Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaşlar bende 2,5 senedir evliyim eşim 23 ekim 2008 te çift taraflı varikosel ameliyatı oldu doktorlarımız olur diyor ama bizim inatçı bebişimiz gelmiyor benim bir sorum olacak çift taraflı varikosel ameliayatında çocuk zor olurmuş çevredekiler öyle söyküyor acaba eşi çift taraflı varikosel ameliyatı oluta hamile kalan varsa ve bu msjı cevaplarsa çok mutlu olacağım psikolojim bozuldu

benim eşimde de çift taraflı ve oldukça ilerlemiş varikosel vardı ve 1,5 sene boyunca hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım ben artık kendimden şüpheleniyodum ve eşim bu yaz ağustosta fatih sultan mehmet hastanesinede(Allah doktorundan hasta bakıcısına kadar razı olsun hepsi özel hastane gibi baktı bize) ameliyat oldu 3 ay dolmadan hamile kaldım sonsuz şükürler olsun Allaha biz bu kadar erken beklemiyoduk bayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2

Pazartesi gittik, anca yazabiliyorum. Herşey çok iyi, 3 ay kadar normal düzenli ilşkide bulunun sonra konuşalım dedi. Keçiboynuzu vs kürleri sordum, hayır hiç bir yararı yok, hatta zararı olabiliyor kullanmayın dedi. Tüm değerlerimiz artık normal seviyeye gelmiş, muayenede ameliyatın başarılı olduğu ve hiç bir komplikasyon olmadığı anlaşılıyormuş. 3 ay sonraki tetkikleri gene Tümlab veya Çapa Tıpdaki androloji labratuvarından istedi, başka yerlere güvenmiyormuş, saçma sapan sonuçlar ile uğraşamam dedi. Herşey çok iyi gözüküyor, artık hayırlısı, 3 ay sonra eğer bir hamilelik yok ise destek bir ilaç verecekmiş. Biz Teoman Kadıoğlu hocadan çok memnun kaldık, varikosel ameliyatı olacaklar mutlaka ona ulaşsın derim. Gene yazacağım, allah herkese gönlündekini versin.

kardeşim sen niye basit bi ameliyat için ve son derece düşük bi kalitede olan hastanede ameliyat yapıp 3,500 tl alan adamı medhedip duruyosun :umursamaz:kızlar bizde gittik teoman cem e.muayeneden 200 testlerden 260 tl bayılıp çıktık.sonradan ameliayt yapacağı hasteneyi görmeye gittik midemiz bulandı.ve eşim araştırdı Allaha hamdolsun fatih sultan mehmet hastenesinde 1 ytl vermeden ameliyat oldu eşim ve 3 ay dolmadan hamile kaldım paranız çoksa gidin verin 3500 ytl yi kontrollerde de 200 ylt yi.:eek:lmaz:yasakkelime

benim eşimde de çift taraflı ve oldukça ilerlemiş varikosel vardı ve 1,5 sene boyunca hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım ben artık kendimden şüpheleniyodum ve eşim bu yaz ağustosta fatih sultan mehmet hastanesinede(Allah doktorundan hasta bakıcısına kadar razı olsun hepsi özel hastane gibi baktı bize) ameliyat oldu 3 ay dolmadan hamile kaldım sonsuz şükürler olsun Allaha biz bu kadar erken beklemiyoduk bayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2

canım çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlısı şimdi daha umutluyum

kardeşim sen niye basit bi ameliyat için ve son derece düşük bi kalitede olan hastanede ameliyat yapıp 3,500 tl alan adamı medhedip duruyosun :umursamaz:kızlar bizde gittik teoman cem e.muayeneden 200 testlerden 260 tl bayılıp çıktık.sonradan ameliayt yapacağı hasteneyi görmeye gittik midemiz bulandı.ve eşim araştırdı Allaha hamdolsun fatih sultan mehmet hastenesinde 1 ytl vermeden ameliyat oldu eşim ve 3 ay dolmadan hamile kaldım paranız çoksa gidin verin 3500 ytl yi kontrollerde de 200 ylt yi.:eek:lmaz:yasakkelime

kesinlikle katılıyorum bizde kendisine muayene olduk 200 lira bayıldık testler doppler hormon tahlilleri derken 1000 liraya yakın para harcadık.eşim 4 ocakta amleliyat oldu 500 lira ödedik ve doktorumuz; eşimdeki varikosel 3. dereceydi bu derece varikosele dopplerin bile gerekli olmadığını elle muayenede anlaşılınca daha güvenilir olucağını sölemişti.teoman bey iyi bir doktor olabilir ancak o kadar parayı boşuna harcamış oluyorsunuz zaman ve para kaybı kesinlikle..

arkadaşlar benim eşim de ameliyat olucak ama kendisi ayakta kalıp ders anlattığı için korkuyoruz işe yarama zdiye ne kadar süre dinlenilecek tam olarak bilen var mı

arkadaşlar benim eşim de ameliyat olucak ama kendisi ayakta kalıp ders anlattığı için korkuyoruz işe yarama zdiye ne kadar süre dinlenilecek tam olarak bilen var mı

canım benim eşimde ameliyat oldu yarım saat sürüyor ve doktorunuz isterse o gün hastanede dinleniyor ama benim eşim kalmamıştı , eve geldiğinde hiç ağır iş yapmadı zaten oturduğu yerden zor kalkabiliyordu, yani bildiğin ameliyat izi var 4 cm felan her gün pansumana gitti ,toplam 10 gün felan evden çıkmadan dinlendi , eşim çok pimpirikli olduğu için kendine çok baktı Allah yardımcınız olsun zor günler geçiriyorsunuz bize 1 buçuk sene oldu boshayallersmile

benim eşim de 2007 ekiminde varikosel ameliyatı olmuştu , tek taraflı.bizde de doktor 6 ay bekleyin bir sonuç elde edemezseniz gelin sayım yapalım demişti.allaha çok şükür ki gerek kalmadı 2008 ocakta hiç beklemediğim bir zamnada hamile kaldım . şimdi oğlum kucağımda.allah herkese nasip etsin. bu arada ek olarak hiçbir ilaç ve doğal içecek yiyecek kullanmadık.morallerimizi yüksek tuttuk sadece.bence en öneml ilaç da o.herkese bol şans.umudumuzu yitirdiğimiz zaman asıl problem o zaman başlıyor demektir.

bunu okuyunca gözlerim doldu canim,bana öyle bir umut verdiki yazin,Allah cocugunu anali babali büyütmeyi nasip etsin. benim esimdede varikosel sikayeti var ameliyat olacak yakinda,benim icime ameliyat olupta yinede hamile kalamama korkusu vardi ama simdi rahatladim.

benim eşim 4 ocak da tek taraflı varikosel ameliyatı oldu o gün sabahtan oldu aksam besde hastaneden cıktık ertesi gun evde dinlendi ptesı olmustu carsamba gunu ısının basıdaydı.ayakta olmak sıkıntı olmaz ama tabı bı sure agır ıs yapmaması ve kendını yormaması lazım bı hafta sonra eskı hayatına tamamen donebılıyor korkulacak bı amelıyat kesınlıkle dııl bızde cok endıselıydık ama allaha sukur cok kolay atlattı ıcınız rahat olsun.

hayırlı akşamlar kızlar benimde eşimde tek taraflı varikosel var bizde 2.5 yıllık evliyiz bu zamana kadar hiç hamile kalamadım eşimin sperm sayısı 34 milyon
bakalım yaza ameliyat düşünüyoruz.
burada okudugum kadarıyla ameliyatdan sonra hamile kalan baya olmuş
bugün çok kötüydüm çok agladım yine kırmızıları gördüm umutlarım sönmüştü
ama burayı okuyunca hala bir şansım daha oldugunu gördüm.
inş.hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız..

benim eşim 4 ocak da tek taraflı varikosel ameliyatı oldu o gün sabahtan oldu aksam besde hastaneden cıktık ertesi gun evde dinlendi ptesı olmustu carsamba gunu ısının basıdaydı.ayakta olmak sıkıntı olmaz ama tabı bı sure agır ıs yapmaması ve kendını yormaması lazım bı hafta sonra eskı hayatına tamamen donebılıyor korkulacak bı amelıyat kesınlıkle dııl bızde cok endıselıydık ama allaha sukur cok kolay atlattı ıcınız rahat olsun.

teşekkür ederim arkadaşım içim rahatladı allah herkese şifalar versin inşallah kısa sürede herkesin dileği gerçekleşir

slm eşiniz bu hastenede hangi doktora ameliyat oldu isim verebilirmisiniz biz doğruca ona gitsek.birde maeliyat zamanı nasıl oluyor ameliyat gününü hemen veriyorlarmı biz çapadan gün aldık mayıs ayına verdiler burda daha erkene verebilirlermi.teşekkürler....

slm kızlar umutlarımızın bittiği anda hamile olduğumu öğrendim evt ben hamileyim.uzun süredir siteye giremedim.listede adım olacaktı 29 kasımda öğrendim..umudunuzu asla yitirmeyinn.....

LİSTEMİZ;
ekim 2006 merallll - mayıs 2008 hamile kaldı:nazar:
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
15 ağustos 2008 oya_25_oya - şubat 2009 hamile kaldı:nazar:
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı:nazar:
eylül 2008 sabina - 22 temmuzda hamile kaldı:nazar:
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı:nazar:
kasım 2008 aleyna222
aralık 2008 zehra.tugba
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı:nazar:
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı:nazar:
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira - temmuzda hamile kaldı:nazar:
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya - 20 ağustos 2009 hamile kaldı:nazar:
6 şubat 2009 ayhu - eylül 2009 hamile kaldı:nazar:
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds 29 kasimda hamile kaldi:nazar:
22 nisan2009 tülay 29 aralik 2009 hamile kaldi:nazar:
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
12 haziran 2009 2yengec
12 haziran endleeslove
13 haziran2009 sevalemre
24 haziran 2009 maviumutolsun
2 temmuz 2009 dark
2 temmuz 2009 emel82
4 temmuz 2009 sadiye77 26 aralık 2009 hamile kaldı:nazar:
5 ağustos 2009 sozuuu 24 aralık 2009 hamile kaldı:nazar:
10 ağustos 2009 incili_kaftan83 15 aralık 2009 hamile kaldı:nazar:
14 ağustos 2009 SAHRA_01 29 aralik 2009 hamile kaldı:nazar:
24 ağustos 2009 bahar1 21 kasım 2009 hamile kaldı:nazar:
26 ağustos 2009 zola
1 eylül 2009 eftalya_35
09 ekim 2009 ruzgar10 15aralık 2009 hamile kaldı:nazar:
02 ekim 2009 nzm
14 aralık 2009 melike84

slm kızlar umutlarımızın bittiği anda hamile olduğumu öğrendim evt ben hamileyim.uzun süredir siteye giremedim.listede adım olacaktı 29 kasımda öğrendim..umudunuzu asla yitirmeyinn.....

tebrikler Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla

Çok sevindim arkadaşım.Allah bizlerede tattırsın bu duyguyu.Umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin.

hanımlar benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu..1995 eylül ayında
tek tarflından
aradan 4 -5 ay geçtikten sonra hamile kalmıştım... 1996 ekim ayında da oğlum dünyaya gelmişti..
diyeceğim şu ki
eşinize E vitamininden bol besleyin
E vitamini de en çok pirinçte vardır..
bol bol pilav sütlaç yedirin
oğlum şimdi çok pilav yiyor eşimle ben birbirimize bakıp bakıp gülüyoruz ...

gnaydın arkdaşlarrr
bende dün doktora gittim iltihaplı mantarım varmışş ilaçverdi tekrar kontrole gel dedi
sora eşimide söledim varikoseli oldunu fakat korktuğu için ameliyat olmadını
ban direk aşılama yapalım dedi ameliyat tavsiye etmiyorus BıAN Bı TUHAF OLDUM neden aşılama
ameliayt olursa çocumuz olcak saten die
aşılama yaptıran arkdaşlar bilgi verebilirlermi biraz nasıl bi süreç die

günaydın arkadaşlar benimde eşim ameliyat olalı 3 ay oldu en son testimizde sayımız 114 milyonken şimdi 728 milyona ileri hızlı 0 ken %19 a çıkmış :)))) şubattada inşallah doktorumuza başlıcaz rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın (amin)

günaydn arkadaşlar eşim şimdi hastaneye gitti fatih sultan mehmet egitim araştırmaya spermiyogram testinin sonuçunu alıp doktra göstercek ve büyük ihtimallede ameliyat tarihini konuşcak incili kaftan senin tavsiyenle
gittik inş ii olur birtek aklımda bir soru var ameliyattı mikro yapmamaları ama rabbim nasip edecekse bu tarz ameliyatlada eder ya şafi ya allah duasını okuyorum sabahtan beri camın kenarına oturdum beni götürmedi bi elim telfnda bi elim bilgisayarda gözüm yolda bekliyorum rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın :)

hım bu arada hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ediyorum darısı bütün bebek isteyenlerin başına tek kedine edilen dua kabul olmazmış herkezle beraber banada yar rabbim

X