Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim varikoselde oldu ben aşılamada yaptırdım. üzerime dualar okundu kendim tesbihlre çektim, dualar okudum, okunmuş su içtim 3 ay,kendime kürler yaptım böğürtlen kökü suyu nerdeyse ağrıdan ölecektim bıraktım çok ağır geldi. eşimde keçiboynuzu körü yapıldı. sonuç yok: yok. yok.... olmuyor işte olmuyor. olacağıda yok zaten. yaş kaç oldu bu saatten sonra olsa ne olacak artık çocuk anane dede mi diyecek bize... olmayınca olmuyor işte((

Durumunu anlamaya çalışıyorum ama umudunu iyice yitirmiş gibi görünüyorsun allahtan umut kesilmez 20 yıl sonra dahi anne olanları duymadıkmı hepimiz....umarım o kadar beklemek zorunda kalmazsın ama lütfen bu kadar karamsar davranma bak gerçekten yazını okuyunca üzüldüm,herşeyin iyisini ve zamanını ayarlayan yüce allah değilmi.....İSYAN ETME SAKIN kaydirigubbakcemile5 tamammı....

bu arada kendi sorunumuda yazim SAYIN LEYL VE AYCAN cım neden hala beni listeye eklemediniz klava: bak valla kızıyorum alsanaalsanasmile artık ona göre ....varikosel tarihimiz 16 EYLÜL tamam mı ŞEKERLER.......aklinialirimsmile

LıSTEMıZ;
ekim 2006 merallll - mayıs 2008 hamile kaldı
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
15 ağustos 2008 oya_25_oya - şubat 2009 hamile kaldı
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı
eylül 2008 sabina - 22 temmuzda hamile kaldı
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı
kasım 2008 aleyna222
aralık 2008 zehra.tugba
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira - temmuzda hamile kaldı
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya - 20 ağustos 2009 hamile kaldı
6 şubat 2009 ayhu - eylül 2009 hamile kaldı
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay 29 aralik 2009 ham'le kaldi
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
12 haziran 2009 2yengec
12 haziran endleeslove
13 haziran2009 sevalemre
24 haziran 2009 maviumutolsun
2 temmuz 2009 dark
2 temmuz 2009 emel82
4 temmuz 2009 sadiye77 26 arlık 2009 hamile kaldı.
5 ağustos 2009 sozuuu 24 aralık 2009 hamile kaldı
10 ağustos 2009 incili_kaftan83 15 aralık 2009 hamile kaldı
14 ağustos 2009 SAHRA_01 29 aralik 2009 hamile kaldı
24 ağustos 2009 bahar1 21 kasım 2009 hamile kaldı
26 ağustos 2009 zola
1 eylül 2009 eftalya_35
09 ekim 2009 ruzgar10 15aralık 2009 hamile kaldı
02 ekim 2009 nzm
14 aralık 2009 melike84
20 ocak 2010 bitte
16eylül 2009 tulu81

canım kusura bakma dikkatimden kaçmış fakat listeye isim eklemek çıkarmak hamileyim haberlerini yazmak için beklemenize gekek yok bu topik hepimizin

Son düzenleme:
kızlar. hamileyim. inanamıyorum. çok heyacanlı mutluyum. isteyen herkese allahım nasip etsin. bekleyen herkes tez zamanda bebeğine kavuşsun inşallah. listeye de kendimia ekledim. o listede olmayı çok istemiştim. allaha şükürler olsn.

canım tebrik ederim darısı basımıza a.s.

canım ya bu kadar isyan etme sabır herşeyin başı sabır rabbim sabredeceksin diyor seninde bizimde sınavımız bu... hepimiz bir umut her ay ne duyduysak deniyoruz ama olmuyor ben bebişimi kaybettim üzerinden 1 yıl geçti ama acısı hala taze 1 yıl deyince çok uzun geliyor ama geriye dönüp bakınca o kadar değil.. rabbim inşallah bizede verecek sen umudunu yitirme.. bu arada kaç yaşındasın sen tatlım bu kadar üzerinde durmuşsun... olsun kaç yıl sonra bebişi olanlar var...

canım ya allah tamamına erdirsin ... kucağına almyı kısmet etsin inşallah...

teşekkür ederim kızlar. dualarım sizinle. allah size de nasip etsin inşallah.

tebrikler allah kucagınada almayı nasip eder inşallah allahım tm olmayanlara nasip etsin inşallah bizde böyle mutlu bir anı yasarızda sizlerle paylasırız inşallah arkadasım dua edin bizlerede

slm kızlar... tam 4 saat boyunca en baş sayfadan beri bıkmadan okudum. ve her sayfada umutla doldu içim.. biz de 2 buçuk yıllık evliyiz. 1 buçuk yıl önce eşimde varikosel olduğunu öğrendik. ama eşim hala ameliyat olmadı. kendiliğinden olur diye bekledik. ama artık benim bekleyecek gücüm kalmadı. her adet oluşumda üzülüyorum. dün yine adet olunca eşimle konuştum. tekrar test yaptıralım ve ameliyatı daha fazla geciktirmeyelim diye. burda okuduğum kadarıyla ameliyat olanlar zamanla bebişlerine kavuşmuş. hepsinin bebişine sağlıklı uzun ömürler diliyorum. bana da dua edin. eşim hayırlısıyla ameliyat olsun. ve bebişime kavuşayım en kısa zamanda...

selam canım hoşgeldin aramıza,ben sana birşeyler sormak ve söylemek istiyorum faydalı olacağı ümidiyle;öncelikle kaç yaşındasınız ve eşinin sperm sayısı kaç? eğer sperm sayınız çok düşükse ve eşinin ağrı gibi başka sıkıntıntıları yok ise ameliyat olmyabilir eşin çünkü ameliyattan sonra da beklemek zorunda kalabilirsin bu da çok yorar insanı.sayfaları okuduğun için biliyorsundur,mesala kendimden bahsedeyim biz de 2buçuk yıldır evliyiz eşim ameliyat olalı 1yıldan fazla oluyor ve hiç gebelik oluşmadı ben şuan sadece 3yılı doldurup tüpbebek yapacağım günü bekliyorum,senin de 6ayın kalmış benim gibi şayet sperm sayınız çok düşük ve çok beklemek istemiyorum derseniz-çünkü ameliyattan hemen sonra olacak diye birşey yok-evliliğinizin 3yılı doldurmasını bekleyip direkt tüpe geçin derim ben fakat tabiki şartlarınızı bilemem son karar elbette ki sizin

Son düzenleme:
daha önce yazmıştım bnm eşimde ameliyat oldu 22 ekimde 3 ay doldu 4. aydayız bu ay doktor ilaç tedavisine başladı klomen ve proxeed plus a inşallah işe yarar bende size faydalı olursa bilgi weririm..daha önce kullanan warsa oda bu ilaçla ilgili yorum yaparsa çok sewinirim..

aynısını bizde yaşadık arkadaşım hatta bizim gittiğimiz özel hastane bu rakamla çocuğu olan var deyip bizim bir senemizi çaldı tabi herşey kader.bu sefer eşimi bırakıp benle uğraşmaya başladık.boşuna bir sürü şeyler yaptık.gittğim özel bi kadın doktor dediki sen de bişey yok eşinin tedavi ettir öyle gel dedi..çünkü klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdık hiç bi sonuç alamadık.ben de bi sorun olmadığı için.ondan sonra ameliyattan korktuğumuz için eşiem kürler filan yapmaya başladık. bi akşam bi arkadaşla konuştum telde ve boşuna zaman kaybetmey,n çevremde varikosel ameliyatı olup çok kişini çocuğu oldu dedi. o akşam kara verdik eşimle ve hamdolsun eşim ameliyat oldu ve 3 ay dolmadan hamile kaldım inanamadık 3 ay kendime gelemdim taki dün bebğimizi ultrasonda hareket ederken görene kadar.12 haftamız doldu.hamdolsun. hiç ihmal etmeyin bi an önce gidin.çünkü bizim morfoloji %1di.bizde bile böyle olduysa diğerleri daha şanslı.bayanssulusmile

allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim darısı bizlerin basına esimde amelyat olalı 11de 3 ay olacak hayırlısı inş bizde sizin gibi böyle bi haber verebiliriz inş hakkımızda hayırlısı ne gibi kürler kullandınız bizde bi kac kür kullanıyoruz keciboynuzu soya fasulyesi gibi baska bildiginiz faydalı kürler varmı bildiklerinizi bizimlede paylasırsanız cok mutlu olurum simdiden cok tesekkür ederim

mesajımı iyi okumadınız heralde ben ameliyata gerek yok demedim dr dedi ne yazacağımada tabiki ben karar veririm insanları yönlendirme gibi bir derdimde yok sadece başımdan geçeni anlattım belki faydalı olur diye faydasını alan zaten almıştır...

tabi sen karar verirsin ben tersini söylemedim zaten neyse öyle yada böyle kısa yoldan olumlu sonuca ulaşmışsın allah tamamına erdirsin bebişini kucağına almayı nasip etsin

slm kızlar aranızda varikosel ameliyatını trabzonda olan ya da tanıdığı trabzonda olan varsa hastane tavsiye edebilir mi? bizim hiç tanıdığımız yok. teşekkür ederim

tabi sen karar verirsin ben tersini söylemedim zaten neyse öyle yada böyle kısa yoldan olumlu sonuca ulaşmışsın allah tamamına erdirsin bebişini kucağına almayı nasip etsin

teşekkür ederim allah sizede bir bebiş nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…