Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sigortasız 700mü çok süper valla benım eşiminde bişdahakı ay sigoratsı yapılcak biraz sigortası yok dıye amelıyat olmak istemiyor galıba bide korkuyor sanırsa
korkulcak hiçbişey yok gerçekten çünki bişey duymucak zaten kısa sürüyo ameliyat çokta küçük bi kesi var okadar farkedilmicek kadar.doktor bize 1 hafta ağır bişey yapmasın dinlenmek önemli dedi okadar eşim ameliyat oldu akşam taburcu olduk arabayı kendi kullandı bişey yok yani ben zorla yatırdım evde 3 4 gün yatmıyodu valla...

kızlar ben pzt rahım fılmı cektrcem ınsallah ıyı cıkar.esımde 14 hazıranda teoman cem kadıogluna muayene olcak.tabı ondan once de capada bı spermıyoram yaptrcak.bakalım ne olcak.insallah hersey cok guzel olur.sonuclarımız guzel cıkar ınsallah.amelıyat ne zamana verrse artık olsun da kurtulalım su varıkosel belasından

inş.herşey güzel cıkarda bebişine kavusursun cnaım benım

sigortasız 700mü çok süper valla benım eşiminde bişdahakı ay sigoratsı yapılcak biraz sigortası yok dıye amelıyat olmak istemiyor galıba bide korkuyor sanırsa
korkulcak hiçbişey yok gerçekten çünki bişey duymucak zaten kısa sürüyo ameliyat çokta küçük bi kesi var okadar farkedilmicek kadar.doktor bize 1 hafta ağır bişey yapmasın dinlenmek önemli dedi okadar eşim ameliyat oldu akşam taburcu olduk arabayı kendi kullandı bişey yok yani ben zorla yatırdım evde 3 4 gün yatmıyodu valla...

öylede anlatamıyorum ben onaaa ama bıraktım artık amelıyatı için bişey demiyceem bebk fikrini şimdilik kafamdan attım amelıyat olana kadar. olduktamn sonraa tedavıye başlıcam şimdi kendim için kontrole gıdıyorum zaten bugun kan verdım tahlıl için haftayada smier testı yaptırcam eşim amelıyat olana kadar kendı adetımı düzene sokcam kendımı düşğüncem kendimle ilgilencen ister olsun amelıyta ister olmasın bunu kafaya takmıycam çünkü eşime dil dökmekeetn yoruldum usandım artık kendı halıne bırakcam sankı tek başıma bebk için savasıyorum biran kendımı böyle düşündüm tek başıma cabalıyorum tek başıma ugrasıyorumm eşimin çok da umrunda cocuk yenı kararımda bu hayırlısı olsun

ecrıncım ınsallah bebegın ummadıgın bır anda hemen gelır.cok yoruyor bızı bu cabalamalar

öylede anlatamıyorum ben onaaa ama bıraktım artık amelıyatı için bişey demiyceem bebk fikrini şimdilik kafamdan attım amelıyat olana kadar. olduktamn sonraa tedavıye başlıcam şimdi kendim için kontrole gıdıyorum zaten bugun kan verdım tahlıl için haftayada smier testı yaptırcam eşim amelıyat olana kadar kendı adetımı düzene sokcam kendımı düşğüncem kendimle ilgilencen ister olsun amelıyta ister olmasın bunu kafaya takmıycam çünkü eşime dil dökmekeetn yoruldum usandım artık kendı halıne bırakcam sankı tek başıma bebk için savasıyorum biran kendımı böyle düşündüm tek başıma cabalıyorum tek başıma ugrasıyorumm eşimin çok da umrunda cocuk yenı kararımda bu hayırlısı olsun

canım erkekler öle valla bende çok dil döktüm göz yaşları dökmüştüm benim eşimede doktor varikosel var ameliyat olma lazım dedi eşim 6 ay sonra ameliyat oldu.ama son zamanlarda bende senin gibi yapmıştım bende umursamıyo gibi göründüm sonra kendi dedi ameliyat olcam diye.birazda kafaya takmamak lazım bakarsın gerçekten hiç beklemediğin anda hamile kalırsın.valla hepimiz için hayırlısı olsun çok zor bi durum gerçekten heray bi umutla beklemek...

mrb arkadaşlar benim eşim 26 haziran 2009 da varikosel ameliyatı olmuştu
3 ay sonra hamile kalmıştım ama 8 haftalıkken kalbi durmuştu:KK43:(((
bugün öğrendim yeniden hamileyim
ama idrar yolu enfeksiyonum olabilir
korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan dua edin bana nolur

Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu darısı başınıza umudunuzu kaybetmeyin

tebrikler canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle..

nasıl yani tahlıl sonrası randevu almaya calısacagız.anlamadım canım yaa

Doktora gideceksiniz o sizden tahlil isteyecek bunlari yaptirin gelin dicek siz yaptiracaksiniz gostermek icin tekrar doktoru bekleyeceksiniz .
Ben istedigi tahlilleri yazmistim . Capa ya gitmisken yaptirin .

hımmm hangı tahlıller canım yaa.bırdaha yazarmısın nerde goremedım.hormon tahlıllerını de yaptr dıyorum esıme gtmısken.bırde sperm testı yaptrcak.baska varmı

hımm tamam hormon testlerını gordum ben baska daha yazdın sandım.tamam hormon ve sperm testı o zaman.ok . cok sagol.

kızlar ben pzt rahım fılmı cektrcem ınsallah ıyı cıkar.esımde 14 hazıranda teoman cem kadıogluna muayene olcak.tabı ondan once de capada bı spermıyoram yaptrcak.bakalım ne olcak.insallah hersey cok guzel olur.sonuclarımız guzel cıkar ınsallah.amelıyat ne zamana verrse artık olsun da kurtulalım su varıkosel belasından

Merhabalar. Benim eşimde nisan da ameliyat oldu ve temmuzda spermiogram yaptırıcaz. Siz eşinizin çapa'da yaptıracağını yazmışsınız. Sanırım çapa sonuçlar açısından çok güvenli. Sormak istediğim acaba çapa'da bu testi yaptırmanın prosedürü nedir, nasıl randevu alınıyor.? Bilgi verirseniz sevinirim.

canım erkekler öle valla bende çok dil döktüm göz yaşları dökmüştüm benim eşimede doktor varikosel var ameliyat olma lazım dedi eşim 6 ay sonra ameliyat oldu.ama son zamanlarda bende senin gibi yapmıştım bende umursamıyo gibi göründüm sonra kendi dedi ameliyat olcam diye.birazda kafaya takmamak lazım bakarsın gerçekten hiç beklemediğin anda hamile kalırsın.valla hepimiz için hayırlısı olsun çok zor bi durum gerçekten heray bi umutla beklemek...

dogru canım benım nhaklısın hakkımızda hayırlısı olsun şimdilik düşünmüyorum kendımı böyle avutuyomm :)

moonlıgt canım internetten çapa randevu yazarsan cıkar.oraya gırıp ad soyad TC kimlik no yazıyorsun randevu alıyorsun.randevu olayı bu kadar basıt.ama ben bır gun oncesınden alınıyor sanıyordum.oysa capanın randevuları haftalıkmıs.yanı ben yarına yada obur gune bulamadım dolmus.haftaya pzt ye aldım artık.sen de ne zaman gıtmek ıstıyorsan 1 hafta oncesınden gır bak.randevunu al.umarım ıyı cıkar sonuclranız.bızım teoman beyle randevuda gecıkecek

moonlagt bu arada capadan nce androlojı bolumune randevu alın.hem esını muayene de eder dr.sonra o sızden sperm testı falan ıster sızde capanın laboratuarında yaptırırsınız testınızı.sanırım muayene olmadan test yapılmıyor ama emın degılım.bılen arkadaslar varsa yardımcı olabılır belkı.ama gıtmısken muayene olmaktada fayda var aslında

selam arkadaşlar ben de sizinle aynı sorunları paylaşıyorum bizde 2,5 yıldır çocuk istiyoruz ilk biseneden sonra doktora gittik varikosel çıktı eşimde sayı 13-18 milyon arasında çift taraflı varikosel ameliyatı oldu 1 sene 4 ay oluyo sayımızda düzelme var 38-42 milyon arasında değişiyo ama hareketlilik % 0 malesef 2 aşılama yaptırdık olmadı eylül gibi tüp bebek düşünüyoruz aynı durumda olupta uyguladığınız ve sonuç aldığınız şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim..

damlaselencım bız daha amelıyat olmadık ama kecıboynuzu kürü yap cok faydalıymıs.bız 1 aydr yapıyoruz.ve cılek domates bol bol yesın esın.ben hergece zeytınyagına batırılmıs ıncır verıyorum sabah aksam yesın bırer tane.bal-polen-arısutu karısımı aldık aktarlarda var.ve havuc cok yararlıymıs harekete.bız suyunu sıkmıyoruz esım yıyor hergun.bunun yanında kecıboynuzu pekmezı yıyor sabah aksam.fındık badem cevız.gınseng tabetı aldık spermlere ıyıymıs.avokadoda ıyıymıs aldıgın zaman yesın .ama kecıboynuzu suyu ıcsın ılk bır hafta sabah aksam ıcecek.sabahtan 6-7 kecıboynuzunu kır kaynamıs su ekle yarım lıtre su bu.sonra 3 dakıkayı gecmıycek sekılde kaynat.altını kapat 20 dak beklet sonra ıcsın bunu aynı gun ıcebılır bır bardak sabah bırdagınıda aksam.1 haftadan sonra yatmadan oncce 3-4 kecıbynuzunu kır aynen kaynamıs su koy kaynat 3 dak gecmesın.ıcsın.ve tabı pekmezı bal-polen-arısutu ıyıymıs ve havuc ve domates bol bol yesın zaten sımdı yaz bol bol ver.ve tabı ıncır bunlar en kolay bulunanları yap ınsallah bebısını alırsın en kısa zamanda kucagına.ve ısteyen herkes amin

kızlar rahım fılmım ıyı cıktı ıkı tupte acıkmıs.cok sevındım.bu arada ben capadan bu hafta alamadım randevu haftaya kaldı.hafta sonuda tam benım yumurtlama zamanım.galıba bız bu hafta calısıcaz bebıs ıcın.artık esım capaya 18 ınde gıder 21 ındede teoman beye gıder.yoksa sperm testı ıcın 4 gun perhız gerekıcekkı tam yumurtlama zamanımda bos gecıcek.calısalım degılmı bbız.testı ve muayeneyı 1 hafta erteleyelım.

kızlar rahım fılmım ıyı cıktı ıkı tupte acıkmıs.cok sevındım.bu arada ben capadan bu hafta alamadım randevu haftaya kaldı.hafta sonuda tam benım yumurtlama zamanım.galıba bız bu hafta calısıcaz bebıs ıcın.artık esım capaya 18 ınde gıder 21 ındede teoman beye gıder.yoksa sperm testı ıcın 4 gun perhız gerekıcekkı tam yumurtlama zamanımda bos gecıcek.calısalım degılmı bbız.testı ve muayeneyı 1 hafta erteleyelım.

gözün aydın canım ne güzel sevindim bi şey çıkmamasına.ne zaman ne oclağı belli olmaz insan o günleri boş geçirmek istemiyo bakarsın ummadığın anda hamile kalırsın en iisi boş geçirmeyin siz..

moonlıgt canım internetten çapa randevu yazarsan cıkar.oraya gırıp ad soyad TC kimlik no yazıyorsun randevu alıyorsun.randevu olayı bu kadar basıt.ama ben bır gun oncesınden alınıyor sanıyordum.oysa capanın randevuları haftalıkmıs.yanı ben yarına yada obur gune bulamadım dolmus.haftaya pzt ye aldım artık.sen de ne zaman gıtmek ıstıyorsan 1 hafta oncesınden gır bak.randevunu al.umarım ıyı cıkar sonuclranız.bızım teoman beyle randevuda gecıkecek

Çok teşekkürler canım. Hemen şimdi almaya çalışıcam randevu. Çünkü muaynenin hemen akabinde yapmazlar muhtemelen spermiogramı. İleri bi tarihe gün vereceklerdir diye tahmin ediyorum. O da temmuzun ilk haftaları olursa süper olur. Çünkü üç ayımız yeni dolmuş oluyor. Birde eşim ameliyatını büyük bi özel hastanede oldu ve bizde bu yüzden mikrocerrahimi diye sorma gereği duymadık. Meğerse normal cerrahiyle olmuş, bu yüzdende canım biraz sıkkın. Muayne olursa az çok doktor bişeyler anlar en azından, ameliyat başarılımı diye.

damlaselencım bız daha amelıyat olmadık ama kecıboynuzu kürü yap cok faydalıymıs.bız 1 aydr yapıyoruz.ve cılek domates bol bol yesın esın.ben hergece zeytınyagına batırılmıs ıncır verıyorum sabah aksam yesın bırer tane.bal-polen-arısutu karısımı aldık aktarlarda var.ve havuc cok yararlıymıs harekete.bız suyunu sıkmıyoruz esım yıyor hergun.bunun yanında kecıboynuzu pekmezı yıyor sabah aksam.fındık badem cevız.gınseng tabetı aldık spermlere ıyıymıs.avokadoda ıyıymıs aldıgın zaman yesın .ama kecıboynuzu suyu ıcsın ılk bır hafta sabah aksam ıcecek.sabahtan 6-7 kecıboynuzunu kır kaynamıs su ekle yarım lıtre su bu.sonra 3 dakıkayı gecmıycek sekılde kaynat.altını kapat 20 dak beklet sonra ıcsın bunu aynı gun ıcebılır bır bardak sabah bırdagınıda aksam.1 haftadan sonra yatmadan oncce 3-4 kecıbynuzunu kır aynen kaynamıs su koy kaynat 3 dak gecmesın.ıcsın.ve tabı pekmezı bal-polen-arısutu ıyıymıs ve havuc ve domates bol bol yesın zaten sımdı yaz bol bol ver.ve tabı ıncır bunlar en kolay bulunanları yap ınsallah bebısını alırsın en kısa zamanda kucagına.ve ısteyen herkes amin

sağol canım tavsiyelerrin içn keçiboynuzunu denedik kaynattım suyunu içti 2-3 hafta kadar aktardan dediğin karışımdanda aldık ama aşılamaada ikisinnde pek etkisi olmadı yada kullanmaya yeni başlamıştık ondan ama havuç suyu gerçekten etkili ilk testimizden önce eşim içiyodu sonuçlar daha iyiidi meyve sıkacağı bozulunca bizde keçiboynuzu falan denedik ama pek etkisini görmedik doğrusu hayırlısı bakalım sabırla bekliyoruz allahım herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

damlacım spermler 3 ayda bır yenılenıyorlar.2-3 haftada sıfa beklemek yanlıs olur.3 ay devam edın faydasını gorursunuz dıye dusunuyorum.cunku burda cok okudum bunlarla ılgılı.faydasını gorenler cok.duzenlı uyugulayın bence

X