• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
3 yıl önce eşim varikosel ameliyatı oldu hiçbir işe yaramadı 4 yıllık evliyiz bir arkadaiım daha ameliyat oldu onlarında bebekleri olmadı şimdi kaan aydosa tedavi görüyoruz 4 aydır eşimde dna hasarı çıktı %65 dua edin kızlar eşim iğne kullanıyor 3 ayda anca %50 ye düşürüldü bakalım nolacak

3 yıl önce eşim varikosel ameliyatı oldu hiçbir işe yaramadı 4 yıllık evliyiz bir arkadaiım daha ameliyat oldu onlarında bebekleri olmadı şimdi kaan aydosa tedavi görüyoruz 4 aydır eşimde dna hasarı çıktı %65 dua edin kızlar eşim iğne kullanıyor 3 ayda anca %50 ye düşürüldü bakalım nolacak
Allah sifa versin canım.insallah düzelir.Benim de tanidigim iki kisiden biri ilk ayinda digeri 2. Ayinda hamile kaldi.Kişiden kisiye degisiyor demek ki.Zaten doktorlar garanti vermiyor olacak diye.Nasibimizde olsaydi ameliyatsiz bile olurdu

merhaba arkadaşlar inşallah en kısa zamanda bizlerde bebişlerimize kavuşuruz hayırlı ve sağlıklı şekilde:anne:. 2 yıllık evliyim. ben 28 eşim 27 yaşında. eşim 10 Haziran 2017 çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. sperm sayısı iyiydi ama hareketlilik ve morfolojide sorun vardı. 10 eylülde tahlil yaptırcaz çok heyacanlıyım ve birazda korkuyorum ya düzelmemişse diye. gerçekten çok zor günler Allah yardımcımız olsun. benim test sonuçlarım iyi. eşimde varikosel olduğunu ilk duyduğum gün dünya başıma yıkıldı sanki o kadar çok ağladımki:mad:. ilk bir ay böyle geçti. sonra bu duruma alıştım sanki çok kafama takmadım. ama bayramda herkes hamilemisin olmuyor mu bi doktora gittiniz mi gibi gibi bir sürü soru yağmuruna tuttu beni. nereye gitsem kiminle konuşsam herkes bu konuyu konuştu:KK47:. iş yerimde de aynı durum. artık çok yoruldum:KK61: bugün yine çok ağladım. bu konuda iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var:cry::KK61:

Allah yardımcımız olsun kardeşim bizlerde aynı durumları yaşıyoruz çok zor gerçekten artık çoğu tanıdığımla görüşmeyi kestim sırf bu konuyu sorup durup psikolojimi bozuyolar diye inan bende çok zorlanıyorum beklemektende yoruluyor insan.

merhaba arkadaşlar inşallah en kısa zamanda bizlerde bebişlerimize kavuşuruz hayırlı ve sağlıklı şekilde:anne:. 2 yıllık evliyim. ben 28 eşim 27 yaşında. eşim 10 Haziran 2017 çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. sperm sayısı iyiydi ama hareketlilik ve morfolojide sorun vardı. 10 eylülde tahlil yaptırcaz çok heyacanlıyım ve birazda korkuyorum ya düzelmemişse diye. gerçekten çok zor günler Allah yardımcımız olsun. benim test sonuçlarım iyi. eşimde varikosel olduğunu ilk duyduğum gün dünya başıma yıkıldı sanki o kadar çok ağladımki:mad:. ilk bir ay böyle geçti. sonra bu duruma alıştım sanki çok kafama takmadım. ama bayramda herkes hamilemisin olmuyor mu bi doktora gittiniz mi gibi gibi bir sürü soru yağmuruna tuttu beni. nereye gitsem kiminle konuşsam herkes bu konuyu konuştu:KK47:. iş yerimde de aynı durum. artık çok yoruldum:KK61: bugün yine çok ağladım. bu konuda iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var:cry::KK61:
İnşallah düzelmiştir canım hayırlı haberler verirsin inşallah

Sa.kızlar aranızda eşi metacartin kullanan var mı. Bize doktor yazdı 3 ay kullanın dedi.önceki sayfaları gözden geçirdim hiç rastlamadım kafama takıldı. bu arada ameliyat sonrası 6.ayın içindeyiz.hareket sorunumuz var :KK17:

Sa.kızlar aranızda eşi metacartin kullanan var mı. Bize doktor yazdı 3 ay kullanın dedi.önceki sayfaları gözden geçirdim hiç rastlamadım kafama takıldı. bu arada ameliyat sonrası 6.ayın içindeyiz.hareket sorunumuz var :KK17:
Canım öncesinde ilaç kullanmadinizmi ilk üç ay yani tekrar test yapmadınız mı

İlk 3 ay ilaç kullanmadık Dr vermedi bizde kullanıp kullanılmayacağını bilmiyoduk :KK17: 3. Ayın sonu test yaptırdık sayı ml de 20 milyonu bulmuştu hareketlilikte değişiklik yoktu bu ilacı verdi 3 ay kullanın tekrar bakacağız dedi bekliyoruz

İlk 3 ay ilaç kullanmadık Dr vermedi bizde kullanıp kullanılmayacağını bilmiyoduk :KK17: 3. Ayın sonu test yaptırdık sayı ml de 20 milyonu bulmuştu hareketlilikte değişiklik yoktu bu ilacı verdi 3 ay kullanın tekrar bakacağız dedi bekliyoruz
Daha önce kaçtı sayınız...bize hemen verdi cnm ml 15 milyon du sayımız ama yıkama işlemci sonrası 4.600 fln bakalım bi ay olmak üzere bizede keşke kullansaydınız araştırsaydın keşke ama hayılısı inşallah düzelir cnm

Ameliyattan önce ml de 7 -10 milyon arası değişiyodu sayımız canım bakalım 1 ay sonra tekrar kontrol var harekette değişim var mı çok merak ediyorum

Benim eşim de 3 ay once ameliyat oldu doktor hicbir vitamin onermedi.Özellikle sorduk vitamin vermeyecek misiniz diye.Doktor bazen ters etki yapiyor o yuzden 3 ay onermiyorum dedi
bizede ilk 6 ay hiç vitamin vermedi bende korktum valla kendi başıma ilaç almadım hiç,sadece kırmızı et fındık fıstık ceviz kabak çekirdeği ağırlıklı beslendi çok şükür değerlerde düzelme var,bi ayda keçi boynuzu pekmezi yedi,geçen hafta ameliyatın9ayı doldu test yaptık ilerleme var dedi dr,ve buradan söyleyeyim dr bize ÇAKŞIR SUYU ve ÇAKŞIR KÖKÜnü kaynatıp günde bir bardak iç dedi,,,sadece hız problemi olanlara iyiymiş,bide keçi boynuzu pekmezi bolca tüket dedi,proxseed plus adlı ilacı da 3 aydır eşim kullanıyordu 3 ay daha devam et dedi

İnşallah canım benim Allah razı olsun hep beraber yüzümüz güler inşallah.hayatta hep en çok istediğiim şeylerle imtihan oldum evlatta en zoru oldu :KK12:
hareket için yukarda da söyledim dr çakşır suyu ve çakşır kökünü kaynatıp günde 1 bardak iç dedi...sizde gidince dr a bi sorun ama bizim dr günde bi bardak iç dedi eşime

1 ay once oldu, folictrio, aceplus selenyum, çinko kullaniyor ben de ilk zamanlar keciboynuzu pekmezi icirmistim ama fsh cok yükseldi bıraktık
herşeyin fazlası zarar olduğu gibi bununda fazlası zarar,ben eşime sabah 1 yemek kaşığı akşam 1 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi yediriyom,üstüne de 1 bardak su içiyo

hareket için yukarda da söyledim dr çakşır suyu ve çakşır kökünü kaynatıp günde 1 bardak iç dedi...sizde gidince dr a bi sorun ama bizim dr günde bi bardak iç dedi eşime

Tmm inşallah Rukayye kardeş allah razı olsun.eşime bi söyliyim içerim derse hemen kullanalım

Tmm inşallah Rukayye kardeş allah razı olsun.eşime bi söyliyim içerim derse hemen kullanalım
eşin ne zaman ameliyat olmuştu?dr ameliyattan sonra 8-9 uncu aydan sonra bebek olur demişti,nasip kısmet bekliyoruz,sizin sorun neydi sayı mı hız mı?çakşırı araştır kullanıp fayda gören çok,rabbim belki şifayı onda verir...

eşin ne zaman ameliyat olmuştu?dr ameliyattan sonra 8-9 uncu aydan sonra bebek olur demişti,nasip kısmet bekliyoruz,sizin sorun neydi sayı mı hız mı?çakşırı araştır kullanıp fayda gören çok,rabbim belki şifayı onda verir...

eşim 4 nisanda ameliyat oldu.6.ayın içindeyiz ekimin 4 de tekrar test verecek. 3.ayda verdiğimiz testte sayı normale dönmüş demişti doktor.ama hızda deişim yoktu hatta biraz düşüşte vardı ilaç başladı işte. bizede aynısını söyledi 1 yıl içinde düzelme olur hamilelik olur demişti. inşallah dediğin gibi çakşırıda bi deneyelim bu testten sonra. sizin ne kadar oldu ne kadarlık evlisiniz.

Back