- 20 Kasım 2012
- 423
- 132
- 123
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.261
Hayır canım bezmialemle alakası yokbezmialeme mi gittiniz anlamadım valla
biliyorum orayı canım bende bi kere kayınvalideme randevu alacakken yanlışlıkla samatyaya almıştım taksiyle geçtik sonra oarya bezmialemden.anlamadığım daha gidicez demişsin o yuzden sordum hangi hastaneye gittiniz diyeHayır canım bezmialemle alakası yokistanbul eğitim araştırma samatya hastanesi bide osmaniye polikliği var 182 yi arayıp samatya hastanesi dr un ismini söyleyince yardımcı oluyo arkdaşlar canım. İnt. Den de bakabilirsin
ay ay canım ya valla var vakti saatide işte biz sabırsızız birazEvet canım ya öyle olan çok var... tüp bebek yaptırıp ertesi ay kendiliğinden hamile kalan ya da tüp bebek tedavisine başlayacağı zaman hamile kalan işte vakti zamanı gelince oluyor
İlk olarak özele gittik sonra samatya ya bu dr teshisi koysun yine başka bi yere daha gitmeyi istiyorım tabi ama daha belli değil canım şimdilik bu kadar yeni başlıyoruz :)biliyorum orayı canım bende bi kere kayınvalideme randevu alacakken yanlışlıkla samatyaya almıştım taksiyle geçtik sonra oarya bezmialemden.anlamadığım daha gidicez demişsin o yuzden sordum hangi hastaneye gittiniz diye
hayırlısı canım ameliyatta o kadar da kolay değil araştırın tabikideİlk olarak özele gittik sonra samatya ya bu dr teshisi koysun yine başka bi yere daha gitmeyi istiyorım tabi ama daha belli değil canım şimdilik bu kadar yeni başlıyoruz :)
Aynen bacım gerek yoksa nige bıcak altına yatalum hayırlısı Allahtanhayırlısı canım ameliyatta o kadar da kolay değil araştırın tabikide
hakkında hayırlısı olsun canım.inşaallah çabucak gelir bebişin sanaMerhaba Canlar;
Benim aşılama tutmadı gene tüp tedavisine başlıcaz.
Biraz durgunlaştım gene ister istemez.
İnşh artık gelsinler.
hakkında hayırlısı olsun canım.inşaallah çabucak gelir bebişin sana
Canım benim tutmadı demekamin canım inşh hepimiz için.
hayırlısı olsun hakkından ne zaman aşılama olmuştun senMerhaba Canlar;
Benim aşılama tutmadı gene tüp tedavisine başlıcaz.
Biraz durgunlaştım gene ister istemez.
İnşh artık gelsinler.
Merhaba canim sen nassilsin..neler yapiyorsun..hakkında hayırlısı olsun canım.inşaallah çabucak gelir bebişin sana
iyiyim tatlım çok şükür.Bu aralar ciddi boşluktayım hiçbirşeye odaklanamıyorum hergünüm aynı gibi bomboşum..Merhaba canim sen nassilsin..neler yapiyorsun..
Amin canım herşeyin hayırlısı Allahtan bende pkoluyum eşime bi dr varikosel dedi diğeri değil dedi kan tahlili yapıldı enson kontrolr gidicez kısmet nasipten öte yol yok. Vardır onunda zamanı diyorum.Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim bende polikistik over var esimde varikosel nasip işte bulmusuz birbirimizi sprem sayı şekil hız hepsinde sorun vardi 1 ay oldu ameliyat olalı ama ameliyat olmadan önce daha doğrusu varkoseli öğrenmeden önce 2 kere aşılama olumsuz 1 kerede tup bebek yaptık İkizlere hamile kaldım ama 9 haftalik kayb ettim bakalım bir ümit beklemedeyiz..ben burdaki bütün kadınların çok güzel anne olacaklarina inanıyorum rabbim tez zamanda ins hepimize sağlıklı gebelik ve bebisler nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?