Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hkn arkadaşım o kadar para vermene gerek var mı bilmiyorum ama teoman bey çok para alıyo daha iyi ve ucuz bulursun bence

hkn sağol arkadaşım ameliyatı hiç sorun etme çok basit
para da çokmuş bence başka bi yere daha git
biz o kadar paralar falan vermedik tam 3 ay geçince de oldu ama nasip değilmiş umutsuz olma ameliyatı da geciktirmeyin bence

hkn bizde ilk olarak teomana muayene olduk.aynı şeyleri bizede söyledi.4.000 tl istedi.biz araştırıp yaşam hastanesini bulduk.ameliyat olalı 1,5 ay oldu.bir problem çıkmadı.üstelik ameliyata hiç para vermedik.sigortalıya ücretsiz.

hkn canım sen bilirsin ama hanımlar haklı o kadar para istemek de neymiş biz özel hastanede üstelik profa yaptırdık ve sigorta karşıladı,biraz daha araştır 4milyarını hiç etme bu paraya tüp bebek yaptırsan daha iyi bence...

saolun arkadaşlar bende araştırcam banada cok geldi pendikte oturuyorum gerci yer mekan fark etmez önerebileceginiz bi doktor varmı bana yazarsanız cok memnun olurum cünkü eşim cok tedirgin ameliyatdan ilgili bi dktr olursa onu anca ikna ediyo bide dktrların ameliyatdaki başarısıda cok önemliymiş komlikasyonlar oluyomuş biz bundan da korkuyoruz aranızda bu tarz şeyler yaşayan arkadaşlar varmı komlikasyonlar :KK43:

saolun arkadaşlar bende araştırcam banada cok geldi pendikte oturuyorum gerci yer mekan fark etmez önerebileceginiz bi doktor varmı bana yazarsanız cok memnun olurum cünkü eşim cok tedirgin ameliyatdan ilgili bi dktr olursa onu anca ikna ediyo bide dktrların ameliyatdaki başarısıda cok önemliymiş komlikasyonlar oluyomuş biz bundan da korkuyoruz aranızda bu tarz şeyler yaşayan arkadaşlar varmı komlikasyonlar :KK43:

aaa canım sendemi pendikte oturuyosunnn bende :)))
benim eşimde varikosel ameliyatı oldu sana özel mesaj atayım oradan doktorun adınıda veririm çok geçmiş olsun canım

hkn korkmayın canım ya..Allah'ın izniyle hiç bir yan etki olmuyor..çok basit bir ameliyat bu...eğer zorunluysa yaptırın,çoğu insanda fayda sağlıyor..biz de yaptırdık..düzelme oluyo yavaş yavaş...içini ferah tutman lazım..anladığım kadarıyla sen de stres yapmışsın..eşini rahatlatmak için öncelikle sen sakin olmalısın..1 saat bile sürmüyor ameliyat..Allah yardımcınız olsun..

hkn korkmayın canım ya..Allah'ın izniyle hiç bir yan etki olmuyor..çok basit bir ameliyat bu...eğer zorunluysa yaptırın,çoğu insanda fayda sağlıyor..biz de yaptırdık..düzelme oluyo yavaş yavaş...içini ferah tutman lazım..anladığım kadarıyla sen de stres yapmışsın..eşini rahatlatmak için öncelikle sen sakin olmalısın..1 saat bile sürmüyor ameliyat..Allah yardımcınız olsun..
Merhabalar, bende bu konu ile ilgili bişeyler yazabilmek için yeni üye oldum. Benim eşimde 1,5 ay önce bu ameliyatı geçirdi çift taraflı oldu. ve gerçekten hiç korkulacak bişey değil. Gözünüzde hiçde büyütmeyin.Arkadaşların dediği gibi de bu kadar büyük paralar kesinlikle ama kesinlikle vermeyin.Bizde özel bir hastanede yaptırdık. 900 lira vermiştik.Bence bu bile çoktu. Çünkü eşim devlette olmak kesinlikle istemedi. Devlet hastanelerinde de iyi uzman doktorları var. Ayrıca devlet hastanelerinde bu ameliyatı daha sıklıkla yaptıkları için daha tecrübeli oluyorlar.Mümkünse ünv.hastaneleri tabi daha iyi olur. Ameliyat 1 saat sürüyo fıtık ameliyatı gibi bişey,kasıktan oluyo 1 hafta kadar biraz ağrısı oluyor ama çabuk ayağa kalkılıyor. Birde ameliyat microcerrahi oldu.Bizde herhangi bir Komplikasyon durumu yaşanmadı ve ben olan kimseden de duymadım. Buarada arkadaşımın eşide bu ameliyatı geçirdi ve arkadaşım 6 ay sonra hamile kaldı. Darısı bizlere :):):)

Merhabalar, bende bu konu ile ilgili bişeyler yazabilmek için yeni üye oldum. Benim eşimde 1,5 ay önce bu ameliyatı geçirdi çift taraflı oldu. ve gerçekten hiç korkulacak bişey değil. Gözünüzde hiçde büyütmeyin.Arkadaşların dediği gibi de bu kadar büyük paralar kesinlikle ama kesinlikle vermeyin.Bizde özel bir hastanede yaptırdık. 900 lira vermiştik.Bence bu bile çoktu. Çünkü eşim devlette olmak kesinlikle istemedi. Devlet hastanelerinde de iyi uzman doktorları var. Ayrıca devlet hastanelerinde bu ameliyatı daha sıklıkla yaptıkları için daha tecrübeli oluyorlar.Mümkünse ünv.hastaneleri tabi daha iyi olur. Ameliyat 1 saat sürüyo fıtık ameliyatı gibi bişey,kasıktan oluyo 1 hafta kadar biraz ağrısı oluyor ama çabuk ayağa kalkılıyor. Birde ameliyat microcerrahi oldu.Bizde herhangi bir Komplikasyon durumu yaşanmadı ve ben olan kimseden de duymadım. Buarada arkadaşımın eşide bu ameliyatı geçirdi ve arkadaşım 6 ay sonra hamile kaldı. Darısı bizlere :):):)

eşim geçen haziran ayında varikosel ameliyatı oldu... çift taraflı ama doktorumuzun üstün gayretiyle varikoselden kurtulan eşim çift taraflı hidrosel oldu... neyse ameliyatın 4 ayı hamile kaldım... en büyük riski hidroselmiş o bile 15 dakikada düzeltiliyormuş... ayrıca hidrosel ile yaşarım diyenler sperme hiç zararı yok asıl zarar veren varikoselmiş... sonuç olarak dualarımız mı eşimin uyguladığı keçiboynuzu kürümü yoksa benim uyguladığım incir kürümü veya varikosel ameliyatı mı bilmiyoruz ama Rabbim bir şeyi vesile etti... tavsiyem varikoseli olan varsa öncelikle bu sorunu halletmeli basit bir ameliyat eşim ameliyattan 20-25 dakikada çıktı oda çift taraflı olduğu halde... biz özelde olduk bence hiç gerek yok özel hastaneye devlet hastanesi tercih edin derim... sonuçta basit bir ameliyat... birde nasılsa olmuyor diye stressiz olduk bunuda etkisi olmuştur tabi. Rabbim herkese çocuk nasip etsin... ben 1 sene bekledim.... en kısa zamanda bebişlerini kucağına almayı nasip etsin...

eşim geçen haziran ayında varikosel ameliyatı oldu... çift taraflı ama doktorumuzun üstün gayretiyle varikoselden kurtulan eşim çift taraflı hidrosel oldu... neyse ameliyatın 4 ayı hamile kaldım... en büyük riski hidroselmiş o bile 15 dakikada düzeltiliyormuş... ayrıca hidrosel ile yaşarım diyenler sperme hiç zararı yok asıl zarar veren varikoselmiş... sonuç olarak dualarımız mı eşimin uyguladığı keçiboynuzu kürümü yoksa benim uyguladığım incir kürümü veya varikosel ameliyatı mı bilmiyoruz ama Rabbim bir şeyi vesile etti... tavsiyem varikoseli olan varsa öncelikle bu sorunu halletmeli basit bir ameliyat eşim ameliyattan 20-25 dakikada çıktı oda çift taraflı olduğu halde... biz özelde olduk bence hiç gerek yok özel hastaneye devlet hastanesi tercih edin derim... sonuçta basit bir ameliyat... birde nasılsa olmuyor diye stressiz olduk bunuda etkisi olmuştur tabi. Rabbim herkese çocuk nasip etsin... ben 1 sene bekledim.... en kısa zamanda bebişlerini kucağına almayı nasip etsin...

canım benim tebrik ederim senide. eşinin değerleri ameliyat öncesi nasıldı eğer hatırlıyorsan bilgi verirmisin hayatım. benim eşimde ameliyat olalı 3 ay dolacak ayın sonunda . allah inşallah hepimize nasip eder o güzel duyguyu.

mrb arkadaşlar ara ara yazıyordum ama şimdi pek fırsat bulamıyorum benim eşimde 2008 ağustosda ameliyat oldu altı ay sonra hamile kaldım 15 gün önce de doğum yaptım rabbime şükürler olsun sağlıklı bir evlat nasip etti rabbim isteyen tüm kardeşlere nasib eder inşallah

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli çok uzun zaman oldu girmeyeli geçmiş yazıları okuyamadım yeni hamişler varmı listemiz nerde kaldı buarada.bizde hala beklemedeyiz haftaya rahim filmi çekilecek artık pes ettim doktorumun ısrarı üzerine korkularımı yenip çektirecem.bakalım ne olacak?
kızlar benim sizlere tavsiyem lütfen bukadar sıkıntı yapmayın Raabim nasip etmezse zamanı gelmediyse olmuyo zaten ne yaparsak yapalım boş.evliliğimizi yıpratmaktan bi işe yaramıyo bu sıkıntılar bizim neredeyse 3 seneyi geçti neler yapmadıkki içmediğimiz ot b.k kalmdı:)) denemediğimiz pozisyon aklınıza ne geliyorsa ne duyduysak yaptık ama olmayınca olmuyo arkadaşım hamile kalmamak için ilişkiden sonra hemen banyoya gidip suyla iice yıkanmasına rağmen hamile kaldı biz istediğimiz kadar ayaklarımız havada saatlerce bekleyelim zamanı gelmeyince olmuyo bunca zaman çektiğimiz sıkıntı yanımızda kar kaldı.eşimin değerleride düzeldi ameliyattan sonra biz öle yüklü miktarlar verip özelede yaptırmadık devlet hast yaptırdık eşim ertesi gün işe gitti hatta ve 4 ay sonunda değerlerin hepsi arttı ameliyatımızın 8, ayındayız ve hala beklemedeyiz.biraz uzun oldu ama kızlar sizleri çok ii anlıyorum çok stresli bi dönem ama takmayın biraz zamana bırakın tedavinizi olun ve bekleyin hiç beklemediğimiz bi anda gelecek ve biz diyecezki boşuna çekmişiz okadar sıkıntıyı

Slm,liste unutuldu herhalde artık tutulmuyo :) buarada aycank çok da zor değilmiş aşılama gibi birşey rahat ol birde rahim filminden sonra hamile kalan çok arkadaş duydum inş. sende de öyle olur :):):)

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
moralim çok bozuk kızlar hormonlarım alt üst oldu

aycank geçen mart ta ben de çektirdim anesteziyle oldum tavsiye ederim hiiç bişi hissetmedim
toparlandım bende 10 gün sonra doktora gidicem test yapılmadan yeniden denemek istiyorum sanki ben bugün çooook özledim bebeğimi yeniden gelsin istiyorum Allah ın izniyle ve sağlıklı bi şekilde
hepimiz ereriz muradımıza inşallah sağlıkla 2010 hepimize üğür ve sağlıklı bebek getirsin inşallah

aleyne canım hepimz yaşadık beni düşün tatlım bak oldu ama devamı gelmedi pes etmedim hala sen de pes etme canım
insan hamile kalınca niye üzüldüm ki bu kadar diyo ben de öyle olmuştu eminim hepimiz aynı şeyi yaşayacağız
hadi güçlü ol da gelsin bebeğin belki de için de:)))))))))))

aleyne canım hepimz yaşadık beni düşün tatlım bak oldu ama devamı gelmedi pes etmedim hala sen de pes etme canım
insan hamile kalınca niye üzüldüm ki bu kadar diyo ben de öyle olmuştu eminim hepimiz aynı şeyi yaşayacağız
hadi güçlü ol da gelsin bebeğin belki de için de:)))))))))))

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım ama beklemekte çok zor bişey sabır ver bana ALLAHIM kafayı yiycemkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar.bende uzun zamandır yazmıyodum.bizimde 8 ay oldu ve ben aşılamaya karar verdim.7 kasımda aşılamam oldu.ve ameliyatın 3.ayında baktırmıştık en son yani çokta artış olmamıştı aşılamada süpriz olsun dedik ve sonuç çok iyiyidi 2 katına çıktı 9ken 18 milyon çıktı.22 milyon sperm verdiler.benimde 5-6 tane yumurtam vardı.ve umutla bekliyodum taki bu sabaha kadar sabah adet oldum.bu benim 2. aşılamam ilkinde 9 milyon spremle hamile kaldım dış gebelik oldu.şimdi 22 milyon hiççççççççç işe yaramadı.kısacası ne yaparsak yapalım allah ol demediği sürece olmayacak.hayırlısı olsun diyorum ve kendimi yine beklemeye aldımm bakalım.

merhaba arkadaşlar.bende uzun zamandır yazmıyodum.bizimde 8 ay oldu ve ben aşılamaya karar verdim.7 kasımda aşılamam oldu.ve ameliyatın 3.ayında baktırmıştık en son yani çokta artış olmamıştı aşılamada süpriz olsun dedik ve sonuç çok iyiyidi 2 katına çıktı 9ken 18 milyon çıktı.22 milyon sperm verdiler.benimde 5-6 tane yumurtam vardı.ve umutla bekliyodum taki bu sabaha kadar sabah adet oldum.bu benim 2. aşılamam ilkinde 9 milyon spremle hamile kaldım dış gebelik oldu.şimdi 22 milyon hiççççççççç işe yaramadı.kısacası ne yaparsak yapalım allah ol demediği sürece olmayacak.hayırlısı olsun diyorum ve kendimi yine beklemeye aldımm bakalım.

canım evet ya kesinlikle haklısın bu işin fazlada matematiği olmuyo rabbim isterse oluyor ne güzel söylemişsin böyle düşününce insan dahada rahatlıyo üzülme canım inşallah seninde en kısa zamanda bebişin gelirzemuszemus

X