Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hc belli olmaz canm değerler düzelmiş belkide vardr. Eğer yoksa snde ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yap dahada kolaylaşır umarm olur hemencik :)

Sende hamilesin galiba canım Rabbim sağlıklı bir şekilde bebegii kucagina almayı nasip etsin hayırlı evlat olsın inşallah
Amin canm evet bn ameliyattan sonra ikinci kez kaldm hamile ama ilki boş gebelikti. Bu kez kalp atışlarıni duydum çok şükür darısı sna olsun :))

Canım inşallah vardır. Çokta umutlanmak istemiyorım nebileyim bugün aksam acilde gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum idrar testine pek güvenemiyorum hemen belli olmuyor diye
Kız sen daha bekliyormusun .? Varsa çıkardı ya keşke yapsaydın ilk idrarla hadi bakalm gitte kanda baktr.

Merhabalar esim mikrocerrahi varikosel ameliyati oldu.esim 12 kutu proxeed plus almisti.6.kutuda hamile kaldim.yaninda evicap200 keciboynuzu kuru icirdim.cok sukur hamilelik nasip oldu.kalan 6 kutu icin ilgilenen arkadaslar ozelden mesaj yazabilir.uygun fiyattan vermeyi dusunuyorum.

Değerleri nasıldı canım öncesi ve sonrası? Benim eşimde başladı inşallah bizde müjdeleniriz hayırlı olsun bebeğin cinsiyeti belli oldu mu

Değerleri nasıldı canım öncesi ve sonrası? Benim eşimde başladı inşallah bizde müjdeleniriz hayırlı olsun bebeğin cinsiyeti belli oldu mu
Ameliyattan sonra test veremedi.ameliyattan sonra 6.ayimizda ogremdim.cinsiyet belli degil henuz

İyi bakalm canm . Düzenlir inslhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…