- 3 Mart 2010
- 4.610
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlişim sende ye oda yesın karşılıklı yiyin.Mesalaben tüp denerken ilk sefer gittiğimde 4 yumurta çıktı tedawi iptal oldu diğer ay bu kürü uyguladım 11 yumurta ıkyı bayağı faydası war tadıda güzel tatlı bildiğin incir herşey bebişimiz için
iyi geceler güzel bayanlar :)
Melike _ecesuu ,sema tatlişlerim hoşgeldiniz .Burası dert kapısı herkesinki farklı ama isteğimiz bir,minik bir yawru rabbimin izniyle.Melike_ecesuu bir kere hamiş kalmışsın inşallah birdaha kalırsın ama çıktığın yolculugun bebeğe il 3ay da hiçbir zararı olmaz kromozomları bozutu büyük bir ihtimal geçmiş olsun .Sema bebişim ayağı uzun zaman olmuş da tatlm sizin ameliyat sonrası değerler kaç eğer yazarsan birlikte değerlendirir ne yapacağımıza karar weririz.Benim eşim ameliyat oldu (2 sene oldu)bak tekrar olması lzım mikrocerrahi yöntemi yle yapılmadığı için varikosel dewam ediyo .Allah herkese muradını wersin çok aratmasın amiiin
iyi geceler iyi akşamlar güzel karddeşim sen warken biz yktuk şimdi warız ama sen yoksun:sinifsinif:
Arkadasım benim eşim micro ile ameliyat oldu biz özelde yaptırdık ama ssk ile anlasması vardı bi miktar para ödedik 15 ay oldu ameliyat olalı bizde pek bi düzelme olmadı ama kişiden kişye degisir tabii
merhaba kızlar eşleriniz varikosel için micromu yoksa normalmi ameliyat oldular
sizce hangisi daha iyi..
sigortada yada devlet hastanesinde olan arkadaşlar varmı nasıl düzelme oluyormu biz adanada olmayı düşünüyoruz ama özelmi devlet mi karar veremiyorum
bana yardımcı olurmusunuz..
çok sevindim canım.ne dedi tam olarak doktor merak ettimCanim hersey yolunda gitti doktordan ve hastaneden cok memnun kaldik. Cok tesekkur ederim.
hayatım vitaminlere yönel ozaman.arı sütü bal polen karışımı kullan.üzüm çekirdeği ekstresi falan.sen bilirsin ama doktor tavsiye etmeden kullanılmamalı bence öyle basit bir ilaç değil yani hormon sonuçtacanım ya sperm sayısını asırı yükselttiğini duydum bizimde tek sorun sayı onun için bişeyler yapmak istiyorum esimi ameliyat eden doktor hiç bi ilac vermemiş ilgilenmiyo anlıycan o yüzden
duygucum ben sana söylüyordum ilk haber senden gelecek bak göryerimsenibenhadi arkadaşım sıkı çalışın adet bitiminden sonra hiç ara vermeyin bence sayıda sorunda bitmişkaydirigubbakcemilebundan sonra iş size düşüyor.ilişkiden sonra 1 saat falan kalkma haytım biliyosundurda diyim dedimyerimsenibenkızlar slm siteye girmek iiice zorlaştı dün giremedim arkadaşlar bizim 3 aymız doldu ve eşimin sayıları ve hareketlilik gayet iyimiş hatta doktor inanamadı sadece morfolojisine bakmamışlar onun icin bu ay gene test verecek sayı 27 milyondan 172 milyon olmuş inanılmaz bişey hareketlilik %15 % 60 0lmuş cok mutlu oldum inanılmaz sevindim bitek sonrun morfolijisine bakmamışlar ama eski sonuclarında yani ameliyat olmadan önce morfolojide sorun yokdu umarım şimdide bi sorun olmaz sadece benim doktorumu degiştirmemi söledi bende dün hemen yeni bi doktor buldum özelle gitdim benim her hangi bi sorunum yok ama genede doktor adetdimin 3 gün hormonlarıma bakıcak eski doktorumun sonuclarını hic begenmedi bakalım herşeyin hayırlısı arkdaşlar
ne güzel hayatım bundan sonrada şans hep sizinle olur inşallah:Saruboceq:morfolojidede sorun olmıyacak bence olsa öncedende olurdu.yumurta takibi yaptır hayatım sonra çatlatma iğnesi falan kesin olacak içime doğuyo:1hug:aşkım cok saol sonuclarımız inanılmaz iii cıktı doktorumuzda inanamadı 27 milyondan 172 milyon olmuş hareketlikde sorun vardı bizim oda %15den %60 cıkmış sadece morfolojiye bakmamışlar onun icin bi daha dahlil vericek eşim ama zaten bizim morfolojide sorun yokdu ameliyatdan öncede ama genede baktırmakda fayda var zaten doktorumuz istemişti inanılmaz bi olay ben düşük cıkar diee düşündüm cünkü daha ilk 3 aymız yeni doldu ve bana sen nasıl bu sonuclarla hamile kalmadın dedi benim doktorumla ilgili konuştuk bende memnun olmadıgımı söledim degiştimem gerekdigini söledi bende hemen özel bi doktor buldum gittim dün ve yumurtalıklarıma baktı cok güzel dedi gayet iii dedi ve cok iii bi doktordu şimdi özelle para ödedik ama izmirde yeni kadın dogum hastanesi acıldı doktorum paranı savurma bundan sonra oraya gel tahlillerini orda yaptıralım dedi senin anlıcagın para göz bi doktor degildi ve eşimin doktoruda para almadı senin anlıcagın şaslı günümüzdeydik:1hug:
çok sevindim canım.ne dedi tam olarak doktor merak ettim
kaan bey bizede hormon testi yapıp gönderin dedi.morfoloji için hormonları uyarabiliriz ama önce değerleri görmem lazım dedi.birde antioksidan ilaç kullansın eşin dedi morfoloji için.bakalım hayatım umarım herşey güzel olur:1hug:Doktor 3 ay sonra sperm testi yaptirip gelin dedi .
Ama biz 1 ay sonra hormon testi yaptirip Kaan aydosa yazacagiz o ne derse onu yapacagiz.