Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolun arkadaşlar bende araştırcam banada cok geldi pendikte oturuyorum gerci yer mekan fark etmez önerebileceginiz bi doktor varmı bana yazarsanız cok memnun olurum cünkü eşim cok tedirgin ameliyatdan ilgili bi dktr olursa onu anca ikna ediyo bide dktrların ameliyatdaki başarısıda cok önemliymiş komlikasyonlar oluyomuş biz bundan da korkuyoruz aranızda bu tarz şeyler yaşayan arkadaşlar varmı komlikasyonlar
Merhabalar, bende bu konu ile ilgili bişeyler yazabilmek için yeni üye oldum. Benim eşimde 1,5 ay önce bu ameliyatı geçirdi çift taraflı oldu. ve gerçekten hiç korkulacak bişey değil. Gözünüzde hiçde büyütmeyin.Arkadaşların dediği gibi de bu kadar büyük paralar kesinlikle ama kesinlikle vermeyin.Bizde özel bir hastanede yaptırdık. 900 lira vermiştik.Bence bu bile çoktu. Çünkü eşim devlette olmak kesinlikle istemedi. Devlet hastanelerinde de iyi uzman doktorları var. Ayrıca devlet hastanelerinde bu ameliyatı daha sıklıkla yaptıkları için daha tecrübeli oluyorlar.Mümkünse ünv.hastaneleri tabi daha iyi olur. Ameliyat 1 saat sürüyo fıtık ameliyatı gibi bişey,kasıktan oluyo 1 hafta kadar biraz ağrısı oluyor ama çabuk ayağa kalkılıyor. Birde ameliyat microcerrahi oldu.Bizde herhangi bir Komplikasyon durumu yaşanmadı ve ben olan kimseden de duymadım. Buarada arkadaşımın eşide bu ameliyatı geçirdi ve arkadaşım 6 ay sonra hamile kaldı. Darısı bizlere :):):)hkn korkmayın canım ya..Allah'ın izniyle hiç bir yan etki olmuyor..çok basit bir ameliyat bu...eğer zorunluysa yaptırın,çoğu insanda fayda sağlıyor..biz de yaptırdık..düzelme oluyo yavaş yavaş...içini ferah tutman lazım..anladığım kadarıyla sen de stres yapmışsın..eşini rahatlatmak için öncelikle sen sakin olmalısın..1 saat bile sürmüyor ameliyat..Allah yardımcınız olsun..
eşim geçen haziran ayında varikosel ameliyatı oldu... çift taraflı ama doktorumuzun üstün gayretiyle varikoselden kurtulan eşim çift taraflı hidrosel oldu... neyse ameliyatın 4 ayı hamile kaldım... en büyük riski hidroselmiş o bile 15 dakikada düzeltiliyormuş... ayrıca hidrosel ile yaşarım diyenler sperme hiç zararı yok asıl zarar veren varikoselmiş... sonuç olarak dualarımız mı eşimin uyguladığı keçiboynuzu kürümü yoksa benim uyguladığım incir kürümü veya varikosel ameliyatı mı bilmiyoruz ama Rabbim bir şeyi vesile etti... tavsiyem varikoseli olan varsa öncelikle bu sorunu halletmeli basit bir ameliyat eşim ameliyattan 20-25 dakikada çıktı oda çift taraflı olduğu halde... biz özelde olduk bence hiç gerek yok özel hastaneye devlet hastanesi tercih edin derim... sonuçta basit bir ameliyat... birde nasılsa olmuyor diye stressiz olduk bunuda etkisi olmuştur tabi. Rabbim herkese çocuk nasip etsin... ben 1 sene bekledim.... en kısa zamanda bebişlerini kucağına almayı nasip etsin...
aleyne canım hepimz yaşadık beni düşün tatlım bak oldu ama devamı gelmedi pes etmedim hala sen de pes etme canım
insan hamile kalınca niye üzüldüm ki bu kadar diyo ben de öyle olmuştu eminim hepimiz aynı şeyi yaşayacağız
hadi güçlü ol da gelsin bebeğin belki de için de:)))))))))))
merhaba arkadaşlar.bende uzun zamandır yazmıyodum.bizimde 8 ay oldu ve ben aşılamaya karar verdim.7 kasımda aşılamam oldu.ve ameliyatın 3.ayında baktırmıştık en son yani çokta artış olmamıştı aşılamada süpriz olsun dedik ve sonuç çok iyiyidi 2 katına çıktı 9ken 18 milyon çıktı.22 milyon sperm verdiler.benimde 5-6 tane yumurtam vardı.ve umutla bekliyodum taki bu sabaha kadar sabah adet oldum.bu benim 2. aşılamam ilkinde 9 milyon spremle hamile kaldım dış gebelik oldu.şimdi 22 milyon hiççççççççç işe yaramadı.kısacası ne yaparsak yapalım allah ol demediği sürece olmayacak.hayırlısı olsun diyorum ve kendimi yine beklemeye aldımm bakalım.