• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm cnm nasılsın
Sizin degerler sınırda gibi geldi bana morfoloji düşük ama çok vasat değil
Bana bir dr normal yolla hamile kalabilmek için sayının mlde 50 100 milyon arası olması gerekiyor demişti.bence sayıyı artırmaya calısın bunun için emodex tarzı takviye ilaç keciboynuzu kürü deneyebilirsin
Hızda yine en az 50 olması lazımmış o da bir tık düşük.takviyelerle o da yükselir..
Çok şükür iyiyim canım ekim ayına kadar normal denicez canım .Yediklerine dikkat ediyor .Evicap içiyor kuru yemiş tüketiyor bal ceviz karışımı yiyor .Keçiboynuzu şurubu içiyor proxeed plus içiyor

Slm cnm nasılsın
Sizin degerler sınırda gibi geldi bana morfoloji düşük ama çok vasat değil
Bana bir dr normal yolla hamile kalabilmek için sayının mlde 50 100 milyon arası olması gerekiyor demişti.bence sayıyı artırmaya calısın bunun için emodex tarzı takviye ilaç keciboynuzu kürü deneyebilirsin
Hızda yine en az 50 olması lazımmış o da bir tık düşük.takviyelerle o da yükselir..
Eylül sonu kısmetse diyarbakır bahçeci tüp merkezinde şansımı denemek istiyorum canım .Rabbim inşallah nasip eder zeki akkum da düşünüyorum kısmetse tedaviyi

Kızlar doktor eşime " proxeed plus" vermiş bu ne işe yarıyor. Ameliyattan önce ve sonrada kullan demiş. Bu ilaç ne işe yarıyor. Çokta pahalı yA!

Kızlar doktor eşime " proxeed plus" vermiş bu ne işe yarıyor. Ameliyattan önce ve sonrada kullan demiş. Bu ilaç ne işe yarıyor. Çokta pahalı yA!
canim evet ilac pahalı. ayda iki paket kullaniliyor bide bizde kullaniyoruz spermlerin daha saglikli olmasina hiz sayi gibi sorunlara etken

Sen neler yapıyorsun canım ?
Ben ameliyat oldum bir ay once kistim vardı çok şiddetli sancılarım oluyordu
Şimdi iyiyim hamdolsun..daha calısmalara baslayamadık şimdide dişim ağrıyor tedavi yplck.oyle işt..eşimede emodex takviye ilacı aldım onu kullanıyor
Proxed den cok daha iyi bnce biz proxed kullandık sayı hız düştü..belki kişiye gore farklıdır bilemiycm ama iki kutu kullanıp test yaptırın proxed kullananlar düşüş varsa bırakın
Kaan aydos hoca hastalarına emodex yazıyor hep ben o yuzden aldm emodex i

Sperm konsatraayonu 53.2 m/ml
Toplam Hareketlilik %28
İler Hareketlilik %20
Yerinde Hareketli %8
Hareketsiz %72
Hareketli sperm kons 15 m/ml
İleri hareketli sperm kons. 10.5 m/ml
Fonksiyonel sperm kons. 1.2 m/ml
Ortalama hız 9 mic/sec
Morfoloji Normal Form %4
Toplam sperm 164.9 m
Toplam ileri hareketli sperm 32.6m
Fonksiyonel Sperm 3.7 m
Morphology Normal Sperm 7.4 m
Yorumlar mısınız?

6 sene önce varikosel ameliyatı olduk. Nüks ettiğini söyledi doktor. Bir daha ameliyat oldak mı?

Arkadaslarim merhaba esim 26 mayis da varikosel ameliyati oldu 2 tarafli su an ameliyat kesinin oldugu yerde sanki tas koymuscasina bir sislik var normal mi birde proxeed plus ilac verdi onu kullaniyo yani sira keciboynuzu versem bisey olur mu merak ediyorum benimde kan pihtilasma problemim var bizim gibi olan varmi acaba rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlat nasip eder insallah bizede nasip olut

Arkadaslarim merhaba esim 26 mayis da varikosel ameliyati oldu 2 tarafli su an ameliyat kesinin oldugu yerde sanki tas koymuscasina bir sislik var normal mi birde proxeed plus ilac verdi onu kullaniyo yani sira keciboynuzu versem bisey olur mu merak ediyorum benimde kan pihtilasma problemim var bizim gibi olan varmi acaba rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlat nasip eder insallah bizede nasip olut

Benm esmde gecen yıl subatta olmstu cıft taraflı. bayada olmuş aslnda ama ılthapmımoldu acaba bı dktra gorunm ıstersenız. Allah sıfa versn cnm bn martta tup bebekle hamıle kaldm spermde sorn yoktu bızım agrıdan amelıyat olmsyu esım. Rabbım sızede tez zamanda hayrlı saglklı ewlat nasp etsın ınsaallah. Uc aya bellı olr sanırım sperm degerlerı hayrlısı olan hallnzda

Benm esmde gecen yıl subatta olmstu cıft taraflı. bayada olmuş aslnda ama ılthapmımoldu acaba bı dktra gorunm ıstersenız. Allah sıfa versn cnm bn martta tup bebekle hamıle kaldm spermde sorn yoktu bızım agrıdan amelıyat olmsyu esım. Rabbım sızede tez zamanda hayrlı saglklı ewlat nasp etsın ınsaallah. Uc aya bellı olr sanırım sperm degerlerı hayrlısı olan hallnzda
Cok tesekkur ederim rabbim sizinde saglikla kucaginiza almayi nasip etsin evet 3 ayda belli olcak bakalim hakkimizda hayirlisi artik

Back