni ogrendik hic beklemedigim sayilar cikti cok sevindim sadece bizimde hiz morfolojide dusuluk var ama ameliyat oncesine gore cok cok gelisme var 3 ay olmasina ragmen.Insallah hepimizin cok guzel degerleri olur ve hemencecik hamile kaliriz.Bakalim pazartesi gunu randevumuz var doktor esimin degerlerini gormek istedi asi bile olmaz diyorlardi bu sefer en azindan asi olur der ins

cok icik cicik arastirma dr icin iyi diyolarsa birak - kafanda da dusunup durma .. haziran ola hayrola de biraz tevekkul et .. inan bende oyleyim arastirmanin sonu yok - sonra dr yanlis mi yapti soylemi iyiydi buna gitmesemydim vs s sorgular cok geliyor ve insan geriliyor sebebpsiz yere .. benden abla tavsiyesi :) dusunmeyi unut adet oluncaya kadar bekle - sonrada git dr a her dedigine guven ve ne diyorsa yap .. hayirlisi olsun canim .. dualasalim

haklısın canm bi kadın doğumcu kadar bılgım var artık:1:bakalm zaman gecıyo yaklasıyoruz asılamaya . hep dua edıyorum sıze ve kendıme. melegımı Rabbime emanet ett.m.

bakalm once Rabbıme sonra doktoruma guvenıyorum hayırlısı ne ıse oolsun

Merhaba ,
Daha oncede belırtmiştim eşime azospermi denildi ama varıkoselimizde var ılerı derecede cunku cok rahat gorunuyor. Bızım 4 hazıranda amelıyatımız vardı ama eşim 2ay sonrasına erteledı :( cok uzgunum iyleşme surecı zaten uzun ve ıkı ayda cok yol kat edebılırdık dıye dusunuyorum .
Ama eşim berber ve amelıyattan 3-4 gun sonra işe inmek zorunda kalacak yanı ayakta durmaya devam edecek ama işte 2 ay sonra ızne gıdecez allah nasıp ederse amelıyatı yapıp ole gıderım dıyor en azından 1-2ay kalırsak orda bol bol dınlenır. Sizce bolesı daha mı ıyı arkadaslar fıkır verırseniz sevınırım !!!
Bende bu ıkı ayda nohut kuru, kecıboynuzu kuru uygulasam mı ? Yoksa amelıyatsız cıkısı saglamak imkansız mı !!!

Cnm masallah degerleriniz de duzelme var bizde daha yeni ogrendik hic beklemedigim sayilar cikti cok sevindim sadece bizimde hiz morfolojide dusuluk var ama ameliyat oncesine gore cok cok gelisme var 3 ay olmasina ragmen.Insallah hepimizin cok guzel degerleri olur ve hemencecik hamile kaliriz.Bakalim pazartesi gunu randevumuz var doktor esimin degerlerini gormek istedi asi bile olmaz diyorlardi bu sefer en azindan asi olur der ins

aynen doktor bana bu değerlerle aşı bile yapmam diyordu inşallah ikimizde en yakın zamanda hamıle kalırız:) daha doğrusu bekleyen tum anne adayları:)

Merhaba ,
Daha oncede belırtmiştim eşime azospermi denildi ama varıkoselimizde var ılerı derecede cunku cok rahat gorunuyor. Bızım 4 hazıranda amelıyatımız vardı ama eşim 2ay sonrasına erteledı :( cok uzgunum iyleşme surecı zaten uzun ve ıkı ayda cok yol kat edebılırdık dıye dusunuyorum .
Ama eşim berber ve amelıyattan 3-4 gun sonra işe inmek zorunda kalacak yanı ayakta durmaya devam edecek ama işte 2 ay sonra ızne gıdecez allah nasıp ederse amelıyatı yapıp ole gıderım dıyor en azından 1-2ay kalırsak orda bol bol dınlenır. Sizce bolesı daha mı ıyı arkadaslar fıkır verırseniz sevınırım !!!
Bende bu ıkı ayda nohut kuru, kecıboynuzu kuru uygulasam mı ? Yoksa amelıyatsız cıkısı saglamak imkansız mı !!!

cnm benim fikrimi sorcak olursan kesinlikle ameliyat olmali faydasi mutlaka oluyor ameliyatsiz basari elde etmekimkansiz gibi birsey.Imkansiz olmasa bile surekli degerler inisli cikisli kalitesiz olacak yine stres olacaksiniz.Iyi bir doktor bulun ve hemen yaptirin zaman kaybetmeyin zaman aleyhine isliyor bu illette ne kadar cabuk olursa okadar iyi.Uzulme hem okadar gec degil ameliayt tarihiniz ben tam 1 yil bekledim ameliyat icin delirecektim artik hemen hemen hergun agliyordum psikolojim cok bozulmustu.Gec olsun ama guc olmasin dedigim gibi iyi bir doktor bulun mutlaka cokkta aceleye getirmeyin conku doktorun basarisi da onemli herkeste basarili olmuyor.Kisisine gorede degisiyor.Esin berbermis agir kaldirmadiktan sonra cok bir sorun olmaz arada oturabilir sanirim en azindan.Bize doktor bu hastalikta stres yapmayacaksin,vitamin kullancaksin mutlaka,uykunu iyi alcaksin bol bol dinlenceksin,iyi besleneceksin herseyden yiyecekler ozellikle et protein agirlikli yemeleri lazim.Ben 3 ay cok dikkat ettim bunlara ameliytin ertesi gunu keci boynuzuna basladim ameliyat onceside icti ama 2 milyondan 3-5 milyondan fazla cikmadi degerlerimiz ne versen ameliyattan once fayda etmiyor yani.Tatilde olursaniz daha iyi yani bence bol bol dinlenmesi lazim ilk ay ozellikle ameliyat yeni oldugu icin.Butun gun oturmakta zarar ayakta durmakta esim gunduzleri ofiste biraz agridi demisti aksamda bazi gunler bir ise daha gidiyordu orda agir kaldiriyordu hic istemiyordum gitmesini doktor agir kaldirmayaacaksin dedi diye 2 hafta falan yollamadim.Kar yagdi mesela kar kurunmesi lazimdi sirf o iyi olsun diye ciktim kar kurudum agir is yapmasin diye.Insallah sizinde tez vakitte olur guzel haberlere kavusursunuz.

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:hAMİLE

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86--burcumx

Optimist_4

Ayla_34__ 5

Jonguil__6

evlimutlu44__2

.littrebirdie__3

Burcumx__1

merhaba kızlarr nasılsınzzz???
giremiyorum kaç gündür ama aklım hep burda ...

bu arada pazartesi yumlarım toplandı 9 tane toplandı..bugün ararlar gelişmeler için.. RABİM İZİN VERİRİSE hayırlısı ile en geç cumartesi günü trasfer gerçekleşir...

merhaba kızlarr nasılsınzzz???
giremiyorum kaç gündür ama aklım hep burda ...

bu arada pazartesi yumlarım toplandı 9 tane toplandı..bugün ararlar gelişmeler için.. RABİM İZİN VERİRİSE hayırlısı ile en geç cumartesi günü trasfer gerçekleşir...

merhaba canım,
hayırlı olsun tüp bebekte epey bi yol katettin inşallah hayırlısıyla transferini de olup 15 gün sonra bize hamile haberi vermek de nasip olur.

Back
X