- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
- 158
sonucu paylaştım bakar mısınız?ben yanlış hatırlıyormuşum..doğrusunu paylaştımCanım önemli olan ileri hareketlilik diye biliyorum sıfır ise nasıl doğal yolla hamile kalabilirsin dediler peki sormadınız mı doktorunuza ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonucu paylaştım bakar mısınız?ben yanlış hatırlıyormuşum..doğrusunu paylaştımCanım önemli olan ileri hareketlilik diye biliyorum sıfır ise nasıl doğal yolla hamile kalabilirsin dediler peki sormadınız mı doktorunuza ?
Canım biraz karışık ama sperm sayınız normal fakat hızlı hareketli hiç yok ve çoğu ölü yavaş hareketli %33 ilacı ne kadardır kullanıyorsunuz aktardan kür falan dene canım amelıyatdan 3 ay sonra düzelme başlıyor ama 1 yılda toparlanıyormuş bizim doktor öyle dediAbstinans süresi (3gün) renk,koku, görünüş: opak,özel kokulu VİZKOZİTE: NORMAL 20MM LİKEFAKSİYON:20DK'DA LİKEFİYE OLDU. PH:7.5. VOLUM(ML):3. LÖKOSİT(×MİLYON/ML):<1. ERİTROSİT(×MİLYON/ML):<1. İMMATÜR GERM HÜCRE (×MİLYON/ML):<1. EPİTELYAL HÜCRELER (×MİLYON/ML): <1. KONSANTRASYON (×MİLYON/ML):20. TOTAL SAYI (×MİLYON):60. TOTAL MOTİLİTE(%):50 +4 İLERİ DOĞRU HIZLI HAREKETLİ (%): 0. +3YAVAŞ DOĞRUSAL OLMAYAN HAREKETLİ-------
+3YAVAŞ DOĞRUSAL OLMAYAN HAREKETLİ (%):33 +2YERİNDE HAREKETLİ (%):17. +1HAREKETSİZ(%):50. TPMSS(×MİLYON):0. NM-TPMSS(×MİLYON)0 WHO%1 NORMAL. AGGLUTİNASYON RASTLANMADI
tatlım ilgilendiğin için teşekkürler...bizim dr 6ay hiç ilaç vermicem bakalım ilaç olmadan düzelme oluyor mu dedi,ilacı bu gönderdiğim test sonucundan sonra verdi işte eylülde3ay dolacak,bu ay keçi boynuzu özüne başladık günde 4kaşık içiyor..yani dr demiş ki hiç ek vitamin almadan ilerleme olmuş...eylülde yine test yapacak paylaşırım...Canım biraz karışık ama sperm sayınız normal fakat hızlı hareketli hiç yok ve çoğu ölü yavaş hareketli %33 ilacı ne kadardır kullanıyorsunuz aktardan kür falan dene canım amelıyatdan 3 ay sonra düzelme başlıyor ama 1 yılda toparlanıyormuş bizim doktor öyle dedi
yavaş hareketli ne demek oluyor???%33 olan nedir, işe yarar mı?Canım biraz karışık ama sperm sayınız normal fakat hızlı hareketli hiç yok ve çoğu ölü yavaş hareketli %33 ilacı ne kadardır kullanıyorsunuz aktardan kür falan dene canım amelıyatdan 3 ay sonra düzelme başlıyor ama 1 yılda toparlanıyormuş bizim doktor öyle dedi
Canım spermler uzun yoldan geçerek yumurtayı buluyor bu yüzden hızlı hareketli sayısı daha önemli tabi doktor daha iyi bilir ve rabbim ol derse oluverir inşallahyavaş hareketli ne demek oluyor???%33 olan nedir, işe yarar mı?
İşe yarar ama bı ihtimal işteyavaş hareketli ne demek oluyor???%33 olan nedir, işe yarar mı?
evet canım yine net değil,boşver sen anlat sonuçları,eşin kaç ay oldu ameliyat olalı,hangi ilaçları yada kürleri kullanıyorsunuzYine net değil sanki
Canım 17 Ağustos da oldu ameliyat bugün aldık ilacı progeny kur yapicamda bı karışım almış kaynana daha gidip almadım aldığımda yazarım cnmevet canım yine net değil,boşver sen anlat sonuçları,eşin kaç ay oldu ameliyat olalı,hangi ilaçları yada kürleri kullanıyorsunuz
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım 17 Ağustos da oldu ameliyat bugün aldık ilacı progeny kur yapicamda bı karışım almış kaynana daha gidip almadım aldığımda yazarım cnm
Hmm hayırlısı olsun inşallah canım zaten garanti vermiyorlar tam duzelecegine inşallah ikizlerin olurMerhaba hanimlar bizde martta varikosrl oldu esim hic duzelme olmadi bizde sayida 5 milyondan 4 milyona inince vakit kaybetmek istemedik tup bebek tedavisine basliyoruz bu ay raporumu cikardim adey olmayi bekliyorm insallah hakkimizda hayirlisi olsun
Tüp bebek için raporu nasıl çıkarıyorsun canım kim veriyor yaniMerhaba hanimlar bizde martta varikosrl oldu esim hic duzelme olmadi bizde sayida 5 milyondan 4 milyona inince vakit kaybetmek istemedik tup bebek tedavisine basliyoruz bu ay raporumu cikardim adey olmayi bekliyorm insallah hakkimizda hayirlisi olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşalah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz peki ilaç falan verdimi doktor kür falan denedin mi ?Merhaba hanimlar bizde martta varikosrl oldu esim hic duzelme olmadi bizde sayida 5 milyondan 4 milyona inince vakit kaybetmek istemedik tup bebek tedavisine basliyoruz bu ay raporumu cikardim adey olmayi bekliyorm insallah hakkimizda hayirlisi olsun
InsallahHmm hayırlısı olsun inşallah canım zaten garanti vermiyorlar tam duzelecegine inşallah ikizlerin olur
Insallah canim benim bakalim neler bekliyor biziHmm hayırlısı olsun inşallah canım zaten garanti vermiyorlar tam duzelecegine inşallah ikizlerin olur
Evet canim bu zamana kadar progeny m kullandi esim 3 4 ay boyunca keci boynuzu kurunu yaptim sabahlari keciboynuzu pekmezi icti hergun cerez yiyordu esim cok taktigi icin yeme aliskanliklarini bilr degistirdi 3 ayin sonunda yaptik test hareketlerde azicik cok az bir miktar duzelme oldu sayi ayniydi progeny m biraktigi ay haraketler tekrar eski haline dondu yano ameliyattam ziyade ilaclarin etkisi var diye dusunuyoruz son test de 4 milyona inince hemen tup bebege basladikHakkınızda hayırlısı olsun canım inşalah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz peki ilaç falan verdimi doktor kür falan denedin mi ?
Tip fakultesine gittim canim ilk kadin dogum dr muayene oluyorsun sana ve esinin sonuclarina gore kurula giriyorsun bildigim kadariyla sperm sayisi 5 m altindaysa tup bebek ustundeyse asilama raporu cikiyor. Cok mesakatli bir suru evrak ve sartlari varTüp bebek için raporu nasıl çıkarıyorsun canım kim veriyor yani