- 18 Şubat 2009
- 25
- 0
slm arkadaşlar bende 2,5 senedir evliyim eşim 23 ekim 2008 te çift taraflı varikosel ameliyatı oldu doktorlarımız olur diyor ama bizim inatçı bebişimiz gelmiyor benim bir sorum olacak çift taraflı varikosel ameliayatında çocuk zor olurmuş çevredekiler öyle söyküyor acaba eşi çift taraflı varikosel ameliyatı oluta hamile kalan varsa ve bu msjı cevaplarsa çok mutlu olacağım psikolojim bozuldu
Pazartesi gittik, anca yazabiliyorum. Herşey çok iyi, 3 ay kadar normal düzenli ilşkide bulunun sonra konuşalım dedi. Keçiboynuzu vs kürleri sordum, hayır hiç bir yararı yok, hatta zararı olabiliyor kullanmayın dedi. Tüm değerlerimiz artık normal seviyeye gelmiş, muayenede ameliyatın başarılı olduğu ve hiç bir komplikasyon olmadığı anlaşılıyormuş. 3 ay sonraki tetkikleri gene Tümlab veya Çapa Tıpdaki androloji labratuvarından istedi, başka yerlere güvenmiyormuş, saçma sapan sonuçlar ile uğraşamam dedi. Herşey çok iyi gözüküyor, artık hayırlısı, 3 ay sonra eğer bir hamilelik yok ise destek bir ilaç verecekmiş. Biz Teoman Kadıoğlu hocadan çok memnun kaldık, varikosel ameliyatı olacaklar mutlaka ona ulaşsın derim. Gene yazacağım, allah herkese gönlündekini versin.
benim eşimde de çift taraflı ve oldukça ilerlemiş varikosel vardı ve 1,5 sene boyunca hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım ben artık kendimden şüpheleniyodum ve eşim bu yaz ağustosta fatih sultan mehmet hastanesinede(Allah doktorundan hasta bakıcısına kadar razı olsun hepsi özel hastane gibi baktı bize) ameliyat oldu 3 ay dolmadan hamile kaldım sonsuz şükürler olsun Allaha biz bu kadar erken beklemiyoduk bayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2
kardeşim sen niye basit bi ameliyat için ve son derece düşük bi kalitede olan hastanede ameliyat yapıp 3,500 tl alan adamı medhedip duruyosun :umursamaz:kızlar bizde gittik teoman cem e.muayeneden 200 testlerden 260 tl bayılıp çıktık.sonradan ameliayt yapacağı hasteneyi görmeye gittik midemiz bulandı.ve eşim araştırdı Allaha hamdolsun fatih sultan mehmet hastenesinde 1 ytl vermeden ameliyat oldu eşim ve 3 ay dolmadan hamile kaldım paranız çoksa gidin verin 3500 ytl yi kontrollerde de 200 ylt yi.lmaz:yasakkelime
arkadaşlar benim eşim de ameliyat olucak ama kendisi ayakta kalıp ders anlattığı için korkuyoruz işe yarama zdiye ne kadar süre dinlenilecek tam olarak bilen var mı
benim eşim de 2007 ekiminde varikosel ameliyatı olmuştu , tek taraflı.bizde de doktor 6 ay bekleyin bir sonuç elde edemezseniz gelin sayım yapalım demişti.allaha çok şükür ki gerek kalmadı 2008 ocakta hiç beklemediğim bir zamnada hamile kaldım . şimdi oğlum kucağımda.allah herkese nasip etsin. bu arada ek olarak hiçbir ilaç ve doğal içecek yiyecek kullanmadık.morallerimizi yüksek tuttuk sadece.bence en öneml ilaç da o.herkese bol şans.umudumuzu yitirdiğimiz zaman asıl problem o zaman başlıyor demektir.
arkadaşlar benim eşim de ameliyat olucak ama kendisi ayakta kalıp ders anlattığı için korkuyoruz işe yarama zdiye ne kadar süre dinlenilecek tam olarak bilen var mı
benim eşim 4 ocak da tek taraflı varikosel ameliyatı oldu o gün sabahtan oldu aksam besde hastaneden cıktık ertesi gun evde dinlendi ptesı olmustu carsamba gunu ısının basıdaydı.ayakta olmak sıkıntı olmaz ama tabı bı sure agır ıs yapmaması ve kendını yormaması lazım bı hafta sonra eskı hayatına tamamen donebılıyor korkulacak bı amelıyat kesınlıkle dııl bızde cok endıselıydık ama allaha sukur cok kolay atlattı ıcınız rahat olsun.
kardeşim sen niye basit bi ameliyat için ve son derece düşük bi kalitede olan hastanede ameliyat yapıp 3,500 tl alan adamı medhedip duruyosun :umursamaz:kızlar bizde gittik teoman cem e.muayeneden 200 testlerden 260 tl bayılıp çıktık.sonradan ameliayt yapacağı hasteneyi görmeye gittik midemiz bulandı.ve eşim araştırdı Allaha hamdolsun fatih sultan mehmet hastenesinde 1 ytl vermeden ameliyat oldu eşim ve 3 ay dolmadan hamile kaldım paranız çoksa gidin verin 3500 ytl yi kontrollerde de 200 ylt yi.lmaz:yasakkelime
slm kızlar umutlarımızın bittiği anda hamile olduğumu öğrendim evt ben hamileyim.uzun süredir siteye giremedim.listede adım olacaktı 29 kasımda öğrendim..umudunuzu asla yitirmeyinn.....