Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sen süpersin yaa... Allah seni iyi etsin. doğru söylüyorsum aslında da illa takacak bişiler buluyorum işte şapkayla yetinsem iyi olacak ne bilim bir şeyler rast gitmiyor işte. mesela bu ay yumurtladığımı ilk kez resmen farkettim kocam gececiydi ne olur gel tam zamanı dedim geldi ya arkadaş aceledenmidir nedir artık kal geldi tık yok.... çatladım resmen.... gözüne baka baka gitti yumurta anlayacağın sonra o kalktı gitti ben sabaha kadar uyuyamadım ama ağlamayacam dedim diye tuttum kendimi yoksa sabaha kadar ağlayacak durumdaydım yani....

ya gülüşüm herşey bizim istediğimiz gibi olsydı acaba bu dünya zewklerinden tat alırmıydık emin olki sabırla beklediğimiz bebişlerimiz bıze eziyey gelirdi.o yüzden kıymetlerini bileceğiz bizim istememizle değile rabbimizin dilemesiyle olduğunu bileceğiz.allah sEwdıği kulunun duasını geç kabul edrmiç niçinmi onunla daha çok konuşsun daha çok dilesın dıye.benim eltımın ilk çocuğu tüp bebekti ikincisi normal oldu.ama kaynım warya babası ölene kadar ondan bettua aldı.şimdi zewzek konuşuyo bu bebek onların iyıiığinden olmuş benm bebeğimde layığımızdan dolayı böyle olmuş. şimdi siz karar werın .bizim şer bildiğimizde hayır ,hayr bildiğimizdede şer wardır.it ürür kerwan yürür sadece zaman zemuszemuszemuszemus

benim esimdede cift tarafli 1. derece varikosel var ve ameliyat olacak. Bakalim yarin Deniz beyden ameliyat icin gun alacak.

demekki denizbyde kasap olmam diyo amelıyat dur bakalım bize nediyecek yarın akşam sizinle paylaşrım canlarım benım

SLM KIZLARR....MORALİNİZİ HİÇ BOZMAYIN...BENİM EŞİM DE VARDI VARİKOSEL...1 SENE 3 AY ONCE AMELİYAT OLDU...SONUÇÇ BN SUAN 2 AYLIK HAMİŞİMM.... 1,5 sene öce tüp bebek yaptırdık tutmadı..bir ay sonra ameliyat oldu eşim..ve olacaksa bööle olsunn dedik.....dokotrumuzz 1-1,5 sene bekleyelim dedi olmasssa kendiliğinden ,gelin bi daa tüp bebek yaparıss dedii..AMA BN KENDİLİĞİMDEN HAMİŞ KALDIMM...rabbim nasip etti bize de bebişimizi...sakın kafanıza bişi takmayınn. Rabbim isterse olur..herşeyin bi vakti zamanı vardır..sabredin.aceleci olmayın hayatı da kahretmeyin kendinize sakın..bn yasadım bunları 4 sene boyuncaa ..inanın kendimi üzdügümle kaldım.
.Sölemesi kolayy diyede düşünmeyin ..hep okurdumm burda böle hamiş kalıpta yazanlarıı ..inanın bi gün sizlerde anne olcaksınızz..bol bol dua edin..

elmasım hoş geldin bebişin hayırlı olsun.esının amelıyat öncesi ve sonrası değerlerını yzarsan sewiniz bızde ona göre birseyler yrumlayalım ilgin için saol:enbuyukkk:

ya gülüşüm herşey bizim istediğimiz gibi olsydı acaba bu dünya zewklerinden tat alırmıydık emin olki sabırla beklediğimiz bebişlerimiz bıze eziyey gelirdi.o yüzden kıymetlerini bileceğiz bizim istememizle değile rabbimizin dilemesiyle olduğunu bileceğiz.allah sEwdıği kulunun duasını geç kabul edrmiç niçinmi onunla daha çok konuşsun daha çok dilesın dıye.benim eltımın ilk çocuğu tüp bebekti ikincisi normal oldu.ama kaynım warya babası ölene kadar ondan bettua aldı.şimdi zewzek konuşuyo bu bebek onların iyıiığinden olmuş benm bebeğimde layığımızdan dolayı böyle olmuş. şimdi siz karar werın .bizim şer bildiğimizde hayır ,hayr bildiğimizdede şer wardır.it ürür kerwan yürür sadece zaman zemuszemuszemuszemus

ne demek layığınızdan dolayı ya... hadsiz insanlar... bu bir cezalandırma değil yani Allahım başımıza ne verse cezamı bu böle bir mantık yok.... insanız ya, bazan güler bazan ağlar, bazan umduğunu bulur bazan en çok istediğimiz şeyleri yaşamadan ayrılırız bu dünyadan...elbetteki zaman gösterir bize sonucu önemli olan hayırlı olsun herkese zarar veren beş para etmezlerin sayısını arttırmak değil dünyada gayemiz Rabbim hayırlıysa verecek önemli olan o. yoksa kedi köpekde ha bre ürüyor marifet bu olsaydı....
Yaradandan iyisinimi bileceğiz elbet hakkımızda en doğrusunu O bilir eğer sadece ondan istiyor ve tevekkül ediyorsak....gerisi beklemek görmek bu arada da kafayı sırf buna takmadan hayata devam etmek tabi....

SLM KIZLARR....MORALİNİZİ HİÇ BOZMAYIN...BENİM EŞİM DE VARDI VARİKOSEL...1 SENE 3 AY ONCE AMELİYAT OLDU...SONUÇÇ BN SUAN 2 AYLIK HAMİŞİMM.... 1,5 sene öce tüp bebek yaptırdık tutmadı..bir ay sonra ameliyat oldu eşim..ve olacaksa bööle olsunn dedik.....dokotrumuzz 1-1,5 sene bekleyelim dedi olmasssa kendiliğinden ,gelin bi daa tüp bebek yaparıss dedii..AMA BN KENDİLİĞİMDEN HAMİŞ KALDIMM...rabbim nasip etti bize de bebişimizi...sakın kafanıza bişi takmayınn. Rabbim isterse olur..herşeyin bi vakti zamanı vardır..sabredin.aceleci olmayın hayatı da kahretmeyin kendinize sakın..bn yasadım bunları 4 sene boyuncaa ..inanın kendimi üzdügümle kaldım.
.Sölemesi kolayy diyede düşünmeyin ..hep okurdumm burda böle hamiş kalıpta yazanlarıı ..inanın bi gün sizlerde anne olcaksınızz..bol bol dua edin..

Allah tamamına erdirsin canım :nazar:,aynı zamanda ameliyat olmuşuz bizim de 1sene 3ay oldu fakat ben beklemedeyim,inanmaya inanıyoruz da o gün ne zaman gelecek o biraz sıkıntılı CADIARZU
Sağlıkla kalın..

tüp için bizim de temmuza kadar beklememiz gerekiyor ki 3yıl dolsun devlet karşılasın,fakat ben daha fazla böyle boş boş beklemek istemiyorum sperm testi yapıldıktan sonra eğer aşılama olursa denemek istiyorum,ya tutarsa....

Slm kızlar,
Benim eşimde 2 ekim 2009 da ameliyat oldu.Tam 5,5 ay oldu olalı.Ameliyat Öncesi değerler sayı 17 milyondu,ileri hızlı da 0 dı.Ameliyat sonrası ilk defa sperm testi dün yapıldı.Bugün de sonucu aldım. Paylaşayım dedim.Sayımız şaşıralacak şekilde ml'de 81 milyona çıkmış.Progresif hızlı hareket :%12,progresif yavaş hareket %28,yerinde hareket %11,hareketsiz toplam öncesinde %65 di şimdi %49 düşmüş,Bu değerleri görünce tabi çok sevindim.Ameliyat işe yaramıştı.Asıl anlamadığım morfoloji değişmemiş sanki ya normal morfoloji %1, hızdı sayıydı evet gayet normal hatta süper olmuş ama morfolojinin düşük olması canımı çok sıktı..Acaba artarmı hamile kalabilecekmiyim ben ya ohaoldumsmile

Slm kızlar,
Benim eşimde 2 ekim 2009 da ameliyat oldu.Tam 5,5 ay oldu olalı.Ameliyat Öncesi değerler sayı 17 milyondu,ileri hızlı da 0 dı.Ameliyat sonrası ilk defa sperm testi dün yapıldı.Bugün de sonucu aldım. Paylaşayım dedim.Sayımız şaşıralacak şekilde ml'de 81 milyona çıkmış.Progresif hızlı hareket :%12,progresif yavaş hareket %28,yerinde hareket %11,hareketsiz toplam öncesinde %65 di şimdi %49 düşmüş,Bu değerleri görünce tabi çok sevindim.Ameliyat işe yaramıştı.Asıl anlamadığım morfoloji değişmemiş sanki ya normal morfoloji %1, hızdı sayıydı evet gayet normal hatta süper olmuş ama morfolojinin düşük olması canımı çok sıktı..Acaba artarmı hamile kalabilecekmiyim ben ya ohaoldumsmile

morfoloji spermdeki şekil bozukluğu.. böylece şekli bozuk olanlarda dölleyemiyor yumurtayı değerinin düşük olması iyi zaten... yüksek olması iyi değil... yanlışmıyım kızlar??? sorun kalmamış canım işte sen artık fulll devam bide keçiboynuzu kürü yap fındık fıstık yedir yardımcı olur dahada... inşallah güzel haberlerini alırız...

morfoloji spermdeki şekil bozukluğu.. böylece şekli bozuk olanlarda dölleyemiyor yumurtayı değerinin düşük olması iyi zaten... yüksek olması iyi değil... yanlışmıyım kızlar??? sorun kalmamış canım işte sen artık fulll devam bide keçiboynuzu kürü yap fındık fıstık yedir yardımcı olur dahada... inşallah güzel haberlerini alırız...[/QUO

Morfoloji de normal'in %1 olması çok düşükmüş yani %99 u bozuk demek oluyormuş.Doktor öyle dedi bilmiyorum ya üroloji doktoru normal deneyin şansınız yüksek dedi fakat kadın doğumcu direk tüp merkezine gidin dedi offfff:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: cuma günü yeditepe ünv kadın doğumcu prof.dan randevu aldım birde onla görüşelim bakalım ne diyecek..Allahım hayırlısı ile hepimiz hamiş kalalımm...

morfoloji spermdeki şekil bozukluğu.. böylece şekli bozuk olanlarda dölleyemiyor yumurtayı değerinin düşük olması iyi zaten... yüksek olması iyi değil... yanlışmıyım kızlar??? sorun kalmamış canım işte sen artık fulll devam bide keçiboynuzu kürü yap fındık fıstık yedir yardımcı olur dahada... inşallah güzel haberlerini alırız...[/QUO

Morfoloji de normal'in %1 olması çok düşükmüş yani %99 u bozuk demek oluyormuş.Doktor öyle dedi bilmiyorum ya üroloji doktoru normal deneyin şansınız yüksek dedi fakat kadın doğumcu direk tüp merkezine gidin dedi offfff:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: cuma günü yeditepe ünv kadın doğumcu prof.dan randevu aldım birde onla görüşelim bakalım ne diyecek..Allahım hayırlısı ile hepimiz hamiş kalalımm...

hayırlı olur canımın içi bende aynene senin bildiğin gibi biliyorum. eşim sürekli antideprasan ilacı kullanmıştı sayı 11 milyondu ama hepsi anormaldi morfolojide %0 dı .doktorum hayata tutmaz tutsada düser düşmezsede sağlıksız gebelik demişti. ameliyat sonrası düzelmişti.alah inşllah hayırlı eder tatalım:emir_bebek:

kızlar ben bugün teyze oldum minnacık kızımız oldu teyze olmak bile çok güzel bir duygu inanın anne olunca ne olucak çok merak ediyorum.darısı hepimizin başına inşallah canlarım

kızlar ben bugün teyze oldum minnacık kızımız oldu teyze olmak bile çok güzel bir duygu inanın anne olunca ne olucak çok merak ediyorum.darısı hepimizin başına inşallah canlarım
tebrik ederim hayatım allah hayırlı bir ömür nasip eylesina.s.teyze olmak çok güzel bilirim benimde 3 tane yiğenim var bende hep derim insan bundan daha fazla nasıl sevebilir.bebeğim olursada ancak bukadar sevebilirim heralde:emir_bebek:

Slm kızlar,
hayatım morfolojinin %4 ün üzerinde olması iyi sayılıyor yani sizinki düşük malesef.bizdede sadece morfoloji sorunu var ama eşimin son gittiği doktor morfoloji%1 bile olsa hamile kalınır demiş eşime.umarım öyle olur hayatım.sen hareketi artıran kür ve ilaçlara yönel canım birde morfoloji için antioksidanlardan tüketmeye bakın hayatım üzümçekirdeği ekstresi antioksidan olarak baya tavsiye ediliyor.allah yardımcınız olsun:1hug:

hayatım morfolojinin %4 ün üzerinde olması iyi sayılıyor yani sizinki düşük malesef.bizdede sadece morfoloji sorunu var ama eşimin son gittiği doktor morfoloji%1 bile olsa hamile kalınır demiş eşime.umarım öyle olur hayatım.sen hareketi artıran kür ve ilaçlara yönel canım birde morfoloji için antioksidanlardan tüketmeye bakın hayatım üzümçekirdeği ekstresi antioksidan olarak baya tavsiye ediliyor.allah yardımcınız olsun:1hug:

iyi akşamlar canm benim arkasımında morfolojisi %2 çıktıda bu üzüm çekirdeği ekstresi nedrki nerde satılır beyaz yada siyah üzüm farkedermi?şimdiden saol bebişimkaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaaa neden kimse ykki kızlar nerelere takılıyorsunuz kızıyorum ama bizimki şimdiden işkillenmeye başladı.Dktor haftaya ameliyat derse olcammı şimdi diyo.yarın olsun da dedim konuşalım ne hemen dert ediyorsun deyip geçiştirdim bende

kızzzzzz kurbanlık koyun gıbı kesılcek walla darısı bze enişteye şimdiden geçmiş olsuneyvahedigeldismile

X