Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim 4 aralıkta ameliyat oldu ve ben yaklaşık 20 gün sonra gebe kaldım ama gebelik son adet tarihine göre hesaplandığı için 7 haftalık hamileyim yani bi yanlışlık yok canım...
eşim ameliyat olduktan sonra 3 ay bitti çarşamba günü ilk sperm testi yapılıcak ve ilaç tedavisine başlanıcak sanırım..Allahım tüm isteyenlerede bizede hayırlı ewlatlar nasip etsin inşallah..
Allah hayırlısıyla, sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin cnm. Çok güzel bir hamilelik geçir inşallah
Biz iki ay önce tesadüfi olarak eşimde varikosel olduğunu ve sperm sayısının düşük olduğunu öğrendik. İnsan ilk duyduğunda çok bozuluyor ama alışıyor herşeye. O sırada bana yumurtama takibi yapılıyordu hızlıca hamile kalmam için aile dostu doktorum tarafından. Çok şükür ki öyle bir sene filan beklemedik hamile kalmak için. Süreç daha da uzayacaktı. Eşim 18 Aralıkta ameliyat oldu. Keçi boynuzu kürününde 2. haftasındayız =) Hakkımızda hayırlısı. Zor bir durum yaşayanlar için. Ama asonan nın durumu bize umut veriyor.
2 ay daha bekleyip test yaptıracağız eşime. Sonra değerler iyiyse aşılama, değilse de tüp bebek. Vakit kaybetmek istemiyorum artık. Allahtan işe gidip geliyorum da kafam dağılıyor. Yoksa çok zor kızlarrrr...
Bir kere olmuş olması herşeye rağmen güsel, en azından sen de bir problem yok ve hamile kalabiliyorsun. Üzülmemeye çalış arkadaşım. Bugün benim ilk yazım kadınlar klübünde umarım uğurlu gelir ikimize ve hepimize. :Saruboceq: Burdan güzel haberleri herkese duyurmayı nasip etsin allah. Haberleşelim kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar eşim subat 8 de ameliyat günü vermişler oda hastaneye bayılmış inş ii olur dua edin seda s9 hayırlı olsun cok sevindim:::)
arkadaşlar eşim subat 8 de ameliyat günü vermişler oda hastaneye bayılmış inş ii olur dua edin seda s9 hayırlı olsun cok sevindim:::)
canım öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin... yalnız sana soracağım bir soru var eşim 4 aralıkta aşılama oldu diyorsun ve 7 haftalık hamileyim diyorsun bu bir çelişki değil mi? yoksa tarihlerde bir yanlışlık mı var çünkü senin gebelik haftan ve eşinin ameliyat tarihi neredeyse aynı güne geliyor... öncesinde birliktelik olduysa o zaman sizde sorun yokmuş demekki buradan bu çıkıyor yani...
merhabalar hanımlar eşim 6ocakta ameliyat oldu o nedenle giremedim kaç gündür siteye,ameliyatı merak edenler,benden cevap bekleyenler ve benim tecrübeli arkadaşlara sorular sormam için böyle bir konu açtım.
öncelikle ameliyattan bahsedeyim;eşim çift taraflı ameliyat oldu bir buçuk saat kadar sürdü,belden aşağısı uyuşturularak yapıldı,öğlen ameliyatı yapıldı akşam çıktık kalan oluyormuş ama eşim çıkmak istedi,biz sadece eşimin anne ve babasına söyledik,çok zor bir ameliyat değil eşim ameliyat günü de dahil 3gün evde dinlendi sonra işe gitti,ameliyattan sonra iğneden mi bilmiyoruz eşim baş ağrısından şikayet etti hep,diğer türlü ağrı aşırı yok dedi.doktor ağrı kesici ve antibiyotik yazdı antibiyotiği içsin dedi onu içti ama ağrı kesici içmedi maşallah,ilk günler oturup kalkma biraz zor oluyor yürüme sünnet çocuğu gibi lülülülülülü yatarken de bacaklarının arasına yastık koyarak yatıyor.siz bakmayın benim böyle detaylı anlattığıma korkulacak bişey yok...doktor 1hafta yıkanma dikişlere su değmesin,1hafta 10gün kendini hiç zorlama ilişki yasak falan dedi.
ve de kızlar belki yadırgıyacaksınız ama gülün diye anlatıyorum cehaletimi mazur görün,biz varis yumurtalıkta diye ameliyat yumurtaklıklardan yapılıyor sandık ama karının altı yumurtalıkların üstündeki iki kesiği(çift taraflı yapıldığından) görünce öğrendik laelaelaelaelae.velhasılı kelam ameliyat böyleydi sorularınız varsa cevaplarım.
benimde bu ameliyatı daha önce geçirip hamile kalan arkadaşlara sorum olacak;ne kadar sürede hamile kaldınız keçiboynuzu içiriyorum eşime ayrıca tavsiyelerinizi bekliyorum...
Hanımlar ben yeni üye oldum bu siteye.Varikosel rahatsızlıgı ıle ılgılı mesajlarınız okuyunca uye olup bende sıkıntılarımı paylasmak ıstedım sızınle.Ben 6 aylık evlıyım ve hıc korunmamamıza ragmen cocugumuz olmadı.Esımde cıft taraflı varıkosel oldugunu bılıyoruz.Ama esım bu rahatsızlıgı 5 yıldır bıldıgı halde amelıyat olmaktan korkuyor.Doktoru da 1 sene deneyın cocuk olmazsa amelıyat yapalım demıs.Ama sızın yazdıklarınızı okuyunca korkuya kapıldım.Cunku ıyılesme surecı 1 yıl gıbı demıssınız ve bu surecte de kesın ıyılesme olupta bebek sahıbı olan kımseyı okumadım.Bana bu konuda daha net bılgı verebılırmısınız? 2 yıldır bellı aralıklarla spermıogram testı yaptırmıs esım.Her seferınde farklı bır sonuc almıs.En son yaptırdıgında canlı sperm sayısı olmadıgı gorulmus.Kecıboynuzu pekmezı mı yoksa kecıboynuzun kendısı mı bu hastalıga ıyı gelıyor bılgı verırsenız sevınırım.Ço tesekkurler
Hanımlar ben yeni üye oldum bu siteye.Varikosel rahatsızlıgı ıle ılgılı mesajlarınız okuyunca uye olup bende sıkıntılarımı paylasmak ıstedım sızınle.Ben 6 aylık evlıyım ve hıc korunmamamıza ragmen cocugumuz olmadı.Esımde cıft taraflı varıkosel oldugunu bılıyoruz.Ama esım bu rahatsızlıgı 5 yıldır bıldıgı halde amelıyat olmaktan korkuyor.Doktoru da 1 sene deneyın cocuk olmazsa amelıyat yapalım demıs.Ama sızın yazdıklarınızı okuyunca korkuya kapıldım.Cunku ıyılesme surecı 1 yıl gıbı demıssınız ve bu surecte de kesın ıyılesme olupta bebek sahıbı olan kımseyı okumadım.Bana bu konuda daha net bılgı verebılırmısınız? 2 yıldır bellı aralıklarla spermıogram testı yaptırmıs esım.Her seferınde farklı bır sonuc almıs.En son yaptırdıgında canlı sperm sayısı olmadıgı gorulmus.Kecıboynuzu pekmezı mı yoksa kecıboynuzun kendısı mı bu hastalıga ıyı gelıyor bılgı verırsenız sevınırım.Ço tesekkurler
yerimsenibenyerimseniben
arkadaşlar 1 senelik evliyim 4 aydırda hamile kalmak istiyordum ama olmuyordu dr a gittik eşime varikosel teşhisi kondu çok lüks özel bir hastaneydi ameliyat şart dediler tabi biraz daha araştırdık gereksiz bir ameliyat olduğunu öğrendik başka özel bir hastaneye gittik kesinlikle gerek yok 3 ay içinde hamile kalabilir dediler ve ben şuan 14 haftalık hamileyim tabiki bende çok uğraştım vücut ısısıyla yumurtlama günlerimi tespit ettim ve o ay hamile kaldım tabiki verenede tam teslimiyet şart çok dua ettim size tavsiyem biraz akışına bırakın ne kadar çok istersen olmuyo sadece teslimiyet rabbimhepinize sağlıklı bebişler nasip etsinn
arkadaşım sizde ameliyat gereksiz olabilir fakat bu vakaya göre değişir ağrılısı var ağrısızı var kısacası bireysel farklılıklar var burdan insanları yanlış yönlendirme bence ameliyata gerek yok diye lmaz:zaten çokta tefferruatlı bir ameliyat değil ama bazı durumlarda gerekli bir operasyondur lütfen ne yazdığımıza biraz dikkat son kararı doktorlar versin