Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

excusitus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
104
53
38
Arkadaşlar eşimde 3.derece sol tarafta varikosel tespit edildi ama buna rağmen hamile kalmıştım 4.ay düşük yaşadım şimdi 5-6 aydır deniyoruz ALLAHım nasip etmedi henüz eşim sperm testi yaptırdı keçboynuzu kürü ve proteex plus kullanarak değerleri şuan iyi görünüyor buyüzden doktorlar ameliyat önermiyor ama günümüz internet dünyası bazı doktorlar yinede ameliyat olmasını felan söylüyorlar varikosel hastalarının çünkü morfolojisi % 14 ün altında olanlar için benim eşimdede morfoloji %12 çıktı test sonucunda. Yorumlar okuyorum buralarda varikosel ameliyatından sonra 2-3 ay i,çinde hamile kalıyor insanlar eşimde ameliyat olmak istiyor ama doktorlar yapmak istemiyor acaba ameliyattan sonra ters teper diyemi bu ameliyat her zaman olumlu sonuç vermiyormu bu yüzdenmi acaba doktorlar ameliyat yapmak istemiyor

Merhaba canım ben 1buçuk senedir evliyim eşim varikosel ameliyatı yeni oldu. Ben bugun adet oldum. Doktor 3aya kadar hanile kalmazsan gel dedi.

Merhaba canım ben 1buçuk senedir evliyim eşim varikosel ameliyatı yeni oldu. Ben bugun adet oldum. Doktor 3aya kadar hanile kalmazsan gel dedi.
peki sperm değerleri kötü olduğu içinmi ameliyat oldu kocanız yoksa değerler iyiydi doktor yinede ameliyat yaptımı

peki sperm değerleri kötü olduğu içinmi ameliyat oldu kocanız yoksa değerler iyiydi doktor yinede ameliyat yaptımı
Sperm sayısı çok az. Ve damarlar çok genişti varikoselle damarları daralttı. 1ay oldu olalı açeliyatı. Ben 2gün geçiktim ve bugun adet oldum canım ya çok uzuldum.

üzülme RABBİM hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip etsin ben 4 aylıkken düşük yaptım inan insan daha çok üzülüyor peki varikosel ameliyatını mikrocerrahiylemi oldu kocanız kaç saat sürdü

Doktor girdikten 15-20dk sonra çkktı. Bende çok şaşırdım. Ewet mikro canım. Şimdi eşim ilaç kullanıyor klomen. Sperm arttırıcı 3ay kullancak bu ilacı.

mikrocerrahiyi devlet karşılamıyor galiba ücret ne kadar verdiniz ? RABBİM şifa versin inş

ameliyatı bilmiyorum ama eniştem de vardı.ilk çocukları 6 ay sonra oldu ikincisi hemen tuttu.sperm degerleri normalse korkma..

streste büyük etken biliyor musun?
ablamda her ay ağlardı bu ay da regl oldu diye.
allaha bol bol dua et ve akışına bırak bekledikçe zor geliyo.
inşallah bu ay gebe oldugunu öğrenirsin ve saglıkla kucagına alırsın

evet sperm sayısında problem yoktu sadece damar genişlemesi vardı.
Bende bu ay çok umutlanmıştım adetim 2gun geçince ama olmadı. Eşim de bende sitres yapıyoruz ondan olabilir . Ama eşimin sperm sayısı çok çok az ve doktorun dediğine gore hepsi sağlıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…