Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar şimdi bekledigim telfon caldı veeeeeeee sperm sayısı 35 milyon morfoloji yüzde 95 normal bir tek ileri hareketde sorun var demiş oda ameliyatla düzelir demiş bide arkadaşlar oraasıda mikrocerrahi yapıyomuş ameliyattı yarın gel kan tahlili falan yapalım yatışını yapalım demiş dua edin arkadaşlar mutlulugum daim olsun mevlam yüzümü güldür rabbim ::)

hkn hayırlısı olsun canım inşallah başarılı geçer
Allah yardımcın olsun

arkadaşım inşallah benim gibi 3 ay dolmadan hamile kalırsın bu arada ben incili _kaftan.çok iyi etmişsin fatih sultan mehmete gitmekle.eşin bi özel odasına çıksın o zaman hastanenin harikalığına şahit olcaksınız.herşey inşallah çok güzel olur hayırlı sonuçlar alırsın eşime söyledim orda ameliyat olcağınızı o bile sevindi.olumunekankayizsmile herşey Allahtan ve doktorlarda zaten işinin ehli.boşuna özellere para harcamayın

benim eşim bu yaz ağustosta oldu.cuma günü gittik doktora salı günü ameliyata aldılar.ama şimdi kış olduğu için o kadar erken olmasa da aylar sonrasına vermezler.fatih sultan mehmet araştırma hastanesinde oldu ameliyatı eşim.doktor ismine gerek yok çünkü bizde sorduğumzda biz ekip halinede ameliyata giriyoruz demişler eşime.bence internetten al randevuyu bi de oraya gidin.hkn arkadaş var bak onada tavsiye ettim onlarda gitmişler.çok şükür biz 3 ay dolmadan sonuç aldık inşallah sizlerde alırsjnız tabi bu bünyeden bünyeye değişir ama hiç değilse işlerini tam yaptıklarını biliyosunuz

slm arkadaslar ben 2 bucuk senedir evliyim eşimle hiç korunmadık sürekli doktora gitmeme rağmen bende bi sorun cıkmadı eşim muayene olunca onda varikosel oldugu anlasıldı 11 kasımda ameliyat oldu henüz 3 ay dolmadıgı için gelişme olup olmadıgını bilmiyoruz cocugumuz olmasını cok istiyoruz ben bu hafta yine kadın doğuma gittim ve doktorum bana elevit pronatal verdi 1 haftadır kullanıyorum sizce cocugun olmasında faydalı olurmu?incirin ve keciboynuzunun bu konuda cok iyi oldugunu okudum bunların faydasını gören varmı bana bi cevap yazarsanız cok mutlu olurum simdiden cok tesekkür ederim

merhabalar. benim de eşim 22 ekimde tek taraflı varikosel ameliyatı oldu. henüz hamile değilim. bu ay 3. ayımız dolacak. şubatta doktora gideceğiz, eğer hamile kalmazsam. sürekli bir kür uygulamadık. ara sıra keçi boynuzu, bal, ceviz falan yedi ama sürekli değil. bazen de mesir macunu. doktorumuz benim herhangi bir tedaviye başlamamamı söyledi, eşime de özel olarak bişey yemsini tavsiye etmedi. bu ay doktora gidersek eğer hamile kalmazsam bakalım ne diyecek. sperm artışı var mı yok mu merak ediyorum. yazılarınızı sürekli takip ediyorum. değerimizin düşmesinden korkuyorum. belki bende de bazı sorunlar mı var diye düşünüyorum artık. hayırlısı allahtan diyorum. rabbim ne zaman nasip eder bilemiyoruz. artık heyacanla bekliyoruz. isteyen herkesin çocuk hasreti diner inşallah. rabbim hayırlısını versin.

Arkadaşlar bugün ben doktora gittim.Polikistik over olduğunu söyledi.Yumurta takibi yapacakmış.Hayırlısı inşallah.Dua edin.

Hiç te katılmıyorum. Ben doğru doktora gittim, doğru ameliyatı oldu eşim, spermiyogramımız tamamen düzeldi ve işte sonunda da hamile kaldım !
Hastane hiç te kötü değildi, doktorumuz Teoman Cem Kadıoğlu hoca dürüst ve çok iyi bir doktor, mikrocerrahi varikosel konusunda bu ülkedeki en tecrübeli ve değerli uzman. Ameliyat için gelenleri sizde varikosel yok diye geri gönderdiğine bile gözlerimle şahit oldum, maddiyatçı bir bunu yaparmı. Kedi erişemediği ciğere pis dermiş, sen kötülemeye devam et, ben hamileyim, kendisine minnettarım ve duaciyim. Keşke buradaki bilhassa varikoseli olan herkes ona gidebilse ve ameliyat olabilse. allah Teoman hocadan razı olsun, bizi çok mutlu etti.

seda tebrikler Allah tamamına erdirsin
ama tarzın biraz garip geldi bana kedi erişemediği ciğer olayı falan
burdaki herkes eminim çok sevinecek senin haberine böyle kelimeler kullanıp kırmayın birbirinizi
güle güle büyüt bebeğini:))))

merhabalar arkadaşlar,bizde 5 aydır çocuk denemelerimizden cevap alamayınca doktora gittik ve eşimdede iki taraflı ve ileri derecede varikosel çıktı, değerleride 6,5 milyon ve hızlı hareketlilik yok gibiydi.kasım ayında teşhis kondu ve o andan itibaren araştırmalarım başladı, ben ilaçlardan çok allahın bize verdiği doğadaki bitkilerin şifasına güvendiğim için keçiboynuzu kürünü uygulamaya başladım ( 1 hafta 2 bardak kaynar suya 6-7 keçiboynuzu kırarak sabah akşam ) 1 hafta sonra sadece gece yatarken verdim,2-3 hafta sonrada ameliyata karar verdik ve hemen ameliyat oldu, ameliyat gerçekten basit ama sonuçta ameliyat, neyse, sonra küre bir yandan devam ederken eşime hergün koca bir tabak günkurusu,kuru siyah üzüm,ceviz,badem ve fındık tabağı hazırlayıp yedirdim, kürümüz 1. ayını tamamlayınca bıraktık.Aslında 1 ay keçi boynuzu, 1 ay havuç suyu kürü denemek gerekiyormuş,daha faydalıymış
ve de hep dua ettim ve eşim 4 aralıkta ameliyat oldu, allahım korusun şimdi 7 haftalık hamileyimm :CüvCüv:, daha 1. ayımızda şükür sevindik ama düşük tehtidi olması biraz sevincimizi gölgeledi ama çokk şükür , arkadaşlar size sürekli dua ediyorum inşallah allahım her isteyene tez zamanda kavuşturur bebişini, lütfen sizde dua edin bana, sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza umarım umut olurum size ben hep en erken 2. ay diye duymuştum ama 1.aydada olabiliyormuş, sadece olacağına inanın ve moralinizi yüksek tutmaya çalışın,sevgiyle...

allahım esirgesin bebepğini cnm ameliyat olalı daha yenimi ooldu morfolojı sorununuz varmıydı

Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin kolay hamilelik geçir inşallah
darısı bizlerin başına

slm arkadaslar bende 2bucuk senelik evliyim esim sol tarafında varikosel oldugu için 11 kasımda ameliyat oldu henüz degerlerini ögrenemedik sperm sayısı 8 milyonmus baska hiçbi problem olmadıgını söyledi doktor oda ameliyatla düzeliyomus bebegimizin olmasını cok istiyoruz asonan tebrik ederim bu arada allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inş benim ne yapmam gerekiyo bana tavsiyeleriniz varmı acaba yardımcı olursanız cok mutlu olurum

hamile olan arkadaslarımızı tebrik ediyorum rabbim kucagınıza almayı da nasip etsin. darısı bizlerin basına.

dua ve tebrikleriniz için teşekkkürler arkadaşlar, bende sizin duacınızım , bu arada akkanaryacım 4 aralıkta ameliyat oldu eşim, morfoloji sorunu konusunda emin değilim ama bildiğim kadarıyla yoktu, allah hepinize bebişinize kavuşmanızı nasip eder inşallah...

canım öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin... yalnız sana soracağım bir soru var eşim 4 aralıkta aşılama oldu diyorsun ve 7 haftalık hamileyim diyorsun bu bir çelişki değil mi? yoksa tarihlerde bir yanlışlık mı var çünkü senin gebelik haftan ve eşinin ameliyat tarihi neredeyse aynı güne geliyor... öncesinde birliktelik olduysa o zaman sizde sorun yokmuş demekki buradan bu çıkıyor yani...

arkadaşlar size bişi sorucam biz tüp bebeğe başlıycazya doktora sorduk genetik testler yapıyormusunuz diye hayır yapmıyoruz dedi sizce gereklimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…