Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de şişlik olmuştu. Sonra geçti.Arkadaslarim merhaba esim 26 mayis da varikosel ameliyati oldu 2 tarafli su an ameliyat kesinin oldugu yerde sanki tas koymuscasina bir sislik var normal mi birde proxeed plus ilac verdi onu kullaniyo yani sira keciboynuzu versem bisey olur mu merak ediyorum benimde kan pihtilasma problemim var bizim gibi olan varmi acaba rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlat nasip eder insallah bizede nasip olut
canim aynen hicbirimize iyilersme garantisi verilmedi. ama ameliyat olmazsa deformasyon günden güne artacak ve sonuclar dahada kotulesecek bence daha fazla vakit gecirmeden ameliyat olun. rabbim şifa versinMerhaba ,bende burdaki yazılanlara takip ediyorum benim eşimde de varikosel çıktı ve ameliyat olmaya karar verdi doktoru da ameliyat olsan da bebeğinizin olmasının garantisini veremem demiş . Çok kafamız karıştı ne yapmamız gerekiyor karar veremiyoruz
Slm cnm eşim 16 Haziran'da ameliyat oldu ve 4. Gün işine gitti gerçi seminer dönemiydi sadece okulda oturuyordu( Buarada eşim öğretmen)bi sorun yaşamadık. Tek taraflı sol taraftan ameliyat oldu. Prooxeed plus ve keçi boynuzu özü kullanıyor şimdi. Bir ay cinsel perhiz dedi doktor. 3 ay sonra değerlere bakıcaz inş. Sizede çok geçmiş olsun inş hayırlı sonuçlar alırsınızmerhaba hanımlar benim eşimde 4 temmuzda çift taraflı ameliyat oldu şişlikten başka birşey yok 10+10 günlük raporu var ona ragmen ameliyatın 5 . günü işe başladı bile sonuçların daha kötü olacagını söylüyorum ama dinletemiyorum eşleriniz ne zman normal hayatına devam etti birde benim eşim klimacı agır iş yani agır kaldırmıyorum diyor ama inanasım gelmiyor ve bende sabırsızlıkla günlerin geçmesini gebe kalacagım günü iple çekiyorum
Allah razı olsun bize sadece bazı ağrı kesicilerden başka ilaç vermedi zamanın da proxseed den 3 ay içmişti eşim ama ameliyattan sonra vermedi hakkımızda hayırlısı inşallah sende tez vakitte sağlıkla bebislerin olurS
Slm cnm eşim 16 Haziran'da ameliyat oldu ve 4. Gün işine gitti gerçi seminer dönemiydi sadece okulda oturuyordu( Buarada eşim öğretmen)bi sorun yaşamadık. Tek taraflı sol taraftan ameliyat oldu. Prooxeed plus ve keçi boynuzu özü kullanıyor şimdi. Bir ay cinsel perhiz dedi doktor. 3 ay sonra değerlere bakıcaz inş. Sizede çok geçmiş olsun inş hayırlı sonuçlar alırsınız
Amin inş 2.5 yıldır uğraşıp duruyoruz. Gerçekten çok zor stresli bi süreç bu. Etrafımdaki herkes hamile bugün bi yakın arkadaşında hamile olduğunu duydum. Üzülüyorum ama yapacak birşey Yok. Allah bize de en tez zamanda nasip eder inşAllah razı olsun bize sadece bazı ağrı kesicilerden başka ilaç vermedi zamanın da proxseed den 3 ay içmişti eşim ama ameliyattan sonra vermedi hakkımızda hayırlısı inşallah sende tez vakitte sağlıkla bebislerin olur
bendede aynı daha yaşım küçük farkındayım bizde evleneli 3 yıl oldu etrafımda görüştügüm kimse kalmadı malesef sosyal medyalardan bebkleriyle paylaşımlarını izleyip izleyip aglıyorum resmen her fırsatta da kavga ediyoruz eşimle ne olacak sonumuz biilmiyorum allahtan ki bi işim var evde oturanların allah yardımcısı olsun ben iş yerinde bile en az 2 saatim tualette aglamakla geçiyor evde ugraşacak birşey olmadan sadece gebeliği düşünenlerin gerçekten sabrı çok büyükAmin inş 2.5 yıldır uğraşıp duruyoruz. Gerçekten çok zor stresli bi süreç bu. Etrafımdaki herkes hamile bugün bi yakın arkadaşında hamile olduğunu duydum. Üzülüyorum ama yapacak birşey Yok. Allah bize de en tez zamanda nasip eder inş
Bende çalışıyorum ama tatil olduğu için evdeyiz . Asosyal oldum resmen kimseyle görüşmüyorum hele ki çocuklu arkadaşlarla. Ama işte buda bizim imtihanımız. Allah selametle çıkmamızı nasip etsin inşbendede aynı daha yaşım küçük farkındayım bizde evleneli 3 yıl oldu etrafımda görüştügüm kimse kalmadı malesef sosyal medyalardan bebkleriyle paylaşımlarını izleyip izleyip aglıyorum resmen her fırsatta da kavga ediyoruz eşimle ne olacak sonumuz biilmiyorum allahtan ki bi işim var evde oturanların allah yardımcısı olsun ben iş yerinde bile en az 2 saatim tualette aglamakla geçiyor evde ugraşacak birşey olmadan sadece gebeliği düşünenlerin gerçekten sabrı çok büyük
ah o çocuga bir kavuşursam varya bana nispet yapanlara öyle şeyler yapacamki annem bırak onlar gibi olma diyor ama herkeze degil sadece burnu havada olanlara neler edicem ay şuan bile aglamamak için zor tutuyorum kendimi ne kötü şeymiş buBende çalışıyorum ama tatil olduğu için evdeyiz . Asosyal oldum resmen kimseyle görüşmüyorum hele ki çocuklu arkadaşlarla. Ama işte buda bizim imtihanımız. Allah selametle çıkmamızı nasip etsin inş
zaten bu durumu gurur haline getirmiş durumda eşim , bugün de doktora gidip ameliyat olmaya kesin karar vermiş . İnşallah hayırlısı olur hepimiz içincanim aynen hicbirimize iyilersme garantisi verilmedi. ama ameliyat olmazsa deformasyon günden güne artacak ve sonuclar dahada kotulesecek bence daha fazla vakit gecirmeden ameliyat olun. rabbim şifa versin
Çok kötü gerçekten her ay bi hayalkırıklığı yaşayıp duruyoruz. Biz 5 aileden oluşan bi arkadaş gurubuyuz 4 arkadaşın çocuğu oldu maşallah bi benim kaldı onları görünce içim gidiyor. Bide hep çocuk meselesini konuşuyorlar ben sap gibi kalıyorum. İçim burkuluyor ama elden ne gelir. Bide üzülme üzülme Allah sana da verir deyince daha çok stres oluyorum. Biz bide eşimde varikosel olduğunu bilmiyorduk 2 ay önce öğrendik hep sebepsiz infertelite deyip durdu doktorlar. Öncesinde 2 defa sperm testi yaptık özel hastanelerde ama aptallar cinsel perhizden falan bahsetmedi o yüzden hep yüksek çıktı. E çocukta olmayınca eşim devlete gidip tekrar test yaptırdı tüp bebek bölümünde. O zaman öğrendik. 2 yıl boş yere kayıp yaşadık işte. Bi de kimyasal gebelik yaşadım geçen sene bu vakitler. Daha da tık YÖK. Yaş 32 eşim 36. Sizin yaş kaç ?ah o çocuga bir kavuşursam varya bana nispet yapanlara öyle şeyler yapacamki annem bırak onlar gibi olma diyor ama herkeze degil sadece burnu havada olanlara neler edicem ay şuan bile aglamamak için zor tutuyorum kendimi ne kötü şeymiş bu
ben daha 22 yaşındayım eşimde 29 yaşında bizde de aynısı oldu sebepsiz dedi her gittigim doktor haplar içtim defa aşılama yapıldı göbekten igneler vuruyordum kendime en son eşim başka bir özel hast gitti de ordaki doktor dedi bizede varikosel diye benimde geçen sene kimyasal gebeligim oldu bu ay mıydı onu hatırlamıyorum ama havalar sıcaktı yine 4 gün geçirebildim bebegimle o 4 gün bile beni öyle heycanlara hayalllere sürüklemişti tamamen tesadüfen adetimden 4 gün önce ögrenmiştim gebeligimi ehliyetimde kan grubum yanlıştı bi arkadaşım hast ne çalışıyordu onun yanına gittim sistem yokmuş bana dediki karnım agrıyor de acilden kan aldır dedi karın agrısında kan almazlarki dedim gebeyim de hap kullanıyorum de kan grubunu iste dedi tamam dedim ben kan grubu sonucumu beklerken digeri çıkmış sekreter bize bakıp hanginiz hamile dedi inanmadım doktora gösterdim gebelik başlangıcı dedi diger sonucu unuttum hastneden cıktım hemen eşime söyledim harika bir duyguydu arkadaş bi kaç gün bekle kadın doguma git dedi tam 4 gün sonra gittim doktor bana düşük yapıyorsun dedi hayır dedim kanamam yok bi kaç gün sonra kanama olmazsa gel dedi hastneden cıkmamla birlikte benden birşey aktı ve evet adet olmuştum tam adet olmam gereken günde olmuştum ouuuff yaaaÇok kötü gerçekten her ay bi hayalkırıklığı yaşayıp duruyoruz. Biz 5 aileden oluşan bi arkadaş gurubuyuz 4 arkadaşın çocuğu oldu maşallah bi benim kaldı onları görünce içim gidiyor. Bide hep çocuk meselesini konuşuyorlar ben sap gibi kalıyorum. İçim burkuluyor ama elden ne gelir. Bide üzülme üzülme Allah sana da verir deyince daha çok stres oluyorum. Biz bide eşimde varikosel olduğunu bilmiyorduk 2 ay önce öğrendik hep sebepsiz infertelite deyip durdu doktorlar. Öncesinde 2 defa sperm testi yaptık özel hastanelerde ama aptallar cinsel perhizden falan bahsetmedi o yüzden hep yüksek çıktı. E çocukta olmayınca eşim devlete gidip tekrar test yaptırdı tüp bebek bölümünde. O zaman öğrendik. 2 yıl boş yere kayıp yaşadık işte. Bi de kimyasal gebelik yaşadım geçen sene bu vakitler. Daha da tık YÖK. Yaş 32 eşim 36. Sizin yaş kaç ?
10 ay mı ben hemen gebe kalırım diiye planlıyordum halbusi amin hepsinin bebegi olsun ama o bebek olduktan sonra o kadar umursamaz arkadaşlarım varki haketmiyorlar o bebegi nasıl diyorum ben bu kadar isterken onlar ay sarhoştum hamile kalmışım diye kahkaha atıyor ya karşımda kafayı yiyorumBizim de olmuyor ama ben hayatı kendime artık zindan etmiyorum, ağlamıyorum mesela . İlk aylar çok üzülüyordum tabi . Çalışıyorum ben de zamanım geçiyor . Sadece çocuk düşünmüyor musunuz soruları beni sinir ediyor , üstlerine vazifeymiş gibi . Öyle soranlara da eşimle konuşmamız lazım o konuları deyip geçiştiriyorum. Hamile birini duyunca çok seviniyorum evet bir burukluk oluyor ama bizim gibi zorluk çekmesin kimse . Herkes evladına sağlıkla kavuşsun inşallah.
Eşim ameliyat olalı 10 ay oldu ve 2 yıllık evliyiz .