inşallah hayırlı gelir bu ameliyat. bizim de % 1 canlı spermimiz vardı oldukça düşüktü. ameliyat oldu eşim bakalım 3 ay sonra tekrar test yaptırcaz.inşallah yükselme olur o zamana kadar. sperm hareketliliğini arttırmak için başka tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar. ben sadece keçiboynuzu kürünü duydum...
=coco38 mrb benim eşim de aralıkta ameliyat oldu sayı için keçiboynuzu kürü uyguladık maşallah sayımız düzeldi hareket için havuç suyu diyorlar yaklaşık 2 haftadır da havuç suyu içiriyorum eşime fakat ikisi bi rarada kullanılmıyormuş haberin olsun :teselli:
teşekkür ederim mavioje senin eşin nerde ameliyat oldu?
:dilcikaroo walla ben giriom bomboş kimse yazmamış 3 gün girmedim anaaa dolmuş burası küstüm beni nie çağırmadınız kendi kendinize konuştunuz hep mirmirmirmir
bumuyani'den haber yok mu kızlar dün test yapacaktı
şuan okuduklarımdan sonra çok mutlu oldum canım böle düşünmene sevindim halimize şükretmeliyiz daha beter durumda olanlar var çocuğu olupda perişan olanlar var oyüzden çokda takıntılı olmamak lazım inanıyorumki hayırlısıyla hepimiz yüzü gülecek sadece biraz sabır.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.hepimiz bazen dayanamayacak duruma geliyoruz bazen ne dediğimizi bilmeden sölüyoruz ama Allah affetsin inş affeder.
Merhaba Arkadaşlar! Varikosel ile ilgili olan topicleri 2 aydır takip ediyorum. Biz de 2,5 yıldır evliyiz ve 1,5 yıldır bebek istiyorduk.3 ay önce eşimin varikosel olduğunu öğrendik ve öğrendiğimizden 1 ay sonra çift taraflı ameliyat oldu,ameliyattan 2 ay sonra yani bugün hamile olduğumu öğrendim,ameliyat için tereddütü olan ve ameliyat sonrası bekleyen arkadaşlara moral olması ve de sevincimi paylaşmak için yazdım. Dilerim bekleyen arkadaşlar da bir an önce bebeklerine kavuşurlar.İyi geceler
Merhaba Arkadaşlar! Varikosel ile ilgili olan topicleri 2 aydır takip ediyorum. Biz de 2,5 yıldır evliyiz ve 1,5 yıldır bebek istiyorduk.3 ay önce eşimin varikosel olduğunu öğrendik ve öğrendiğimizden 1 ay sonra çift taraflı ameliyat oldu,ameliyattan 2 ay sonra yani bugün hamile olduğumu öğrendim,ameliyat için tereddütü olan ve ameliyat sonrası bekleyen arkadaşlara moral olması ve de sevincimi paylaşmak için yazdım. Dilerim bekleyen arkadaşlar da bir an önce bebeklerine kavuşurlar.İyi geceler
kızlar merhaba.ne guzel haberler gelmıs oyle..rabbım hayırlısıyla dogumlarınıda gostersın ınsallah...
kızlar kafama bısey takıldı.benım esım mıkrocerrahı ıle amelıyat olmadı sanırım.devlet hastanesınde oldu.bu sıstem cok yenıymıs.ozel hastanelerde bulunuyor sanırım..sızın eslerınız hangı yontemle oldu bılıyormusunuz.bu teknık daha etkılı oluyormus dıye okudum ama...
bırde bızım doktorumuz ılac falan vermedı.bazı arkadasların eslerı kullanıyor..sıze doktormu tavsıye ettı kızlar..
yazçiçeği çok güzel,tebrik ederim,inşallah allah bizlerin de yüzünü güldürür.:CüvCüv:
eşinin test sonuçları nasıldı?bize biraz bilgi verebilir misin,ameliyat öncesi ve sonrası için..
teşekkür ederim hennas! bundan 1 yıl önce yapılan testte sayı 50 milyon-hareketlilik %60'tı,ancak morfoloji bozukluğu vardı.doktor sayı ve hareketlilik iyi (varikoselin etkilemediğini düşünüyordu)biraz daha deneyin dedi.fakat 9 ay sonra hala sonuç alamayınca gene gittik ve test tekrarlandı.9ay içinde sayı ve hareketlilikte ciddi bir düşme olunca doktor ameliyat olması gerektiğini belirtti ve ameliyattan 2 ay sonra mutlu haberi aldımama ameliyat sonrası henüz bir test yaptırmadık.