Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hamileyim 4 hafta 2 günlük inanamıyorum ya allahım herkeze versin kimsenin kucagını boş bırakmasın

kızlar galiba hamileyim evde 2 tane test yaptım 2 side pozitif yarın doktorumdan randevu aldım yarın tam belli olur sonuctan haberdar ederim sizi tapii bugün nasıl sabah olucak bilemem allahum isteyen herkeze versin

canim tebrikler cok sewindim darisi bizimde basimiza ,cok opuyorum...

duygu gözünaydın canım Allah sağ salim kucaklamak nasip etsin
bize de dua et
ben de çoook istiyoruuummm artıııııkkkk gelsin bebeğim((

arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim allah tez zamanda sizlerede versin darısı hepinizin başına

arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim allah tez zamanda sizlerede versin darısı hepinizin başına

duygucum tebrıkler canım.rabbım bana da aynı duyguyu yasatsın ınsallah ve ısteyen herkese.ben bısı sorcaktım .sızın amelıyat oncesı degerlerle benım esımın degerlerı benzıyor.esım daha amelıyat olmadı 2 gun once ogrendık sol varıkosel oldugunu.1cc de 26 mılyon toplam 91 mılyon sperm var.iler hareketlı % 20 yavas hareketlı % 20 cıktı .hareketsız % 40.morfolojı % 75 cıktı.bu degerlerle amelıyatta sansı ne.sızın yukseldımı degerler sonradan.dahada duserse dıye korkuyorum amelıyattan sonra.boyle bısı olur mu.rabbım bızede nasıp etsın bu duyguyu.amin

kızlar hamileyim 4 hafta 2 günlük inanamıyorum ya allahım herkeze versin kimsenin kucagını boş bırakmasın
duygucum sana inanamıyorum bende bu gün hamile olduğumu öğrendim kan sonucum 370.8 lab.çocuk 2-3 haftalık falan dedi daha dr a gitmedim.bu gün bizim evlilik yıldönümümüzdü allahıma çok dua ettim eşime bu mutlu haberi bu gün vermek için rabbim şükürler olsunki kabul etti.hala inanamıyorum eminim beni anlıyorsundur.evde idrar testi yaptım kendim ilk defa çift çizgiyi gördüm.inanmadım polikliniğe gittim kan testi için 2 saat beklemek istemedim oradada idrar testi yaptım yine pozitif çıktı.akşam eşime söyledim onunla hastaneye gittik ve kan testi yaptırdım.sonucu alalı daha 1 saat oldu.allahım isteyen herkeze nasip etsin.bundan sonra dualarımda hep olacak her namazımda rabbime yalvarıcam hayırlısıyla herkeze bunu yaşatsın.daha öncede yazmıştım burada annem umrede diye dün geldi orada bol bol dua etmişti.sabah akşam meryem suresini okumuş kabenin karşısında allahım kabul etti dualarını.buradaki tüm arkadaşlarımın dualarıda orada edilen dular gibi kabul olur inşallah.allahım tüm hamilelerede hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallahamiiinn)bu arda hepinizi çok seviyorum kızlar.yine hergün giremeye bilirim annem dediğim gibi dün geldi gelen giden çok oluyo oradayım bir süre.hepinizi çook öptüm

Son düzenleme:

çok mutlu bir haber...yürekten tebrik ederim..aranıza yeni katıldım..eşim varikosel ameliyatı oldu..senin eşin ne zaman olmuştu ameliyat...ne kadar sonra aldınız bu utlu haberi...Allahım böyle güzel haberler beni umutlandırıyor..çok sevindiriyor..Allah kazasız belasız kucağına almak nasip etsin..

Leylmelek ve duygu bu haberlere çok sevindim inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız bizim içinde dua etmeyi unutmayın a.s. a.s.

Allah kucaginiza almayida nasip etsin cok sevindim. Allah bizlerede nasip eder insallah.
Duygu cum senide tebrik ediyorum.

canım çok teşekkür ederim:1hug:eşim ameliyat olmamıştı benim ben ameliyat yeri araştırırken bu topiği buldum öylede kaldımkaydirigubbakcemile3eşim iki doktorla görüştü ikiside ameliyata gerek yok dedi.eşimde tek taraflı ve 1.aşamadaydı varikosel.bizde sadece morfoloji sorundu eğer varikosel etkileseydi diğer değerleride etkilerdi dediler hatta eşime iki dr da bu değerler normal demişti.1,5 senedir bebek bekliyorduk biz eşimin ilk test sonucunda morfoloji %3 tü sonra %2 ye düştü .şu an ne durumda bilemiyorum.2 aydır mone ve evicap400 kullanıyodu 3.ayda test yapıcaktık gerek kalmadı çok şükür.allah kimseyi böyle zor bir sınavla sınamasın herkezede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.:Saruboceq:

Leylmelek ve duygu bu haberlere çok sevindim inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız bizim içinde dua etmeyi unutmayın a.s. a.s.
saol canım çok teşekkürler.bu ay baya bereketli bir ay bence daha hamileler çıkacak.dualarım hep sizinle hayatım ömrümün geri kalanında isteyen herkeze bebek sahip olmayı diliycem allahımdan.çok ama çok zor bişey bu biliyorum çünkü artık kimseyle görüşmek bile istemiyordum konu çocuğa gelecek diye.şükür rabbime.inşallah sağlıkla kucağımada alırım:Saruboceq:

Allah kucaginiza almayida nasip etsin cok sevindim. Allah bizlerede nasip eder insallah.
Duygu cum senide tebrik ediyorum.
amin canım inşallah tek dileğim herkez anneliği tatsın inşallah:Saruboceq:.bana dr konusunda yardımcı olmuştun.bu ay rahim filmi çektirecektim jane hanıma ama çok şükür gerek kalmadı.yine o hastanede bir dr gitmeyi düşünüyorum.bakalım allahtan herşeyin hayırlısı.

inşallah inşallah canım bu ay böyle bereketli olurr :Saruboceq:

Allah nazarlardan saklasın....hayırlısıyla sağlılkı sıhhatli kucağına alırsın inş.darısı tüm bu özlemi çekenleree..

canım ck sevındım yaa.okuyordum sızın yazdıklarınızı burda.benım esımdede varıkosel cıktı.degerlerı cok dusuk degıl ama ne yapsak dıye dusunuyoruz.aama amelıyat sonrası :Saruboceq: hamıle kalan cok.bu bıze umut oldu .bızede dua et lutfen.annende dua etsın.rabbım ısteyen herkese versın.en kısa zamanda rabbım bızede bu duyguyu yastasın amin

benim eşimde varikosel asmeliyatı oldu 3 ay önce istanbul memorialde ama şuan hala bişey yok ilaçta kullanıyr bu ay sonu gidicez doktora kızlar dua edin çok korkuyorm ya artmamışsa ameliyettan önce 10 milyondu rabbim kimseyi ihmal etmez sadece imtihan eder herşeyin sonu sabır ben o kadar sabırsız bir insandımki ama şimdi sabrın en büyüğüyle imtihan ediliyorum

canım benim seni çok iyi anlıyorum benim eşimde ocak 2010 da ameliyat oldu çift taraflı henüz spermiyogram yaptırmadık önümüzdeki hafta yaptırcazz seninle aynı duyguları yaşıyorum bende inşallah artmıştırr :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…