• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
offf ,sinir oldum eşlerinize:47:lütfen azıcık kızayım yahuuu:47::47::47:

ne bu umursamazlık?böyle yapmaya hakları yok ki...çabalamak zorundalar,iyileşmek zorundalar...:20:

şükür o konuda eşimin hakkını yemiyim.keçi boynuzu kürü uygulamaya başladık yeniden,kendisi yapıyor,çaydanlığı bile yıkıyor işi bitince,tadınada bayılıyor:16:

masallah diyelim nazar degmesin - ben keci boynuzunu yaptik bikac kez - anlatayim sana da esine sevgin artsin :) bi suru sekerle yanina kadar goturuyorum bir bardak tepsiyle bilg basina - hadi ic diye 10 kere diyorum sonra bi bakiyorum yarisi bardakta - ya sabir diyorum sabah kalani icireyim diyorum yok ben soguk sevmiyorum diyor azicik istiyim diyorum yok gec kaldim diyor - bazen icicek olursada bi yudum zar zor - macunlar aldik yemek kasigiyla yeemesi lazim kasigin ucuyla cocuk gibi bi yudum yer kalaninida azicik yani toplasan yarim kasik yemez :( imtihan iste napicaksin ... onun icin esine bir daha masallah diyorummm

offf ,sinir oldum eşlerinize:47:lütfen azıcık kızayım yahuuu:47::47::47:

ne bu umursamazlık?böyle yapmaya hakları yok ki...çabalamak zorundalar,iyileşmek zorundalar...:20:

şükür o konuda eşimin hakkını yemiyim.keçi boynuzu kürü uygulamaya başladık yeniden,kendisi yapıyor,çaydanlığı bile yıkıyor işi bitince,tadınada bayılıyor:16:

Hayy massallah kuzum okurken bile boyle bir ahhhh cektim yani oyle hosuma gitti ki ama nerde evlendi evleneli bi yatak toplamasini ogretebildim daha 2.5 senedir.Bikeresinde ben okuldayken bulasiklari makineye koymus kim yaptiki bunlari derken o yapmis ama sonra kaynanam eve gelince bu dalga gecmeye basladi o da utandimi neyse bidaha bisey yapmadi :47::47:Salak kari(pardon kizlar):47: Neyse lafin kisasi sanslisin Zeynebim.Birgun evim olursa belki yaoar umudumdayim kimbilir ozamana kadarda kasar olmazsa benim koca

ahh ahh şu erkekelrin hepsi aynı zaten...anlamaya çalışşsan da anlayamazsın dğeiişk yaratıklar bunlar inan..
fazla stere girmee canım her ne kadr insaın kafasın çıkmama ihtimali varsa düşünmemeye çalış ...4 günleğüne annemlere geldim kız kardeşim ve erkek kardeşim geldiler şehir dışından onlar görmek amaçlı kalacm 4 gün..
senin işin daha zor ailen yaında değil..
ama inşallah hamile kalırsında burnun dan getiirirsin..ve inşalah bizlerde..ama odun hep odundur...

Ne guzel yaa off bende cok ozledim ben toptan gelecegim yazin insallah 2 ayligina :16:Zor tabii hemde cok zor ondan diyorum ya birde bu odunluklar ustune gelince sinir oluyorsun eskisi kadar umursamiyorum ama bazi gunler deliriyorum.:41:Insallah kalalimda burunlarindan getirelim fitil fitil canim onu istiyor bunu istiyor diye:1:

öyle canım,hayırlı zamanda olsun inşallah.takmıyorum artık kafama...senin adetin gelmemiştir inşallah?

Hayirlisi olsun cnm keske elimizde olsaydi ama nerden bilecegizki iste tutup tutmayacagini saglikli hayirliysa olsun.Bundan sonraki planin ne
yazdıklarınızı okuyunca bende sinir oldum :47: benimkide öyle ilaçları eline veriyom öyle içiyo yoksa unutuyo yada umursamıyo bilmiyorum ama benden çok bebek isteyen oydu daha bi istekli içmesi lazım bi isyan çıkarsam iyi olcak sanırım :47:

Yok cnm isyan cikarincada olmuyor araya sogukluk girmesin sen takip et yinede bunlari bos birakmaya gelmez duzelene kadar durmak yok napalim bizimde cilemiz kaderimiz buymus oyuzden sabir birgun hepimizde bu gunlerin acisini cikaracagiz ben inaniyorum sizde inanin

canım ben sizin yerinizde olsam tam 6 ay dolunca test yaptırırım.3 ay da bazen değerler düzelmezken 6 ay test yaptırdığın zaman değerler düzelmiş olabiliyor ama 3 ay bir sürü morali bozulan oluyor o yüzden bence 2 ay daha bekleyin bizde acaba test versek mi diye çok iki de kaldık ama ameliyatın tam 6.ayında test verdik canım. sonuçlar bu şekilde eşim çok sağlıksız beslendi benim size önerim vitamin ilaçları kullanmanız. değerlerimiz düzeldi ama hızımız şuan az yani doktor yeter diyor ama sonuçlar daha iyi olsun diye argınmax aldık canım keşke ameliyat sonrası alsaydık değerlerimiz daha iyi olurdu belki de...proxeed plus da kullanabilirsiniz canım.sizin ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı canım yazar mısın merak ettim.

Bizimde 3. ay sonunda testimiz ama doktor dedi moralim bozulmasa bari bende sanmiyorum 3 ayda duzelsin bakalim nolucak.Benimkide saglikliz beslenmeyi cok sever masallah.Proxeed plustan alacagim bi 6 kutu falan oraya gelince kafamda plan yaptim gelince de o bitene kadar beklicem olmadi asi olmadi tupe gececegiz artik kafamda planlari yaptim hic biri olmadi kocayi da cope atar gelirim :35::35::35::1::1:

kizlarr merhaba

esim varikosel ameliyati olali nerdeyse 4 ay olucak ? sizce test yaptiralim mi ? dr 6-8 ay demisti ama sonucu gorebilirsek bende dr a gidip bu sureci hizlandirmak istiyorum .. gecen sene bende sorun yoktu - bakalim degisiklik var mi belki yumurta takibiyle falan hizli sonuc aliriz diye dusunuyrum .. benimle tecrubelerinizi paylasirmisiniz ??

tabikide en kısa zamanda yaptırın canım.. çünkü sonuçlar duzelmişmi bakalım düzelmişse bide sen tekrardan yumurta takibi falan yaptırırsın.. düzelmemişsede kürler falan ne bilim belirsizlik daha kötü ameliyat olmaklada iş bitmiyor ki..

merhba kızlar adet gelmedi ama sonuç negatif..:2::2::2::2:
çarşamba günü doktora gidecem bel ağrmı falan hala neden böyle oldu bilmiyorum...
hayırlı diyorum ama çok sıkıldım..bu ay umudum yokken gecikmesi ve bel ağrıları falan umutlanmamı sağladılar ama sonuç çok üzdü bizi..

Son düzenleme:
masallah diyelim nazar degmesin - ben keci boynuzunu yaptik bikac kez - anlatayim sana da esine sevgin artsin :) bi suru sekerle yanina kadar goturuyorum bir bardak tepsiyle bilg basina - hadi ic diye 10 kere diyorum sonra bi bakiyorum yarisi bardakta - ya sabir diyorum sabah kalani icireyim diyorum yok ben soguk sevmiyorum diyor azicik istiyim diyorum yok gec kaldim diyor - bazen icicek olursada bi yudum zar zor - macunlar aldik yemek kasigiyla yeemesi lazim kasigin ucuyla cocuk gibi bi yudum yer kalaninida azicik yani toplasan yarim kasik yemez :( imtihan iste napicaksin ... onun icin esine bir daha masallah diyorummm

Hayy massallah kuzum okurken bile boyle bir ahhhh cektim yani oyle hosuma gitti ki ama nerde evlendi evleneli bi yatak toplamasini ogretebildim daha 2.5 senedir.Bikeresinde ben okuldayken bulasiklari makineye koymus kim yaptiki bunlari derken o yapmis ama sonra kaynanam eve gelince bu dalga gecmeye basladi o da utandimi neyse bidaha bisey yapmadi :47::47:Salak kari(pardon kizlar):47: Neyse lafin kisasi sanslisin Zeynebim.Birgun evim olursa belki yaoar umudumdayim kimbilir ozamana kadarda kasar olmazsa benim koca

Ne guzel yaa off bende cok ozledim ben toptan gelecegim yazin insallah 2 ayligina :16:Zor tabii hemde cok zor ondan diyorum ya birde bu odunluklar ustune gelince sinir oluyorsun eskisi kadar umursamiyorum ama bazi gunler deliriyorum.:41:Insallah kalalimda burunlarindan getirelim fitil fitil canim onu istiyor bunu istiyor diye:1:
ayy kızlar çok sinir boucu.Allah sabır versin size.bebek olmasını istiyolarsa ellerinden geleni yapmalılar,böyle yaparak işi yokuşa sürüyolar.

uğraşmayın sizde yaa,böyle daha çok üzülür insan.herşey olacağına varır.nasip ne zaman ise o zaman anne olacağız.takıp stres yapmayalım artık:50:

çarşamba günü doktora gidecem bel ağrmı falan hala neden böyle oldu bilmiyorum...
hayırlı diyorum ama çok sıkıldım..bu ay umudum yokken gecikmesi ve bel ağrıları falan umutlanmamı sağladılar ama sonuç çok üzdü bizi..

tatlım kan testi yaptırdın mı?:34:

Yok cnm isyan cikarincada olmuyor araya sogukluk girmesin sen takip et yinede bunlari bos birakmaya gelmez duzelene kadar durmak yok napalim bizimde cilemiz kaderimiz buymus oyuzden sabir birgun hepimizde bu gunlerin acisini cikaracagiz ben inaniyorum sizde inanin

dün hiç ilaclarını iç falan demedim getirip iç diye elinede vermedim kendi içti ilaçlarını :1:

ayy kızlar çok sinir boucu.Allah sabır versin size.bebek olmasını istiyolarsa ellerinden geleni yapmalılar,böyle yaparak işi yokuşa sürüyolar.

uğraşmayın sizde yaa,böyle daha çok üzülür insan.herşey olacağına varır.nasip ne zaman ise o zaman anne olacağız.takıp stres yapmayalım artık:50:

haklisin canim bende artik cok takip etmiyorum ama o zamanda hic bisey olmuyor hala esim yumurtalama gununu ogrenemedi hayirlisi bakalim dua edin de ctesi test yaptirabilelim sonrasinda da ne olucak bakalim .. uzulmekle bisey olmuyor zaten stres herseyide kotu etkiliyor - benimde dunden beri kasiklarim agriyor ama daha gunumude cok var - yine de dusunmesekte insanin aklina geliyor iste acaba hamilemiyim sorusu ama belirtiler de bu kadar erken ortaya cikmaz ki heralde ... Rabbim hepimize tez zamanda hayirli evlat versin insaALLAH ..

tabikide en kısa zamanda yaptırın canım.. çünkü sonuçlar duzelmişmi bakalım düzelmişse bide sen tekrardan yumurta takibi falan yaptırırsın.. düzelmemişsede kürler falan ne bilim belirsizlik daha kötü ameliyat olmaklada iş bitmiyor ki..

oyle canim bende ctesi yaptirmak icin esimi ikna etmeyi planliyorum benimki biraz zor ikna oluyor da bakalim .. su ilaclara baslicaz arginmax falan yine ilac getirip eline verince iciyor yinede - macun da hepten zorluyor sanki bebek gibi ya . sen ne durumdasin arkadasim ?

cnm ya bıran once kan testı yaptr

ay nekadar nazlıymış sdnnkı canm allah kokaylık verdın benm esmde kecı boynuzu yapta ıcıhm dıyo brn ısrnıyom ama yeter artk ya bıktım bende yedrmedgım ıcırmedıgkm sey kalmadı

merhaba kızlar,
eşim bu perşembe varikosel ameliyatı olacak inşallah.
biz ailelerden kimseye haber vermedik.
acaba ameliyat sonrasında falan yanımızda ailelerden birisinin olmasına gerek var mı?
yoksa ikimiz gidip sessizce ameliyatımızı olup gelelimmi?karar veremedik?
bu arada ikimizinde ailesi şehir dışında.
bir de ameliyat sonrası nasıl oluyor?
kendine gelmesi yürümesi falan ne kadar zaman alıyor?

haklisin canim bende artik cok takip etmiyorum ama o zamanda hic bisey olmuyor hala esim yumurtalama gununu ogrenemedi hayirlisi bakalim dua edin de ctesi test yaptirabilelim sonrasinda da ne olucak bakalim .. uzulmekle bisey olmuyor zaten stres herseyide kotu etkiliyor - benimde dunden beri kasiklarim agriyor ama daha gunumude cok var - yine de dusunmesekte insanin aklina geliyor iste acaba hamilemiyim sorusu ama belirtiler de bu kadar erken ortaya cikmaz ki heralde ... Rabbim hepimize tez zamanda hayirli evlat versin insaALLAH ..

tatlım,26 aydır hamile kalmaya çalışıyorum,inan her ay kendimi hamile zannediyorum.özellikle 6-7 aydır tüm belirtileri yaşıyorum ama adet oluyorum.artık belirtilere inanmamaya başladım.en büyük belirti adet gecikmesidir,gerisi psikolojik...

Evet hemde nasil iste bu yuzden sakin olamiyorsunki surekli can skici seyler.Eskiden aglardim hep simdi tas kalpli olmaya basladim:19:

dün hiç ilaclarını iç falan demedim getirip iç diye elinede vermedim kendi içti ilaçlarını :1:

Bak gordun mu demekki bunlar uzerine dusulunce simariyorlar galiba:35:

merhaba kızlar,
acaba ameliyat sonrasında falan yanımızda ailelerden birisinin olmasına gerek var mı?

Canim soylemene gerek yok bence bi taksi tutar eve gidersiniz hatta kendisi bile kullananlar var.Ben soyledim yoksa kaynanam surekli doktora git doktora git bisey var heralde diyip duruyordu simdi sustular artik.Neyse soyleyip soylememek size kalmis.Agir bi ameliyat degil basit birsey sadece 5 gun falan evde istiraat etmesi yeterli.Esim yuruken 4-5 gun boyunca sunnetli cocuklar gibi yurudu sonrada geciyor 5 gun boyunca hep yatti ayagina kadar getirdim herseyi zaten normalde de yaptigim sey gerci. Ameliyat cikisida yuruyebiliyor ama dedigim gibi biraz agrilari olabiliyor kisisine gorede degisir.Benim esim 4-5 gun boyunca cikmadi nerdeyse bi 3 gun sonra dus aldi 5 dakika evin icinde yurudu bacaklari acilsin diye okadar.Korkma yani canim insallah ameliyatiniz basarili gecer Allah saglikli bebekler verir:16:Ameliyat sonrasi bize yaz

merhaba kızlar,

bizde vermedik yani verdikte baska bisey saniyolardi .. hic kimseye gerek yok - yarim saatte cikiyor bizde de esim arabaya kadar yurudu - sonra evde de ben calisiyordum yalniz kaldi - 5 gun sonra sehir disina gittik dr 3 gun sonra ise gidebilir demisti bence gerek yok ..Cok gecmis olsun simdiden tez zamanda iyilessin Insallah ..

Canim soylemene gerek yok bence bi taksi tutar eve gidersiniz hatta kendisi bile kullananlar var.Ben soyledim yoksa kaynanam surekli doktora git doktora git bisey var heralde diyip duruyordu simdi sustular artik.Neyse soyleyip soylememek size kalmis.Agir bi ameliyat degil basit birsey sadece 5 gun falan evde istiraat etmesi yeterli.Esim yuruken 4-5 gun boyunca sunnetli cocuklar gibi yurudu sonrada geciyor 5 gun boyunca hep yatti ayagina kadar getirdim herseyi zaten normalde de yaptigim sey gerci. Ameliyat cikisida yuruyebiliyor ama dedigim gibi biraz agrilari olabiliyor kisisine gorede degisir.Benim esim 4-5 gun boyunca cikmadi nerdeyse bi 3 gun sonra dus aldi 5 dakika evin icinde yurudu bacaklari acilsin diye okadar.Korkma yani canim insallah ameliyatiniz basarili gecer Allah saglikli bebekler verir:16:Ameliyat sonrasi bize yaz

bizde vermedik yani verdikte baska bisey saniyolardi .. hic kimseye gerek yok - yarim saatte cikiyor bizde de esim arabaya kadar yurudu - sonra evde de ben calisiyordum yalniz kaldi - 5 gun sonra sehir disina gittik dr 3 gun sonra ise gidebilir demisti bence gerek yok ..Cok gecmis olsun simdiden tez zamanda iyilessin Insallah ..

kızlar çok teşekkür ederim.içimi rahatlattınız.doktor da dahil herkes basit bir operasyon diyor ama işte adı ameliyat olunca insan korkuyor.5 gün sonra şehir dışına çıktınız demekki çabuk toparlanıyor. çok sevindim bunu duyduğuma.inşallah hepimiz hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz.

:) senin ne kadar oldu ameliyat olali esin ? var mi bi duzelme ? insallah tez zamanda bebegimiz olur hepimizin
canm bızım de ayın 12sınde 3 dolcak bakalım adetmle denk gelıyo hersey bellı olcak
merhaba kızlar,
canm ınan benm elımde olsaydı hıc soylemezdım kımseye ıhtıyacınız yok cunku rahat gecıyo bıde bı gece hastanede kalırsa gul gıbı bakılıyo esım cok nazlı olmasına ragmen yuruyerek cıktı hayırlısıyla atlatın ıns sonra gelsın bebiler hepimıze:))))
tatlım,26 aydır hamile kalmaya çalışıyorum,inan her ay kendimi hamile zannediyorum.özellikle 6-7 aydır tüm belirtileri yaşıyorum ama adet oluyorum.artık belirtilere inanmamaya başladım.en büyük belirti adet gecikmesidir,gerisi psikolojik...

canm ya psıkolojıden kurtulamıyorum ben ya delırcem ılac ıcsek olcakta ya hamıleysek dıyede ıcemıyoruz kurtulus yok yapıstı ustumuze o psıkolojı

Back
X