- Konu Sahibi delinefsim
- #9.301
Bizimde 3 milyon canım inşallah düşmez sperm sayımız sizin baya zor geçmiş Rabbim sabır versin dua edelim inşallah dogal yoldan kalırızAnladim canim bize sadece vitamin verildi..ger zaman...ewet keci boynuzu pekmezi de xverebilirsin..
Bizim hhikayeye gelince uzun yorucu bir hikaye sana onemli yerlerini anlatayim...biz 3.5. Yildir istiyoruum...esim 1.5 yil once ameliyat oldu..sayimiz 3 milyon toplam hiz %55 ...amesliyatin ilk uxunccu ayi sayi 1 milyin hiz %10 na inmisti..doktor direk tup yapin bklemeyin dedi...gorusmeye
gitttik..ama maddi olarak haz
degildik uatelik 6. Ayini bkleemek istiyorduk .,yikildik..diyer ux ay arinmax kullandik ..amayukselmmedi..7 ay once tup bbk yaptik sonuc genatif..neden tutmafigi icin dojtorumz bisey soylemedi..bn tekrar dojtora gittum sorun var mi diye..minik bir et parcasi vardi..polil onu alddim gebelige engel degildi cunku cok kucuk ..esim kromozom testi yapti prpoblemli cikti..simdi de bn kromozom testi ve pirtilasma testi yapacm..ttekrat dojtoruma gidecem sende sorun yok drse..esim de dna hasar testti yapack..ona gore ikinci tupe karrar verecgz..