Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teşekkür ederim aycank...aranızda olmak güzel..her ne kadar sıkıntılı bir liste olsada en azından sebebimiz belli..ben Allah a gene de şükrediyorum dermansız değiliz..Önümüzde bir ameliyat var,olmazsa başka yöntemler deneriz.Hiç umudu yitirmemek lazım..Benim içime anne olacağım doğuyo..o güzel duyguyu en önemlisi eşimden bir parçayı içimde hissetmek onu taşıyıp büyütmek,kanımla canımla onu beslemek en büyük özlemim.Allah gerçekten isteyen ve en önemlisi de ona iyi bakacak ailelere çocuk nasip etsin..

aynı güzel duyguları ben de yaşamak ve yaşatmak istiorum haziran 12 den sonra olucak bizim ameliyat inşallah Rabbim en kısa zamanda gönderir bize bebişlerimizi

canım 11 gün uzun bi süre test yapmadın mı ayy inş güzel haberler verirsin bize canım merakla müjdeni bekliyoruz

1gun gectıgınde test yaptım çok incebı çizgi çıktı.
pazrtesı gunu kan tetsı yaptırdık 2farklı yerde bırnde vargıbı yoıkgıbı gebelık başlangıcı çıktı.ama dıger yerde deger 0ın altında çıktı.kıst faln yok emınım cunku 3gun oncesınden karnımda kasıgımda agrı olmuştu ultarosna girdim.temızdedıkıst yok termetız dedi.
bende var gıbı dıyorum ama bakalım.busy 70ytltest te para vermısız :)
bıkaç gundaha beklıyeımde cuma gunu sağlıkocagında test yaptıryım.pazartesıye kadrda geln gıden olmazsa devlette kan testını yenıleyeım dyorum devletın laboratuvaralrı daha guzel dıyolar cunku

merhaba arkadaşlar bu siteyi uzun zamandır ziyaret ediyorum.inanın mutlu haberlere sevinip kötü olanlara üzülüyodum ve sonunda karar verdim aranıza katılmaya.ben 3 senelik evliyim.2 yıldır uğraşmamıza rağmen (dış geblik dışında)oda aşılamayla bebek sahibi olamadık.eşimde varikosel çıktı ve 16 martta ameliyat olduk.haziranda test yaptırcaz bakalım.benide listenize eklerseniz sevinirim.

aramıza hoşgeldin ennes umarım liste uğurlu gelir a.s.

arkadaşlar hadi çalışmaları yoğunlaştıralım listemizde ilerleme yok ama benim içime doğuyor birden hepimiz hamile kalacaz

bumuyani inşallah hamilesindir haydi hayırlısı senin için dua edicem

Kızlar mrb.Bende uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı.Size umut olsun diye yazmaya karar verdim.Ben 1 tyıllık evliyim 4 ay korunduk sonra bıraktık 6 ay kadar çocuğumuz olmadı bizde meraklandık doktora gittik ve eşimde varikosel çıktı.Hemen ameliyat olmaya karar verdi.Ve 22 Nisanda Ameliyat oldu.Ve bende 23 Mayısda hamile olduğumu öğrendim.Bukadar erken beklemiyodum aama Allah nasip etti çok şükür.Şimdi 1 aylık hamileyim.

kızlar sayfaları okuyamadım ama moral olsun diye yazmak istedim
benim eşimde de varikosel vardı tek tarafında
ameliyat oldu ve 3 ay sonra ben hamile kaldım
pko da var demişti doktor bana ama etkilemedi sanırım
umarım hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz kızlar
öpüyorum sizi

merhaba..
tebri ederim canım 1ayda hamile kalmak pek rastlanır bir durum değil ameliyattan önceki sperm durumunuz neydi ki böyle kısa zamanda hamile kaldın?

paylaşımın içn sağol allah analı babalı büyütsün,biz de 5.ayımızdayız haziranın başında belli olur hamile olup olmadığım ama nedense benim hiç umdum yok olmazsa doktora gidip test yapacağız duruma göre hareket edeceğiz,hayırlısı olsun...

merhaba arkadaşlar beni de listeye eklermisiniz eşim çarşamba günü ameliyat oldu.umarım hepimiz beklediğimiz güzel sonuçları alırız :sm_cool:

teşekkür ederim inşallah.allah herkesin gönlüne göre versin bu ara bizim değerlerimizi yazayım.ilk olarak özel bi hastanede baktırdık sonuçlar mükemmeldi sayı mlde40 milyondu herşey iyiydi yani bende sorunun bende olduğuna inandım ve doktara gittim.yumurtlama takibi,hsg ,kan tahilleri hepsi çok şükür normal çıktı ama halen olmuyodu derken doktorum bide biz bakalım spermiyogram dedi ve sonuç hepimizi çok şaşırttı.sayı 6 mil.ileri hareket%10 yavaş hareker%32 yerinde%16 harektsiz%42 normal morfoloji%6 total motilite %58 ama tabikiki yılmadık.keçiboynuzu pekmezine başladık ve 4 ay sonra aşılama için gittik.sonuçlar eskiye göre daha iyiydi bilmiyorum belkide pekmez işe yaradı.sayı9.000 mil.ileri hareket%10 yavaş%28 yerine%27hareketsiz%35 çıktıtotal motilite %65 di ve ben o ay bu değerlerle dış gebelik yaşadım.ve erken teşhisle dış gebelik olduğu anlaşıldı ve son verildi gebeliğe.sonrasında keçiboynuzu kürü incir kürü uyguladık şubatta bitmişti kürler.ve tam test yaptıralım diyodukki eşimin ağrıları olduğunu öğrendim ve hemen ürologa gittik.sonuç varikosel doppler çekildi ve reflüsüde var denildi.ve 16 martta microcerrahi ile ameliyat olduk.doktor çok umutlanmayın ama yinede oran %60 değişir dedi.bakılm bizde beklemediyiz.hayırlısıyla allah isteyen herkese nasip etsin.

canım tebrik ederim çok güzel bi haber ama ameliyattan dolayı değil sizinki ameliyat olmasaymışınızda hamile kalırdın gibi geliyo çünki spermler kendini 75 günde yeniliyo ameliyatın etkisi 3 ay sonra gösteriyo ama iiki olmuş eşin ameliyat bu sağlık için.ameliyattan önce değerleri nasıldı canım

LİSTEMİZ;
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009da hamile kaldığını öğrendi
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb

neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
maviumutolsun-beklemede(ameliyat tarihi belli değil)
emel82-beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

canım ameliyattan önce ve sonraki değerlerinizide yazarmısın bu 3 ayda kullandığın herhangi bişey oldumu

ameliyatan sonra test yaptırmak istemedi eşim
eğer bulabilirsem öncesini yazarım bayağı zaman geçti üstünden
ben herhangi bir ilaç kullanmadım
rahim filmi çektirecektim, korktum biraz beklemek istedim
sonrasında hamile kaldım

bence test yaptırsanız daha iyi olur. eşim doktoruna sormuş 1 sene bekleyin demişti. 10 ay oldu ameliyat olalı değerler güzel fakat hareketlilik çok zayıf ve ilaç kullanmaya başlıyacak. eşlerimizin sağlığı daha önemli.

merhaba arkadaşlar benim eşim de 27.05.2009 da çift taraflı varikosel ameliyati oldu.listeye beni de ekleyin inşallah hamiş haberlerimizi biran önce alırız...

LİSTEMİZ;
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009da hamile kaldığını öğrendi
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383

neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
maviumutolsun-beklemede(ameliyat tarihi belli değil)
emel82-beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…