Cok sevindim canim adıniza aklinizdan suohede kalmamis oldu şifa olsun verdiklerin insallah. Dikisler kapandi agri sizi yok proxeed vitamini iciyor birde keci boynuzuözü ve çakşir kökunun tozundan macun yapyorum bende sabah aksan bir tatli kasigi onu yediriyorum. Kati meyve sıkacagi sipar ettim sırt havuc sıkmak icincanımmm yemek yapıyordum buraya uğradım iyi ki uğradım :) ben de buraya yazmayı düşünüyordum sen yazdın :) bizim hasar testinin sonucu geldi normal çok şükür... hareket ve sayı için çakşır suyunu içiriyorum tadı kötü ama şikayet etmedi bizimki ....siz neler yapıyorsunuz?
Cok sevindim canim adıniza aklinizdan suohede kalmamis oldu şifa olsun verdiklerin insallah. Dikisler kapandi agri sizi yok proxeed vitamini iciyor birde keci boynuzuözü ve çakşir kökunun tozundan macun yapyorum bende sabah aksan bir tatli kasigi onu yediriyorum. Kati meyve sıkacagi sipar ettim sırt havuc sıkmak icinhavuc suyu hergun 1 bardak iciricem bizde de durumlar boyle kuzum 3 ay sonraki sperm testini veya bir mucizevi haberi bekliyoruz
Benim adetim cuma yada c.tesi olucak bittigi gibi bende takipe baslicam ovulasyonlahavucu iyi düşünmüşsün canım şifa olsun :) ben de mucize bekliyorum hadi hayırlısıovulasyon testi yapıyorum bu ay
2020 den cikmadan alsak ya hayirli haberlerihavucu iyi düşünmüşsün canım şifa olsun :) ben de mucize bekliyorum hadi hayırlısıovulasyon testi yapıyorum bu ay
2020 den cikmadan alsak ya hayirli haberleri
Clife bana pek iyi gelmiyor canim ya sanki alma hazir kendin yap evde benceinşallah kuzum ya sürekli dua ediyorum kısmet olacak mı bakalım...Bu ay da tutmazsa inofolic deneyeceğim :) bizimki benim üzerimde her şeyi deniyorsun diyor sıra kendime geldi :) clife macun yiyorum 2 aydır
Merhaba canım Allaha şükür sizler neler yapıyorsunuz ben adet olmayı bekliyorumKizlar nasilsiniz napiyorsunuz
Z zeynokoloji N Nisanesintisi01 H HoneyBear E ezolindeMavi Boncugumm
Bende canim bat cuma yada c.tesi senin nezamanMerhaba canım Allaha şükür sizler neler yapıyorsunuz ben adet olmayı bekliyorum
Benim belli olmuyor ya bazen 26 gün sürüyor bazen 28 felan bu hafta bekliyorum hayırlısı inşallahBende canim bat cuma yada c.tesi senin nezaman
Bekleyiş kuzum ya eşin iyidir inşalllah bak zaman çok çabuk geçiyor inan ki 7.ay içine girdik inşallah sen benim kadar beklemezsinKizlar nasilsiniz napiyorsunuz
Kızlar merhaba Z zeynokoloji kuzum hasar testini isteyince yapıyorlar mı ben de merak ediyorum o gün bir anket yaptırdım bir sayfada instergamda varilosel ameliyatı sonrasın 6 öncesi ve sonrasında hamşle kalanlar yüzde 85 6 ay sonrası hamile kalmışlar diğer kısım da 6 ay öncesi kalmış sipermler 8 ayda muhteşem iyileşme kaydediyormuş başarılı bir ameliyatta
Clife bana pek iyi gelmiyor canim ya sanki alma hazir kendin yap evde bence
Kızlar iyiyim çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdirKizlar nasilsiniz napiyorsunuz
3 hafta olicak ameliyat olali o bilenhizlibgectim. Canımmm benim guzel dileklerin icin tesekkur ederim umarim sendr beklemezsin son aylar olur buBekleyiş kuzum ya eşin iyidir inşalllah bak zaman çok çabuk geçiyor inan ki 7.ay içine girdik inşallah sen benim kadar beklemezsin
Biz iyiyiz canim standart hayatimiza döndükKızlar iyiyim çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir❤
Allah razı olsun amin canım benim Masallah size de çok çabuk geçiyor gerçekten inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize3 hafta olicak ameliyat olali o bilenhizlibgectim. Canımmm benim guzel dileklerin icin tesekkur ederim umarim sendr beklemezsin son aylar olur bu
Kizlar nasilsiniz napiyorsunuz
Iyiyim canim benim kosturmacalar gunluk rutin yarin bat gunum bu ay stresten mi bilmiyoeum hic regli olucak gibide hissetmiyorum gogus hassasiyetim 0. Umarim gecikmez aslinda hep duzenli ama cokbstres yapinca aksayabiliyor bir kac gun. Esim iyi toparladi dikisnyerleri %80 iyilesti kabuk olan bazi kisimlar var sadece. Vitamin ve havucsuyu icirtiyorum hergun birde keciboymuzu pekmeziBen birkaç gündür girmedim canım keyfim yok öyle bi bakayım dedim
Sen nasılsın var mı bi gelişme
Iyiyim canim benim kosturmacalar gunluk rutin yarin bat gunum bu ay stresten mi bilmiyoeum hic regli olucak gibide hissetmiyorum gogus hassasiyetim 0. Umarim gecikmez aslinda hep duzenli ama cokbstres yapinca aksayabiliyor bir kac gun. Esim iyi toparladi dikisnyerleri %80 iyilesti kabuk olan bazi kisimlar var sadece. Vitamin ve havucsuyu icirtiyorum hergun birde keciboymuzu pekmezisen nasilsin canım neden keyfin yok hayırdır