Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bezmialeme mi gittiniz anlamadım valla
Hayır canım bezmialemle alakası yok istanbul eğitim araştırma samatya hastanesi bide osmaniye polikliği var 182 yi arayıp samatya hastanesi dr un ismini söyleyince yardımcı oluyo arkdaşlar canım. İnt. Den de bakabilirsin

biliyorum orayı canım bende bi kere kayınvalideme randevu alacakken yanlışlıkla samatyaya almıştım taksiyle geçtik sonra oarya bezmialemden.anlamadığım daha gidicez demişsin o yuzden sordum hangi hastaneye gittiniz diye

İlk olarak özele gittik sonra samatya ya bu dr teshisi koysun yine başka bi yere daha gitmeyi istiyorım tabi ama daha belli değil canım şimdilik bu kadar yeni başlıyoruz :)

Arkadaşlar eşimin Varikosel çıktı corumda özel bi hastanede ilk 200 bin sonra 25000 milyon çıktı morfoloji hesaplanMadi sonra biz inanamadik anakarada özel muayene doktora gittik oda bu bu değerler çok doğru değil kat sayısını almışlar sanırım ama çok inişli çıkışlı dedi sperm sayısı 5 6 adet çıktı morfolojik hesaplanmadi hemen ameliyat dedi bu arada sperm leri öncedende donduralim dedi sizce bu sayı tamamen kaybolurmuki zaten şu durumda tüp bile tutmaz gibi görünüyo tecrübeli biri varsa yazabilirmi arkadaşlar çık cikmazda yim bu arada doktor baya tecrübeli bakanların sanatçıların vs doktoru çok azospermden çocuk yapmış biri sizce ne yapmalıyız

Arkadaşlar daha öncede yazmışım buraya
Eşim sonunda OMU de Ramazan hocaya gitti
O da ilk önce elle muayene ve spermiyogram artı kan tahlili istedi.
Elle muayenede varikosel ameliyatı için 3 şarttan birinin mevcut bulunduğunu söyledi.
Başta ameliyata açıkcası sıcak bakmadı. Spermiyogram ve kan tahlili sonuçlarına göre hareket etmek istedi.
Neyse sonuçları görünce kan tahlilinin sonuçlarının fena olmadığını ancak sperm sayısının iyi olmadığını ve hareketliğinin kötü olduğunu söyledi. Buna ilaveten şekil bozukluğu da olduğu için ameliyat gerektiğini, yaş ilerledikçe durumun iyice kötüleşeceğini belirtti. Şu durumda aşılama yaptırsakta, sonucun iyi olmayacağını söyledi.

Ameliyat için gün aldık.
Bakalım ameliyat sonrası testlerimiz ne olacak. Bakalım bende endometriyoma varken normal yoldan hamile kalabilecekmiyim.
Zaten duruma göre alacağımız yol belli oldu...

Ben yaşami seven biriydim ole begin durumdayim ki kolunu kaldıracak takatım yok bi sperm bu kakadar değişirmi kızlar patlama üzereyim kime neye güvencez kendimi mi öldüreyim ne yapayım yaşamam yorum ben bole

Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim bende polikistik over var esimde varikosel nasip işte bulmusuz birbirimizi sprem sayı şekil hız hepsinde sorun vardi 1 ay oldu ameliyat olalı ama ameliyat olmadan önce daha doğrusu varkoseli öğrenmeden önce 2 kere aşılama olumsuz 1 kerede tup bebek yaptık İkizlere hamile kaldım ama 9 haftalik kayb ettim bakalım bir ümit beklemedeyiz..ben burdaki bütün kadınların çok güzel anne olacaklarina inanıyorum rabbim tez zamanda ins hepimize sağlıklı gebelik ve bebisler nasip etsin amin

[QUOTEerseyguzelolcak, post: 38290975, member: 490991"]Merhaba Canlar;
Benim aşılama tutmadı gene tüp tedavisine başlıcaz.
Biraz durgunlaştım gene ister istemez.
İnşh artık gelsinler.[/QUOTE]
Cqnim cok uzuldum ya...rabbim hayyirlisini veersin..keske hic aasilma denemeseydin direk tup yapsaydin..nasip iste zamaani bellu..canini sikma lutfen..

Amin canım herşeyin hayırlısı Allahtan bende pkoluyum eşime bi dr varikosel dedi diğeri değil dedi kan tahlili yapıldı enson kontrolr gidicez kısmet nasipten öte yol yok. Vardır onunda zamanı diyorum.

Slm kızlar benimde eşimde varikosel var solda 1 yıl sonra öğrendik 3 hafta önce ameliyat olduk mikrocerrahi yöntemle sper sayımız 3 milyondu... Bizim içinde dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…