Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar çok teşekkür ederim gece gündüz sizler için dua ediyorum artık ,çünkü sizin halinizden en iyi anlayanlardanım.ben kendimi dünyada en son çocuğu olabilecek kişi olarak görüyodum kendimi hep çocuksuz hayal ediyodum inanın hiç ummuyodum sizin de inanıyorum en kısa zamanda olur kızlar çünkü bu varikosel engelmiş meğer.ben içimden o kadar engel görmüyodum hiç değilse dış gebelik geçirirdim bi kere olsun diyodum ama 2 senedir hiç bir gebelik yaşamadım .çok şükür kızlar .siz de sadaka verin bi fakiri sevindirin dua etsin size bu çok önemli .daha yeni yeni sindiriyorum dün neler yaşadım bi eve gitsem anlatıcam size hala annemlerdeyim

incili kaptan hayırlı olsun kardeşim çok sevindik mutluluğun mutluluğumuz ışığımız oldu ...Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah cümlemizin

canım ben kendim adetimin 8. günü başlayıp 15 gün boyunca soğan kürü yaptım. 2 bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun kaynamakta olan suyun içine 1 adet orta boy yemeklik kabukları açık renk olan soğanı(kabuğun bir katını soyup) dörde bölüp atıyosun 5 dakika kaynatıp ılıyınca süzüp sabah ve akşam ya da öğle yemeklerinden on dakika önce içiyorsun bu rahmi temizliyor mesale benim kistimi yok etti. ve adetimi düzenledi. eşin içn ise sperm sayısını arttırmak için 1 hafta sabah- akşam sonra 3 ay boyunca sadece akşam yatarken kulanılmak üzere keçiboynuzu kürü kullanıyorsun. 6-7 adet keçboynuzunu kaynamakta olan 2.5 su badağı suya atıyorsun 5 dk. kısık ateşte kaynatıp 20 dk. dinlendrp eşine içiriyosun.
annem der ki boş durma boşa çalış. inşallah boşa olmaz ama durup beklemektense birşeyler yapmak daha iyidir.

çok tşk ederim kardeşim keçiboynuzu yaptık ama artık eşim kafasına göre işiyo bi de doktor bi ilaç vermişti 110 TL bir sefer aldık 15 günlük oda bitti ama bi daha alıp içmedi bende soğanı yapacağımdan emin olabilirsin tabi yapalım boş durmakla olmaz biz isteyeceğiz ki Rabbim verecek tekrar herşey için sağol....

merhaba kızlar size özel birsey soracam sizin eşleriniizn menisinde katılaşma oldu ameliyattan sonra benım eşimin menisinde kaılaşmöa oldu ben farettım çok katı sıvıvnın içinde katı parçacıklar oluştu sizdede böyle birsey varmı acaba neden böyle oldu inşallah hekesın gönlüne göre veriri allahım

merhaba kızlar size özel birsey soracam sizin eşleriniizn menisinde katılaşma oldu ameliyattan sonra benım eşimin menisinde kaılaşmöa oldu ben farettım çok katı sıvıvnın içinde katı parçacıklar oluştu sizdede böyle birsey varmı acaba neden böyle oldu inşallah hekesın gönlüne göre veriri allahım

canım o muhtemelen spermleri koruyucu kayganlaştırıcı sıvıdır eğer ilişki :kedi: gününüz biraz uzar yani beş altı günü geçerse katılaşabiliyor bence normal

tebrik ederim incili kaftan çok güzel bu haberleri almak Allah tamamına erdirsin canım...

incili kaftan cooooooooookkkkkkkkkkk muuutluu olduuuuuuummmmmm senin adına ben bu gün senin tavsiyenle atih sultan mehmet araştırma hastanesinde bir prof var onu aradım bilgi almak için ve oradaki santralle konuştum ve mikro cerrahi yapmadıklarını söledik başka bi teknik uyguluyolarmış ya sen bana dktr ismi yazsan cok memnun olucam senin eşini ameliyat eden dktrun adını ve mikro cerrahimi bunu yaz lütfen cok acil tavsiyen için cok saol:)

incilikaftan tebrik ederim.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizleride unutma emi.dua et neolur.hamilelerin duası kabul olurmuş.senin eskiden hissetiklerin benim şimdiki hislerim.sanki hiç bebeğimiz olmucak,ben anne lafını çocuğumun ağzından duyamıcakmışım gibi geliyo.allah bizede nasip eder inşallah.zor beklemek çok zor.allah kimseyi bu yolda oyalamasın.

Son düzenleme:
LİSTEMİZ;
ekim 2006 merallll - mayıs 2008 hamile kaldı:nazar:
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
15 ağustos 2008 oya_25_oya - şubat 2009 hamile kaldı:nazar:
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı:nazar:
eylül 2008 sabina - 22 temmuzda hamile kaldı:nazar:
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı:nazar:
kasım 2008 aleyna222
aralık 2008 zehra.tugba
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı:nazar:
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı:nazar:
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira - temmuzda hamile kaldı:nazar:
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya - 20 ağustos 2009 hamile kaldı:nazar:
6 şubat 2009 ayhu - eylül 2009 hamile kaldı:nazar:
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
12 haziran 2009 2yengec
12 haziran endleeslove
13 haziran2009 sevalemre
24 haziran 2009 maviumutolsun
2 temmuz 2009 dark
2 temmuz 2009 emel82
4 temmuz 2009 sadiye77
5 ağustos 2009 sozuuu
10 ağustos 2009 incili_kaftan8315 aralık 2009 hamile kaldı:nazar:
14 ağustos 2009 SAHRA_01
24 ağustos 2009 bahar1 21 kasım 2009 hamile kaldı:nazar:
26 ağustos 2009 zola
1 eylül 2009 eftalya_35
09 ekim 2009 ruzgar10 15aralık 2009 hamile kaldı:nazar:
02 ekim 2009 nzm

arka arkaya ne güzel müjdeler valla kendim hamile kalmış gibi seviniyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dualarını en eski bekleyenlere daha çok ayır biraz torpil olsun 2-3 sene bekleyenlere öncelik olsun demiyerimseniben

eşimde varikosel ameliyatı oldu ancak ameliyat sonrası eşim keçiboynuzu kürü ben incir kürü uyguladım. bol dua ve stressiz olmaya gayret ettik. hangisi etkiledi bilmiyorum çünkü eşimin spermiyogramı kötü olmasada reflülü varikosel olunca ameliyat oldu.umarım Rabbim herkese çocuk nasip eder.

merhabalar 6 yıllık evliyim benim eşimde 6yıl önce çift taraflı varikosel ameliyatı geçirdi ama çare olmadı defalarca ilaç tedavisi gördü nafile tek çaremiz tüp bebek

selam arkadaşlar benimde eşim varikosel ameliyatı olacak çapada.hastane mayısa gün verdi ameliyat için çok geç bi tarih sizler nerelerde yaptırdınız tavsiye edermisiniz.özal hastanede yaptıranlar varsa fiyat ve hangi hastanede yaptırdıklarını yazarlarsa sevinirim.teşekkürler....

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.Biz 4 yıllık evliyiz evlendikten 2 yıl sonra çocuk istedik 1 yıl denedik olmadı.Sonunda doktora gittiğimizde eşimin çift tarflı varikosel olduğunu öğrendik.Sanki dünya başımıza yılılmıştı.Bi de doktor"çocuğunuzun olması.piyangodan para çıkması ihtimali kadar"deyince hayat orda durdu sandık.eşime mi destek olayım kendimi mi toparlıyayım bilemedim.o günü hiç unutmam muayenehaneden çıktık yağmur yağıyordu.yağmur altında gözyaşlarımızı gören yoktu.
neyse şoku atlattıktan sonra çare aramaya başladık ve eşim şubat 2009 da amaliyat oldu.Amaliyattan önce sayı 0 ken şimdi sayı ml.de 66 milyon.Önce rakama inanmadık morfoloji dahil herşey düzelmişti.Doktorumuzla görüştük ve artışın normal olduğunu asıl faydanın 6.aydan sonra görüldüğünü söyledi.Ben de bu ay hsg çektirdim rutin jinekolojik muayeneler herşey normal.Yumurtlama tarihimi doktor kontrolünde hesaplayarak malum günleri aktif geçirdik.EEeeee sonuç mu beklemedeyim.....yarın adet günüm kasıkta batmalar,adet olcakmış gibi ağrılar,ağız kuruluğu,idrar renginde ve kokusunda farklılıklarAma içimde kötü bir his "kendini kandırma" diyi bas bas bağrıyoo...bu arada adetime 5 gün ve 2 gün kala idrar testlerim negatif ve yine beklemedeyimm

Mesajını yeni gördüm. Ameliyat sonrası buraya pek girmedim açıkcası. Biz Şeker bayramından hemen sonra Teoman Cem Kadıoğlu hocaya ameliyat olmuştuk. Fiyat bazı yerlere göre yüksekti ama kendisiyle tanıştıktan sonra çok güvendim nedense. Eşim de başkasına ameliyat olmak istemedi zaten. Ameliyat ve sonrası çok rahat geçti, Teoman hoca çok yakından ilgilendi, ağrı falan da olmadı, hemen işine gücüne döndü eşim. Biz ilk tahlili yılbaşından sonra yaptıracağız ama geçen hafta kontrole gittik, bağzı sorularımız vardı. Ağırlık kaldırma, burada okuduğum ilaçlar vs. İlk tahlile dek hiç bir ilaç vermedi, zaten otları, vitaminleri falan kesin kullanmayın diyor. Bu arada beklemede bir hanımla sohbet ettim, hediye çikolata ile gelmişle hamileymiş, içimde bir umut kıpırdadı adeta. Hem de adam önceden çift taraf ameliyat olmuş ve fayda görmemiş, hoca varislerin devam ediyor deyip çift tarafli yapmış ve kadın 5. ayda hamiş olmuş. Hepimize hayırlısı. Detay istersen ozelime mesaj yaz canım, arada gireceğim artık. Yeni yılda yeni umutlar herkese şimdiden.

Sedas9 merhaba, ameliyat sonrası bize vereceğin iyi haberin yakındır, inşallah tez zamanda bebeğini sana verir. Aynı doktora eşim dün gitti, tahlil sonuçlarını göstermek için pazartesi tekrar gidecek. Sonuçlar pek iyi değil, sanıyorum ameliyat diyecek. Kendisini internetten ben bulmuştum. İşinin ehli olduğu her halinden ve yaptığım internet araştırmasından belli oluyor. Özelden sana mesaj atmak istedim ancak site izin vermedi. Eğer sen yazabiliyorsan özelden, yazamıyorsan ve bir sakıncası yoksa buradan hangi hastanede ve ne ücretle varikosel ameliyatı yaptığını söyleyebilir misin? Bir de biz iş açısından şu ara rahatız, doktor yakın tarihe ameliyat randevusu verebiliyor mu? Cevap verebilirsen çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.Biz 4 yıllık evliyiz evlendikten 2 yıl sonra çocuk istedik 1 yıl denedik olmadı.Sonunda doktora gittiğimizde eşimin çift tarflı varikosel olduğunu öğrendik.Sanki dünya başımıza yılılmıştı.Bi de doktor"çocuğunuzun olması.piyangodan para çıkması ihtimali kadar"deyince hayat orda durdu sandık.eşime mi destek olayım kendimi mi toparlıyayım bilemedim.o günü hiç unutmam muayenehaneden çıktık yağmur yağıyordu.yağmur altında gözyaşlarımızı gören yoktu.
neyse şoku atlattıktan sonra çare aramaya başladık ve eşim şubat 2009 da amaliyat oldu.Amaliyattan önce sayı 0 ken şimdi sayı ml.de 66 milyon.Önce rakama inanmadık morfoloji dahil herşey düzelmişti.Doktorumuzla görüştük ve artışın normal olduğunu asıl faydanın 6.aydan sonra görüldüğünü söyledi.Ben de bu ay hsg çektirdim rutin jinekolojik muayeneler herşey normal.Yumurtlama tarihimi doktor kontrolünde hesaplayarak malum günleri aktif geçirdik.EEeeee sonuç mu beklemedeyim.....yarın adet günüm kasıkta batmalar,adet olcakmış gibi ağrılar,ağız kuruluğu,idrar renginde ve kokusunda farklılıklarAma içimde kötü bir his "kendini kandırma" diyi bas bas bağrıyoo...bu arada adetime 5 gün ve 2 gün kala idrar testlerim negatif ve yine beklemedeyimm

Umutcuğum, inşallah güzel haberini duyarız, idrar testleri geciken adetten 10 gün sonrasına kadar kesin cevap vermez. Adetini geçirince en basit bir kliniğe gidip kan testi yaptırırsan 2-3 saat içinde kesin cevap alabilirsin.

merhaba kızlar yeni doktorumdan geliyorum doktorum aşılama tutma şansın düşük dedi bir sefer aşılama yaptırdık tutmadı inanın 1 ayda bir milyar harcadık onun yerine tüp bebek yapmayı düşünüyoruz moralimiz sıfırında altında ne yapacağımızı bilemiyoruz sizce ne yapıyım ne olur yardım edin

canım ya üzme kendin..herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok...bu arada sizin sorun neydi..sayı kaçtı?aşılama biz de düşünüyoz da..boşa uğraşmasak mı acaba??sayı 22milyon..

X