Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar aşağıya eşimin ameliyat öncesi değerlerini yazıyorum yorumlarsanız çok sevinirim.1 ay önce ameliyat oldu.henüz test yaptırmadık.

sperm sayısı:26 milyon
toplam sperm sayısı:104 milyon
hızlı ileri hareketli:%10
yavaş ileri hareketli:%24yerinde hareketli:%4
hareketsiz:%64
morfoloji normal:%15
anormal:%85

sizin değerlerinz gayet iyiymiş ameliyata ne gerek vardı anlamadım.bizim morfoloji %1 di.ileri harekette çok kötüydü o yüzden ameliyat oldu eşim ama arkadaşım bu testi yaptırdığınız yer sıradan bi yerse onu bilemem çünkü bizim de ilk testi yaptırdığımız yer bize de böyle iyi sonuçlar vermişti başka yerde yaptırdığımız testte krugger standartlarına göre değerlendirildiğinde morfolojimizin kötü olduğu ortaya çıktı.

testler çapada yapıldı 2 kez tekrarlandı.teoman cem kadıoğluna muayene olduk.ameliyat şart dedi.ama fazla para istediği için ona yaptırmadık.yaşam hastanesinde ücretsiz yaptırdık.

rüzgar10 incili-kaptana katılıyorum sizin degerler iyi bizim şuan ameliyatın 3. ayı ve degerlerimiz sizinki gibi olmuş düzelmiş...... tabi yetmiyo dedi doktor yani sizin böyle ise ameliyattan sonra çok daha iyi olmuştur yani korkmana gerek yok degerleriniz iyi .....

liste nerde ..... ben görmedim beni de yazar mısınız ameliyat tarihimiz 05/08/2009....

umutsuzum.ama gerçekten söyledikleriniz bana moral oldu.teşekkür ederim.inşallah mutlu haberi en kısa zamanda verebilirim.

bizde yarın gidiyoruz ameliyata gecen aykı esımın degerı 10 mılyondu dr manuael baıkmıstı bu7 defa dr yokmus labaratuardakı kısı ıste bılgısayarla bakmış oda 2 mılyondan kucuk cıkartmıs ama normalde gozle bakılıp degerlendırılmesı gerekıomus kafam karıstı sımdı dusmusmu degerler bıde kur uyguladım keçiboynuzu bişey anlayan varmı bu durumdan

Kızlar sperm sayısı İlerİ hızı artırmak İÇİn de İlaÇ vaerİyorlar mı

Evet canım spermlerin daha kaliteli olması için ürologlar e vitamini ve benzeri 2 ilaç daha veriyor isterseniz dkrunuza bir danışın.tüm drlar vermiyo sanırım bize 2. gittiğimiz dr önerdi ve işe yarıyor.

kızlar bebeğim ölmüş durmuş kalbi:KK43:((((((
10.haftadaydık
gitmiş miniğim ameliyattan 3 ay sonra olmuştu ama tamamı gelmedi
ama doktor varikoselle ilgisi yoktur dedi rahat olun ameliyat olun mutlaka gerisi de Allah a kamış
hayırlısı dedim hep
böyle oldu
Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım geçmiş olsun inşallah tekrar hamile kalırsın.

MAVı UMUT OLSUN canım çok uzun zamandır giremedim kk ya yeni gördüm daha çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın sağlığın nasıl çok üzüldüm inan ama bak hamile kalabiliyorsun emin ol 3 ay dolmadan tekrar hamile kalacaksın canım içini ferah tut sen ben inanıyorum en yakın zamanda tekrar hamile kalacksın her şeyin hayırısı tatlım üzülme sakın biraz sabret

Mavi umut olsun hamile olduğunu öğrendiğimde nasıl sevindiysem bunu duyuncada da o kadar çok üzüldüm.Umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.En azından hamile kalabildiğini anladın.Ve de ameliyatın başarı ile sonuç verdiğini....Sen ve burada hep birlikte beklediğimz tüm arkadaşlar için dua ediyorum.Umarım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.

canlarım sağolun daha iyiyim doktor da dedi sağlıklı bebeğin habercisi bu dedi 1 ay sonra araştıracak sorun neyse önlem alıp denicez tekrar
inşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşucaz
doktor sperm kalitesiyle ilgisi yok öyle olanlarda genellikle kalp atışı hiç duyulmuyo dedi
en azından eşimin ameliyatı başarılı geçmiş onu anladık
ve çok şükür sağlıklıyız
yola devam edicez

kızlar varıkosel amelıyatınan sonra (8 ay sonra) değerler düştü...mikroejeksiyon tedavisine başladık,bende hersey normal gorunuyordu bugune kadar ama,ilk muayenemde yumurta rezervı cok ıyı cıkmadı, bayan yaşı 30'dan buyuk olanlar,hemen mıkroenjeksıyona başlayın derım....(ben 32 yasındayım,eşim 34) ....bız 8 ay bekledıgımıze bıle pişman olduk,değerler daha da düşerse mıkroenjeksıyoda da başarı düşüyor,hakkımızda hayırlısı...

canım ameliyattan sonra tahlile gerek kalmamıştı
önce de sayı 26 mil.ml de
ileri hareket %15
ileriyavaş%6
morfoloji de %6 ıydı
şimdi ne durumda bilmiyorum
tekrar yaptırmıcaz heralde şu telaşı atlatalım da yeniden çalışmalar beşlasın belki sonra tekrar yaptırırız

ii akşamlar arkadaşlar ya içim sıkıldı okuyunca ve hiç bir ümit yokmu bu sayfayı okudukca mutlu oluyodum ama ne bilim bu sefer boşluga düştüm mavi umut olsun cok üzüldüm inan bide arkadaşlar daha bnm eşim varikosel ameliyatı olmadı ve eşim garson ve sürekli ayakta bide en iyi dktru araştırdım ve teoman beye gittik ve memnun kaldık cift taraflı cıktı ve 4 milyar i

stedi yani mutlaka faydası olur yüzde 80 fayda görürsün dedi ve buraya girdim arkadaşların yazıları ne bilim yanlış adım atmaktan korkuyorum sonuçta eşimşn saglıgı herşeyden önemli ama en nihayetindede kazıkta yemek istemiyorum sonucta az para deyil napıcamı bilmiyorum aralık sonu gibi ameliyat düşünüyoruz sizlerle paylaşmak istesim ya bi arkadaş vardı teoman beye ramazan bayramından sonra ameliyat olcaklardı ondan bir ses yok onunla yazışmak isterdim nasıl gecti die beni anledıysan ve bana yazarsan sevinirim

evet ismini buldum o arkdaşın sedas9 arkadaşım eşin ameliyat oldumu ve nasıl gecti lütfen okuyosan cvp yaz cok önemli bnm için

X